دوستان کسی قیمت لاستیک بارز فابریک ال90 رو داره؟
Printable View
دوستان کسی قیمت لاستیک بارز فابریک ال90 رو داره؟
آقا سرویس اولیه سایپا که رو 10 هزار هستش هزینش با خودمونه؟
هزینه مواد مصرفی مثل روغن با شماست ولی سایر هزینه ها با نمایندگی هست(هزینه دیگه ای نداره)
ممنون.نقل قول:
اونوقت چند تا از این نوع سرویس ها داره که هزینه دستمزد و خدماتش با نمایندگی هست؟
دو سال یا 40000 کیلومتر هرکدوم که زودتر اتفاق بیا فته گارانتی اتمام پیدا می کنه یعنی در بهترین حالت 4 سرویس
سلام
دوستان ال نود سیستمی داره که سرعت رو کنترل کنه؟یعنی مثلا گزینه ای داشته باشه که وقتی انتخاب می کنیم از صد بالاتر نره ؟
کروزکنترل نداره !نقل قول:
جفتی 145 تومننقل قول:
امکان نصب هم روش نیست ظاهرانقل قول:
درسته؟
بهتره به یکی از نمایندگی های آپکو مراجعه کنید و از آنها جویا شوید.نقل قول:
تو این ضمینه ها نسبت به جاهای دیگه ارزون تره
سلام
دوتا سوال
1- در رادياتور كجاست دقيقا ؟ :31: كنترل كنيم يه وقت اب كم نكرده باشه:46:
2- شيشه هاي عقب تا يه حدي پايين مياد و تا اخر نميره پايين. مال يكي ديگه هم ديدم همينجوريه ! چرا ؟؟
ممنون :40:
راستي يه چيز ديگه هم بگم :دي
2 روز پيش داشتيم جايي ميرفتيم كه اشتباها برادرم از دنده 4 اومد دنده 3 :27: صداي دلنشين (ولي مرگباري ) رو داد موتور نازنين. :46: ماشالا كم نياورد . يعني اصلا سرعت كم نشد.
در نداره:31:نقل قول:
1- در رادياتور كجاست دقيقا ؟ كنترل كنيم يه وقت اب كم نكرده باشه
مخزن آب داره که باید چکش کنی آب کم نکرده باشه و اگر کم کرده بود(که بعید هست) آب رادیاتور اضافه کنی
بخاطر قوس و انحنای درب عقب امکان اینکه شیشه عقب تا انتها پایین بیاد وجود ندارهنقل قول:
2- شيشه هاي عقب تا يه حدي پايين مياد و تا اخر نميره پايين. مال يكي ديگه هم ديدم همينجوريه ! چرا ؟؟
این مورد در میتسوبیشی گالات و همچنین لنسر و چند ماشین دیگه هم هست
دلیل اینکه شیشه درب عقب از یک حد پایینتر نمیاد بخاطر امنیت سرنشینان عقب(کودک) هست .
سلام
قیمت ال نود چنده ؟
آخرین قیمت E2/LP (قیمت کارخانه)نقل قول:
16830000 تومان
قیمت صفر ایرانخودرویی :16830000 (شرکتی که الان موجودی ندارن)نقل قول:
قیمت بازار:18000000
صفرش الان 17050000 هست
آقا فکر کنم بنزین مرغوبی که وارد می کنند(یا می سازند) یواش یواش داره تاثیرش را می ذاره:31:
از اسفند تا به حال 4 مرتبه بنزین زدم و هر بار یا 30 لیتر بنزین بیش از 480 کیلومتر را در شهر رفتم!!
لازم به ذکر هست که ته باک حدود 7 لیتر بنزین بود
از امروز هم شرکت پارس خودرو از طریق سایت اینترنتی و نمایندگی ها تحویل فوری ال 90 را شروع کرده به قیمت 171,400,000 با ضبط ام پي تري و کف پاي جديد و تحویل 30 روزه.
البته برای کسانی که می خوام نام نویسی کنن و بعد بفروشن ، در زمان استفاده از امکان صلح هم باید 300000 تومان پرداخت بشه ولی برای مصرف کننده خیر.
موفق باشید
............
از این چارچوبهای وسط که بین دوتا در هست موقعی که میرم روی دست انداز یا جاده چاله چوله زیاد داره سروصدا میاد(قچ قچ میکنه) .اعصابم رو خورد کرده درها رو هم به نمایندگی دادم رگلاژ کرد ولی درست نشد. کجا باید ببرم درستش کنم؟
دوستان این ماشین سفیدش قشنگتره یا نقره ای؟!
یکی از دوستان من ماشینش همین مشکل رو داره و تا الان نتونسته برطرف کنه.نقل قول:
صدایی از داخل دربهای عقب هست.
به صافکار هم نشون داده گفته نمیشه کاریش کرد.
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
نقل قول:
رنگ خودرو کاملا سلیقه ای هست و نمیشه نظر داد
به هر حال هر شخصی رنگ مورد علاقه خودش رو انتخاب میکنه
این صدا به نظر من از لاستیک دور درها هست
شما لاستیک ها را یکم چرب کن احتمالا درست میشه
هیچکدوم!مشکی از همشون قشنگتره.:5:من خودم نقره ای دارم.نقل قول:
توی یکی از فرومها اینو گفته .برا در سمت راننده رو یخورده ور رفتم بهتر شد :نقل قول:
نقل قول:
دوست من مشكل از حلقه ( زبانه درب ) روي ستون ها هست
پيچ زبانه درب ها رو با آچار ستاره اي سفت كنيد و سپس كمي گريس بزنيد
اولا که همونطور که گفتم قبلا ::خودروی LOGAN90 توی فرانسه خودروی فقیر ترین ادمهاستنقل قول:
اون 405 هم که خودروی 1000 سال پیشه
اصلا نمیشه این 2 تا رو باهم مقایسه کرد
موتور ال90 یه موتور به روز با یه مصرف سوخت تقریبا متعادل
موتور 405 یه موتور قدیمیه
از نظر اتاق هم به نظر من ال 90 بسیار راحت تره تا 405
سلام
بتازگی (در حدود چندین ماه) صدای هوای برخوردی به ماشین بیشتر از قبل شده یعنی در حال حرکت بیشتر از قبل صدای هوا در داخل اتاق شنیده میشه ؛ بنظرتون میشه کاری کرد ؟
در مورد 405 و ال 90 فک نمیکنم که مقایسه درستی باشه چون خیلی با هم فاصله دارن
ال 90 یه خودروی به روزه که الان تو خیلی از کشورا مونتاژ یا ساخته میشه و ecu و موتوره پیشرفته تری داره از لحاظ امنیت و مصرف سوخت خیلی با 405 متفاوت هست . و خیلی مزیت های دیگه...
دوست عزیز حرف های شما درستهنقل قول:
اولا که همونطور که گفتم قبلا ::خودروی LOGAN90 توی فرانسه خودروی فقیر ترین ادمهاست
اون 405 هم که خودروی 1000 سال پیشه
اصلا نمیشه این 2 تا رو باهم مقایسه کرد
موتور ال90 یه موتور به روز با یه مصرف سوخت تقریبا متعادل
موتور 405 یه موتور قدیمیه
از نظر اتاق هم به نظر من ال 90 بسیار راحت تره تا 405
ولی اگر به تاریخ پست دقت می کردین مربوط به حدود 4 سال پیش میشه:31:
باز هم از نظرتون متشکریم
اون بحث سروصدای چارچوب با گریس زدن به قفل و سفت کردن اون پیچ ستاره ای کاملا حل شد.
سلام من بنزین سوپر بزنم بهتره یا بنزین معمولی ؟
بعد این ساعتش را از کجا میشه تغییر داد؟
ضمنا وسط های مسیر که میرسم علامت اب که درست کنار علامت بنزینه میره وسط مشکلی که نداره؟
من هر چند کیلومتر بدمش سرویس؟الان 300 کیلومتر بیشتر نرفتم
روغن و ... را هر چند کیلومتر چک کنم؟
لطفا نگین دفترچه را بخون که گمشون کردم
اگه بخوام یک سنسور برای دنده عقب بگذارم چند در میاد؟
سلام دوستان
از کجای ماشین ال 90 میشه فهمید که مال پارس خودرو هست یا ایران خودرو ؟
من از اول تا حالا حدود 2 ساله بنزین معمولی میریزم مشکلی ندارمنقل قول:
سلام من بنزین سوپر بزنم بهتره یا بنزین معمولی ؟
وقتی سویچ باز هست و ساعت فعال دکمه وسط آمپر را بگیرید تا دقیقه شروع به افزایش کنهنقل قول:
بعد این ساعتش را از کجا میشه تغییر داد؟
هر وقت ساعت ست شد دکمه را رها کنید
طبیعی هستنقل قول:
ضمنا وسط های مسیر که میرسم علامت اب که درست کنار علامت بنزینه میره وسط مشکلی که نداره؟
هر 10000 کیلومترنقل قول:
من هر چند کیلومتر بدمش سرویس؟الان 300 کیلومتر بیشتر نرفتم
در صورت استفاده از روغن elf هر 9000 تا 10000 کیلومترنقل قول:
روغن و ... را هر چند کیلومتر چک کنم؟
داخل محفظه موتور مشخص هست ضمن اینکه تندر پارس خودرو یک برچسب سبز رنگ در پایین شیشه جلو خودرو وجود داره با نام پارس خودرونقل قول:
از کجای ماشین ال 90 میشه فهمید که مال پارس خودرو هست یا ایران خودرو ؟
نقل قول:
دوست من صحبت های شما درسته
خودروی 405 در حال حاضر داره تولید میشه
و همیشه طرفداران خاص خودش رو داشته خصوصا از وقتی که موتور TU5 رو روش نصب کردن.
هر دو خودرو سدان خانوادگی هستن و همیشه برای خریدار بین این 2 خودرو مقایسه انجام میشه.
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
نقل قول:
در این مورد فکر نمیکنم بشه کاری کرد.
دوستان اگر بلد باشن حتما اطلاع میدن
نقل قول:
من از اون موقعی که خریدم تا به الان همش سوپر ریختم تو شکمش! الان دیگه هر وقت معمولی میزنم مصرفش میره بالاتر.حالا نمیدونم همش سوپر زدن تاثیر مثبتی داره یا نه .
سلام دوستان
جدیدا تندر 90 ( E2Lp ) از ایرانخودرو خریدم و احتمالا هفته آینده تحویل بگیرم . میخوام ببینم وسایل اولیه خودرو زمان تحویل چه وسایلی خواهد بود مثل جعبه کمک های اولیه و ...
ممنون :11:
جعبه کمک های اولیهنقل قول:
مثلث احتیاط
جعبه ابزار
جک
دفترچه های راهنما و کارت گارانتی
سایر مدارم مثل سند - کارت سوخت - کارت ماشین در اینده از طریق
پست به دستتون میرسه
ظهر زنگ زدن برای تحویل خودرو رفتم دیدم ماشین تو وضعیت بدیه ! دیسک زنگ زده ! تایرها قالپاق ندارن ! تایر های عقب پیچ ندارن ! خود ماشین کثیف اونقدر کثیف که در مورد بدنه اصلا نمیشه نظر داد نمیدونم خط و خش داره یا نه اول بایدم بدم کارواش تمیز کنن تا ببینم وضعیت بدنه چطوریه !
ماشین رو تحویل نگرفتم قراره فردا برم با نمایندگی صحبت بکنم ببینم چی میشه .
به نظرتون چیکار کنم ؟ ماشین رو تحویل بگیرم یا نه ؟
دیسک ترمز که نمی دونم چطوریه به محض تماس با آب حالت زنگ زده میگیره!! به نظرم این مورد اصلا مهم نیست!!نقل قول:
ظهر زنگ زدن برای تحویل خودرو رفتم دیدم ماشین تو وضعیت بدیه ! دیسک زنگ زده ! تایرها قالپاق ندارن ! تایر های عقب پیچ ندارن ! خود ماشین کثیف اونقدر کثیف که در مورد بدنه اصلا نمیشه نظر داد نمیدونم خط و خش داره یا نه اول بایدم بدم کارواش تمیز کنن تا ببینم وضعیت بدنه چطوریه !
ماشین رو تحویل نگرفتم قراره فردا برم با نمایندگی صحبت بکنم ببینم چی میشه .
به نظرتون چیکار کنم ؟ ماشین رو تحویل بگیرم یا نه ؟
اگر e2lpباشه قالپاق توی صندوق عقب هست و باید خودتون نصب کنید . مورد خاصی نیست اصلا
پیچ نداشتن چرخ های عقب هم که اصلا منظور شما را نمی فهمم چون اگر پیچ نداشته باشه که چرخ زیر خودرو بند نمیشه!:31:
البته در صندوق عقب چند تا پیچ زاپاس هست
در مورد کثیفی بدنه هم میشه اینطور قضاوت کرد که نمایندگی فوق العاده بی مسئولیت هست
زمانی که من خوردرو را تحویل گرفتم اول اینکه خودرو را داخل سوله سر پوشیده نگهداری می کردن و بعدشم صبح که خودرو رسیده بود همون موقع خودرو شستشو شده بود
آره دیسک کلا زنگ زده آخه این نشون میده زیر بارون نگهداری شده به احتمال زیادنقل قول:
آره E2LP هست ولی قالپاق نداره تو صندوق عقب رو هم نگاه کردم ! به احتمال زیاد اینم تو انباریه :27:
چرخ های عقب هم هر کدوم یه پیچش به فنا رفته به طرف میگم یکی از پیچ ها کجاست میگه تو انباریه !
آره میدونم زاپاس هست ولی این نحوه نگهداریشون رو نشون میده دیگه
یارو میگه اگه ماشین تمیز میخوایی بده برات بشوریم هزینش رو هم رد کن بیاد :31:
آخر بی مسئولیتیه
ممنون :11: