منچستر هر سه تعویض حودش رو انجام داده
چرا هیچ نتیجه ای نمی بینم
نکنه
زبونم لال ...
:41:
Printable View
منچستر هر سه تعویض حودش رو انجام داده
چرا هیچ نتیجه ای نمی بینم
نکنه
زبونم لال ...
:41:
چه بازی میکنه این ولوز 2-1 از منچستر جلو افتاده....:31::31::31::31:نقل قول:
دیدید حرف من تاثیری نداشت:41:
نه دیگه مثل اینکه
....
نه تاثیر داره ولی برای هر بازی یه بار تاثیر داره نه بیشتر :31:
در مورد بازی فردا وسط بازی نتیجه رو خواهشا نگو که از این چیزا دوباره پیش نیاد :31:
+
به به
بالاخره اولین باختتون رو اوردین
ایشالا آخریش نباشه :31:
بالاخره باخت یونایتد !
این هفته همه به سیتی بفرما زدن ...
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
این وولوز عجب تیم عجیبیه !
آخر جدوله ولی چلسی , یونایتد و لیورپول رو شکست داده !
Wow! این هفته انگلیس چقدر پرگل بود! :18:
نتایج لیگ برتر:
استوک سیتی 3 – ساندرلند 2
گلها: کارو (32)، هوث (83 و 90) برای استوک، ریچاردسون (2) و ژیان (48) برای ساندرلند
استون ویلا 2 – فولام 2
گلها: پانتسیل (15، گل به خودی) و واکر (72) برای ویلا، جانسن (52) و دمپسی (78) برای فولام
اورتون 5 – بلکپول 3
گلها: ساها (20، 47، 76 و 84) و بکفورد (80) برای اورتون، باپتیست (38)، پونچیون (62) و آدام (65) برای بلکپول
منچسترسیتی 3 – وست برومویچ صفر
گلها: تبس (17 – پنالتی، 22 و 39 – پنالتی)
نیوکاسل 4 – آرسنال 4
گلها: ولکات (1)، جورو (3)، فانپرسی (10 و 26) برای آرسنال، بارتون (69، پنالتی و 83، پنالتی)، بست (75) و تیوته (88) برای نیوکاسل
اخراج: دیابی (50) از آرسنال
تاتنهام 1 – بولتون 1
گلها: فاندرفارت (6) برای تاتنهام، استاریج (55) برای بولتون
فاندرفارت در دقیقه 9 یک پنالتی را از دست داد.
ویگان 4 – بلکبرن 3
گلها: مککارتی (35 و 56)، رودایگا (50) و واتسون (65) برای ویگان، رابرتز (23)، سامبا (58) و دان (81، پنالتی) برای بلکبرن
بدون احتساب بازی منچستر، 37 تا گل داشت امروز !! تازه بازیهای فردا هم مونده !! :18:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
چه میکنه این ساها !! 4 تا گل!! مالدیو گیر آورده! :دی
سیتی هم چقدر پنالتی میگیره :دی
توز هم که همه رو گل میکنه پدر سوخته:دی
خدای با تاتنهام کاری نداشته باشنقل قول:
گگگگگگللللل نانی دقیقه 3
ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺑﻪ ﺑﺮﻭﺑﻜﺲ ﭼﻠﺴﻲ
ﺗﺴﻠﻴﺖ ﺑﻪ ﺑﺮﻭﺑﻜﺲ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ
:ﺩﻱ
خوب به سلمتی و میمنت و مبارکی
مگه منچستر آرسناله که رکورد فصل بدون باخت رو بزنه؟؟ : ))))
آرسنال یازی 4-0 رو 4-4 کرد و واقعا باید به داور بازی ایولا گفت.
ای تف تو اون روحت فیل داود. داوری بدتر از این ندیده بود. به جای این که دارو رو بازی سوار باشه تو لین بازی بارتون و کوین نولان رو داور سوار بودن.
منچستر هم باخت، و رکورد آرسنال جاودانه خواهد ماند. :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای .... به روحت کنن ...
باز میگن منچستر شانس داره
انقده گفتن که این تیم نازینن ما رو چشم زدن
ولی اینو بدونین
هر کی با ما در افتاد ور افتاد
قهرمانی از آن ماست
:27::39::26:نقل قول:
نیوکاسل 4 – آرسنال 4: بازگشت تاریخی کلاغها
نیوکاسل در حالی که چهار بر صفر عقب افتاده بود بازی را به تساوی کشاند.
سایت گل – هنگامی که مردان آرسن ونگر تا دقیقه 26 چهار بر صفر پیش افتادند، شاید خیلیها تصور میکردند نتیجهای تاریخی رقم میخورد و مردان آرسن ونگر بردی عجیب و غریب به دست میآورند. در نهایت نتیجه تاریخی رقم خورد، اما نه به سود آرسنال!
تئو ولکات در دقیقه 1 روی پاس آرشاوین به پیش تاخت و پس از جا گذاشتن فابریسیو کولوچینی، توپ را وارد دروازه استیو هارپر کرد.
سپس یوهان جورو روی ضربه ایستگاهی آرشاوین در دقیقه 3 با ضربه سری آسان به بالای دروازه گل دوم را هم زد.
آرسنال همچنان به حمله ادامه میداد و در دقیقه 10 بود که روی کار عالی تئو ولکات، روبین فانپرسی از فاصله پنج متری گل سوم را هم زد. این مهاجم هلندی در دقیقه 26 روی فرار سریع باکاری سانیا و سانتر او، با ضربه سر گل چهارم را وارد دروازه استیو هارپر کرد.
اما نقطه عطف دیدار در دقیقه 50 رقم خورد. آبو دیابی با تکل خشن جویی بارتون سرنگون شد و سپس به سراغ بارتون رفت و او را هل داد و به زمین انداخت. کوین نولان به سمت دیابی رفت تا او را آرام کند، اما دیابی او را هم هل داد و فیل داود چارهای جز دادن کارت قرمز مستقیم نداشت.
در دقیقه 66، به دنبال خطای لوران کوشیلنی روی لئون بست، پنالتی حاصل را جویی بارتون وارد دروازه وویچیخ اشچسنی کرد.
سپس یک گل بست به طرزی جنجالی مردود اعلام شد، اما او چند دقیقه بعد و در دقیقه 75 گل دوم را زد. او در شلوغی محوطه جریمه توپ را گرفت و با شوتی محکم آن را وارد دروازه کرد.
در دقیقه 83 بارتون از روی نقطه پنالتی گل سوم را هم به ثمر رساند و در نهایت شیخ تیوته در دقیقه 88 با یک ضربه ایستگاهی دیدنی بازگشت نیوکاسل را کامل کرد.
2011/2/5کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/05/2339392/%D9%86%DB%8C%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D9%84-4-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%BA%D9%87%D8%A7
ولوز 2 – منچستریونایتد 1: منچستر سرانجام باخت، آن هم مقابل تیم قعر جدولی!
منچستریونایتد اولین باخت خود در این فصل لیگ برتر را تجربه کرد.
سایت گل – منچستریونایتد سرانجام طعم شکست را در رقابتهای این فصل لیگ برتر تجربه کرد و به ولورهمپتون باخت.
دو گل جورج الوکوبی و کوین دویل شکست یونایتد را رقم زد. البته هر دو تیم با مشکل چمن بد هم روبرو بودند.
یونایتد در دقیقه 3 گل زد. نانی از سمت راست به پیش تاخت و توانست با آوردن توپ به روی پای چپ و ضربهای محکم دروازه وین هنسی را باز کند.
ولوز در دقیقه 10 گل تساوی را زد. روی یک کرنر که سریع زده شد، جورج الوکوبی در فاصله شش متری دروازه حریف فضایی عالی یافت و توانست با ضربه سری چرخشی گل تساوی را بزند.
هرچند یونایتد تا دقیقه 30 نمایش خوبی داشت، اما ولوز از این دقیقه تا پایان نیمه اول عالی کار کرد و در دقیقه 40 هم به گل رسید. نناد میلیاس سانتری عالی از سمت راست انجام داد و کوین دویل در حالی گل دوم را زد که توپ را الوکوبی و او با هم زدند ولی گل در نهایت به نام دویل ثبت شد.
حملات یونایتد در نیمه دوم به ثمر نرسید و در نهایت ولوز دو بر یک پیروز شد. یونایتد با وجود این باخت با 54 امتیاز همچنان صدرنشین است و ولوز هم با وجود این برد در رده بیستم جدول با 24 امتیاز قرار دارد.
2011/2/5کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/05/2339480/%D9%88%D9%84%D9%88%D8%B2-2-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-1-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86-%D9%87%D9%85-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AA%DB%8C%D9%85
وای چه خبر شده تو این تاپیک:31:
منچستر که باختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت:22::39::26::16::27::34::38:(دی ه شکلک پیدا نکردم:31:)
ارسنال هم مساوی:31:
با برد بازی فردا میریم سراغ قهرمانی..........:31::33:
چه مربی هست این داگلیش:40:
ولی من از کارول نگرانم،کی مصدومیتش درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه بهون انداختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3 1:
لیورپول برای قهرمانی؟ :18:
نکنه قراره 20 امتیاز از تیم های دیگه کم بشه؟! :38:
در مورد بازی امروز هم به دلم افتاده که تورس غوغا به پا می کنه ! :31:
مثل همینی که دیشب اشاره کردم :21: :
نقل قول:
منچستر هم گل مساوی رو خورد
به دلم افتاده منچستر توی این بازی نتیحه نمی گیره
دست من به داور بازی ارسنال - نیوکاسل برسه من میدونم و اون!:grrr:
این دیابی هم که....
اگه یه تیم بتونه توی 25 دقیقه 4 تا گل اونم توی خونه نیو بزنه ارسناله و اگر یه تیم هم بتونه 4-0 برده رو 4-4 کنه بازم اون ارسناله!
حییییف باخت منچستر زهرمون شد!
هنوز باورم نمیشه ...
توی بازی رفت هم جلوی اینا مشکل داشتیم .
اصلا این مک کارتی خوب میدونه جلوی تیم های بزرگ چطوری بازی کنه .
ازی دیابی هیچ وقت خوشم نمیومده.نمیدونم چرا ردش نمیکنن بره.فقط برامون ضرر داشته.یا مصدومه یا توی بازی گند میزنه.توپ لو دادنشم عالیهنقل قول:
ﺗﺮﻭ ﺧﺪﺍ ﻳﻜﻴﺘﻮﻥ ﺑﺮﻩ ﻳﻪ ﻛﺎﻧﺎﻝ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﻧﻴﻢ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ
انفدر دیشب عصبی بودم که نیومدم نت....
مک کارتی هیچ کاری نکرد...تمام تغصیر گردنه جانی اوانز و ویدیچ بود....2تا توپ سانتر شد...همون 2تا گل شد...واسه همین فرگوسن از اشتباهات اوانز عصبی شد و با اسمالینگ تعویضش کرد....اگه نمیخواست اشتباه پیکه رو دوباره تکرار کنه همین امروز اخراجش میکرد....واقعا دفاع بد کار کرد...افتضاح....
در مورد بقیه دوستان که من رو مسخره کردند باید بگم شخصیت کوچیک خودشون رو نشون دادند...بی احترامی به بقیه نشه هرکی مسخره کرد خودش میدونه....
مقصر دوم باخت این دیمیتار برباتوف بوده که تمامی توپ هایی که بهش میرسید رو با تک روی لو میداد...اصلا به رونی پاس نمیداد و خیلی موقعیت با همین کاراش از دست داد....
ولی.....با همین باخت هنوز 4امتیاز ازمون عقب هستید اگه میبردیم چی میشد....
در ضمن...بچه ها دقت کردید چلسی چقدر قوی شده جدیدا:21::21::21::21:
کاش تاثیر چشمات فقط مال دیشب نباشه که دوتا تیم به صورت خفنی کله پا شدن.اولین شکست منچستر دراین فصل + خوردن 4تا گل و مساوی شدن آرسنال :4:نقل قول:
ﺍﻱ ﺑﺎﺑﺎ . ﭼﻴﻜﺎﺭﻩ ﭼﻠﺴﻲ ﺩﺍﺭﻱ ﺩﻳﮕﻪ :ﺩﻱنقل قول:
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
ﺭﺍﺳﺘﻲ ﺳﺎﻣﺎﻥ ﺟﺎﻥ ـ ﺷﻤﺎ ﭼﻄﻮﺭﻱ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻳﺪ ؟؟؟؟؟!!!!!!
من تا قبل از بازی برات لیست شبکه هارو میزارم....نقل قول:
امیر فقط بهم بگو که کدوم ماهواره ها رو تو ایران داری.....یعنی چه ماهواره هایی رو میتونی بگیری؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
من چون تازگیا رفتم از ایران مشکلی واسه دیدن بازی ها ندارم:46:نقل قول:
اگه ماهواره ترک داشته باشی خیلی عالی میشه....
، جهت هاتبرد، فرکانس 11604 نام کانالARD
جهت هاتبرد ، فرکانس 10723 RTP Interantional
جهت هاتبرد ، فرکانس 12539 Direct8
از اینا تلاش کن....
ﺍﮔﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺗﺮﻙ ﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ 'ﺑﻠﻪ ﺩﺍﺭﻡ ;)نقل قول:
خب پس همه چی حله دیگه:46:نقل قول:
شبکه افغانی راه فردا رو پیدا کن اون اکثر بازی ها رو میزاره مثل شبکه 3 خودمون دزدی می زاره:31: با گزارش افغانی حالی می ده!:31: بازی امروز هم خودم زیر نویسشو دیدم.
کانال idman هم که مال اذربایجان هست هفته ی 3-4 بازی انگلیس می زاره ولی بازی امروز رو نمی دونم می زاره یا نه!
ویرایش: فرکانس راه فردا در ترکست:11988 H
2222 5/6
ﺍﮔﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺗﺮﻙ ﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ 'ﺑﻠﻪ ﺩﺍﺭﻡ ;)نقل قول:
mer30000000000
خودتون رو بزارید جای دیابی. اگه یه نفر هی تو طول بازی به قصد مصدوم کردن بزندتون چی کار میکنین.نقل قول:
ازی دیابی هیچ وقت خوشم نمیومده.نمیدونم چرا ردش نمیکنن بره.فقط برامون ضرر داشته.یا مصدومه یا توی بازی گند میزنه.توپ لو دادنشم عالیهنقل قول:
دست من به داور بازی ارسنال - نیوکاسل برسه من میدونم و اون!
این دیابی هم که....
اگه یه تیم بتونه توی 25 دقیقه 4 تا گل اونم توی خونه نیو بزنه ارسناله و اگر یه تیم هم بتونه 4-0 برده رو 4-4 کنه بازم اون ارسناله!
حییییف باخت منچستر زهرمون شد!
دیابی چند فصل بهخاطر مصدومیت مچ پا بیرون بوده دیگه خدایی حق داشت اونجوری کنه. این صحنه تکلی که بارتون زد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطا نبود؟؟ هرکی می گه نبود پس بهتره ادامه متن رو دنبال نکنه.
این نه تنها خطا بود بلکه اخراج مستقیم بارتون رو به همراه داشت چون تکل دوپا بود. دیابی پاشو تکون نمی داد مچ پاش می شکست.
خوب یه آدم دیگه چه قدر صبر و تحمل داره بالاخره یه جا قاطی میکنه. ولی کاش حالا که دیابی زد یه جور میزد یارو دیگه بلند نمیشد یه دو تا مشتم میخوابوند تو صورت این فیل داود احمق.
کاری ندارم خطا بود یا نه.مهم اینه که همه باید برای نتیجه گرفتن تیم کار کنن و اعصاب خودشونا کنترل کنن.به نظرت 2امتیازی که از دست رفت به این کارا میارزید؟نهنقل قول:
خب بالاخره هر تیمی میبازه ... رکورد واسه ما مهم نیست و هدف ما قهرمانی هست ... و خوشحالم این که این رکورد به وسیله ی یه تیمی جز بیگ فور و من چیتی شکسته شد ... !!!!!!!
ساعت 19:30 چلسی و لیورپول بازی دارن بعد اینا بازی فوق العاده مزخرف ایران با روسیه رو می خوان نشون بدن !!!
واقعا حالم از این صدا و سیما بهم می خوره. چیزی به عنوان فکر و شعور برای اینا تعریف نشده ....
ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺭﻭﺳﻴﻪ ﻛﻪ ﺑﻴﺴﺘﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﺩﺍﺭﻥ ﻭﺣﻴﺪ
راست میگی :31:
دیگه بدتر!
وقتی بازی دیگه ای نیست پس هیچ دلیلی نداره این بازی فوق العاده حساس و قشنگ رو نشون ندن!!
بی خود نیست که میگن دهه زجر
ﻭﺣﻴﺪ ﺟﻮﻥ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺮﻭ ﺗﺮﻛﺴﺖ ﺭﻭ ﺍﻛﻲ ﻛﻦ ـ ﺑﺮﻭﺑﭻ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﺷﺒﻜﻪ ﻫﺎﺵ ﭘﺨﺶ ﻣﻴﻜﻨﻪ
منم قبول دارم ارزشش رو نداشت ولی به دیابی حق میدم.نقل قول:
کاری ندارم خطا بود یا نه.مهم اینه که همه باید برای نتیجه گرفتن تیم کار کنن و اعصاب خودشونا کنترل کنن.به نظرت 2امتیازی که از دست رفت به این کارا میارزید؟نه
مطمعنم اگه دیابی هم اخراج نمیشد بازم داور کار خودشو میکرد. رو هر 4تا گل نیوکاسل نقش داشت و آخر بازی هم یه گل رابین زد که درست بود ولی قبول نکرد.
ای تف تو روحت فیل داود.
کانال راه فردا امشب هم بازی چلسی رو پخش میکنه هم بازی رئال رو .نقل قول:
idman آذربایجان هم که دیشب بازی یونایتد رو پخش نکرد ولی فکر کنم امشب بازی چلسی- لیورپولو پخش کنه .
البته این دومی قفله که با کد باز میشه و یه سرچی توی اینترنت بکنی راههای باز کردنش هست و:10:
من که واسه دیدن این بازی یه کانال اچ دی پیدا کردم،توپ!! :31:نقل قول:
EutelSat W2a 10E
Premier League TV HD
11305 V
----S2/8PSK
30000 5/6
البته با ----- معمولی باز نمیشه(فقط ----- های اچ دی یا کارت دی وی بی های با قابلیت ساپورت S2):46:
اینم کدش:
F 0006 1FFF 00 DCD49848ED683489 ; Premier League HD
فقط بچسبین به راه فردا! فارسی افغانی خیلی با حاله فقط مراقب باشید روی لهجتون تاثیر نزاره !:دی:31:
من فرکانسشو 11988 نوشتم . اگه این نبود 11986 هم یه نگاه بندازین.