سلام دوستان
من یه سوال دارم نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید
گوشی من htc 616 هست واسه گرفتن بلوتوث با پسوند های apk مشکل دارم خودش جواب رد میده
می خواستم بدونم گزینه ای داره که غیر فعال کنم
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من یه سوال دارم نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ممنون میشم کمک کنید
گوشی من htc 616 هست واسه گرفتن بلوتوث با پسوند های apk مشکل دارم خودش جواب رد میده
می خواستم بدونم گزینه ای داره که غیر فعال کنم
ممنون
این جزو موارد امنیتی هست که برای بلوتوث در نظر گرفته شده در بعضی رام ها. شما می تونید با استفاده از اپلیکیشن zapya به راحتی هر فایل apk حتی فایل نصب شده روی یک گوشی رو به گوشی های دیگه انتقال بدید.(zapya باید رو هر دو گوشی نصب باشه)نقل قول:
چند وقت پیش بطور ناگهانی محتویات فولدر کمرا از گوشی Ace 3 و تبلت Tab 3 (هشت اینچ) پاک شدن !
حالا نمیدونم علت اینکه تقریبا هر دو همزمان پاک شدن چی بوده ! (خودم احتمال میدم وجود یک برنامه مشترک در دو دستگاه باعث ایجاد اختلال و در نهایت هم منجر به پاک شدن محتویات فولدر کمرا هر دو دستگاه شده)
نظر سایر دوستان چیه ؟
ضمنا راه حلی برای برگرداندن محتویات پاک شده وجود داره ؟ (چون شامل عکس ها و ویدئو هایی بوده که با خود دستگاها گرفته شده بوده)
برای ریکاوری چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید که بیشترین مقدار فایل های از دست رفته رو برگردونه ؟ (برنامه اندروید کار ساز تره یا کامپیوتر و اتصال دستگاا به کامپیوتر ؟)
سلام
گوشیم G2 mini هست. و یه سیم کارت توشه. ایرانسله
این گوشیم در حالت استندبای مصرف باتریش زیاده.
مثلا شب ساعت 12 روی 60 درصده. صبح ساعت 8 میبینم شده 40درصد!!!
ولی کلا در حال استفاده معمولی و بازی خوبه.
وای فای و ... خاموشه.
اندوید او اس هم مصرفش همیشه روی 25% ولی موقع هایی که استفاده نمیکنم همون مثلا شب تا صبح که میبینم اندروید او اس به 60-70% هم میرسه!!!!!!
--------------------------
بعد از اینکه شارژ گوشی 100% به 90% رسید (البته مقداری عکاسی کردم و مقداری وایبر و اینستا) این اسکرین شات زیر نتیجه استفادش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از 1 ساعت و نیم دیگه استفاده ( بازم در حد وایبر و اینستا حدود 20 دقیقه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هردو تقریبا یکیه. مصرف اندروید او اس خیلی زیاده.
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟
سلام اینجا کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟ وقتی میخوام وارد بازی the walking dead season 1 بشم ارور میده unfortunatly WD S1 has stopped ... مطمئنم که جای فایل دیتا درسته و زبان گوشیم هم انگلیسیه ... مدل گوشیم هم Galaxy note 3 n 9005 هست... ممنون میشم کسی راه حلی پیدا کنه ... راستی به اکانت آمازون هم وصلم یعنی میتونم ازش برنامه و بازی دانلود کنم
با سلام به دوستان عزیز
گوشی بنده سونی z هست . در موقعیتی که گوشی هواوی و یا سامسونگ 3g رو دریافت می کنند گوشی من 2g رو میگیره. ایا ایراد از گوشی هست و یا قدرت دریافت سیگنال سونی ضعیف تر هست ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
تنظیمات گوشی بزار روی Only WCDMAنقل قول:
دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی شما
ممکنه بفرمائید تفاوت این گزینه با سایر گزینه ها چیه؟
با سپاس فراوان
سلام
دوستان کدام گوشی های HTC قابلیت آپدیت به سیستم های جدید lollipop رو دارند؟ چطور میشه فهمید؟
اشتباه دش.........
یعنی سیمکارتت فقط از امواج نسل سه استفاده میکنه حتی اگه ضعیف باشه!نقل قول:
سلام samsung galaxy a5 duos ساپورت میکنه otg?
سلام
برای اینترنت همراه اول عدد 1 رو زدیم به یک شماره که گفت و تنظیمات رو دریافت کرد. الان در APN تنظیمات اضافه شده.
گوشی htc one e8 هست و گزینه mobile data رو فعال میکنم اما اصلا اینترنت وصل نمیشه
مشکل حل شد. ای پی و پورت که خودکار میزات رو برداشتم
سلام.
دوستان وقتی لانچر نصب میکنیم یک پیفام امنیتی میده
منظور از این پیغام چی هست ؟؟
من شنیدم لانچر ها در مصرف باطری میتونن مفید باشن
این درسته؟؟ یا بستگی به اون لانچر داره؟؟
پیغام مربوط به اجازه اجرای ویجت روی هوم اسکرین هست عموما.نقل قول:
می تونه تاثیر گذار باشه...یه لانچر سبک می تونه کمک کنه به مصرف کمتر.
سلام
من هر کاری کردم نمیازهرا ز گوگل پلی چیزی دانلود کنم. میگه مشکل کشور داری. با سایفون رفتم باز هم کوتاه نیامد. :n04:
بعضی اپ ها رو میگه با دستگاه شما سازگار نیست...بعضی ها هم میگه اینها تو کشور شما قابل دسترسی نیست.نقل قول:
برای سری دوم...یه بار ریستارت کن...لوکیشن رو ببند...گوشی رو ببر به airplane mode و اگر از سایف اون استفاده می کنی گزینه tunnel whole device رو انتخاب کن. باید جواب بده.
اگر نداد، با استفاده از فیل کش روی پی سی برو اپ مربوطه رو پیدا کن...تیک بزن که بره تو wish list...بعد با گوشی برو تو wish list که توی گوگل پلی هست...ببین میشه؟ گاهی اینجوری گول می خوره!
یا حتی با پی سی و فیل کش رفتی....بزن install رو شاید کار کرد.
ممنون ازتنقل قول:
بعد برای سازگار نبودنش چی؟ اونها رو چی کار کنیم؟
راستی از سایت های ایرانی من app ها رو دانلود کردم و نصب کردم و مشکلی نبود.اما ادم دست و دلش نمیره . از هر جایی دانلود کنه(حالا من سعی کردم باز از سایت های معتبر تر دانلود کنم)
من الان رفتم با پی سی زدم add wishlist بعد زدم install گوشی رو شناخت و گفت بیا نصب کنم. اما با خود گوشی که میرم قبول نداره.
گوشی htc e8
اگه جواب نداد و حتما می خوای از گوگل پلی بگیری، می تونی از سایت های ليچر استفاده کنی که لینک گوگل پلی میدی، apk تحویل ميگيري و دستی نصب می کنی.نقل قول:
سلام
من با صدای گوشی HTC One E8 مشکل داشتم
در هنگام مکالمه صدای من به طرف مقابل نمی رسد ولی وقتی روی بلند گو می ذارم مشکل حل میشه
سیم کارت 3gهست و اپدیت هم اخرین ورژن ....لطفا هر کمکی می تونید بکنید
احتمالا مشکل سخت افزاری هست
سلام...
همبن الان اومدم این سوال رو بپرسم دیدم اون دوست عزیز هم پرسیده!!! o_O
جدیدا موقع مکالمه earphon من کار نمیکنه و باید بذارم رو اسپیکر گوشی رو...گمون نمیکنم سخت افزاری باشه...
چون یه هفته بعدش... بلند گوی گوشی هم از کار اوفتاد... یعنی اگه موزیک یا ویدیو پلی کنم پخش نمیکنه ولی موقع زنگ خوردن صدا میده... !!!
تو تنضیمات رو هم نگاه کردم همه صداها بالا بود...
نکنه بد افزاری چیزیه؟
مثلا نمیشه فایل مربوط به صدا رو تو حافظه روت گوشی دستکاری کرد درست بشه؟ یا ازین کارا :31:
گوشی در معرض رطوبت بوده یا هست؟ ممکنه داخل جک 3.5 خیس شده باشه و اینطوری گوشی تشخیص میده که هندزفري وصله...برای همین موزیک رو پخش نمی کنه( در واقع می خواد از طریق هندزفري پخش کنه)...ولی زنگ میزنه.نقل قول:
الان که گفتین... رفتم امتحان کردم... با هندزفری صدا میاد... ولی هندزفری رو که درمیارم از اسپیکر صدا نمیاد... اما وقتی دکمه زیاد شدن صدا رو میزنم (وقتی چیزی پلی نیست) گوشی بیپ میکنه از اسپیکر...نقل قول:
درمورد رطوبت که تا اونجایی که یادمه گوشی جایی نبوده...
احتمالا همین طوری که شما گفتین شده... کاری که از دست من بر نمیاد...باید ببرم تعمیر کنن...
ممنون امکان داره چند تا از این سایت ها رو بهم بدینقل قول:
ببخشید در مورد اون مشکل صدای HTC One E8 کسی راه حلی پیدا نکرد ؟
من تو ایترنت گشتم گویا مشکل رایجی بوده
راه حل های مختلفی ارائه داده بودند از disable کردن گوگل نتفریم تا اپدیت و اینا...
ولی وقتی میخوام اپدیت کنم میگه شما به روز هستید ولی ورژن من با اخرین ورژن شمارهاش فرق می کنه
اگه میشه کمک کنید چه راه حل هایی به ذهنتون می رسه؟
در ضمن مشکل یکی دوباری موقت حل شد ولی برگشت
سلام
htc one e8 موقع کسی زنگ میزنه اسمش رو نمی زنه..
اما بعد تو history میره با اسم زده !!!
اما موقع زنگ زدشون اسمشون رو نمی زنه
و در تبلت اندرویدی نمی تونم هیچ سایتی رو بیشتر از 30 ثانیه نگاه کنم چون همون صفحه ای که داخلش هستم به یک صفحه تبلیغاتی فیلتر شده یا یک لینک دانلود نرم افزار یا ... تبدیل می شه و هیچ کاری هم نمی شه کرد می زنم عقب نمی شه و کلا من که تمام وب گردی ام با تبلت بود الان چند روز اصلا نتونستم وب گردی کنم الانم من با کامپیوتر آمدم
قبلا مثلا تبلیغات (100 در صد مطمیتنم که تبلیغات سایت مربوطه نیست و تبلیغات گوگل است یا تیلیغات اندروید است ) در یک تب جدید باز می شد که سریع می بستمش و هیچ کاری به اون صفحه ای که داخلش بودم نداشت
کمک کمک به خاطر خدا
من میخوام از آپدیت برنامههای روی گوشیام و دسترسی برنامههای روی گوشی به اینترنت جلوگیری کنم
و فقط به برنامه مروگرم اجازه اتصال به اینترنت بدهم
راهی وجود داره؟ (برای گوشی اندروید)
شما میتونی از این نرم افزارها استفاده کنی با توجه به روت بودن یا نبودن گوشیتوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای گوشیهای روت شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدون نیاز به روت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بدون نیاز به روت)
سوالات و مشکلات رو تو تاپیک هر برنامه مطرح کنین :n16:
عزیزان سلام. این انتی ویروس های گوشی مثل نود32 چطور هستند؟ مرسوم هست نصب اونها؟ یا به درد نمیخوره؟ من هیچ اطلاعی ندارم ازش
نه دوست عزیز نیازی نداری اصلا. ویروس به اون معنای پی سی برای اندرويد نیست. یه سری بد افزار هست که بعضی اطلاعات رو به سرقت می بره که برای ما که تو ایران هستیم نگران کننده نیست چون مثلا کردیت کارت نداریم.نقل قول:
ممنون برای جوابات. اما روی لینکها که کلیک میکنم پیغام میده "دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست "نقل قول:
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون اندروید از طریق بدافزار ویروس میگیره که شما اگه از مارکت های رسمی مثل پلی استور برنامه های مورد نیازتونو دانلود کنین احتمال آلوده شدنتون خیلی کم هست!نقل قول:
چشم الان درستشون میکنم و همین پست رو ادیت میکنم چک کنین چند دقیقه دیگه این پست رونقل قول:
+
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادیت شد
دوستان این اپدیت جدید clash of lord نصب نمیشه ارور Application not installed می ده.ولی اپدیت قبلی براحتی اجرا میشه.مشکل کجاست؟
شما از پلی استور دانلود کردی؟نقل قول:
اگه ایمیلتون رو به بازی دادین یه بار بازی رو پاک کنین و ورژن جدید رو نصب کنین و دوباره ریستور کنین نقشتونو!
سلام
گوشی اس 3 خود به خود خاموش میشه و روی صفحه مشکی که گوشی میخواد روشن بشه میمونه و دوباره همون صفحه میاد ومیره که اسم گوشی ومدلش رو زده با کلنجار رفتن به هر حال گاهی اوقات روشن میشه.2ماه پیش اینجوری شد ریست فکتوری کردم درست شد تا چند روز پیش که اینجوری شد دوباره دوبار هم ریست کردم اما جواب نداد.خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید:n16:
مرسی. پاک کردم و از سورسهای مختلف مثل بازار پلی استور و خود سایت اصلی ریختم بازم نشد.کلا این ارور برای چی میتونه باشه؟نقل قول: