خنک و تند------شبیهه اترنیتی کلوین هست.نقل قول:
امروز رفتم بلک بری رو تست کردم که بوش شبیه تق هرمس بود.
رانگلر هم تست کردم.خیلی خوشم اومد ازش.رفت تو لیسته خرید.:31:
Printable View
خنک و تند------شبیهه اترنیتی کلوین هست.نقل قول:
امروز رفتم بلک بری رو تست کردم که بوش شبیه تق هرمس بود.
رانگلر هم تست کردم.خیلی خوشم اومد ازش.رفت تو لیسته خرید.:31:
نه دوست عزیز 125 میل رو زده 52 تومن نه 75 میلو !نقل قول:
کد:http://www.perfumeshoping.ir/john-varvatos/415-john-varvatos-men-for-men-by-john-varvatos.html
سلامنقل قول:
یعنی 1 میلیون از مارک ریو بوده ؟! به نظرت بوی خوبی داشت ؟
بعله
اتفاقا چون تازه خریده بود .جعبش هم همراهش بود!:31:
باور ندارین عکسشو بذاره توی تاپیک!(البته باید دوباره بیاد! اگه جعبش باهاش باشه بگیرم با گوشیم عکس بندازم.بعد تازه آپ کنم بذارم تاپیک.
خب چه کاریه باور کنین! تموم شه بره پی کارش):31:
تلاش میکنیم ولی باورش سخته شمارش رو بگیر بده ما باهاش هماهنگ میکنیم :27:نقل قول:
ولی آلبالو فکر نکنم بوی جالبی باشه :19:
من اینو گفتم:نقل قول:
این بنده خدا فعاله هر روز تغییرات میده سایتشو اونی که شما لینک دادی فکر کنمکد:http://perfumeshopping.ir/index.php?productID=946
باز نسخه جدیده سایته !!!!!
بوش چطوره محمد ؟ عجیب رفتی تو نخش ها سلیقه هامون شبیه همه ( البته فقط در زمینه عطر نه در زمینه گوشی ) لالیکو تموم کردی ؟نقل قول:
راستی اون راکی مارتین رو هم تست کردم ( به توصیه علی و امین :27: )به نظر دقیقا بوی چوب سوخته میداد با غلظت زیاد من خوشم نیومد به نظر بوی لالیک کلا خیلی بهتر از اونه بوی این جان وارتوس چطوره ؟
راستی بچه ها عطر های ادیداس کدوم یکیش بهتره فقط واسه زمان تمیرن تو باشگاه میخوام تا 1.30 ساعت موندگاری و پخش بو دارن ؟
آدیداس موندگاری تعطیل.فقط همون موقع که میزنی, تو هوا بوش رو حس میکنی 2-5 دقیقه.بدرده افترشیونقل قول:
میخوره.
ولی در کل شرایط آب و هوایی و پوسته آدم خیلی تاثیر داره.
.................................................. .................
راستی بویه آلبالو هم خیلی خوبه.طرفدارایه خودشو داره-حسه شادابی به آدم میده.یه ادکلن داشتم به اسمه
مونت کریستو اونم بویه توتونه آلبالو میداد.خیلی دوسش داشتم.
میشه عکس گرون ترین ادکلن موجود تو ایران رو بذارین؟
سلام من فقط قیمتشو گفتم تستش نکردم !نقل قول:
----------------------------------------------------------
خب امروز رفتم اون 3 تا عطری رو که میخواستم تست و قیمت کنم
متاسفانه جان وارواتوس رو نداشتن ! ولی این وود راکی مارتین و اسمیت اند وسون رو داشتن !
قیمت ها هم متاسفانه بالا بود مثلا وود رو 80 تومن و اسمیت رو 65 تومن میدادن ! ( البته تو سایت ها هم اسمیت همینه قیمتش ولی وود پایین تره )
خلاصه هر دو تا رو تست کردم و هر دو تاشون بوی خوبی میدادن ولی من احتمالا همون اسمیت رو بگیرم چون واقعا بوی خوب و خاصی داره
هر وقت گرفتم یه عکس ازش میزارم
فعلا
:11:
واوووووووونقل قول:
من تا حالا اسمیت اند وسون رو بو نکردم اما عاشقشم :20: چون یه خانم که خودش ادکلن باز تیری بود میگفت این ادکلن بین ادکلنهای مردونه جادوگری میکنه ! البته از بعضیا هم شنیدم که بوش اصلا خاص نیست .
در هر صورت اگه خریدی حتما بیا بوش رو توصیف کن :40:
آره خودم هم تعجب کردم اسمیت داشت چون ادکلنی نیست که تو هر مغازه ای باشه !نقل قول:
اون خانم هم درست گفته من خودم هم از خیلی ها اینو شنیدم ( حالا اون خانم از نظر خاص بودن میگفت یا از نظر جذاب بودن و به اصطلاح س ک س ی بودن ؟ )
بوشم به نظرم من خیلی خاص بود
-------------------------------------------
بچه ها اینا بوشون روی نبض بزنیم چقدر باید بمونه ؟ چون من زدم بعد 3 ساعت خیلی خیلی کم بوشون مشخصه ! البته من 2 بازم دستامو شستم ! طبیعیه ؟
یکیم جواب منو بدهنقل قول:
گرونترین نمیدونم اما یکی از گروناش Creed Jasmin Imperatrice Eugenieنقل قول:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
از لحاظ موندگاری مناسبه تست من تا 7 ساعت بود اما من با بوی مردون اش زیاد حال نکردمنقل قول:
این کبرا با این کبرا فرق داره؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کبرا مشکیه رو دارم و بسیار بسیار دوستش دارم بویی مشابه فارنهایت دیور و بسیار حتی ازون خوشبو تر و اصیل تر میده که بشدت دوستش دارم.. تو کل ایران کلا فکر کنم الان 10 تا دونه هم ازش موجود نیست من 2 تا ازش خریدم تا مونو پل خودم باشه.هر کسی تونست این عطرو گیر بیاره در خریدش تردید نکنه که با قیمت 25 تومن عطری فرانسوی و اصل به ارزش 100هزار تومن بهتون میده
به نظر شما پخش بوش خوب هست ؟نقل قول:
به نظرم ادکلنهای ART و ART FRESH بهترین گزینه هایی هستند که تو این رنج قیمت میتونی تست کنی...یه ذره بیشتر هزینه کنی کارای AJMAL هم بسیار خوب هستند.نقل قول:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
کارای AJMAL مثل VICE و CHEMISTRY و SHADOW و UTOPIA و ENTICEنقل قول:
خدا وکیلی امروز به این نتیجه رسیدم بین شرکت های اماراتی اجمل بسیار سر تره و ادکلنای بسیار بسیار بهتر و خوشبو تر و به روز تری به نسبت EMPER و RASASI و SAPIL و RIO ارائه میده...من واقعا از کارای اجمل لذت میبرم اما از کارای شرکتای امارتی دیگه نه زیاد
فکر کنم فرق دارن اسم تولید کننده که فرق دارهنقل قول:
اون سبزه بوش ادمو یاد 20سال پیش میندازه بوشم به نظر من جالبه ولی خوب قدیمیه
داداش از کجا خریدی؟باید چیزه توپی باشه.نقل قول:
این wrangler که تست کردم بوش خاص بود.تست کنید.
بیشتر از جهت جذاب بودن میگفت ، بعدا میتونی تاثیرش رو روی جنس مخالف ببینینقل قول:
سلام دوباره میپرسم
دوستان اسپری های اسمارت هم کارهایی با اسمهای معروف داره ، میشه برای اینکه یه عطری رو که دوست داری تست کنی بری از این مارک اسمارت بخریم ؟
ممنون
یه سریاشون خیلی شبیهه .مثله هوگو ولی خب اکثرشون خیلی فرق دارن.نقل قول:
امروز رفتم رانگلر دوباره تست کردم.دقیقا با فوتوریتی مردونه یکیه.:31:
آزارو کروم هم تست کردم خیلی شبیه سی کی 1 هست.فقط موندگاری نداره.:27:
بلو شنل هم تست کردم.اونم خوبه ولی این قیمت بالاست.اگه 70 بود میگرفتمش.
کارن پورهوم رو تست کردم دوباره.بوش باکلاسه ولی بیشتر برای سنهایه بالا خوبه.ملایمه
کنزو لئوپار رو تست کردم که بازم نسبتا خوشم اومد.اگه 40 تومن بود حتما میگرفتمش.
باربری بیت رو تست کردم خوشم نیامد.
متال فریم اسمت وسون رو تست کردم اونم خوشم نیامد.
هیپنوز هم تست کردم خوب بود ولی قیمتش بالا بود.
the one gentelman هم تست کردم خوشم نیامد.معمولیش بهتره.
چند تا دیگه هم تست کردم ولی یادم نمیاد .پیر شدیم رفت:41:
این رانگلر لینکی داره ؟ عکس ؟
از چه برندی هست ؟
نقل قول:کد:http://www.perfumeemporium.com/perfume/9867/Wrangler-Wrangler
سلام رفقا چند تا سوال داشتم :
یکی اینکه من قبلا گوچی بای گوچی پور هوم داشتم از اون بوی توتونی که داشت واقعا لذت میبردم . البته یه تندی ملایم داشت ضمن اینکه توی ترکیباتش گل یاس هم ذکر شد و همینا بوش رو فوق العاده واسه من جذاب میکرد . الان میخوام ببینم بین ادکلنهای ارزون قیمت کدوما بوی توتون میدند ؟
البته توی وبلاگ پرفیوم نیوز به ادکلن memories زنونه اشاره کرده بود که بوی توتون میده و توی همین تاپیک هم cyber861 عزیز گفته بود کوبیسم زنونه بوی توتون میده . حالا ممنون میشم اگه سایر ادکلنها رو هم تست کردید یکی بهم معرفی کنید .
سوال دومم اینه که بهترین تولیدات شرکت امپر کدوما هستند ؟
کد:http://www.perfumeshoping.ir/49-Emper
:31: :31: :31:نقل قول:
من لئوپار و داشتم قبلا بوی خوبی داره فقط بعد یه مدت من ازش خسته شدم باهاش باید دوش بگیری تا یه
بویی بده ولی واسه من خوب بود بازم
اون شنل به نظر من هم گرونه (البته بوی خوبی داره) همون گیم دیدیدوف اگه ترش بشه و یه نمور تند میشه
بلو (البته فقط همون اولش که زدی)
علی جان اون رانگلر قیمتش تو ایران چند قیمت کردی ؟ بوی الکل میده یا نه؟
اون لئوپار خیلی ملایمه.برای تیریپ لاو(من تو من:31:)خوبه.نقل قول:
رانگلر اراک 34 قیمت دارم 100 میل.والا نذاشت تست کنم.فقط درشو بو کردم که بویه الکل نیمداد.:20:
رانگلر قبلا فکر کنم شلوار جین هم میزده.حالا نمیدونم همونه یا نه؟ولی یه برنده آمریکایی هست و ادکلنه هم
زده USA
اگه میدونستم موندگاریش خوبه قطعا امروز خریده بودمش.:40:
Qubismنقل قول:
Courage
Memories
Presidente
Legend
Invitation
Voyager
Traveler
بقیه شون از نظر من به درد نمیخورن هر کاریشو میخوای تست کنی از میون همین کارا تست کن
در ضمن اون 2 تای آخری یعنی Traveler و Voyager همون جوری که دوست داری قشنگ به سبک کاملا مردونه بوی توتون میدن و و پیرهنت یه بویی میده که انگار سیگار مارلبرو مدیوم کشیدی
کسی این ادکلن(TOM FORD GREY VETIVER FOR MEN) رو تست کرده ؟
اگه جوابتون بله هست لطفا یه توضیحی بدین چون میخوام بخرمش ولی کسی رو نمیشناسم ازش تست بده
من یه سمپل ازش دارم که فقط یه بار وقت کردم تست بکنم...صبر کن شما من توی این یکی دو روزه دوباره خوب تستش میکنم و نظرم رو میگم...نقل قول:
بار اول که تست کردم چون چند تا عطر دیگه قبلش تست شده بود درست نوت هاش رو نتونستم تشخیص بدم..
اینم تست کردم.شاید بشه گفت یه کاره کلاسیکه.البته خیلی کم شبیهه کوروس هم شاید باشه ولی خبکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=28881
خیلی تفاوت داره.ولی احتمالا دوستانی که کوروس رو دوست دارن اینم دوست دارن.به نظرم خیلی بهتر از
اونو.چون اون نوت مخصوص رو حس نکردم.:27:
اینارو هر کدوم از دوستان تست کرده یه توضیحی بده ممنون میشم.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=32323
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=40385
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=28527
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=5087
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=5076
درود بر دوستان چندین سال پیش پدرم یه عطری داشت که شیشه اش خیلی شبیه عکس زیر بود بوی خنک و موندگاری داشت میخواستم بدونم کسی در مورد این عطر چیزی می دونه
ادکلن burrbery brit از پخش بو چطوره ؟
کنزو که خیلی معروفهنقل قول:
بوش خاصه نمیگم خیلی خوبه ولی خوب یک مدت که استفاده کنی احتمالا خسته میشی
تقریبا خنک هست
موندگاریش و قدرت پخش در محیطش محشره خیلی قویه
و البته من کنزو جنگلی رو داشتم
متوسط.ولی موندگار نیست.نقل قول:
عکسش رو هم که میبینی یاد بوی خوبش میفتی، چیزی که هیچ وقت فراموش نمیشه
جیو شاهکاره.... معرکه است :8:نقل قول:
احتمالا بازم می گیرمش اکثرا از موندگاری می نالن ولی واسه من خوب بود یه روز واسه من جواب
می داد (به هر حال موندگاری و پخششو که نمیشه با دیور هوم اینتس و امثال اون مقایسه کرد)
اینم مثل کول واتر دیویدوف تو تاریخ موندگار میشه...
آره واقعا...رفیقنقل قول:
کول واتر من فقط عطر گرمی ازش میگرفتم ادکلنش رو نداشتم
زیاد فرق میکنه ؟
من ازون عطر سرنگی ها اصلا نگرفتم تا حالا (اسپری رو ترجیح می دم) حقیقت نمی دونم چقدر با اصل کول واترنقل قول:
فرق داره ولی من میگم حتما اصلشو برو تست کن... کار کلاسیکی هست... همین 2008،2009 فکر کنم دوباره
جایزه تالارهای اصلی فی فی رو برد (بعد اون همه سال که از تولیدش گذشته) همین وضع واسه اون سی کی 1
هم پیش اومد... به اینا باید گفت شاهکار به نظرم :40: