یه سوال دیگه .
من الان ultimate 32 بیت نصب کردم .
بعضی موقعا هنگ می کنه .
اگه 64 بیتی نصب کنم حل میشه ؟
Printable View
یه سوال دیگه .
من الان ultimate 32 بیت نصب کردم .
بعضی موقعا هنگ می کنه .
اگه 64 بیتی نصب کنم حل میشه ؟
اصولا هنگ 64 بیت بیشتره چون برنامه ها باهاش ناسازگارن!
میگم چجوریه؟؟؟؟قضیه این برق گرفتن ها چیه؟؟؟؟؟بنده تا الان هیچگونه برق گرفتگی نداشتم.:5:نقل قول:
مطمئنی دوست عزیز؟؟؟؟:13:نقل قول:
من خیلی وقته از 64 بیت استفاده میکنم اما تا الان هنگ نداشته!!!!!:8:
همیشه مشکل هنگی از نرم افزار نیست! الان دیگه اکثر نرم افزارها با 64 سازگاری دارند!! ولی خب بالاخره هرزگاهی پیش میاد بعضا یه نرم افزار خاصی توی 64 اذیت کنه! ولی صرف دلیل هنگی نرم افزارها نیستند! چون منم چند ساله از 64بیت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم!!نقل قول:
نقل قول:
حمید جون من 64 بیت نصب کردم مشکل نداشته ردیفه.
اگه ناسازگار باشه که اصلا نصب نمیشه حمید جان
زقتی مصب بشه دیکه چرا باید هنگ کنه!!!:20:
با سلام به اساتید محترم:):حقیر یه لب تاب دل 5010 دارم که چند روز پیش خواستم یه نرمافزار رو پاک کنم گویا اشتبا ها کارت گرافیک و پاک کردم یکی از دوستام امروز اینجا بود گفت کارت گرافیک نیست تو 3دی دستگاه و پاک کردی و تو ایران نیست لب تاب رودو هفته نیست 800 هزار خریدم میگه من نصفه قیمت میخرم خواستم ببینم راهی هست این 3دی رو وصل کرد نه دیگه کره زمین رو میشه دید نه دیکشنری وصل میشه نه رو صفحه اون شهر برفی میاد :37:
درودنقل قول:
مبارکتون باشه!! من متوجه نشدم:blink: یعنی ویندوز داشتید اومدید یک نرم افزار unistall کنید اشتباهی درایور کارت گرافیک پاک کردید؟؟ خب اینکه با نصب مجدد گرافیک قابل رفع هستش!!
قسمت دوم صحبتتون در رابطه با cd دستگاه هست!! مگه cd و میشه پاک کرد؟؟:31: اخه اصلا دستگاه cd ای جز یک راه انداز داس یا نهایتا یک سیستم عامل اوبنتو همراه خودش نداره!!
به نظرم شما یک دی وی دی ویندوز هفت تهیه کنید باهاش اقدام به نصب ویندوز کنید، در قسمتی که باید درایو مشخص کنید دوباره درایور c و d بسازید و روی c ویندوز نصب کنید و سپس درایورهارو از سایت دل بگیرید ( و یا اگر در حال حاضر داریدشون ) بعد از نصب ویندوز ، اونارو هم نصب کنید همه چی آروم میشه شما چقدر خوشحال میشی:10::8:
نقل قول:نقل قول:ممنون از نظراتتوننقل قول:
همونطور که خودتون میدونید نرم افزار های ساخته شده برای سری سیستم عاملهای ویندوز به دو سری 32 بیت و 64 بیت تقسیم میشن. دلیل اونم اینه که ممکنه آدرس دهی های زبان اسمبلی به کار رفته در یک برنامه در 64بیت و 32 بیت متفاوت باشه که این امر کاملا" طبیعیه! وقتی شما آنتی ویروسنود 32 64بیت رو برای ویندوز 64 بیت نصب میکنید کاراییش بیشتره چرا؟
چون میتونه از بیت های بالاتری بری استفاده ی خودش آدرس دهی کنه (همون بیت هایی که ویندوز 64 بیت میتونه بیشتر ساپورت کنه)
پس به طور حتم کارایی برنامه های 64بیت روی ویندوز 64 بیت خیلی خیلی بیشتره تا برنامه های 32بیت روی ویندوز 64 بیت و بلعکس!
وقتی یه برنامه ای رو نصب میکنید میتوید انو توی قسمت Task Manager ویندوزتون ببینید و اطلاع پیدا کنید که این برنامه با ویندوز 64 بیتی شما سازگاره و آلگوریتم برنامه نویسیش طوری هست که کارایی کامل رو روی سیستم شما بده یا نه. میتونید از علامت *32 اینو متوجه بشید.
پس مطمعنا" یه تفاوتی بین برنامه ی 32 بیت و 64بیت هست که جدا کردنشون حتی واسه ویندوزم مهمه.
وقتی برنامه ی WinRAR 32BIT رو روی ویندوز 64 بیتی خودتون نصب کنید میبینید که در پایان پیغام میده که این برنامه برای ویندوز 32 بیتیه و امکان کاهش کارایی روی ویندوز شما وجود داره این چه معنی داره؟ برنامه نصب شده , قابل استفاده هم هست ولی اون کارایی کامل رو نداره! حالا ممکنه هیچوقت به چشم نیاد و شما هم هیچوقت متوه اون نشید و بعضا ممکنه به خاطر همون با مشکلات زیادی روبرو بشید!
چند روز پیش که برنامه ی IDM رو به ورژن جدید آپدیت کردم توی مشخصات نوشته بود : رفع ناسازگاری با ویندوز 64 بیت!
این هم دلیل دیگه ای هست که میتونه دال بر این باشه که برنامه های 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی فاقد کارایی کاملن!
حالا ممکنه شما هیچوقت م حتی یه هنگ با این ویندوزتون نداشته باشیدا اما به طور حتم گر برید و برنامه های 64 بیتی رو به طور کامل روی سیستمتون نصب کنید متوجه افزایش کارایی ویندوز میشید!
حالا این کارایی هم چی میتونه باشه: گاها با هنگ کردن سیستم یا کاهش سرعت سیستم یا عدم اجرای یک برنامه یا اصلا عدم نصب اون برنامه! و.......
پس توی ناسازگاری ((برخی)) برنمه های 32 بیتی با ویندوز 64 بیتی به هیچ وجه شک نکنید.
ویندوز خوبیه, هنگ زیادی نداره , سرعتش بالاس , ولی وقتی این دوستمون اومدن و درحواست مقایسش با مدل 32 بیتی رو کردن به طور حتم باید بگم که ناسزگاری ((نسبت به مدل 32 بیتی)) بیشتره اگرچه ممکنه هیچوقت به چشم نیاد
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
hاون دوستتون هرکی که بوده یا اطلاع دقیقی نداشته یا خواسته باهاتون شوخی بکنهنقل قول:
سی دی کارت گرافیک ممکنه وجود نداشته باشه ولی غیر ممکنه که شما اونو پاک کنی!:13:
میتونید ار سایت دل درایور کارت گرافیکیتونو بگیرید نخواستیدم من دی وی دی تمامی درایوراشو دارم میتونم براتون بفرستم
پس تو ایران هست!:27:
سلام.میخام بدونم بهترین گرافیک این مدل چیه؟
ATI 5650 یا ATI 5470 یا ATI 550v
هرکسی نظری داره به نظر من ATI 550v
به نظر من ATI 5470 بهتره چون هم HD هم من توی روز نامه جام جم تو قسمت کلیک دیدم که گفته بود از پس جدید ترین بازی رایانه ای برمی آید وبرای خودمم ATI 5470 و تاالان مشکلی باهاش نداشتم :10::5:نقل قول:
سلام دوستان،من دیروز رفتم که 5010-q بگیرم،چند تا از فروشنده ها گفتن دل نگیر،اچپی و فوجیتسو معرفی کردن،نظر شما چیه؟
هر3 این گرافیکا برای انجام بازیهای شما روی لپتاپ خوبه و من اطمینان میدم که حتی 1% تفاوتم باهم ندارن! این تفاوت ها فقط روی کاغذه نه در عمل!
گرافیکو توی این برند ملاک انتخاب قرار ندید
بدون هیچ شکی 5650 قویترین هست بعد 550 بعد 5470
یه زمانی وقتی از روی کیبورد نور صفحه یا صدا رو کم و زیاد میکردم ، روی صفحه نمایش یه شاخص می یومد که میزان تغییرو نشون می داد
الان نمی دونم چی شده که اون شاخص گرافیکی نمیاد
مثلا نور صفحه با f5-f4 کم و زیاد میشه ولی هیچ علامتی این تغییر رو روی صفحه نشون نمیده
امیدوار تونسته باشه مقصودم و بنویسم
حالا کسی راه حلی نداره؟
برنامه ای که اون شاخص ها رو نشون میده اسمش quick set هستنقل قول:
چند تا احتمال وجود داره
یا در msconfig برنامه quick set رو از داخل start up برداشتی
یا به هر دلیل برنامه پاک یا دچار مشکل شده
اولا کلید windows+R رو بزن و در پنجره run تایپ کن msconfig
در پنجره جدید که باز میشه در سربرگ startup بگرد ببین کنار گزینه QuickSet حتما تیک داشته باشه، اگه نداره تیکش رو بزن و ok کن ، لپ تاپ رو یه بار restart کن ، تمومه:46:
اگه اصلا گزینه quickset در اون قسمت نیست ، یا با انجام کارای بالا مشکل رفع نشد
برنامه quick set رو دوباره نصب کن:46:
دوست شما زرنگ تشریف دارند، میخوان لپ تاپ رو با کلک مفت بخرن:31:نقل قول:
بفرمایید اینم درایور گرافیک ، دانلود و نصب کنید همه چیز درست میشه
اگه از اینترنت دایل آپ استفاده میکنید، دانلود درایور براتون مشکله، میتونید از یه کافی نت دانلودش کنید
حجم 130 مگابایتکد:http://ftp.us.dell.com/video/R272410.exe
بله ترتیبی که دوستمون گفت باید درست باشهنقل قول:
قویترین باید 5650 باشه و بعد 550v و در آخر 5470
اما در مصرف انرژی فکر میکنم 5470 از همه مصرفش کمتره
و از لحاظ تکنولوژیه ساخت 550v از دوتای دیگه قدیمیتره
یعنی چی؟؟ :19:نقل قول:
مال من ATI5470 یعنی بدرد نمیخوره:41::41:
بدرد نمیخوره چیه برادر من:31:نقل قول:
گفتم 5650 از دوتا دیگه قویتره، نگفتم 5470 ضعیفه که(در ضمن فکر نمیکنم تفاوت این 3 گرافیک چندان هم محسوس باشه)
گرافیم لپ تاپ خودم 5470 هست و تا الان همه بازی هایی که نصب کردم رو با بالاترین کیفیت اجرا کرده:8:
از نظر من 5470 برا یه لپ تاپ گرافیک خیلی خوبیه:8:
ممنون دوسته عزیز خیالم راحت کردی:31:نقل قول:
راستی گرافیک 550vو5650 HDهم داره :46::5::40:
نقل قول:
دوست عزیز من می خواستم لپ تاپ بخرم یک ماه می گشتم تو بازار.
dell N5010 از هر نظر عالی بود چون قیمتش نسبت به کاراییش خیلی خوبه.
البته فراموش نکن که اگه بخوای گوش به حرف فروشنده بدی اون که خودت می خوای رو نمی خری.
اما تحقیق کن و از بچه های همین فروم سوال کن کمکت می کنن.
من خودم میخوسیتم 5010 بخرم هر فروشنده ای یه چیزی میگفت!! زیاد حرفشونو جدی نگیر
یه فروشنده نیم ساعت از msi تعریف کرد آخرش دیدم لپ تاپه خودش hp!!!!!!!!!!!!!!!
همین 5010 با cpu core i5 بخر مطمين باش پشیمون نمیشی دوست من:10:
دوستان عزیز من ADSL رو هم فعال کردم و یه مودم Wirelees گرفتم و الان با N5010 دارم لذت می برم واقعا عالیه.
اگه می تونید ADSL وصل کیند ببنید چه حالی میده.
البته تشکر می کنم از همه دوستان چون وقتی می خواستم N5010 بخرم خیلی کمک کردن.
سلام من شهرام هستم 2هفته میشه که این مدل را خریدم ازش رازیم ولی جون من کار تدوین باهاش میکنم اما متاسفانه جواب نمیده نمیدونم شاید به خاطر گرافیکه نمیدونم .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه کارت تدوین معلومه کاره سنگینیه.بهتره CPU CORE i7 باگرافیک Nvidia 2GB تهیه کنی.موفق باشید.
مشخصات لپ تا پت رو میگی دوست عزیز؟نقل قول:
با چه نرم افزاری کار کردی کم آورده؟:8:
سلام دوستان من حدود سه هفته ای میشه که n5010 خریدم. اما یه دو سه باری شده که یک دفعه صفحه مانیتور آبی رنگ و یا مشکی رنگ میشه و هیچی دیگه نشون داده نمیشه و رو اون باقی می مونه. به نظرتون اشکال از چیه ؟ ممنون
توی اون صفحه چیزی نوشته میشه؟نقل قول:
مشخصات سیستم و ویندوزتون رو لطف کنید
ورژن جدید آپدیت بایوس A11
کد:http://ftp.us.dell.com/bios/N5010_A11.EXE
مشخصات سیستم : CPU: Corei5, Ram: 4g, hard : 500 ویندوز: Windows 7 Ultimate نه هیچ پیغامی نمیاد. مثلا اگه تو صفحه ی ای باشم که بیشتر رنگش آبی، مثلا بک گراند خود ویندوز 7، یهدفعه کله صفحه آبی میشه با راه راه های موازی، یا مثلا وقتی تو برنامه ای هستم که بک گراندش سیاه، کل صفحه سیاه میشه، با راه راه های موازی که توش دیده میشه. یه صدای هم میاد مثل موقعی که تلویزیون قطع میشه ، یه جور وز متداوم و خفیف.نقل قول:
من که 2 هفته هست خریدم روزانه حداکثر 15 ساعت باهاش کار می کنم هنوز اخ نگفته :31:
دوستان آپدیت بایوس چه مزایایی داره؟
الان ورژن بایوسم 10
1. Improved battery charging support for Ubuntu.نقل قول:
2. Improved USB storage devices support.
3. Enhanced BIOS master passowrd recovery required Service Tag information.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.laptoprepairfix.co.uk/dell-repair/dell-inspiron-n5010-motherboard-repair-replacement.htm
اینجوری که حمید عزیز عکس برد قرار دادند پس cpu این دستگاه براحتی باید قابل تعویض باشه درسته؟؟ البته از نوع مخصوص خود لپتاپ!
منم فکر میکنم بشه اینکارو انجام دادنقل قول:
البته 5010 رو میشه تا حدودی ارتقا داد و این هم خوبه هم بد چون بعضی فروشنده ها قطعاتو دستکاری میکنن
البته من زیاد هم مطمئن نیستم که مادربورد این دستگاه باشه چون با اونی که من دیدم یکمی فرق داره!نقل قول:
کسی نگفت قطعات دستگاه رو نمیشه عوض کرد
محل قرار گیری رم ها پشت دستگاهتون اون وست هست که یه درپوش داره و میتونید با یه پیچگوشتی 4سو بازش کنید و رم ها رو تعویض کنید. تمامی قطعات دستگاه رو میشه تعویض کرد ولی دسترسی به اونها کمی سختو کار می بره:40: