هشت پا فقط پیشگویی میکنه اونم اگر درست باشه وگرنهنقل قول:
به هر حال منتظر جناب هشت پای عزیز هستیم
هرچی اون بگه که همون نمیشه
آلمان حداقل 2.0 میبره بازیرو
اسپانیا همین چند دیقه پیش شانس اورد که حذف نشد
فینال هلند و آلمانن
Printable View
هشت پا فقط پیشگویی میکنه اونم اگر درست باشه وگرنهنقل قول:
به هر حال منتظر جناب هشت پای عزیز هستیم
هرچی اون بگه که همون نمیشه
آلمان حداقل 2.0 میبره بازیرو
اسپانیا همین چند دیقه پیش شانس اورد که حذف نشد
فینال هلند و آلمانن
والا ماهم اصلا خوشمون نمیاد به مارادونا حرفی بزنیم چون اون بنده خدا که جوابشو با 4تا خوردن گرفت
ولی وقتی حریف از نظر فوتبالی کم میاره و شروع میکنه به چرت و پرت گفتن آدم اعصابش قاطی میکنه شروع میکنه به چرت گفتن
به هر حال مارادونا یه اسطوره بودن در زمین بازی ولی از نظر زندگی شخصی بهتره ازش حرفی نزنیم و بزاریم که همون بازیکنی توی ذهن همه باشه که از وسط زمین دریبل زد و به انگلیس گل زد
باید خودمونو برای اسپانیا آماده کنیم.
انشالله که غرور بچه ها رو نگیره و اسپانیا رو هم بتونیم شکست بدیم.
ولی کاش مولر بود
آلمان حریفش رو دست کم خواهد گرفت و از اسپانیا شکست مفتضحانه ای خواهد خورد ...بدون شک
پ.ن:دلتون رو هم به پیشگوتون خوش کنین... :27:
خوب جوابشون رو ندید بهتر نیست کلا ؟نقل قول:
والا ماهم اصلا خوشمون نمیاد به مارادونا حرفی بزنیم چون اون بنده خدا که جوابشو با 4تا خوردن گرفت
ولی وقتی حریف از نظر فوتبالی کم میاره و شروع میکنه به چرت و پرت گفتن آدم اعصابش قاطی میکنه شروع میکنه به چرت گفتن
به هر حال مارادونا یه اسطوره بودن در زمین بازی ولی از نظر زندگی شخصی بهتره ازش حرفی نزنیم و بزاریم که همون بازیکنی توی ذهن همه باشه که از وسط زمین دریبل زد و به انگلیس گل زد
باید خودمونو برای اسپانیا آماده کنیم.
انشالله که غرور بچه ها رو نگیره و اسپانیا رو هم بتونیم شکست بدیم.
ولی کاش مولر بود
+
آره واقعا ! کاش کارت نمیگرف ! داور نامرد :(
تبریک من رو هم با تاخیر بپذیرید
دیشب جایی بودم که نمی تونستم بیام تو سایت
بعضیا اینقدر پررو هستند که احتمالا بعد بازی آرژانتین هم بیان بگن آلمان هنوز به تیم قوی نخورده:31:
تبریک واسه کلی چیز:
1- یه 4 تایی دیگه واسه اونایی که برد مقابل استرالیا و حتی انگلیس رو هم کوچک میدیدند
2- گل 200 ام آلمان در دقیقه3 به آرژانتین
3- 14 امین گل کلوزه در جامها - یک گل مانده تا به بهترین گلزن تاریخ جام برسه-
4- -در اولین بازی جام 2014 در برزیل، آلمان در سمت مدافع عنوان قهرمانی، اولین تیم تاریخ میشود که در جام جهانی به رقم 100 بازی میرسد
من اینجام داداش..:5:نقل قول:
خبری شده... :31:داشتم بازی رو نیگا میکردم این تیمی که من دیدم حداقل با اختلاف 3 گل کارش تمومه..:27:
منو باش با کلی امید وآرزو اومدم ببینم چی برامون فرستادی....پس سفارشای ما چی شد؟؟:19::19::19:
حیف که وقت نشد شعر بسازم ولی فردا(یا بهتره بگم امروز) حتما" یه شعر ناقابل مخصوص بازی آلمان _آرژانتین تقدیمتون میکنم:11:
wow
نمیدونم چیکار کنم
فقط میتونم بخندم:31::31:
هه هه هه
آرژانتینم له شد
نظرتون در مورد اسپانیا چیه دوستان؟
هیچی اسپانیا هم له میشه:31:نقل قول:
اسپانیا که کلآ توی هر بازی یه گل به زور میزنه ! بازی قبلیش که همون یه گل هم آفساید بود , اینجا هم که یه گل خوردن و داور الکی آفساید گرفت ! فقط کافیه داوود جون مهار بشه تا همون یه گل هم نزنن !
خوشبختانه داوود جونم صاف اوفتاده جلوی فیلیپ لام ..کارش ساختس..
ولی من فکر میکنم اون دیدار رو اسپانیا ببرهنقل قول:
البته نه اینکه برتر باشه ها
به نظرم شاید از قبل نتیجه مشخصه
ولی اومیدوارم له بشه و طرفداراش با خاک انداز جمعش کنن:31:
آقا 8 پا رو عشقه!:دی بازی بعدی رو هم آلمان می بره! میگی نه، بیشین قهرمانی آلمان رو توی فینال نیگا کن!!!:21::27:
آرژانتین بزرگتر مگه پیدا میشد؟ آره که پیدا میشه! : آلمان:40:
نه بابا اگه داور بلایی سرمون نیاره مشکل دیگه ای نیس..آره خب به نظر منم نتیجه مشخصه..3_0 آلمان میبره..
متآسفانه آمار آفساید آلمان بالاست. داورها هم به دلایل عجیبی (!!!) در زمینه آفساید به اسپانیا خیلی حال میدن. (پذیرفتن گل آفساید اسپانیا و آفساید گرفتن گل سالم پاراگوئه) باید مواظب باشیم :دی
اسپانیا قبلآ بدشانس بودا..حالا برعکس خرشانس شده! تو 2002 بازی با کره رو یادتونه؟ هرکاری میکردن داور به نفع کره کار میکرد تا آخر تو پنالتی کره برد!:18: حالا که نوبت ما رسید تپید!
من پیش بینی میکنم که هشت پا پیش بینی میکنه که ما میبریم :دی
المان 4 - 0 اسپانیا
چی کار کردیم با آرژانتین :18:. قیافه مارادونا خیلی دیدنی بود :19:.
باید خودمون رو برای بازی با اسپانیا آماده کنیم . فقط خدا کنه بچه ها مغرور نشن. تیم اسپانیا اصلا قابل مقایسه با آلمان نیست و به جرات میتونم بگم آلمان یه سر و گردن از اسپانیا بالاتر هست و اسپانیا به این دل خوش کرده که چند تا بازیکن بارسلونا داره :27:. اسپانیا سبک بازی هاش مثل تیمهای یونان( در یورو 2004) و سوییس( بازی با اسپانیا) هست و بازی رو کاملا میبندن و اصلا بازی چشم نوازی نمیکنن و منتظر یه ضد حمله یه گل آفسایدی یا .... میمونن که بزنن و دوباره چند برابر از قبل بچسبن به دفاع و کشکی کشکی بازی رو ببرن.
امیدوارم که آلمان گرفتار این بازی بسته اسپانیاهی ها نشه مثل فینال 2008 و بتونه گل اول رو بزنه دیگه کار اسپانیا تموم هست .
اسپانیا تا اینجا به لطف داور اومده بالا . اینجا دیگه آخر خط هست و باید برید رده بندی آب خنک بخورید :31:.
به امید قهرمانی سلطان فوتبال جهان آلمان
هم دیره هم دیر وقت اومدم...
تبریک میگم به هوادارای آلمان...
با این فوتبال شاداب واقعا حیفه تیم نتیجه نگیره ایشالا که قهرمانه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توماس مولر پس از محروميت : اميدوارم بازيكنان مأموريت را تمام كنند
سايت گل : توماس مولر ستاره تيم آلمان در جام جهاني با كارت زردي كه در نيمه اول گرفت از حضور بازي در نيمه نهايي محروم شد. با اين حال او خوشبينانه اميدوار است هم تيميهايش مأموريت را به پايان برسانند. مولر بعد از بازي در گفتوگو با خبرنگاران گفت:«فوقالعاه است، همه چيز خارقالعاده بود و ما آرژانتين را 4 بر صفر شكست داديم ديگر چه چيزي ميتوان گفت.» او ادامه داد:«ما اين كار بزرگ را با هم انجام داديم و به نظر من نميشود هيچ كس را به تنهايي مالك اين برد دانست، اين واقعا بينظير است.» آلمان كه براي سومين دوره متوالي به مرحله نيم نهايي صعود كرده است با برنده اسپانيا و پاراگوئه مسابقه خواهد داد و ممكن است براي اولينبار بعد از سال 1990 فاتح جام جهاني بشود، مولر ميگويد:«من اميدوارم بچهها اين موفقيت را در نيمه نهايي به سرانجام برسانند و من مطمئنم كه ما ميتوانيم اين كار را انجام بدهيم.» مولر 20 ساله بهترين بازيكن جوان جام جهاني 2010 لقب گرفته است و به شدت مورد تحسين رسانههاي جهان است
فيليپ لام : برد آرژانتين با نتيجه 4 بر 0 باور نکردنی است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،فيليپ لام،کاپيتان ژرمن ها درباره برد 4 بر 0 تيم کشورش مقابل آرژانتين صحبت کرد.
او درباره اين بازی گفت:
به نظر من بردن آرژانتين با نتيجه 4 بر 0،باور نکردنی است،ما بسيار عالی بوديم و آمادگی لازم برای اين بازی را داشتيم،آرژانتين شانس بسيار کمی برای گلزنی داشت،ما اگر بازی نيمه نهايی را پشت سر بگذاريم،در فينال مقابل هر تيمی برنده خواهيم بود و قهرمان ميشويم.
باستین شواين اشتايگر : سرمربی تيم ملی آرژانتين هميشه عصبی بود
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،باستين شواين اشتايگر بعد از برد 4 بر 0 تيم ملی آلمان مقابل آرژانتين در مرحله 1/4 فينال جام جهانی 2010،درباره عملکرد تيم ملی آلمان در اين بازی صحبت کرد.
او در مصاحبه اي با کيکر اعلام کرد:
ما بازی بسيار خوبی انجام داديم،ما مانند حريفمان بازی سالم از خود ارائه داديم،به نظر من سرمربی آرژانتين بسيار عصبی بود،من به تيم ملی آلمان افتخار ميکنم،ما از لحاظ تاکتيکی بسيار عالی بوديم،ما بسيار قوی هستيم،ما تيم با تجربه اي نيستيم اما بازيکنان زيادی داريم که از هيچ چيز نميترسند و بازی خود ارائه ميدهند،من فکر ميکنم که ما بايد با اسپانيا در نيمه نهايی بازی کنيم و اسپانيايی ها،يکی از تيمهای پر قدرت جهانی هستند.
توماس مولر : برايم سخت است که جمله اي برای اين برد بگويم
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،توماس مولر بعد از برد 4 بر 0 تيم ملی آلمان مقابل آرژانتين در مرحله 1/4 نهايی جام جهانی 2010،درباره اين بازی صحبتهايی انجام داده است.
او در مصاحبه با کيکر اعلام کرد:
برايم سخت است که جمله اي برای اين برد بگويم،شايد در حال حاضر وضعيت يک ديوانه از من بهتر باشد،من نميدانم که بايد چکار کنم،انقدر خوشحال هستم که کنترل خود را ندارم،فقط اميدوارم که هم تيمی هايم در نيمه نهايی ما را به فينال برسانند و من بتوانم در فينال بازی کنم،اين برای من افتخار بزرگی است
ميروسلاو کلوزه به فينال گلزنان برتر جام جهانی رسيده است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،ميروسلاو کلوزه،مهاجم تيم ملی آلمان در بازی مرحله 1/4 نهايی جام جهانی 2010 مقابل آرژانتين توانست سيزدهمين گل خود را به ثمر برساند.
در حال حاضر کلوزه از پله،بازيکن قديمی تيم ملی برزيل جلو افتاد و با ژوست فونتن،بازيکن فرانسوی در يک مکان ايستاد.
رونالدو با 15 گل و گر مولر با 14 گل در مکانهای اول و دوم قرار دارند.
يواخيم لو : من به تيمم افتخار ميکنم و اين افتخار مربوط به امروز نيست
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،يو آخيم لو،سرمربی تيم ملی آلمان بعد از برد 4 بر 0 تيمش مقابل آرژانتين در مصاحبه اي با کيکر،درباره بازی صحبت کرد.
او در اينباره ميگويد:
من به تيمم افتخار ميکنم و اين افتخار مربوط به امروز نيست،ما در نيمه دوم بسيار عالی بازی کرديم،ما استحقاق قهرمانی را داريم،ما هر چهار گل را بسيار عالی زديم و در تمام گلها مديون کار تيمی بسيار خوب هستيم.
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تبریک می گم این پیروزیه غرور آفرین رو... تا همیشه آلمان ..
سلام به همگی. آلمان با اقتدار شد .....................بهترین خط حمله ............با 13 گل زده...........
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
میگم راستی کلوزه چندتا گل زده؟ چهار تا ؟
آقای گل کیه؟ ویا؟:2:
بازی با اسپانیا چه روزیه؟سه شنبه؟
(همه جوابا رو که خودم دادم!:31:)
خب تبریک میگم که ارتش امپراطوری آرژانتین کبیر رو شکست دادید.......
ولی امیدوارم ره رسیده ای به پا خیزد وانتقام بگیرد انتقامی خونین چه بس به استئفا.......
نقل قول:
کلوزه 4 تا...
ویا 5 تا...
بازی با اسپین هم چهار شنبه ساعت 11 ..
داور جو گیر شده بود فکر کرد مسی دیگه باید ببره نه؟! مولر رو الکی دوکارته کرد!
من خودم طرفدار آلمان نیستم ولی باید اعتراف کنم که با این بازی ها آلمان قهرمان میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه قرار نبود تو نیمه نهایی کارت ها بخشیده بشه؟
تو نیمه نهایی تک کارتا رو میبخشن نه 2کارتارو
البته بازی با اسپانیا سخته
اقا به اين تگ پايين يك از طرف من اضافه كنيد ...
عقابهاي وحشتناك ...
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
اقا به اين تگ پايين يك از طرف من اضافه كنيد ...
عقابهاي وحشتناك ...
میگم این بواتنگ را خدا رسوندا:دی
تمام حملات تیم صربستان از سمت چپ آلمان بود و تو اون بازی خیلی خط دفاعی را آزار دادن
ولی بعد از اون بازی خط دفاع خیلی خوب کار کرده مخصوصا دیشب که حتی 1 موقعیت هم به مسی و دوستانش:دی ندادن
دیگه فردریش هم 1 گل برامون زد:27:
فیلیپ لام هم که دیگه نیاز به تعریف نداره:40:
سلام به همه ی دوستان ژرمن. برد شیرین آلمانو به همتون تبریک میگم( میدونم که یکم دیر شده)
امیدوارم که منو به عنوان عضو کوچکتون قبول کنید.:11:
میگن که مارادونا بعد از بازی با آلمان با تعدادی از هوادارای عزیز ژرمن درگیری لفظی داشته.
بچه ها به نظرتو ن اسپانیا هم 4 تایی میشه؟:31:
سلام و تبریک به همه
-امیدوارم این برد درس بزرگی به همه داده باشه مخصوصا به اعضای محترم برنامه یک جهان یک جام
اون پیروانی که مثل کش لقمه کش اومده بود یکی نبود جمش کنه
-ماموریت باید کامل تر از این بشه یه انتقام دیگه در راهه
-من شواینی رو بهترین بازیکن جام میدونم
-کلا از همه هم عذر خواهی می کنم که تو این برد شکوهمندانه در کنار شما گل پسرا نبودم
Mission Completed
-شنیدم مارادونا از مورینیو با تماس تلفنی تاکتیک گرفته اگه اون کارو نمی کرد که حماسه عربستان تکرار میشد
چهارتاییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییاش
همه اظهارنظرهاي مارادونا در جام جهاني
از شكست 10 بر يك اسپانيا تا درگيري با پله و پلاتيني:
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در حالي با جام نوزدهم خداحافظي كرد كه اظهارنظرهايش در تاريخ ثبت ميشود بدون آن كه توضيحي درباره آنها بدهد.
ديهگو آرماندو مارادونا سرمربي پر حاشيه آرژانتين با شكست تيمش برابر آلمان با جام نوزدهم خداحافظي كرد و فرصت نشد تا بگويد چرا بايد پله و بكن باوئر را در موزه نگه كنيم يا چرا آرژانتين ميتواند اسپانيا را با نتيجه 10 بر يك شكست دهد و اگر 10 گل ميزند ماجراي آن يك گل خورده چيست؟
نگاهي به برخي اظهار نطرهاي مارادونا در جام جهاني 2010 ميتواند جالب توجه باشد (دقت كنيد كه تمام اين حرفها در مدت زمان برگزاري جام جهاني زده شده است.)
* از شنيدن حرفهاي پله تعجب نخواهم كرد. سخنان او پشيزي براي من ارزش ندارد. پله بهتر است در موزه باشد و مردم با تماشاي او به ياد تاريخ فوتبال بيفتند.
شنيدن جملاتي از زبان پلاتيني هم برايم طبيعي است زيرا من و او هميشه ارتباط دوري با هم داشتهايم و فقط به هم سلام و خداحافظ ميگفتيم. البته ما ميدانيم فرانسويها و پلاتيني چطور آدمهايي هستند. بهتر است او ما را راحت بگذارد.
* پيش از شروع مسابقات جامجهاني بسياري از منتقدان از تيم خرده گرفتند و انتقادات مرگباري از آرژانتين كردند. خوشحالم با برد برابر يونان و دو برد قبلي به آنها نشان داديم تصورات و انتقاداتشان غلط است. حالا وقت آن رسيده كه همين آقايان منتقد بيايند و از تك تك اعضاي تيم عذرخواهي كنند.
*اگر با اسپانيا بازي كنيم اين تيم را 10 بر يك شكست ميدهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.
*من به خاطر يك اشتباه داوري يك عمر سرزنش شدهام و بالاخره هم مشخص نشد دست من داور را فريب داد يا دست خدا. اين مهم نبود، مهم اين بود كه داور بازي با مكزيك اشتباه كرد. داور آن شب خيلي راحت و آسوده خوابيد و هيچ مشكلي هم پيش نيامد.
گل انگليس را ديديد؟ داور با يك اشتباه اين تيم را نابود كرد اما جاي هيچ اعتراضي نيست چرا كه تابلوي نتايج هرگز تغيير نميكند. گل ما هم هر چه بود به هر حال از ديد داور سالم تشخيص داده شد.
*دست فابيانو دست خدا نبود. او در بازي برزيل و ساحل عاج توپ را به خوبي با دستش كنترل كرد و يك هندبال آشكار بود. نكته غم انگيز اين صحنه آن بود كه داور پس از اين گل لبخند زد و نقطه وسط زمين را نشان داد، در حالي كه در آن ديدار كه من گل زدم نديدم داور بخندد. داور كاملا مردد بود. او حتي به كمكش هم نگاه كرد اما او هم چيزي نديده بود و داور حتي منتظر واكنش تماشاگران هم بود كه چيزي نديد.
بعد از گل فابيانو همه پرسيدند چرا داور اين خطا را نديد ضمن اينكه برزيل از حريف پيش بود و در اين ديدار بدون اين گل هم برنده از زمين خارج ميشد. اين يك اتفاق معمولي در فوتبال است كه گاهي اوقات رخ ميدهد.
*صعود اسپانيا پشيزي نميارزد چرا كه اين تيم با گل آفسايد صعود كرد.
* شواين اشتايگر مشكل روحي دارد. او بايد به فكر خودش باشد و نگران چيز ديگري نباشد. آلماني ها هنوز به خاطر ناكامي در جام جهاني 2006 و شكست در فينال يورو 2008 عصباني و كينه اي هستند اما اين دليل نمي شود هر چه كه بر زبانشان آمد بگويند. به شواين اشتايگر بگوييد كه نگران چيزي نباشد. كار به پنالتي هم نمي كشد كه او هم اكنون بازي را در آن شرايط تفسير كند.
*جواني آلمان برگ برنده آنها است نه نقطه ضعف و برگ برنده ما تجربه است. صبر كنيد تا در ميدان باقي حرفها را بزنيم.
* متاسفم كه حريف بزرگي همچون آلمان را دست كم گرفتيم. البته من مطمئن هستم كه اين نتيجه فقط در زمين رقم نخورده و از خارج از زمين شكل داده شده است. البته در اين ارتباط بايد تحقيق كرد تا مشخص شود ماجرا چه بوده است.
مارادونا با جام جهاني خداحافظي كرد و تريبونها را از دست داد تا فرصت نداشته باشد بار ديگر به منتقدانش توهين كند يا لااقل پاسخ آنها را به سبك خودش بدهد.
اسطوره در يكي از كنفرانس هاي خبري خود پس از پيروزي تيمش خطاب به منتقدان گفت: "حالا وقت عذرخواهي منتقدان است " بي آنكه بداند نقد منتقدان همچنان به قوت خود باقي بود و هست. اين منتقدان همچنان از خود و يا در صورت امكان از مارادونا ميپرسند آن شب براي چه با سرعت بالاي 100 كيلومتر و در حالي كه شدت مصرف مشروبات الكلي از خود، بيخودش كرده بود به مغازههاي كنار خيابان برخورد كرد و پزشكان بيمارستان ناپولي به خاطر دوز بالاي مواد مخدر مصرف شده نتوانستند تا يك هفته قفسه سينه آسيب ديدهاش را تحت بيهوشي عمل كنند.
منتقدان اسطوره همچنان مشتاقند تا ديهگو افشاگري كند و بگويد كه آن شب چه شد و بر او چه گذشت كه ناگهان سردسته باند مواد مخدر و انسان شد و نشان خالكوبي بازوي راستش به حمايت از پدرخوانده سيسيليا تغيير كرد.
منتقدان ديهگو دوست دارند از اسطوره بپرسند چرا نميخواهد پسرش را ببيند و چرا در دادگاه يكي از همسرانش در سيسيل حاضر نميشود.
منتقدان مارادونا ميپرسند چگونه دست او دست خدا بود اما در مورد ديگر بازيكنان دست خدا نيست؟ مگر هند با هند فرقي ميكند؟
منتقدان ديهگو از خود ميپرسند كه چرا پليس ايتاليا هر بار به خاطر عدم پرداخت مالياتهاي سالها گشت و گذار در اين كشور مارادونا را در فرودگاه بازداشت كرده و به خواهش پليس بين الملل او را موقتا آزاد ميكنند.
منتقدان ديهگو اين سؤال برايشان مطرح شده كه چگونه است آفسايد تقريبا ميليمتري ويا در بازي اسپانيا و مكزيك باعث شده كه او بگويد صعود ماتادورها پشيزي نميارزد اما صعود آرژانتين با گل چند متر آفسايد تهوز بدون مشكل است.
اظهارات مارادونا البته مختص به جام نوزدهم نيست. او پس از صعود تيمش به جام جهاني در كنفرانس خبري حركت زشت و ناشايستي خطاب به خبرنگاران انجام داد كه حتي برخي رسانههاي اروپايي نيز از گفتن آن خودداري كردند. اين توهين اسطوره باعث شد فيفا او را محروم و جريمه كند.
با اين حال اسطوره براي فوتبال دوستان جهان همچنان اسطوره است و هنوز هم براي كوچكترين بيماري يا مصدوميت، تمام كليساهاي بوينس آيرس برايش پر ميشود اما منتقدان او هرگز ميدان را خالي نميكنند.
منبع:خبرگذاری فارس
بچه ها من این قسمتی که قرمز کردم را وقتی خوندم خیلی خنده ام گرفت.بنده خدا نتونسته بهونه ای بهتر از این پیدا کنه.:31:
این جام واقعا حق ژرمن هاست امیدوارم با اقتدار ماموریت رو تمام کنن و با جام به خونه برگردن.
دوستان یه جواب از نظر خودم جون دار به همه توهین کننده های فوتبال آلمان دادم دوست داشتین برین صفحه هشت تاپیک اسپانیا آلمان ببینین
آقا پژمان پس کو شعرت پسر خوب
شواینی چه جواب دندان شکنی به مارادونا داد :31: