نقل قول:
یعنی تو این انجمن کسی ایستگاهی زدن بلد نیست ؟
Printable View
نقل قول:
یعنی تو این انجمن کسی ایستگاهی زدن بلد نیست ؟
این نکته ای بود که قبلا توی worldcup وجود داشت و کونامی تصمیم گرفته این بخشو (سرود ملی) امسال به بازیش اضافه کنهنقل قول:
نمی دونم تاحالا کسی به این موضوع دقت کرده بود یا خیر ولی وقتی شما تیم ژاپن رو برمی داری(فرقی نداره برای خودت یا حریفت) قبل از شروع بازی قطعه ای از مارش ملی ژاپن رو پخش می کنه در حالیکه بازیکنان ژاپن رو نشون میده که در حال زمزمه سرود ملیشون هستند.
عزیزان نسخه اصلیه بازی اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر عزیزم خیلی هولینقل قول:
تقریبا 9 روز دیگه میاد :40:
سلام دوستان
اون پچی که 30 تیم اضافه می کنه آخرین تغییرات تیم ها هست یا نه ؟ ضمنا دریبلی که یکی از دوستان در چند صفحه قبل گذاشته بود من هرکار می کنم با دسته نمیشه میشه بیشتر توضیح دهید . خیلی ممنون
بله توی نسخه 2006 جام جهانی هم پخش سرود ملی وجود داشت... البته تاکید می کنم این سرود فقط قطعه بی کلامی از مارش ملی ژاپن بود نه کامل در ضمن من برای اسپانیا که امتحان کردم پخش نمی کنه پس این احتمال وجود داره که این فقط برای ژاپن باشه اختصاصا چون اگه برای اسپانیا نباشه دیگه پس واسه کجا باشه اسپانیایی که فول لایسنس هست. فکر می کنم این حتی توی نسخه نهایی هم برای ژاپن باشه... به هر حال باید منتظر نسخه نهایی بود.نقل قول:
واقعا دروازبانی توی این دمو فاجعه هست پینتو رو گذاشته بودم دروازه سانتر هوندا رو به جای اینکه بگیر با دست انداخت جلوی پای بازیکن حریف اون هم راحت ترین کار ممکن رو انجام داد و بعد از اون گل دوم هم پینتو در حالیکه می تونست توپی از بالا به سمتش میاد بگیره با مشت کوبید به بدن سانچز و توپ رفت توی گل. واقعا وحشتناک هست هوش مصنوعی نمی دونم سازندگان بازی چی کار می کنن که این قدر هوش مصنوعی بازیکن ها اینقدر پائین هست:41:
آرمین فکر میکنم توی یکی از ویدیوهایی که قبل از انتشار دمو روی یوتوب بود در مورد سرود ملی تیم ها بحث میکرد که اتفاقا تیم آلمان رو نشون داد که داشتن با بلندگوی ورژشگاه همخوانی میکردن،پس به احتمال زیاد واسه بقیه تیم ها باید باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
سایت آلمانی gameswelt هم بازی رو نقد کرده و نمره 88% رو داده به دموی بازی
کد:http://www.gameswelt.de/articles/reviews/6709-PES_2011/index.html
راست میگی .قبلا سورد ملی بود . البته الانم هستش ولی خوب به نظرم بودنش الان با این همه مشکل یکم اغراق آمیزه که بخواد روی این مورد کار کنه. چیز مهمی نیست زیاد.
دوستان من نتونستم نمیدونم مشکل از من بود یا نه
توی بازی وقتی میخواد دو نفری بازی کنی نمیشه دو نفر برن توی یه تیم.
واسه شما هم اینطوریه؟ ( شایدم دمو این قابلیت رو نداره)!!!!
این مربیه که داد و بیداد می کنه کنار زمین دقیقا متناسب با موقعیت بازی حرف می زنه...مثلا وقتی داری ضد حمله می خوری هی داد می زنه get back!
البته یه چیزی که عجیب بود این که بسته به تیمی که داره بازی می کنه زبونش عوض میشه...من منچستر رو داشتم یارو انگلیسی حرف می زد...بایرن رو داشتم یه زبون دیگه...احتمالا آلمانی
من توی 10 میتونستم با ابراهیمویچ بزنم اما اینجا با هرکی از هرجا میزنم نمیشه فقط یکی دوبار شد اونم اون مدافعی که توپ از روی سرش رد شد نپریده بود:31:نقل قول:
کلا سوالت رو زود پرسیدی یکم زمان میبره ادم دستش بیاد
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
من تا حالا تیم اینگلیسی نگرفتم اما هر تیمی گرفتم نتونستم بفهمم اون یارو چی میگه:31:نقل قول:
ضربه ایستگاهیش خیلی سخت نیست ، خط پر کردن شوت بالای نقشه (رادار) میاد ، اگه تا وسط یعنی جایی که خط شوت تا دم خطی که نقشه رو نصف کرده پر کنی به اندازه ی ارتفاع دیوار دفاعی شوت رو میزنه ، حتما باید کات بدی تا ارتفاع توپ بعد از رد شدن از خط دفاعی کم شه ، در نتیجه توپ به سادگی گل میشه ! زیر 4-23 متر هم پایین رو بگیرین ، هم کات بدین
--------
حالا یه سوال ساده: کلا منوی link faints چیکار میکنه تو بازی
راست میگه فقط تا نصفه پر کن و مایل پایین به سمت دلخواه بگیر مث این گلی که با روبن زدم حال کنین:31::5:
البته 3GP ولی گل خوشگلیه!کد:http://www.4shared.com/video/CCq9Ztm3/2011.html
:13: فک نکنم 8 روز دیگه بازی بیاد چون بازی رفت تو حالت TBAنقل قول:
بزار دیرتر بیاد شاید مشکلاتی که تو دمو بوده و کاربرا گزارش کردن رو میخوان فیکس کنن هر چند هم ممکنه بازم مشکلاتی این نسخه داشته باشه و تا روز انتشار برطرف نشه ولی من از الان به نسخه 2012 امیدوار شدم و :8:
اگه کنامی به خودش بیاد برای سال های بعد اینا رو درست کنه چی میشه :18:
تغییر موتور بازی حداقل برای اینکه دست و پای و تو پ و کلا چیزای بازی تو هم نره چون این خودش باعث این باگهای مزخرف تو بازی میشه :13:
بهبود گرافیک جوری که لباس و شورت و موهای بازیکنا خیلی روان تکون بخوره :18:
تمام حرکات بازی رو از اون حالت روباتیک در بیاره :8:
وجود انمیشنهای زیاد حتی مخصوص تماشاگرا مثلا تیم حریف رو فحش بدن یا قوطی پرت کنن تو زمین :31:
استفاده از چهره اصلی داورها . :46:
زیاد کردن هوش دروازبانان :31: نه دیگه اون قد که نشه گل زد از بازی خسته بشی :31:
همینا کافیه ولی همون موتور بازی رو عوض کنن به همه اینا میرسن و دستشون برای هر کاری باز میشه از جمله همین مشکلات داوری و دروازبانان و باگ های مسخره بازی که دست و پا تو هم میره :13:
از بچه ها خواهش می کنم تاریخ انتشار بازی رو با تاریخ انتشار فیفا 11 قاطی نکنن:
تاریخ انتشار بازی توی گیم اسپات برای کنسول های X360 , PS3 روز 19 اکتبر درج شده و توی سایت tothegame روز 25 اکتبر
این در حالی هست که توی سایت گیم اسپات تاریخ مشخصی برای نسخه PC درج نکرده و توی سایت tothegame همون تاریخ قبلی که 8 اکتبر هست درج شده. ولی مشخصا این تاریخ تاخیر خواهد خورد. بد نیست بدونید نسخه PS2 بازی در تاریخ 2 نوامبر منتشر میشه. چیزی که مشخص هست بازی تا قبل 8 اکتبر منتشر نمیشه. و تا اون روز بیش از 2 هفته باقی مونده پس دوستانتون رو به اشتباه نندازید اگه جایی نوشته که بازی قراره سپتامبر عرضه بشه اونجا رو به من نشون بدید.
من اعضای سیستم کامپیوترم به هم سازگار نیست و جالب اینجا بود که فقط بازی pes 2010 را میتونستم توش بازی کنم و باقی بازی ها جواب نمیداد.
به نظرتون ایا امسال میتونم 2011 را نصب کنم یا باید برم نسخه ps3 ان را بگیرم؟
اگه 2010 رو بازی می کردی ...2011 رو هم می تونینقل قول:
قبلا راجبش بحث شده 30 سپتامبر برای اروپاست 8 اکتبر برای امریکانقل قول:
این مسئله توی E3 اعلام شد اما هیچ کدوم از سایتا این حرف کونامی رو جدی نگرفتن !!! همه همون تاریخ قبلی رو تاریخ دقیق میدونن(اونم تاخیر بخوره به نفعه کونامیه یه10 تا از 70 80 باگ دمو رو درست کنه باز شاید به اندازه پارسال بتونه نمره بگیره)نقل قول:
قبلا راجبش بحث شده 30 سپتامبر برای اروپاست 8 اکتبر برای امریکا
این دریبل هایی که تو قسمت فینس تنظیم می کنن رو میشه با کیبرودم انجام داد؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
آره البته باید آنالوگ رو روی کیبورد تنظیم کنی . :40:
آرمین جان تو دیگه چرا؟ تو که خودت اخبار متحرکی.نقل قول:
اینم اونجا که باید نشون بدیم:)
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2011
شرمنده دوستان آخه من با توجه به تاریخ نگار دوستان توی همین تاپیک اینو گذاشتم که فک کنم اشتباه شده پس پاکش میکنم!:41:نقل قول:
بازم میگم شرمنده:11:
توضیحات لازم رو به علی جان دادم...
درسته تاریخ انتشار رو برای فرانسه اسپانیا واینالیا زده 30 سپتامبر ولی مشخصا دکور هست این تاریخ ها... گرچه توی سایت رسمی بازی هم همینطوریه ولی ملاک همون تاریخ رسمی هست که 8 اکتبره. به نظر من زودتر از این نخواهد اومد
امسال رو خدا خواست ما زجر بکشیم با Pes2011 چون سیستم fifa11 رو جواب نمیده! ولی خوبه بدک نیست تا وقتی سیستم رو ارتقا بدم!:21:
سلام.
من تازه نحوه دریبل زدن رو یاد گرفتم و نظرم نسبت به PES 2011 تغییر کرد.واقعا سیستم دریبل بسیار بهتر شده.
آیا می دانید؟
می دونستید می تونید برای مثلا stick up پنج تا دریبل قرار بدید وقتی که L1 رو با شوک راست بالا بزنید 5 تا دریبلی که قرار دادید به ترتیب زده میشن؟
نقل قول:
آره همینطوریه ولی باید دریبل هایی رو که با هم همخوانی دارند پشت سر هم قرار داد . :40:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
نقل قول:
خدا بهت لطف کرده . :31:
اینکه بازی کی میاد مهم نیست مهم اینکه هر وقت میاد بی نقص باشه یا حداقل کم نقص
سلام به همه ی دوستان عزیز
چند روز پیش نسخه ی کاملی از بازی برای تست در اختیار سایت Prorevo قرار گرفت و حالا اونا دو تا ویدیو از این نسخه را منتشر کردند...
ویدیوی اول لیست کامل تیم های بازی را نشون میده...
و ویدیوی دوم زوایای مختلف دوربین را نشون میده...کد:http://www.youtube.com/watch?v=fExFIGiH_fw&feature=player_embedded
------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=f6-Q8CSXWv4&feature=player_embedded
این ویدیو هم آموزش دریبل هاست که چند روز پیش منتشر شده بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : Prorevoکد:http://www.youtube.com/watch?v=YIUuM8t4IZ4&feature=player_embedded
اقا این ویدیو رو یک نفر یجا دیگه اپلود کنه ما دانلود کنیم .نقل قول:
این ویدیو هم آموزش دریبل ها
دوستان کسی تا حالا بعد از تساوی رفته پنالتیا؟
آخه من دوسه بار در لحظه آخر که تساوی بودم با کامپیوتر select side رو عوض کردم یعنی رفتم رو تیم حریف که با انجام اینکار میره پنالتیا!!!!!!!!
اینم عکسش:
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
آق این یوتوب که هیتلره!!
از کجا من میتونم این کلیپارو نگاه کنم!؟
چطوری رفتی!؟نقل قول:
بعد از مساوی برا من میره بیرون!
یعنی قسمت Extra Time & PK خاموشه!
خودت فعالش کردی!؟
چند بار دوستان گفتم از این سایت که پائین میزارم استفاده کنید بجای اسم سایت یوتوب باز میشه
اینجوری مثلاکد:www.youtube-nocookie.com
کد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=f6-Q8CSXWv4&feature=player_embedded
نقل قول:کد:http://www.2conv.com/
راج پنالتی منم این کارو کردم اما نشدنقل قول:
از پچ یا چیزی استفاده نکردی؟
پچ مربوط به اضافه کردن تایم بازی این کار رو انجام میده.نقل قول:
برو تو سایت زیر کل یوتیوب بدون قیلتر میاد ! :نقل قول:
کد:www.youtube-nocookie.com
نسخه نهایی چند دی وی دیه ؟؟؟
فکر کنم چند بار اعلام شدنقل قول:
2 دی وی دی
خیلی باحاله اگه تا 2020 هم کونامی دیگه PES نزنه هیچکس بهش نمیرسه.بهترین بازی فوتبالی که تا حالا منتشر شدست.من اگه بازی منتشر هم نشه با همین دموش میتونم یه عمر بازی کنم.
راستی چه جوری میشه استراتژی ها رو تو زمین پیاده کرد؟قبلا L2+مربع دایره ضبدر و میزدیم میشد الان چه جوریه؟یکی جواب بدهPLZ?
به جای L2 از یا LT از select یا back باید استفاده کرد .نقل قول: