صبا نت که ساعت 7 دیسکانکت میکردی میتونستی تا 8 دانلود رایگان رو ادامه بدی پارس آنلاین هم اینطوریه یعنی؟نقل قول:
پارس آنلاین که اکانت شبانه و رزوانش یکیه مثل صبانت نیست اتواتیک سر ساعت 6 از ترافیک کم میکنه
Printable View
صبا نت که ساعت 7 دیسکانکت میکردی میتونستی تا 8 دانلود رایگان رو ادامه بدی پارس آنلاین هم اینطوریه یعنی؟نقل قول:
پارس آنلاین که اکانت شبانه و رزوانش یکیه مثل صبانت نیست اتواتیک سر ساعت 6 از ترافیک کم میکنه
دوستان شما هم با Skype مشکل دارین؟ پارس آنلاین همه چیزش خوبه تنها اشکالش این هست که پورتهای Skype
را بسته بر عکس صبا و... که هیچ مشکلی با اسکایپ ندارند. اگر راه حلی به جز چیز پی ان می دونید خوشحال میشم
بگین
در سایت پارس آنلاین ساعت شبانه را از ساعت 1 تا 6 صبح نوشته ولی من الان تا ساعت 7 رایگان داونلود می کنم.نقل قول:
یوزرنیم و پسوورد با روزانه یکی است و وقتی شما مثلا ساعت12:59 نصف شب کانکت هستید و وارد 1:00 صبح می شوید دیگر لازم نیست دیسکانکت بشوید و بعد مجددا کانکت بشوید. با عوض شدن ساعت بطور اتوماتیک رایگان حساب می شود.
صبح هم وقتی از ساعت 6:59 وارد ساعت 7:00 می شوید بطور اتوماتیک از ترافیک کم می کند.
در سایتش هم ترافیک مصرفی رایگان و غیر رایگان شما را بطور مجزا نشان می دهد.
مطمئن هستید تا ساعت 7 رایگان حساب میشه ؟ خودشون که گفتن تا 6
یهو نزنیم دانلود شارژ خودمون هم بره ! دی:
فعلا که مال من تا ساعت 7:00 صبح رایگان حساب می شه:نقل قول:
( ولی شما قبل از استفاده یکبار امتحان کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویسای مناطق منتخب مخابراتی سرعتشون چطوره ؟
سرعت دانلودو میگم.256 اش با 256 معمولی ای که تو سایت نوشته فرق داره ؟
بعد چه مودمی باید داشته باشیم که بیایم پار س؟
منظورتو از مناطق منتخب نمیدونم. ولی سرعت دانلودشون از سرعت اسمی خیلی بالاتره(البته اونایی که محدودیت حجم دارن)نقل قول:
با هر مودمی هم میشه. فقط باید یا خودت یا پشتیبانی برات کانفیگ کنه.
بی زحمت یه جواب بدیدنقل قول:
دوستان من امروز قرار داد رو بستم و تا 10 روز دیگه ان شاالله وصل میشه فقط این ترافیک رایگانش یوزر پس جدا داره مثل صبا یا نه چطوریه ؟
بعد یکی اموزش راه اندازی مودم Asus رو برای این اگه میدونه لینک بده یه نگاه بندازیم امادگی داشته باشیم . ممنون . :46:
نه واسه ترافیک رایگان شبانه یوزر و پسورد جدا نمیخواد و از ساعت 1 شب که گذشت رایگان میشه ,
مدل مودم رو هم بگید
Asus AM604 ممنون .نقل قول:
این صفحه رو یه نگاه بنداز
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449548[/HTML]
این هم دفترچه راهنما هست البته به انگلیسی
امیدوارم کمک کنه البته تو تاپیک راه اندازی مودم هم میتونی بپرسیکد:http://www-old.joyce.interni.cz/f/joyce/p/Download/AM604g_manual_Eng.pdf
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418[/HTML]
سربلند باشید
پس اون 40مگی که کم کرده چیه؟:31:نقل قول:
به نظر من اگه سرویس ها جدید پارس آنلاین بگیرین افت سرعت نخواهید داشت به خصوص که سرعت خیلی بالاتر از قرار داد میدن
حالا میبینم صبانت چه کلاهای بر سرم گذاشته بود
سلام دوستان من قبلا با پارس اکثر اوقات سرعتم بالای70 بود ولی الان به40هم نمیرسه !
برای بقیه هم همینطوره؟شبا هم تا 2روز پیش1300مگ به بالا میگرفت ولی دیشب1030مگ شده!
راستی کسی با کانکشن بریجbridgeمشکلی نداره؟
لطفا بیشتر دقت کنید !!!نقل قول:
زمان استفاده را نوشته 548 دقیقه یعنی از ساعت 21:40 تا ساعت 6:47 صبح بطور پیوسته کانکت بوده و این 40 مگ هم از 9 و 40 دقیقه شب تا ساعت 1:00 صبح بوده.
از ساعت 6:47 تا 6:58 حدود 11 دقیقه استفاده شده که هیچ ترافیکی کم نکرده:
به نفر مرد پیدا نمیشه بگه سرعت شبانه و روزانه 128پارس انلاین توی اصفهان چقدره؟
خوب رفیق برو تو تاپیک اصفهاننقل قول:
حالا شما کلی بگو چطوریهنقل قول:
سلام
من می خوام از صبا بعد از حدود 4-5 سال خداحافظی کنم و بیام پارس. حالا چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه راهنمایی کنید:
سوالات در مورد سرویس POL_HU 128 ماهانه 3گیگ با قیمت 14950هستش:
1-سرعت دانلود روزانش چقدر هست؟
2-سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟ از ساعت چند تا چند؟
3-معمولا شبی چند مگ دانلود دارید؟
4-دیسکانکتی یا قطعی موقت هم داره؟
5-پشتیبانیش چطوره؟
6-برای شروع هزینه های اضافی مثل رانژه کردن خط و نصب و راه اندازی هم می گیرن؟ (چون نمی خوام برام نصب کنن، خودم نصب می کنم.)
7-بعد از حدود چند وقت فعال می شه؟
8-در کل ازش راضی هستید یا خیر؟
ممنون:11:
من حدود 2 ماهه که ای سرویس رو گرفتم و راضی ام.نقل قول:
سرعت روزانه ام 130 و شبا هم 70 تا 130 هست و تا حالا قطعی نداشتم. میانگین شبا حدود 2 گیگ دانلود دارم.
برای من 10 روزه راه افتاد.
1.من سرویس fp1-5x1دارم روزا سرعتش تا 60کیلوبایت هم میرسه البته بعضی موقع ها
2.سرعت دانلود شبانه بعضی موقع ها تا50 بالامیره وبعضی موقع هم از 5کیلوبایت بالاتر نمی ره از ساعت 1تا 6البته یکی از دوستان تا 7دانلود می کنه
3.بستگی داره بعضی موقع ها100مگ وبعضی موقه تا900مگ
4.مال من تابحال قطعی نداشته خوشبختانه ببخشید اشتباه شد باورت میشه همین الان که میخواستم جوابمو ارسال کنم یهمو قطع شد برای اولین بار بهمین خاطر پستمو ویرایش کردم
5.پشتیبانی رو نمی دونم تابحال زنگ نزدم بهشون:31:
6.من که هیچ هزینه ای ندادم
7.خط من بعد از10دقیقه وصل شد
8.در کل میشه گفت راضی ام نسبت به آسیاتک که قبلا داشتم خیلی بهتره اون آشغال بود باورتون میشه سرعتش از Dial upپایینتر شده بود
چرا EP1-4X با اینکه ترافیکش کمتر از FP1-5X1 هست ولی قیمتش بیشتره؟!
چون سرعت پیش فرضش 256هست ولی اون یکی128
یعنی اون ارزونه سرعتش 60کیلوبایت هست.گرونتره 120؟نقل قول:
به قول یکی از دوستان سرعت شبانه تو یکی دو روز هفته بالا میره بقیه شبا سرعت پایینه
100 روز دیگه از قراردادم مونده :31: این 100 روز هم بگذره باز برمیگردم رو شاتل اکو 512
ترافیک های اضافی بخوای بخری هر گیگ 5 هزار تومان یکم بالاست و اینکه شاتل تو ایام مختلف ترافیک رایگان و هدایایی برای کاربرانش در نظر میگرفت اینجا انگار خبری از این چیزا نیست :31:
البته این چیزا مهم نیست مهم کیفیت خدمات هست که اگه خوب باشه این چیزا به چشم نمیاد اگه مثل قبل سرعت شبانه هاش بره بالا و دانلود های سنگین بشه انجام داد واقعا حرف نداره ولی سرعت ها خیلی افت کرده و ضدحال شده
منظور از پیش فرض یعنی سرعت دیگه مثلا از128پایین تر نمیاد ودرضمن سقف سرعت دوتایشون512کیلوبایت هست یعنی تا همون60 هردوتاشون بالامیرند واون یکی 120 نیستنقل قول:
این مشکل کلیه و همه isp ها مشکل دارند. پورتها از طرف مخابرات بسته میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید باید اصلاح کنم این جمله را :
شما نوشتید 512 کیلوبایت واحد سنجش سرعت اینترنت کیلوبیت و مگابیت هست و سرعت دانلود 512کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت در ثانیه .نقل قول:
سقف سرعت دوتایشون512کیلوبایت هست یعنی تا همون60
موفق باشید:11:
ببخشید آره یادم رفته بود:31:
از بچه ها کسی سرویسش مشکل پیدا کرده یا فقط مال من قاطی کرده؟
ساعت 11 شب سرعتم از 140 به 30 تقلیل پیدا کرده....
پینگ هم که فکر کنم رفته باشه بالای 5000!!!!!!!!!!!!!
اوکی شد...
من دو شب اخیر حجم دانلودم کم شده قبلا 2.2 گیگ بود . که پری شب 1.5 و دیشب 1.8 گیگ شده .
یک هفته نشده دار ه افت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
سلام
من الان 1 ماه و نیمه پارس دارم و مودم رو از خودشون گرفتم
مودم هم zyxel p660ru دادن
من میخوام مودم رو پس بدم و خودم برم یه مودم وایرلس بگیرم که البته تو سایت نوشته ساپورت نمیشه ! (تا سه ماه به شرط سالم بودن پس میگیرن)
ارزش داره اینکار رو بکنم و مودم رو پس بدم ؟
شما از چه مودمی استفاده میکنید و ایا راضی هستید ؟
سلام،
آقا این سرعتای پارس همه رو 2 مگ بسته میشه؟
یعنی 128 و 256 یکیه؟کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_tehran
من میخوام از لایزر بیام پارس کسی راهنمایی یا مشاوره داره بده در کاهش هزینه ها:31:
POL_H1
دریافت تا 128kbps
ارسال تا 128kbps
نامحدود
8GB
Dynamic
249,500
این سرویس رو میخوام بگیرم.
این پارس شارژ هدیه ای چیزی داره دل خوشکنک؟:31:
معمولا چند روزه رانژه میشه؟
من تو مرکز فرد اسدی هستم 6608
دوستان كسي پارس با پيش شماره 44 داره؟
سرعت دانلود شبانه چقدره؟
فکر کنم مشکل پینگ پارس آنلاین داره بهتر میشه!:31:
البته با cmd پینگ میگیرم نصفشو تایم اوت میده!
شما از اول اشتباه کردی از خودشون مودم گرفتی!:46:نقل قول:
به هر حال اگه پول مودم رو تمام و کمال میدن برید پس بدید!
شما با پول این مودم میتونید یه وایرلسشو بگیرید.
ولی خوب پارس آنلاین فقط یه سری مودم های خاص asus zyxel symphony رو ساپورت میکنه.
یعنی بقیه رو براتون کانفیگ نمیکنه اگه نیاز باشه.(کانفیگ خیلی هم کار سختی نیست:46:)
حالا چند بهتون داده مودم رو؟
نه سرعت 128 و 256 یکی نیست.نقل قول:
128 به طور معمول 140 و 256 180 هست!
شارژ هدیه هم عمرا!
یه ساله پارس دارم آرزو به دل موندم 100 مگ مفت بدن:31:
سوال آخر هم نمیدونم.
من مودم zyxel P-660HW دارم و کاملا راضی هستم و مودم خوبیه و تا حالا که اصلا اذیت نکرده.:20:نقل قول:
اگر قصد نداری از وایرلس استفاده بکنی به نظرم مودم zyxel مودم خوبیه و ارزش نداره پس بدی
اگر مودم را پس نمی گیرند می تونی نمونه اش را از بازار ارزونتر بخری و به این بهانه که شما گرون فروختید پس بدی! :31:
فکر کنم 59 !نقل قول:
حالا چند بهتون داده مودم رو؟
همین حدودا !
مودم وایرلس چی بگیرم ؟
دور و بر 60 تومن
دوستان گویا مشکل پینگ پارس آنلاین برطرف شد . از دو هفته پیش به اینور پینگا افتضاح بود ولی گویا از این هفته کار زیر ساختشون تموم شده ... امروز که من از صبح داشتم آنلاین بازی می کردم خیلی پینگ عالی بوده ...