غرور خوبه ادم داشته باشه در حد معمولش!
اما هیچ وقت جلوی پدر مادرتون و همسرتون غرور نداشته باشید!هیچ وقت!!
Printable View
غرور خوبه ادم داشته باشه در حد معمولش!
اما هیچ وقت جلوی پدر مادرتون و همسرتون غرور نداشته باشید!هیچ وقت!!
همیشه به اندازه وسعت چیزی بخر
میدونستین تاثیری که یه عطر خوش بو رو اطرافینتون نسبت به شما میزراه خیلی بیشتر از مدل مو و نحوه لباس پوشیدنتونه
همیشه یادتون باشه اگه میخوای دیگران رو تحت تاثیر قرار بدین
مخصوصا تو جمع
حتما باید یه عطر خوب که به شخصیتتون میاد انتخاب کنید.
سلام .
يادمه ده يازده ساله که بودم , مگس رو با دست میگرفتم!!!!
:puke:
و محکم میکوبیدیمش تو دیوار و کلی میخندیدیم .
یه روز رفتم خونه ی یکی از اقوام که میکروسکوپ داشتند .
یه مگس گرفتم با دست یکی از پاهاش رو کندم !!!! و گذاشتم زیر میکروسکوپ .
چنگکِ نوکِ پاش شگفت انگیز بود . بعد کم کم حرکتش دادم اومدم بالاتر تا رسیدم به خارهای رویِ ساقِ پاش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تصویر رو با آخرین درجه ی بزرگ نمائی دیدم نزدیک بود از ترس سکته کنم .
اطرافِ اون خارها پر بود از حشره های بسیار ریز با قیافه ی وحشتناک .
:puke:
يادم افتاد به همه ی مگسهایی که با دست میگرفتم .
احساس آدمی رو داشتم که بهش بگن طاعون و جزام گرفته .
با وحشت دویدم رفتم دستهام رو با صد لیتر آب و یه لیوان تاید شستم .
تا مدتها حتی از دستِ خودم بدم میومد و همش فکر میکردم که اون جوونورها هنوز به دستام چسبیدن.
دیگه هیچوقت پشه نگرفتم و وقتی میاد نزدیک , با یه چیزی فراریش میدم .
با سلام .
مربوط به زندگی زناشویی :
اقایون به خانم هاتون همه چیز رو نگید ....( واقعا یه چیرایی هست که لزومی نداره همسرتون بدونه ) خانم ها معمولا هیچ چیز خودشون رو از مادرشون نمیتونند پنهان کنند :31:
خداییش حین رانندگی جو گیر نشید . چه لزومی داره یه خیابون نسبتا خلوت رو ساعت 9 شب با سرعت زیاد طی کنیم؟ همین چند لحظه قبل یه 206 که جو گیر شده بود و پدال گاز رو تا ته برده بود و ماشین نعره میزد ، باسرعت اومد رد شد کنترلشو از دست داد کوبید به یه پیکان و خودشم ولو شد
چی بگیم بهش
برای خرید کاپشن و ژاکت و پلیور عجله نکنید.همیشه اوایل پائیز قیمتهای لباسهای گرم سرسام آوره.کمی تحمل کنید
تصمیم تو شب فایده نداره. بگذارید صبح بشه.
اینجوری نمیشه که برادر. آدمیزاد با کثافت زندس.نقل قول:
.
.
.
.
سوزن کثیفه. کیبرد و ماوس کثیفه. پول کثیفه. مسواک کثیفه. خود صابون کثیفه. آبی که میخوریم آب زلال چشمه نیست و ..........
از مسواک که هیچ چیز نمیشه گفت. یکی از کثافت های بالفعل و بالقوه س.
.
.
.
.
کلا نباید دست رو با دهان یا چشم یا محل زخم تماس داد.
.
.
.
.
اما حرفتون یه نکته داشت اینکه با حیوونا شوخی نکنیمو نکشیمشون.
(یادمون هم نمیره که پنی سیلین رو از کپک ساختن)
وقت اسباب کشی وقتی شب قبلش زنگ میزنید ازشون بپرسید که برای بردن یخچال و فریزر و بوفه جداگانه طبقه ای پول میگیرند یا نه.اگر گفتند نه حتما حتما فرداش قبل از اینکه بیان بار بزنند باز ازشون بپرسید که اینها را طبقه ای پولش را جدا میگیرند یا نه.معمولا انهایی که قبل از اسباب کشی میگن نه بعدا دبه میکنند
هیچ وقت برای احوال پرسی اول دست ندید .
وقتی که با بزرگتر رو به رو شدید سعی کنید بزارید اول اون دست بده ......... وقتی که با کوچکتر رو به رو شدید شما دست بدید اول
قبل از خرید هر چیزی قبلا حسابی تحقیق بکنید که ایا بهش نیاز دارید یا نه
همینجوری چیزی رو نخرید . سعی کنید چیزی رو بخرید که امتحان خودش رو پس داده باشه
همیشه وقتی برای اولین بار وارد یه جایی میشین که اونجا جدید هستین؛ حواستون باشه که خیلی ها هستن که میخوان سرتون کلاه بزارن
من وقتی برای اولین بار وارد کتابخونه عمومی شهر شدم یه نفر اونجا کتاب من رو ازم گرفت که ببره فهرستش رو کپی کنه حتی شماره تلفن منم ازم گرفت روی کتاب یادداشت کرد که اگه یه وقت نتونست منو اینجا پیدا کنه بهم زنگ بزنه. ولی هم کتاب رو برد و هم محاله که دیگه اینورا پیداش بشه. خلاصه کتاب 50 تومنی من رفت پی کارش و تجربه شد برام
هممون تو زندگی با ادمای بی نزاکت سرو کار داشتیم . ادمایی که بدون فکر کردن حرف می زنن و اصلا در نظر نمی گیرن که این حرفی که می زنن تا چه حد تاثیر منفی می تونه رو طرف مقابل داشته باشه. از همه بدتر اینه که این طعنه ها با تکیه به موقعیت اجتماعی و مالی مثلا بالا گفته بشه. دیروز از شخصی حرفی شنیدم که خشکم زد و به خاطر موقعیتیی که توش قرار داشتم نتوستم جوابشو بدم و از سکوت خودم ناراحت شدم. اشکالی نداره این رفتار این چنین اشخاصی نشون دهنده اینه که اونا شایسته موقعیت اجتماعی که توش قرار گرفتن نیستن. و چقدر بده که ادما به خاطر موقعیت اجتماعی شما به شما احترام بگزارن نه به خاطر اخلاق خوبتون. اگه موقعیت اجتماعی شما از شما گرفته بشه ایا بازم کسی محلتون می زاره ؟
حقیقتی که باید قبول کنیم این هست که تو کشور ما هیچ ثبات اقتصادی وجود نداره ، شاید با درآمد یا پس انداز امروزتون بتونید یک چیزی رو تهیه کنید که فردا خرید اون آرزو باشه ، اگر چیزی لازم دارید و میتونید بخرید همین امروز اقدام کنید .
بار ها و بار ها خرید هام رو به تاخیر انداختم شاید فقط برای یک هفته و بعد خریدش شد آرزو ...
همیشه سکوت خوب نیست،سکوت که کنی طرف مقابل فکر میکنه حق با اونه،پس سعی کنید اون حرفی که اندیشمندا زدن و گفتن رو فراموش کنید،تو جامعه امروزی ما کاربردی نیست،جوابشو بدین حتی اگه بحث بالا گرفت
خوبه به این را اضافه کنیم:نقل قول:
هیچ وقت برای احوال پرسی اول دست ندید .
وقتی که با بزرگتر رو به رو شدید سعی کنید بزارید اول اون دست بده ......... وقتی که با کوچکتر رو به رو شدید شما دست بدید اول
وقتی با خانوم ها رو به رو شدید بزارید اونا دست بدن
اگر هم خانومید شما اول دست بدید
سلام دوستان .
قابل توجه دوستانی که به فکر پس انداز مطمئن برایِ آینده ی دور هستند:
هر جایِ کره یِ خاکی که هستین , ساکنِ هر کشوری که هستین , پولش هر چقدر هم که قوی باشه یا ضعیف باشه , بدونین که بهترین پس انداز برایِ آینده ی دور , طلا هست و مِلک(زمین ,آپارتمان ,خونه,مغاره) .
اگر قصدِ پس انداز بلند مدت برایِ فرزندتون یا خودتون رو دارین , فقط [طلا] ,[زمینِ سند دار داخل محدوده] , [ملکِ سند دار داخل محدوده ترجیحاً ضدِ زلزله حتی اگر فقط 30 متر مربع باشه] .
پولِ نقد نگه داشتن اشتباهِ محضه حالا پول هر کشوری میخواد باشه.
ارزش پول همه ی کشورها در مقابل این سه چیز , سال به سال داره کمتر میشه .
نکته ی مهم :
اگر پول بذارید توی بانک بهتون سود میدن و ممکنه شاهد ارزان شدنِ (موقتیِ) طلا و زمین و مسکن هم باشید .
اما در دراز مدت اونی که پول تو بانک میذاره کلی ضرر میکنه و اونی که اون سه چیز رو خریده کلی نفع .
راز ثروتمندتر شدنِ بانکها هم فقط همینه .
اگر هنوز قانع نشدین , یه نگاهی به رَوَندِ افزایش قیمتِ اون سه چیز در همه ی کشورهای دنیا بندازید .
اگر وضع اقتصادیِ جهان خوب بود , سهام هم خوب بود برایِ پس انداز بلند مدت اما متاسفانه وضع اقتصادی دنیا داره سال به سال بدتر میشه.
==============================
نکته مهم دیگه :
کسی که خونه رهن میکنه , اگر بتونه با پول رهن , یه جائی هر چند کوچیک و پائین شهری بخره و در اون زندگی کنه , خونه رهن کردنش اشتباهِ محضه .
چون هر سال باید پول بیشتری برایِ رهنِ همون جا پرداخت کنه و ارزش پولش هم کمتر و کمتر میشه !!!!
هر وقت میخواهید برید خرید پول خرد باتون باشه اگه تراول چیزی همراتون بود یه مغازه پیدا کنید خردش کنید
واسه چونه زدن:31:
سعی کنید برای خرید ارز و هر چیزی که فکر میکنی الان بخری و 2 روز دیگه قیمتش 2 برابر میشه حتما از آدمهای متخصص و کاردان سئوال کن.در موردش تو سایتهای مختلف و معتبر سرچ کن و با مشورت وارد این بازی شو
الان من میتونم برم 4 راه استامبول از هر کی که دلار دستشه سئوال کنم قیمتا چطوریه.اونوقت هر کس هر چیزی که به ذهنش میرسه به شما میگهومخصوصا این دلالهای ارز که فقط به فکر جیب کثیف خودشونن
زمان آشنایی با آدمها خوب به رفتارشون دقت کنید
1. آدمایی که پشت سر دیگران بدگویی میکنن مطمئن باشین یه روزی پیش یه عده دیگه بد شما رو میگن
2. آدمای فرصت طلبی که به فکر سوء استفاده از دیگرانند، یه روزی برای منافع خودشون شما رو هم میفروشن
3. به ظاهر جذاب و مهربون آدمها دل نبندید _ گاهی فردی پیش شما قربون صدقتون میره و در نبودتون ...... و برعکس
4. حواستون به حرفهایی که پیش دیگران می زنید باشه ! بعدأ حرفتون رو جای دیگه ، جور دیگه میشنوید که تعجب میکنید و براتون خیلی بد میشه
5. تو روابط با آدمها همیشه با احتیاط گام بردارید هر لحظه خطر ریزش رابطه وجود دارد
پ.ن : یادمه یبار این تاپیک نقل قول کردم و سه سوت پستم ویرایش شد به این دلیل: "نقل قول در این تاپیک ممنوع است " ، این چند روز هرچی خوندم نقل قول بود قانون عوض شده؟ یا رنگ خون ما با بقیه فرق میکنه ؟ :دی
سلام .
يه چیز واقعاً زشت در ایران دیدم :
هر جا میرید خرید کنید , اگر پول خورد نداشته باشند , به جای بقیه ی پولتون بهتون آدامس و بیسکویت و شوکولات و چسب زخم و باند و دستمال جیبی و چیزهایِ دیگه میدند !!!!!.
این کار غیر قانونی هست و ممکنه به این بهانه قصد فروش هله هوله های مغازه رو داشته باشند .
3 راهِ حل :
1- خرید با دستگاه کارت خوان که هیچ کارمزدی هم نداره .
2- همراه داشتن پول خورد .
3 - بهشون بگید خونه پر شده از آدامس و شوکولات و چیزهایِ به درد نخور دیگه و مایل نیستین چیزی رو به که بهش احتیاج ندارین به زور بخرین .
بيشتر ادم هاي مهربون به همان اندازه كه مهربونن ميتونن خطر ناك هم باشن پس سعي كنيد مهربون باشيد نه با مهربوني از مهرشون سوء استفاده كنيد.
بيشتر مكان هايي كه يه زماني واسه ساختن ادم به وجود امده بودن حالا شدن جايي براي رشد انسان هاي فاسد بهتره تا حد امكان ازشون دور بشيد .
از بيشتر ادم هاي بزرگ دزدي زيادي ميشه ولي فرق زيادي هست بين بودن و شدن يا خواستن.
بعضي ها وقتي عوض كاراشون رو از شخص مقابل ميبينند فكر ميكنند نفرت داره يا كينه اي ولي چيزي كه هست هميشه خواهد بود حتي اگه طرف مقابل نباشه.
خوشم مياد ازت اسموني چون در هر حال پرواز خواهيم كرد و من فقط پرواز ميكنم كه وظيفه اصليم رو انجام بدم حتي جسم و روحم ازار بينيد چون اعتقاد داشتن وابسته بودنه وابسته به خطاي ديگران بودن
نه زماني كه خطا خطاست بلكه غيره اين خودش خيانتي.
بعضي وقت ها گفتن بعضي از حرف ها و كلماتي كه تا حالا استفاده نكردي به ويژه زماني كه لازمش داري لازمه
بعضي لطف ها واقعا لطفا ولي نه به خاطر فرداش.
هیچ وقت به راننده اتوبوس ها سلام نکنید چون هیچ وقت جواب نمیدن و ضایع میشین
سلام .
بعضی از مردم بخاطر شغلشون روزانه با دهها یا صدها نفر باید حرف بزنند مثل فروشندگانِ بلیط های مترو , راننده های تاکسی و اتوبوس, متصدی 118 (اطلاعاتِ تلفن) و مرکز پلیس و غیره .
سعی کنین سلام و احوالپرسی نکنین باهاشون چون جواب سلام و احوالپرسی با این همه آدم غریبه در روز , واقعاً کار خسته کننده ای هست .
اگر خودشون سلام کردند خیلی مختصر جواب بدین و صاف برید سر اصل مطلب .
اما اگر سلام نکردند, شما هم سلام نکنید اما خیلی مودبانه درخواستتون رو بگین .
مثال:
زنگ میزنید به 188.
متصدی میگه : الو یا میگه 118, بفرمائین.
بگین: بی زحمت شماره ی .....
اما اگر گفت سلام , بگین سلام ,لطفا شماره ی ....
=============================
اگر به اینجور اشخاص سلام کردین اما جواب ندادند دلخور نشین چون یا تو فکره یا خسته شده از بس گفته سلام سلام سلام .....
هر وقت خواستین از اب سرد کن ها و یا شیر اب بیرون از منزل اب بخورین با دست چپ بخورین چون دست راست همیشه میکروبی هست و کاربیشتری باهاش انجام میشه
و مثل من شدیدا مریض میشین
دوستانی که باشگاه بدنسایز میرن.سعی کنید هنگام استفاده از وسایل از حوله مخصوص خودتون استفاده کنید.یادتون نره یه عده هستند که بدون لباس تمرین میکنند و حتما حتما اگه بیماری داشته باشند که مضمن باشه از طریق همین وسایل بدنسازی بهتون منتقل میشه
یه تعداد تجربهی تلخ...
چند تا مهارت رو حتما توی زندگیتون یاد بگیرین... لازمهی نگه داشتن دوستانتون هستن...
اگه بلد نباشین، اون وقت مثل چند سال پیش من تنها میشین و همهی دوستهاتون ترکتون میکنن...
۱) درس بخونین تا اطلاعات تخصصیتون توی رشتهاتون فراتر از حد انتظار باشه...
بهترین دوستم درس خوند رفت تهران... از پارسال فقط یه بار دیدهامش...
۲) واحدهای عملیتون رو قبل برداشتن یاد بگیرین...
این ترم واحد کارگاه برق برداشتهام... با این که رشتهام برقه هیچ پیشزمینهای از فاز و نول و... نداشتهام... اولین جلسه رفتم دیدم همه ظرف یه دقیقه فاز و نول رو به هم زدن و لامپ رو روشن کردن و رفتن، فقط من انگشت به دهن مونده بودم...
۳) یه ذره تعمیرات ماشین و مکانیک یاد بگیرین... در حد این که اگه ماشینتون خراب شد بتونین بزنین بالا و باهاش ور برین... بهتر از اینه که ویلون و سیلون بمونین تا یکی بیاد و منتشو بکشین که براتون درست کنه...
۴) بعد از گواهینامه گرفتن به اصرار هم شده ماشین بگیرین و از خونه بزنین بیرون... مثل من تنبلی نکنین...
دو تا از دوستهام و دو تا پسرعموهام بعد از گواهینامه به زور از باباشون ماشین گرفتن و الان هم راننده شدهان، من با این که گواهینامه دارم ولی حوصلهام نمیگیره برم بیرون... الان جای فرمون و ترمز دستی رو یادم رفته...
۵) حتما بدنسازی برین و روزی نیم ساعت هم که شده نرمش کنین و بدویین و اگه شکم دارین لاغر کنین...
یکی از دوستهام میگفت بیا بریم بدنسازی باهاش نرفتم... الان پشیمونم... چون همهی اطرافیانم دارن با دوستهای خودشون میرن و فقط من نمیرم...
۶) حتما حتما شنا یاد بگیرین تا موقع استخر یا دریا رفتن با دوستهاتون شرمنده نشین و این لذتها رو از دست بدین...
از همه مهمتر اگه وارد آب شدین لااقل توی ۲ متر غرق نشین!!!
۷) یه ورزش مثل فوتبال یا بسکتبال که هر جایی با کمترین امکانات بشه بازی کرد رو حرفهای یاد بگیرین...
۸) این یکی خجالتآوره ولی خوب... در حد پنج دقیقه رقصیدن یاد بگیرین تا موقع عروسی فک و فامیل یا دوستانتون شرمنده و نیمکتنشین نشین و همهاش بقیه اصرار کنن که بیا وسط و وقتی هم که به اصرار رفتین ندونین چه کار کنین!...
۹) آشپزی یاد بگیرین... دو یا سه نوع غذای حاضری و یه غذای ساده مثل ماکارونی... هر چی بیشتر بهتر... اگه یه وقت مهمون داشتین و خونه کسی نبود بتونین یه چیزی جلوش بذارین! اگه یه جمعه کسی نبود از گرسنگی نمیرین!!!
۱۰) این مهارت جانبیه، ولی خیلی مفید و باکلاسه... نواختن یه ساز مثل پیانو یا گیتار یا ویولن رو یاد بگیرین... در صورتی که چند تا از موارد بالا رو یاد نداشته باشین میتونین این یکی رو به رخ همه بکشین!!!
لااقل با این مورد میتونین یکم کلاس بذارین!
۱۱) برای دوستهاتون زیاد خرج نکنین... با پول نمیشه دوست خرید... به خصوص در مواردی که طرف مقابل برای شما خرج نمیکنه...
الان یه دوستی دارم، با این که بارها بردمش بیرون و بهش شام دادم (من اصلا اهل منت گذاشتن نیستم، ولی ببینین چقدر زیاد بوده که دارم میگم «شام دادم بهش»)، به محض این که پول دستش میآد یا با بقیهی دوستهاش قرار میذاره میره بیرون یا با دوستدخترش... یکی دیگه هست که با این که بارها براش خرج کردم، تا حالا هزار تومن واسهام خرج نکرده... اگه مجبور باشه بهم پول میده و حتی اگه زیر ۵ تومن هم باشه بهم زنگ میزنه میگه میآم از میگیرم... به این فکر کنین که باباتون صبح تا شب کار میکنه که شما این طوری پول خرج کنین؟ من بابت ۵-۶ سال گذشته شدیدا شرمندهی بابام هستم...
۱۲) کروات زدن یاد بگیرین...
یه روز میفهمین چقدر مفید بوده... کار سختی هم نیست...
۱۳) سعی کنین همهی کارهاتون رو خودتون انجام بدین... (تمیز کردن اتاق و شستن لباس و...)...
توی دعواهای خونوادگی سرتون منت گذاشته میشه که به جاست...
مهمترین نکته: توی ایران هنوز IT اونقدر بین مردم یا دوستان و فامیلهای من جا نیافتاده (الان هیچکس معنی «من سایت فلان شرکت کلهگنده رو دیفیس کردم» یا «از فلان سرور و از روی اطلاعات فلان سایت بکآپ گرفتم» رو دور و بر من نمیدونه) و سواد زبان هم اونقدر بالا و مهم نیست، شده از این دو تا بزنین و دنبال بقیه برین... خدا میدونه به خاطر فرومبازی و ویرایش ویکیپدیا چقدر از دوستهام شنیدهام که «بابا این کارها به چه دردی میخورن؟! ول کن فلانفلان شدهها رو!» من ۱۰ سال از عمرم رو صرف همینها کردم و دارم میگم: اگه رشتهاتون نیستن، به خاطرشون از چیزهای دیگه نزنین...
نقل قول:
این جمله پیامبره (نقل به مضمون) کسی که کارهای خود را به دوش دیگری بیاندازد ملعون است.
میخوای آب بخوری، خودت برو دم یخچال. کنترل تلویزیونو میخوای خودت برو وردار. لامپو روشن کنن، خودت برو.
یه نصیحت دوستانه برای شما عزیزان :
یکی یه چیز یا یه وسیله ای میخواد بخره اما به شما میگه شما بهتر میخری و وارد تری و به شما پول میده میگه شما برام جنسو بخر
این کارو به هیچ وجه نکنید ممکنه یک زمان اون چیز مشکلی پیدا کنه بگه شما رفتی خراب گرفتی
این برای من پیش اومده گفتم به شما هم بگم .
حداقل یه بار هم که شده برو جایی که دوران کودکیت بازی میکردی و به اصطلاح پاتوقت بود..
کلی خاطرات زنده میشن!
امروز با دوستم رفتیم جایی که سال 69 با بچه ها بازی میکردیم
اصلا از این رو به اون رو شده بود!
یادمه 2 تانک همیشه اونجا بودن میرفتیم پیش اونا بازی میکردیم...
و خونه هایی که اونجا بودن الان همه تغییر کردن!!
برید، خیلی رو روحیه تون تاثیر میذاره...
اینی که میخوام بگم تجربه نیست اما لازمه که همه بدونن
هیچ موجود زنده ای رو اذیت نکنید حتی اگه اون موجود پشه باشه! همه حیون ها و موجودات زنده حق زندگی دارن و واسه مثال شکار یه پرنده و کشتن یه پرنده بعید میدونم دسته کمی از کشتن یه انسان داشته باشه
خیلی از حوادثی که پیش میاد به خاطر همین گناه هاست. طرف داره با ماشین میره و تو چند ثانیه یهو تصادف میکنه و با سر میره تو شیشه و نابینا میشه یا به بدترین وضعیت می میره و نمیدونه دلیلش چی بوده قافل از اینکه دلیلش تو دل اون پرنده ای بوده که زخمی روی آسفالت داغ خیابون داشته نفس های آخرش رو میکشیده :sq_19:
خیلی از این حوادث به خاطر گناهه
البته نه اینکه هرکس حادثه واسش پیش اومد بگیم حتما گناهکار بوده و ... اما خوب خیلی حوادث های بد واسه همینجور گناهاست
دوستان اگر تو مسائل اجتماعی مشکلی وجود داره و شما به عینه تجربش نکردید فضا رو سیاه و تیره و تار نکنید
دیروز تو یکی از سایتهای مشاوره ای بودم.بنده خدایی درباره اشتغال همسر(زن)سئوال کرده بود.چند نفر در جواب ایشون گفتند که هر نظری که کار میکنه با همکارای مردش رابطه برقرار میکنه!!!
اون آقایی که سئوال کرده بود نگرانی شدیدی گرفته بود و حتی میگفت با شنیدن این حرفها به زنم شک کردم و از فردا میخوام برم به شکل نا محسوس محل کارش رو تجسس کنم
این خیلی بده با حرفهای اینچنینی فضا رو کثیف کنیم.واقعا اینطور نیست که دوستان جوابگو گفته بودن
اگه توی زندگیتون نقطهضعفی دارین که بقیه به خاطرش مسخرهتون میکنن، خودتون هم شروع کنین مسخره کردن و دست انداختن خودتون...
جلوی هر کس این کار رو کنین دیگه مسخرهتون نمیکنه... چون دیگه لطفشو از دست داده!!!:31:
هیچ وقت سرمایتون رو به کسی ندید تا کار کنه و سودی به شما بده چون کسی دلش بحال سرمایه شما نمی سوزه!
سلام .
قابلِ توجه دوستانی که شاغل هستند یا در آینده جذبِ بازار کار میشند و با ارباب رجوع و بیمارانِ مختلف سر و کار دارند :
هرگز جلویِ ارباب رجوع و مشتری و بیمار , با همکارتون بر سر نحوه ی انجام کار بحث نکنید وگرنه میگن : ای وای اینا کار بلد نیستند و با هم جرشون شده که چکار کنند چکار نکنند .
جر و بحث جلویِ ارباب رجوع و بیمار و مشتری به اعتبار شما و اطمینانِ بیمار و مشتری و ارباب رجوع به شما و همکارانتون و کارتون خیلی لطمه میزنه .
اگر موقع کار مشکلی با همکارتون یا کارمندتون یا مدیرتون دارید , اگر میشه بعداً که تنها هستید مطرحش کنین یا بگین فلانی یه دقیقه بیا لطفاً و برید جائی که تنها باشید و موضوع رو حلش کنید و اگر فرصتی نبود و نمیشه صبر کرد یا محل کار رو ترک کرد , سعی کنید نظرتون رو به صورت پیشنهاد به همکارتون بگید و به هیچ وجه در گوشی صحبت نکنید تا شخصی که حضور داره احساس شک و بی اطمینانی و نگرانی نکنه .
================================
با استفاده از همین روش هم میشه همکارانتون رو بشناسید که تا چه حد با شما خوب یا بد هستند .
اونی که جلوی دیگران هی اشتباهاتتون رو بلند بلند بیان میکنه هدفی داره از این کار و اون اینه که نشون بده از شما بهتره و یا داره مقدماتِ برکنار شدنِ شما فراهم بشه . یعنی میخواد زیر آبتوم رو بزنه.
به جایِ دلخور شدن از او , سعی کنین کارتون رو درست کنین اشتباهاتتون رو دیگه تکرار نکنید . چه بسا بخاطرش خیلی سریع در کارتون استاد بشین . (عدو شود سببِ خیر گر خدا خواهد).
در ضمن , کسی که هی اشتاباهاتِ دیگران رو علنی میکنه , باید خودش کارش بی عیب و نقص باشه و نقطه ضعفی نداشته باشه وگرنه همه بهش میگن تو خودت فلان عیب و فلان عیب رو داری اونوقت از ما ایراد میگیری؟؟!!
==============================
وقتی کسی توی کار اشتباه میکنه یا باصطلاح گند میزنه , سعی نکنین اشتباهش رو بپوشونین و مخفی کنین وگرنه خودتون هم باهاش صدمه میبینین .
مثال:
قبل از اومدن دستگاههایِ اثر انگشت برای حضور و غیاب , با کرتِ ساعت کار ثبت میکردیم ساعتهای ورود و خروج و تاخیر رو .
یه کارمندی داشتیم دیر میومد و با موبایل زنگ میزد به یکی از همکاراش تا کارتش رو بزنه .
بالاخره هم با دوربین های شرکت لو رفتند و هر دو اخطار شدید اللحن به اخراج گرفتند و یک روز کسر حقوق بخاطر فریب دادن مدیریتِ شرکت باضافه ی کسر مدتِ تاخیرها از حقوق .
اگر کسی ازتون خواست تو فورمالیته کردنِ این جور گندکاریها بهش کمک کنید یه "نه" بگین و خودتون رو از صد تا بلا خلاص کنید .
خودتون قصاوت کنین کدومش بد تره:
یک کارمندِ بی نظم , به نا حق ازتون ناراحت بشه بهتره یا ناراحت شدنِ به حقِ مدیریتِ شرکت؟
پس خودتون و اعتبارتون و شغلتون رو بخاطرش به خطر نندازین .
اگر دوست دارین مثل یک "دوستِ عاقل" به این جور آدمها کمک کنین بهش بگین :
اگر بار اوله که مشکلی نیست و معذرت خواهی کن و اشتباهت رو درست کن . اگر هم که کار همیشگیش هست بهش بگین فلانی کارت رو بیار رو نظم تا مشکلی برات پیش نیاد و از حرفِ حق هم ناراحت نشو چون بی نظمیت به خودت لطمه میزنه حالا میخوای من هم قاطی کنی تا به من هم لطمه بزنه؟؟؟؟!!!! پس برو کارت رو درست کن .
همـــیِِـــشه مواظب باشید روتون به روی برادر و خواهر باز نشه!
اگه باز بشه دیگه کاریش نمیشه کرد:|
شوخی و مسخره بازی جلوی دوستای نیمه صمیمی، یا افراد محل تحصیل و کار رو حتما در حد کنترل شده ای نگه دارید. اگه زیادی مایهی خندهی جمعی بشید به عنوان یک مضحکه بهتون نگاه میکنن و به دنبالش، دست کم میگیرنتون و شخصیتتون به طرز بدی نزول پیدا میکنه.
یه حالتی میشه که دیگه به حرفهاتون توجه نمیکنن و ارزشی برای حرفهاتون قائل نمیشن.
حتی اگه شوخ طبع هستید و حس طنزتون هم زیادی گل میکنه، باز حواستون به این مورد باشه که خودم خیلی ازش لطمه خوردم.
کاملا درک میکنم حرفتون رو... چون واقعا بهش رسیدهام...نقل قول:
شدیدا حسرت روزهایی رو میخورم که سعی میکردم باعث شادی اطرافیانم بشم و لبخند به لبهاشون بیارم...
الان به خندهدارترین چیزهایی که من میگم نمیخندن و به چیزهایی میخندن که اگه برای من تعریف کنی، من اگه خوشحال باشم لبخند از لبهام میره!!!
اگه جدیتون نگیرن شما باید آویزون دوستهاتون بشین...
جالبه بدونین هیچکدوم از دوستهای من هیچوقت به من زنگ نمیزنن یا اساماس... همهی تماسها یه طرفه و از جانب من بوده...
اگه میخواین کار به اینجاها بکشه خودتون میدونین... ولی میبینین که یه روز کسی بهتون محل نمیذاره که کارش شدیدا لنگتونه!!!
یه چیزی که تو nfs یاد گرفتیم :
اگه دشمنات از تو آینه جلو معلوم نیستن زیاد خوشحال نباش
چون یا کنارتن یا خیلی وقته ازت جلو زدن
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2