دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
دوستان اگه بخوام گوشیمو به کامپیوتر وصل کنمو با کامپیوتر اس ام اسامو بخونمو بفرستم از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
واسه فرستادن نمیدونم ولی وقتی گوشیو وصل میکنی کاکشنتو از رو گوشی moto phone portal بزار میتونی بخونی اس ام اس هاتونقل قول:
چند وقت بود گوشیو انگولک کرده بودم خیلی هنگ میکرد اما الان یه wipe بعدم فلش زدم گوشی داره پرواز میکنه:31:
باتریه دیفای پلاس 1700ه بیاد به اینم میخوره دیگه؟؟؟حدودن چند ساعت بیشتر باطری نگه میداره؟؟؟
سلام به همه
موقعی که رام 2.1 رو گوشیم بود باهاش زندگانی میکردم اشتباه کردم 2.2 اپدیت کردم تاحالا 2تا رام 2.2 عوض کردم منتها هنوز گوشیم کند میشه و درصد سی پی یو میره رو 100 ! (وایپو و مایپو چایپم کردم فایده نداشت:13:)
کسی لینک فیلتر نشده سیانوژن نداره (هرچندتا هست البته ببخشید:11:)برام بذارید چون اینترنتی که من دارم علاوه بر فیلترینگ اینترنت معمولی اکثر اپلودسنترها هم توش فیلترن
به نظر من دوستانی هم که دو دل هستن برای خرید گوشی تو این رنج اصلا شک نکن که موتورولا یه چیز دیگست(کیفیت،کارایی,خوش تیپی و خوش دستی)
بچه ها من گوشیم بازم ...
صدای کسی که دارم باهاش میحرفم به صورت خش خش وار میاد! مثل اسپیکرا که میسوزه و صداش یه جوری میشه هاااا اونطوری شده
چی کار کنم؟:-(
باید بدم تعمیر فک کنم نه ؟
سلام، میخواستم بدونم قاب طرحدار واسه پشت دیفای هست یا نه؟
با درودنقل قول:
خدمت شما
بر گرفته شده از :کد:http://dl.m525.co.cc/cm7.1.0-RC1-jordan-signed.zip
دوستان رام miui رو نصب کردم مشکل زبان و آنتن دهی نداره و در مورد مصرف باتری تا الان دارم مینویسم تقریبا 30 ساعت از زمانی که شارژ کردم میگذره با توجه به اینکه از live wallpaper استفاده کردم + تقریبا 30 دقیقه مکالمه+ تقریبا 3 ساعت موزیک گوش کردن و همینطور در حین این کار با وایرلس وب گردی کردن 29% شارژ موندهکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033654
فقط مشکلی که داره وایرلسش به صورت زمان راندوم وار قظع و وصل میشه ! و همچنین حروف فارسی رو بصورت جدا نشون میده
ولی در آخر جالبه واسم سرعتش از rom قبلیم (foryo 2.2) خیلی بهتره .
من برنامه ی go sms رو نصبیدم رو گوشی ولی دلیوری رو نشون نمیده. راهی هست که باهاش بشه دلیوری رو هم نشون داد؟
یه سوال دیگه اینکه. برنامه ای نیست که بشه باهاش بدون زدن کلید on-off گوشی رو لاک یا آنلاک کرد؟ آخه میترسم این همه که این دکمه رو میزنم کم کم خراب شه.
سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.
مهران جان احتمالا اسپیکرش مشکل داره . کار تخصصی نیست تعمیرش . راحت برات عوضش میکنن . خرج زیادی هم فکر نکنم داشته باشه .نقل قول:
روی کاغذ بعضی برندها حرف زیاد میزنن اما در عمل یک چیز دیگه هست .نقل قول:
ایس یکی از اینها هست که خود فن بوی های سامسونگ هم میگن باطریش ضعیفه .
مثلا" گوشی های اچ تی سی رو هم همه میدونن که آکثرشون باطری ضعیفی دارن . نمونه بارزش هم سری دیزایر
.
مرسی به خاطر راهنماییت ولی ستینگ این برنامه ی go sms pro کجاشه؟ پیداش نمیکنم هیچجا.نقل قول:
سلام دوست عزیز، برو تو قسمت settings\Receive Settings و تیک Delivery reports بذار.
اس ام اسایی که میفرسی وقتی یه تیک کنارش زد یعنی دلیوری شد.
درود.نقل قول:
وقتی رفتین توی برنامه روی دکمه ی option روی خود گوشی کلیک کن.(اولین دکمه ی سمت چپ گوشی در زیر صفحه نمایش)
دوستان من گوشیمو میخوام بفروشم اگه کسی طالب بود تو پ.خ در خدمتشم
احتمالش هست کرنل دیفای با دیفای پلاس یکی باشه؟؟؟
اونوقت رام هاشون به هم میخوره دیگه درسته؟؟؟
پایین گوشی چهار تا شکل هست، سمت چپ شکل خونه رو بزنی گزینه ستینگو میبینی
راهی هست که بشه edge رو غیر فعال کرد؟ خود به خود تو بعضی برنامه ها از اینترنت ایرانسلم استفاده میشه و شارژم تموم میشه یه روزه.
منظورت جی پی آر اس هست .نقل قول:
تو setting ----- network ----mobile network --- برو و تیک گزینه ی data enabled رو بردار .
نقل قول:
تو setting رفتم. اونجا تو wireless & networks رفتم بعد تو mobile networks. ولی گزینه ای به نام data enabled نبود.
این گزینه ها فقط بودن:
Internet tethering
select network
operator selection
access point names
smsc settings
مسیرش اینهنقل قول:
settings
data manager
data delivery
data enabled
مرسی. دستتون درد نکنه خیالم راحت شد.
یه سوال دیگه.
یه سری از برنامه ها هستن که تو گوشی نصبن ولی دیده نمیشن یا من نمیدونم کجان. اونا رو چطور میشه پیدا کرد و دیدشون؟ مثلا این برنامه ی kodak perfect touch که تو task manager هست ولی تو برنامه های منو نیست. یا برنامه ی true country. یا visualization.
سوال بعد اینکه. من یه تم دانلود کردم و نصب کردم ولی نمیدونم کجاست و چطوری باید فعالش کنم. هوم؟
ببخشید این همه سوال میپرسم...
برنامه هایی مثل کداک پرفکت تاچ یا موتوبلور بصورت سیستمی روی گوشی هستن و برنامه خاصی نیست که بخواید اونو رو دستکاری کنید .نقل قول:
در مورد نصب تم هم روشهای خاصی هست و به این سادگی نیست که یک تم بریزید رو گوشی و اونو فعال کنید . من که خودم شخصا" تم گوشی رو عوض نکردم .
اقا من پترن گوشیم یادم رفته راهی بغیر از فکتوری ریست نیست که درست شه؟؟؟
چه در پشت قشنگیه، اگه تونستی پیدا کنی یه خبرم با ما میدی داداش
دوستان اگه من لیبل محافظ صفحه نمایشمو بکنم امکان داره روی صفحه نمایش یا همون ال سی دی گوشیم خش بیوفته، آخه شنیدم صفحه نمایش Defy ضد خشه.
ضد خشه ولي امكان خش افتادنش وجود داره يكي از بچه ها تو فروم ديگه گوشيش به لبه ميز كشيده شد و خش افتاد ولي احتمالش خيلي كمه و به ندرت اين اتفاق ميافته...نقل قول:
درود.نقل قول:
آره گوشی من اینطوری شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19:
خوب اگه اینطوری که شما میگید باشه که اگه محافظم داشته باشه به لبه میز گیر کنه بازم خش میوفته روش، منظورم اینه که اگه موقع کار کردن ناخنت بهش بخوره بازم امکان داره خش بیفته یا نه؟
نه اصلا خش نمیوفته خیالت راهت اصلا نیازی به محافظ نداره من که تا الان بعد پنج ماه مشکلی ندیدم نه با ناخون خش نمیفتهنقل قول:
محافظ LCD گوشیمو کندم، امیدوارم خش نیوفته. :31:
سلام خدمت دوستان من این گوشیرو خریدم و واقعا ازش خوشم میاد ولی ورژن آندرویدش پایینه خواستم ببینم چطور آپدیت رسمیشو ارتقا بدم در ضمن میخوام زبان فارسیشم سالم بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن سرعت اینترنتم هم حدود 50 کیلو بایته خواستم ببینم واسه آپدیت مشکلی نداشته باشه و در ضمن اینو بگم که من تو موبایل فروشی کار میکنم و تمام گوشیارو دستم گرفتم ولی انتخابم موتورولا دفی بوده چون یه چیزه دیگست یه سوال دیگه هم داشتم من نمیتونم با گوشیم آهنگ بلوتوث کنم چرا؟
از اینجا کسی میدونه موتورولا دفی کدام نوع بازی ها رو میخونه
آخه مدل cpuش TIAMO هستش و تو سایت ها یا ورژن snapdragon گذاشتن یا ARM Cortex از دوستان اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه
فكر نكنم راهي داشته باشه!نقل قول:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
تبريك مي گم بهتون . الان اندرويدتون ٢.١هست ميتوني به رام ٢.٢ امارات ابديتش كني .فارسيش ميمونه .نقل قول:
بعد هم ميتوني به رامهاي بالاتر فلش بزني .
اول اموزشها رو بخون بعد ابديت كن.
براي فرستادن بلوتوث هم برنامه نياز داري مثل برنامه bluetoth file transfer .
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
حلا تازه ازال سي دي لذت ميبري . صفحه با تماسهاي عادي حتي با اشيا خش نميوفته .اما مثلا موبيلت با دست كليدت تو جيب شلوار لي تحت فشار باشن .اونوقت مطمين باش خش ميفته .نقل قول:
گوشیم رو چند دقیقه پیش به سیانوژن اپدیت کردم خبرهای تکمیلی تا ساعاتی دیگر:31:
خوب کاری کردی اصلا از نظر سرعت هیچ رامی به پای سیانوژن نمیرسه من یه یه هفته رام امارات رو نصب کردم اعصابم خورد شد اصلا حال نکردم برگشتم به سیانوژن دوبارهنقل قول:
سلام دوستان، ورژن جدید رام سیانوژن نیومده؟
فكر كنم هر يكي دو هفته يك نسخه جديدش مياد. من كه نسخه بتا رو دارم كه مال عصر دايناسورهاست. اما بازم خيلي خوبهنقل قول:
. دوستاني كه دنبال لوازم جانبي ديفاي بودن :
خدمت شما
کد:http://lavazemjanebimobile.blogfa.com/post-45.aspx
دوستان رام جدید سیانوژن که میاد محیطشم تغییر میکنه یا نه؟
الان رام جدید اومده یا نه؟
می خواستم بدونم این گوشی میتونه فیلم های 720p با فرمت mkv رو با برنامه ها مدیا پلیر مثل mobo player یا yx plaver و ... اجرا کنه؟
دوستان سلام. من مى خواهم يه گوشى حدود٤٠٠ بخرم يكى از دوستانم گوشى ديفاى را به من پيشنهادكردبه همين جهت گفتم ازشماعزيزان كه تجربه كار
بااين گوشى راداريدبپرسم. البته مى دانم شايدسؤال من تكرارى باشدشرمنده هستم آيا براى ريختن برنامه روى گوشى مشكل كمبودحافظه دارداگردارد
باآندرويد٢.٢اين مشكل رفع مى شود فارسى را ساپورت مى كندورم رسمى ٢.٢ كه فارسى داشته باشدبراى اين گوشى هست دوستان بابت لطفى كه به
من مى كنيدممنون هستم
بچه ها من رامم سیانوژن هست ! چند وفتی بود ویجیت های روی اسکیرینمو delet یا move نمیدادم
اومد این کارو انجام بدم اما نشد که نشد ! یهنی دستم رو روی ویجیت میزارم اما یه ویبره ریز میده و کاری نمیکنه !
همینطور وقتی روی اسکیرین تاچ رو نگه میدارم!!
مشکل از کجاست ؟!
ممنون
هر رامی محیطش با رامهای دیگه متفاوته . اما سیانوژنهای ورژنهای مختلف زیاد با هم فرق ندارن .نقل قول:
شرمنده من اینو تا حالا تست نکردمنقل قول:
سلام رضا جاننقل قول:
دیفای تو این رنج بهترین گوشی هستش . حافظه داخلی 2 گیگ داره که البته 1.3 گیگش در اختیار کاربر هست . با 2.2 هم برنامه ها تو مموری کارت نصب میشه و اصلا" مشکلی بوجود نمیاد .
رام 2.2 رسمی امارات با ساپورت فارسی هم براش هست . و سیانوژن هم که 2.3.4 هست فارسی رو کامل ساپورت میکنه .
راستی از آتریکست چه خبر !
مهران جان حتما" گزینه لاک کردن صفحه رو فعال کردی که نمیتونی تکونشون بدی و تغییرشون بدی .نقل قول: