قیمت این دو تا تی و ی را می خوام
هر دو ال جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت این دو تا تی و ی را می خوام
هر دو ال جی
نقل قول:
اولی هنوز قیمتی نیست ازش
یعنی هنو تو بازار نیومده
دومی 2500
نقل قول:
جدی الان 2.500 هزار تومان هستش
همین مارک 55 چنده قیمتش
شما میگید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا چند قیمت بخوره :20:
بله2.500 هستنقل قول:
55 اینچش حدود 4.300 تا 4.400 باید باشه الان.
LM9600 گرونترین سری TV 2012 ال جیه بین اونا که تا الان بفروششون شده
47 اینچش 5 تا 5.500 هست احتمالا.
1.2 هفته دیگه گلدیران اینو میده تو بازار، هنوز نیومده.
دوستان و اساتید بزرگ سلام خسته نباشی
من حدود 3 میلیون دارم دوتا تلوزیون از مارک سونی و سامسونگ باشه میخام بردارم ترجیحا 40 اینچ سامسونگ و دومی یا از مارک سونی یا از سامسونگ اونم بزرگتر از 40 باشه مثلا 46 فکر کنید واسه خودتون میخایید همه چی داشته باشه راستی ال ای دی هم باشه بازم ممنون
مارکای سونی تلوزیونش خوبه دیگه آخه هر کی داره یه سازی میزنه بین سونی و ال جی موندم اگرم شد همون دوتا سامسونگ میخرم ببینم اساتید چه نظری دارن
برای مشاهده تصاویر 2 بعدی با کیفیت و شفافیت عالی شبکه های داخلی در نور متوسط کم تا متوسط روز و معمولی شب در منزل چه tv را پیشنهاد می کنید.
سایز 40 تا 42
قیمت در حد 2 تومان و پایین تر
لطفا معرفی کنید
تلویزیون 42KD30 xvision قیمتش با توجه به امکاناتش واقعا" مناسبه و با گارانتی مادیران حدود 1100 تومنه . دارای گیرنده دیجیتال داخلی هست و قابلیت ضبط (PVR)و پخش برنامه های تلویزیونی رو داره . زاویه دیدش وسیعه و فرکانسش 120 هرتز هست و قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از usb رو داره .نقل قول:
سایر ویژگی ها :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با درجه کیفی +A
- داراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -T داخلي با كيفيت HD
- وضوح تصویر بالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )1920 x 1080)
- قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120Hz
- قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
- روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- مجهز به ماشين زمان
با سلام من قصد خرید یک led در حدود 1700000 تومان را دارم دوستان چه نلوزیونی را پیشنهاد میدن که عمر و کیفیت مناسبی در کنار امکانات خوب داشته باشه ممنون از راهنمایی شما
نقل قول:
داداش منم همین بودجه رو دارم میخوام از بانه 46ex720 سونی رو بگیرم ... به شماهم همینو پیشنهاد میکنم دیگه بقیش به خودتون بستگی داره
عجله نكنيد براي خريد مدل هاي 2012 بزودي وارد بازار ميشن قيمت دلار هم كه داره مياد پايين به نظره من هر كي الان خريد كنه ضرر كرده
البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست
سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید 3d ال جی را نداره؟
سلامنقل قول:
فعلا فقط معرفی شده و احتمالا نیمه دوم خرداد به بعد، بیاد بازار و یا حداقل قیمت ها رو بشه.. :46:
دوستان کسی پلاسما lg 50pk760 قیمت داره
50pk760
تو ال جی سنتر 1.420 قیمت زده ولی فک نکنم اینقد ارزون باشه، چون 3 ماه پیشم همین قیمت بود.
این پرسش و درخواست رو جای دیگه هم تو همین سایت مطرح کردم و مختصر جواب هم گرفتم ولی میخواستم دوستان اهل فن به طور کاملتر و به صورت موردی و قطعی جوابم رو بدید و نه اینکه بگید این لینکها هست برو خودت ببین کدومو میخوام که اگه اینجوری بود میرفتم در مغازه یکی میخریدم میومدم . با توجه به همین نوشته ها میدونم دوستانی هستند که به صورت حرفه ای و خیلی کامل میتونن من رو راهنمایی کنن و من هم اکنون و پیش از جواب ممنون شما دوستان خواهم بود
LCD یا LED ای میخوام تا نهایتا قیمت 1 میلیون که در پایین توضیحاتم رو دادم و اینو هم میخوام بدونم کمترین قیمت LED و 3D چند میشه و چند اینچ و قیمت رو حتما واسم مشخص کنید که اگه بشه به در و دیوار بزنم و پولش رو جور کنم . ولی اولویتم همون قیمتهای زیر 1 میلیون هست .
بازم پوزش میخوام :10:واسه اینکه من خیلی مبتدی هستم
و میخواستم بدونم اینایی که پیشنهاد میدید Full Hd هستن یا نه؟؟؟ منظورم همون روزولوشن 1080*1920 هست.
آخه اینش واسم خیلی مهمه واسه اینکه من رسیورم فول اچدی هست و سیسیکم استفاده میکنم و اینم میدونم کانالهای فول اچدی واقعی (1080p)بسیار کم هستن :13:و ولی کانالهای 1080i , 720p خیلی بیشترن:8:
خلاصه اینکه میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم از اونجایی که خیلی سخت پول بدست میارم و دوست ندارم با عجله خریدی داشته باشم که بعدا واسم پشیمونی بیاره.:2:
معمولا نيمه دوم خرداد يا حداكثر نيمه اول تير به بازار مياد مال اكثر برندهانقل قول:
دوست عزیز ال ای دی زیر یه میلیون 32 میدن ولی خوب خیلی کوچیکه فقط بدرد اتاق میخوره ولی ال ای دی 40 و 42 از 1100 شروع میشه یه بالا و لی زیاد جالب نیستند در حد معمولی ال سی دی هم 40 تا 42 از همون 900 شروع میشه به بالانقل قول:
شما اول بگید چه سایزی و برای کجا و چه استفاده ای میخواهید بکنید
به نظر من با توجه به این بودجه بهتره به جای اینکه روی 3D بودن تلویزیون مانور بدی ، مبنای انتخابت رو روی کیفیت تصویر و امکانات تلویزیون بذاری چون اگه بخوای با این بودجه 32 اینچ 3d بخری خیلی لطفی نداره و لذت تماشای 3d رو توی تلویزیونهای سایز بالاتر میتونی احساس کنی .نقل قول:
LG LW9800 چنده؟ 47 و 55؟
طبق قوانین جدید انجمن بحث رو با شما ادامه نمیدم . ضمن اینکه مقایسه تلویزیونها با دیدن تصاویری که از دستگاه HD Player پخش میشه ، راه درستی نیست و در صورتی درسته که همه اون تلویزیونها مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی باشن تا بشه کیفیت تصاویر پخش شده توسط کانالهای صدا و سیماشون رو باهم مقایسه کرد .نقل قول:
وقتی با پولی که طرف می خواد یه ایکس ویژن 42 اینچ بگیره میتونه تو شهرای مرزی یه 40 اینچ 3بعدی از برندای معتبرو بگیره، کسی نمیاد ریسک کنه و ایکس ویژن بخره با ابن قیمت و با این کیفیت پایین تصویرش.
Alilosting:
'مینیمم کیفیت تصویرش SD هست'
همه جای دنیا از ماکزیمم کیفیت حرف میزنن، ایکس ویژن از مینیمم کیفیت تصویر حرف میزنه. همینه رشد نمیکنیم دیگه:42:
حتما سال دیگه مینیمم کیفیت تصویرشو می خواد به 320*240 برسونه و رکورد بزنه:31:
به نظر شما وقت خرید تی وی کیه قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟با توجه به اینکه مدل های 2012 هم دارن میان
یکی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
55 رو نمیدونم ولی 47 اینچ حدود 4.250.000 تومان هستنقل قول:
55LW98000 هم حدود 8 تومنه اگه پیدا بشه.
نقل قول:سپاس برای پاسخهای شما دوستاننقل قول:
موارد استفاده من از تیوی فقط و فقط دیدن فوتبال از کانالهای اچدی و هر از گاهی دیدن فیلم با کیفیت بلوری و تو اتاق خودم میخوام استفاده کنم و نه پذیرایی و خب طبیعتا اگه بتونم با این رنج قیمت تیوی با اینچ بالا و کیفیت خوب بخرم که خب خیلی بهتر هست.پس بازم راهنماییم کنید که به یه تیوی خوب برسم
سلام دوستان مرسی از این سایت خوبتون من قصد خرید تی وی با مترک سونی دارم قیمتش حدود 2میلیون باشه 3D هم باشه کمک میکنید لطفا ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
قیمت LG LED 3D TV با سایز بین 42 تا 50 زیر 2 میلیون چند اینچش چنده؟
تلویزیون 40 اینچ EX720 Sony حدود 2 تومن هست .نقل قول:
دوست عزیز ، من الان متوجه شدم که اینجا تاپیک اعلام قیمت هست ، لطفا" برای ادامه صحبتهامون توی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تاپیک بزن .نقل قول:
موفق باشی
سلام دوستان
تلویزیون های 2012 ال جی اومده تو بازار یا نه اطلاع دارید دقیقا کی میاد؟
کسی نیست بجوابه :(نقل قول:
از 42 اینچ ها:
45000 حدود 1600
57000 حدود 1800
65100 حدود 2100
منبع قیمت: سایت چاره
سلام
قصد خرید تلویزیون رو دارم با مشخصات زیر:
قیمت زیر 2 میلیون
40-42 اینچ(سایز حالمون 8*3متر)
گیرنده دیجیتال داخلی
برای کارهایی مثل:پخش بازی های کامپیوتری گرافیک بالا-ذخیره فیلم روی usb -و...هم لازمش دارم
ملاک هام هم به ترتیب:قیمت-اندا
زه-کیفیت تصویر و ساخت-امکانات و پورت ها-زیبایی-عمر بالا(حدود8سال)
3d اصلا برام مهم نیست چون ازش استفاده نمیکنم
ممنون میشم زودتر بهم پاسخ بدید چون تا چند روز دیگه میخوام بخرمش
اگه میشه مشخصات کلیش هم بگین به خصوص قیمت با گارانتی
پست قبلی مدل های خوب موجود تو بازار معرفی شده :20:نقل قول:
نقل قول:
شرمنده:20:نیست تازه واردم.
پس اگه میشه قیمت هایشون(v20-vt20-vt30-st30)چنده؟
سایز42
v20 = 1700
vt20 نداره
vt30 = 2600
st30 = 2100
کسی هست که از قیمت سامسونگ 40d6960 در بانه مطلع باشه تو نت و فروشگاه های اینترنتی بانه ای هست اما موجود ندارند جایی را می شناسید که تو بانه موجود داشته باشن و قیمت بدن لطفا شمارشو برام پیغام خصوصی کنید.
کسی قیمت lg 2012 47 lm9600 رو داره؟؟؟؟ ممنون میشم بهم بگین در ضمن اگه کسی lg 47 lm 8600 رو بدونه رو هم بگه