اگه خودم چشم نزنم سرعتم تغییری نکرده البته روزانه،شبانه نمیدونم خیلی وقت چک نکردم یه مدتی بود خراب شده بود:13:
اصفهان
Printable View
اگه خودم چشم نزنم سرعتم تغییری نکرده البته روزانه،شبانه نمیدونم خیلی وقت چک نکردم یه مدتی بود خراب شده بود:13:
اصفهان
قطعی احتمالی شبکه به علت ارتقاء فنی سیستم
به اطلاع کلیه کاربران محترم شرکت صبانت می رساند به علت ارتقاء فنی سیستم در راستای بهبود در خدمات رسانی احتمال قطعی در شبکه در روز شنبه مورخه 30/11/89 از ساعت 7 صبح تا ساعت 11 وجود خواهد داشت. در صورت عدم توانایی در اتصال به شبکه بعد از ساعت مذکور با بخش پاسخگویی به شماره تلفن 83852 تماس حاصل فرمایید . پیشاپیش از شکیبایی شما کمال تشکر را داریم .
Preferred DNS server
Alternate DNS server
اصفهان چنده؟؟؟
یوزر و پس شبانه چنده؟؟؟؟عوض شده؟؟؟؟؟
من نمی تونم شبانه وصل بشم؟؟؟؟
سلام
دیشب شبانه کسی وصل شده بود ؟
سلام.نقل قول:
دیشب گذاشته لپ تاپم رو ست کرده بودم که ساعت 3 روشن بشه و شروع به دانلود کنه اما وقتی ساعت 8 از خواب بیدار شدم دیدم هیج چی دانلود نکرده و همش ارو 734 گرفته بوده.
یعنی اینکه دیشب کامل قطع بوده(شیراز)
سلامنقل قول:
من کامپیوترم هرشب روشن میشه چی خونه باشم چی نه
منم مشکل شما رو داشتم پس سراسری بوده چون من مشهد هستم
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟ :46:
سلامنقل قول:
صبانت این سرویس رو خیلی وقت هست برداشته که
سلام .
دیشب کلا قطع بوده ( کرج )
من واسه داداشم گرفتم . شبانه که همون 1 مگ هستش . روزانه م حداکثر سرعت دانلود 13 هستش . صفحات هم بد باز نمیکنه ولی خب یه کم اعصاب خورد کنه .نقل قول:
بچه ها کی سرویس 64 صبا رو داره؟ سرعتش چجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
من وصل بودم تا 8 ! :5:
البته چون PPPoE بود، نمی دونم که کی و بعد از چند بار Reconnect متصل شده بود؛ فقط صبح 5:30 دیدم چراغ internet مودم روشنه.
این سرویس هم اکنون داده میشود!(حداقل تو مشهد)نقل قول:
من خودم سرویس 128 ترافیک 3 ماهه 5 گیگ دارم! :46:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
منم مودمم رو حالت PPPOE هست.میشه شبانه از اینترنت دانلود کنم؟(به روش اول گفته شده در تاپیک)نقل قول:
مشکل اینجاست که خود مورم به اینترنت متصل میشه و بصورت کانکشن نیست که بتونم یوزر و پسورد ورود را برای اینترنت شبانه تغییر بدهم. باید چی کار کنم؟
من دو شب تست می کتم، شب اول 3 ساعت دانلود کردريال 300 مگ، اما دیشب همش چراغ اکتیو مودم خاموش بود، یعنی نمی تونست به شبکه وصل شه !
یه سوال :
دوستانی که سیستم شون را تنظیم می کنن اُتومانیک روشن شه، با صفحه لاگین مشکلی ندارن ؟؟
من از XP استفاده می کنم، یوزرنیم منم پسورد نداره، اما وفتی از حالت هایبرنت خارج می شه توی صفحه لاگین می ره ....
من همین مشکل رو داشتم اما توی ویندوز سون.نقل قول:
من رفتم توی قسمت کنترل پنل و بعدش پاور اپشن . اونجا یه گزینه داره به نام require a password on wakeupکه باید no انتخاب کنی.حالا وقتی ویندوز از حالت هایبرنیت بیرون میاد مستقیما وارد صفحه دستکتاپ میشه.
برای ویندوز ایکس پی هم توی یکی از تالارهای این انجمن خوندم ولی الان یادم نیست.یه سرچی کنی پیداش میکنی:27:
والا سرچ زدیم
فقط یه جا می گفت کل اکانت ها تون را جز اصلی را غیر فعال کنید، این کارم انجام دادیم اما جواب نداد !
سلام،
RUN > control userpasswords2
تیک Users must enter a user name and password to use this computer رو بردار،
تو پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
و در آخر تمام پنجره ها رو OK کن...
هماینک یوزرت Password داره، منتها چون Autologin شده، به طور معمول (بعد از بوت و...) دیگه نیازی به وارد کردن اون نیست.
موفق باشید
ببخشید جاش کجاست ؟ نمی بینم همچین پنجره اینقل قول:
و پنجره Automatically Log On پسورد تعیین کن برا این یوزر،
بچه ها سرویس صبانت شما هم این چند روزه دچار مشکل شده ؟
سرعت من که به شدت کم شده ( فکر کنم به خاطر شلوغی ها باشه )
بله برا همه اینطوریهنقل قول:
نمیدونم ایندفعه چیکار کردن که هیچ سایتی به غیر از این سه 4 تا سایت برام باز نمیشه . صفحه سفید میشه یا اینکه 10 دقیقه طول میکشه تا صفحه نصفه بیاد بالا,
حالا کسی نمیدونه این وضع کی قراره درست بشه و سرعت ها کی برمیگرده ؟
راستی وی پی ان هم به هیچ عنوان دیگه کار نمیکنه .
چیز پی ان سراسری قطعه! :13::19:نقل قول:
یک مسئله جالب در مورد چیز پی ان این هست که وقتی بسته می شود کار خودشان هم لنگ می شود اما چقدر این چیز پی ان .... خفن هست که حاظر هستند کار خودشان هم لنگ بشه:31::27:
اتفاقا منم شنیده بودم که اصلا این چیز پی ان به طور گسترده داره تو مراکز مخابراتی و ... هم استفاده میشه .نقل قول:
پس باید امیدوار باشیم که به زودی دوباره فعال میشه .
بله کلا کار خودشان هم به این گیر هست البته اینها سرور را قطع می کنند که وقتی این را انجام می دهند موجب بروز مشکل برای خودشان هم می شود اما مسئله جالب همین هست که حاظر هستند کار خودشان هم لنگ بشود اما چیز پی ان بست قطع باشد:27:نقل قول:
دانلود و سرف که خوبه، من دیشب هم شبانه دانلود داشتم و هم روزانه امروز ولی بدون چ پ ن و با اونو نمی دونم و البته با اکانت هات فایل..
همین الان کل کشور چیز پی ان باز شد. :46:
میشه یکم توضیح بدید خودشون واسه چی نیاز دارند به این V پی n ؟
دوستان برای شما جیمیل و کلوب باز میشه ؟
بله، مشکل لاگین نشدن Gmail حل شده و سایت کلوب هم باز میشه.نقل قول:
isp های محلی جهت اینترانت از v--p_n استفاده میکنن. شرکتهایی که هم نیاز به اینترنت دارن و هم شبکه داخلی از این روش بهره میگیرننقل قول:
متاسفانه دوباره چیز پی ان رو بستن...البته من مخابرات تهران هستم
در ضمن من پرسیدم میگن ...همه ی شبکه های بانکی و شبکه های عضو شتاب روی چیز پی ان هستن به خاطر همینه که نمیتونن برای همیشه ببندن الانم اگه بستن به اجبار رفتن روی ماهواره و چون تحریم هستن نمیتونن زیاد روی ماهواره بمونن و دوباره باید وصلش کنن ...:27:
سلام دوستان من تازه از صبانت سرویس گرفتم سه ماهه 5 گیگ اما من در روز حدود 3 ساعت از اینترنت استفاده می کنم که شرکت به من گفت این اینترنت برات کافیه اما دیروز که مصرفم را دیدم زده 70540 که این یعنی من در سه ماه کم میارم حالا می خواستم نکنه که توی محاسبه حجم ترافیک اشتباه شده یا برای همه همین اندازه است
در ضمن میتونیم گیگ اضافه بگیریم
نقل قول:نقل قول:به همتون تبریک میگم:10: ...به امید روزی که همه از جمله خودم از بند شرکت مشتری بر دار saba جدا شیم (بلند بگید امین:8: )نقل قول:
نقل قول:خواهشا انقدر چیز چیز نکنید...الان چند تاچیز داریم که بهش میگیم چیز ولی همشون مربوط به چیز میشن که با هم قاطی میشه مثلا چیز پرمیموم و چیز ...پس نگید چیزنقل قول:
جالب اینجاست خودشون گیر چیز p n هستن !!!
درمجموع خیر نبینه هر کسی چیز اصلی قطع میکنه یاشل و سفت میکنه...
سرعت هاخیلی خراب شده ...دائم قطع و وصل ...اخه ما چه گناهی کردیم ...هم پول میدیم ...هم باید جیبمونو بزنن ...
من تا پایان همین چند روز فرصت میدم ...بعدش کاری میکنم ... که بعدش اصلا هم پشیمون نمیشم
مسخرشو دراوردن :41:
نقل قول:دوست عزیز تیک 'users must enter a user name and password to use this computer' رو بردارید و Apply رو بزنید، این پنجره رو مشاهده خواهید کرد.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من این پنجره را نمی دیدم چون اکانت م همونطور که گفتم اصلا پسورد نداشت
الان واسه تست پسورد گذاشتم دیدم بله اومد
اما متاسفانه همونطور که گفتم هنوز مشکل پا برجاست و مستقیم بعد ار هایبرنت وارد صفحه نمی شه
البته من دیگه وارد تنظیمات بایوس شدم و کلا سیستم را خاموش می کنم و می زارم خودش سر ساعت مشخص روشن شه
کسی جواب نمیدهنقل قول:
1-من که صبانت داشتم واسه من زیاد حساب میکرد مثلا 50 مگ دانلود میکردم 70 مگ میزد (با احتساب آپلود هم اینقدر نمیشد)نقل قول:
2-بله هم میتونید حجم بخرید (هرگیگ 5300) و هم میتونید دوباره شارژ کنید
برنامه Auto Power-on & Shut-down هم در این زمینه برنامه کاملیه که میتونید ازش استفاده کنید؛نقل قول:
در ضمن این گزینه ای که شما دنبالش هستید رو هم به طور مجزا تو خودش داره.
با تشکر
از سوی یک مقام مخابرات استان تهران صورت گرفت تائید امنیتی بودن قطع اینترنت در ایران
یک مقام مخابرات استان تهران تائید کرد مقامهای جمهوری اسلامی به دلیل پارهای مسائل امنیتی و سیاسی در بعضی مواقع دستور قطع اینترنت را صادر میکنند.
به گزارش امروز سهشنبه (سوم اسفند) سایت آتینیوز محمد خجستهنیا مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران در عین حال گفته که قطعی اینترنت در ایران «همیشه به دلایل سیاسی و امنیتی نیست.»
آقای خجستهنیا ادعا کرده که «بحث خرابی و اشکالات فنی موجود در سیستمهای متصل به اینترنت بسیار بیشتر از مسایل سیاسی و امنیتی است.»
وی همچنین افزوده که «البته در هنگام بحران یا وقوع یک رویداد خبری در کشور و حتی مناسبتهای خبری، اشکالاتی در خطوط اینترنتی به وجود میآید که امری طبیعی است.»
مقامهای جمهوری اسلامی برای مقابله با مخالفان و منتقدان خود علاوه بر مسدود کردن هزاران سایت اینترنتی، در بسیاری از مواقع به قطع اینترنت یا کاهش سرعت آن برای کاربران ایرانی مبادرت میکنند.
با آغاز اعتراضها به نتیجه انتخابات سال گذشته و برپایی راهپیماییهای اعتراضی در تهران و چند شهر بزرگ ایران، دفعات قطعی و یا کاهش سرعت اینترنت افزایش قابل توجهی داشته است.
مقامهای امنیتی چند روز قبل و بعد از فراخوان هر تجمعی در ایران اقدام به کاهش سرعت یا قطع اینترنت در بسیاری از شهرهای این کشور میکنند.
گفتههای مدیر روابط عمومی مخابران استان تهران یکی از معدود اظهارات مقامهای مسئول در اعتراف بر سیاسی و امینتی بودن قطعی اینترنت در ایران است.
خداییش سرعت روزانه صبانت همیشه خوب بوده،چند وقتیه که دانلود شبانه هم خوب شده.
اگه خودشون ، خودشون رو چشم نزنن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این صبانت تو منطقه ولی عصر - توانیر تبریز خدمات ارائه نمیده یه سالی میشه چشم انتظار این صبانت هستیم !!!
آخه پرا پس اینجوری ؟
مخابرات مرکز گلکار !:19: