-
s8530 توی انگلیس ریلیز شده.
به زودی میاد.البته بستگی به پارس مایکروتل داره.
هر موقع ویو هاش رو فروخت احتمالا شروع به وارد کردن ویو 2 میکنه.
-
نقل قول:
چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
دوستاني كه جواب سوال هايشون رو گرفتند... به داد ماهم برسند...ممنون.
راستي كسي خبري از s8530 waveII نداره؟
دوستدار شما ياشار
دوست عزیز
نمیتونم زمان دقیقی رو بگم اما با توجه به اینکه تو انگلیس ریلیز شده و با شناختی که از مایکروتل دارم حداقل2 هفته دیگه یا بیشتر تشریف میارند
البته قاچاقش احتمالن زودتر تو ایران پیدا میشه اما خدا میدونه قیمتش چنده:18:
البته به نظر من اگه میخووای گوشی بخری 8500 بهتره تنها حسن 8530 صفحه نمایش بزرگتره که البته دیگه samoled نیستو قیمتشم 250 تومن فکر کنم بیشتراز 8500 هست که اصلا ارزششو نداره:41: به خاطر صفحه بزرگتر اینقد پیاده شی
-
نقل قول:
دوست عزیز
نمیتونم زمان دقیقی رو بگم اما با توجه به اینکه تو انگلیس ریلیز شده و با شناختی که از مایکروتل دارم حداقل2 هفته دیگه یا بیشتر تشریف میارند
البته قاچاقش احتمالن زودتر تو ایران پیدا میشه اما خدا میدونه قیمتش چنده:18:
البته به نظر من اگه میخووای گوشی بخری 8500 بهتره تنها حسن 8530 صفحه نمایش بزرگتره که البته دیگه samoled نیستو قیمتشم 250 تومن فکر کنم بیشتراز 8500 هست که اصلا ارزششو نداره:41: به خاطر صفحه بزرگتر اینقد پیاده شی
من خودم ویو دارم!
ولی تا اونجایی که تو عکس ها دیدم صفحه ویو ii بهتر از ویوه!(حداقل از نظر نمایش رنگ.ولی زاویه دید ویو به نظر بهتر میاد)
به نظرم یه 2 هفته ای صبر کنید ببینید چی میشه!
کد:
http://www.mobile-review.com/articles/2010/birulki-89-en.shtml#5
-
سلام
عمرا ویو 2 بهتر از ویو باشه فقط صفحش بزرگتره که زشت هم میشه
همون طور که دوستمون گفتند به خاطر صفحشه که ویو تولید نخواهد شد اگه می توانست این صفحه رو تولید کنه پس همین super amo led رو میگذاشت روی ویو 2
خب چند تا سوال
چطوری میشه دایویکس divx رو روی ویو پخش کرد؟
فرمت های dat و mpag رو هم من ریختم روش نتوانست
در ضمن من به تی وی متصل کردم صفحه کمی پرش داشت مشکلش چیه؟
ممنون
با سپاس
-
ویو 2 رو که تو ایران هم دارن میفروشند
قیمتشم 430 هست
اینم لینکش
کد:
http://mobile.ir/phones/shops-36206-samsung-s8530-wave-ii.aspx?archive=0
-
نقل قول:
قیمتشم 430 هست
اینم لینکش
کد:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
-
نقل قول:
قیمتشم 430 هست
اینم لینکش
کد:
چطور امکان داره؟
می گفتند که قیمتش 667$؟
-
نقل قول:
قیمتشم 430 هست
اینم لینکش
کد:
جلل خالق
8500 با گارانتی نزدیک 500 بعد 8530 با گارانتی اصلی430 :18:
تازه قیمت جهانیش بیشتر از 650 دلاره اونوقت چطور ابنجا همچین قیمتی داده:13:
اونم یه گوشی که هنوز یک هفته نیس وارد بازار شده:19:
-
مگه 8300 بهتره که بخواد قیمتش بیشتر باشه
فرقشون نمایشگرشون هست که نمایشگر 8500 بهتر پس معلومه دیگه 8500 قیمتش بیشتره
من الان می خواهم بازی شیفت رو نصب کنم
خب من همین طوری یک برنامه ای با خود apps داخل گوشی نصب کردم اما فولدرش رو پیدا نمی کنم که شیفت رو جایگزینش کنم ازمم نمیپرسه داخل مموری باشه یا تلفن
با kies هم می خواستم امتحان کنم که همش می خواست آپدیت بشه و من میزدم نشه و بسته میشد بعد داخل تنظیمات زدم ماهل یک بار بپرسه که اپدیت بشه یا نه که این مشکل درست شد اما الان گوشی رو نمیشناسه یعنی میزنه conecting the device plase wait اما چند دقیقه منتظر می مونم کاری انجام نمیشه
باید چیکار کنم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
-
نقل قول:
مگه 8300 بهتره که بخواد قیمتش بیشتر باشه
فرقشون نمایشگرشون هست که نمایشگر 8500 بهتر پس معلومه دیگه 8500 قیمتش بیشتره
خب من همین طوری یک برنامه ای با خود apps داخل گوشی نصب کردم اما فولدرش رو پیدا نمی کنم که شیفت رو جایگزینش کنم ازمم نمیپرسه داخل مموری باشه یا تلفن
با kies هم می خواستم امتحان کنم که همش می خواست آپدیت بشه و من میزدم نشه و بسته میشد بعد داخل تنظیمات زدم ماهل یک بار بپرسه که اپدیت بشه یا نه که این مشکل درست شد اما الان گوشی رو نمیشناسه یعنی میزنه conecting the device plase wait اما چند دقیقه منتظر می مونم کاری انجام نمیشه
باید چیکار کنم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
8300 نه منظور 8530 هست که قیمت 650 دلار داره فروخته میشه حالا ارزششو داشته باشه یا نداشته باشه
گوشی جدید معمولا گرونتر اگه از اول 400 تا بفروشن با این افت قیمت به زیر 300 میرسه
در مورد سوالت هم دوست عزیز تو setting و فکر کنم application یه قسمت داره که تعیین میکنه برنامه ها کجا نصب بشه
بعدش از گوشی میتونید دانلود کنید:8:
-
نقل قول:
در مورد سوالت هم دوست عزیز تو setting و فکر کنم application یه قسمت داره که تعیین میکنه برنامه ها کجا نصب بشه
بعدش از گوشی میتونید دانلود کنید
من همین کار رو کردم اما مثل اینکه هر چی دان می کنم میره در خود گوشی
نقل قول:
8300 نه منظور 8530 هست که قیمت 650 دلار داره فروخته میشه حالا ارزششو داشته باشه یا نداشته باشه
گوشی جدید معمولا گرونتر اگه از اول 400 تا بفروشن با این افت قیمت به زیر 300 میرسه
ببخشید منم منظورم 8530 بود خب شایدم فهمیدم اگه زیاد بدن کسی این گوشیو نمیخره گفتن لا اقل کاری کنن که یکی به جای ویو اشتباهی اینو بخره :31:
نقل قول:
باید چیکار کنم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
خب فهمیدم چون با گوشی اینترنت بودم نمی گذاشت کامل وصل بشه و روی همون پلیز ویت می موند الان که با یک گوشی دیگه میرم نت و kies کامل گوشی رو میشناسه دوباره میگه باید آپدیت بشه
خب الان باید کلا چیکار کنم؟ :19:
-
نقل قول:
ببخشید منم منظورم 8530 بود خب شایدم فهمیدم اگه زیاد بدن کسی این گوشیو نمیخره گفتن لا اقل کاری کنن که یکی به جای ویو اشتباهی اینو بخره :31:
خب فهمیدم چون با گوشی اینترنت بودم نمی گذاشت کامل وصل بشه و روی همون پلیز ویت می موند الان که با یک گوشی دیگه میرم نت و kies کامل گوشی رو میشناسه دوباره میگه باید آپدیت بشه
خب الان باید کلا چیکار کنم؟ :19:
خواهش میشه ...:10:
خوب شما که میتونی با گوشی به نت وصل شی با همون نرم افزارات رو دان کن
چون هیچ راهی به نظرم نداره :13:
کیز خیلی لجبازه وقتی میگه اپدیت یعنی اپدیت مگر اینکه دوستان راهی رو بلد باشند:31:
-
زدم
آپ بشه ببینیم چی میشه تا یک ساعتی دیگه تمومه
ممنون از شما
-
خب داشت آپدیت میشد برنامه کیز رو باز کردم همون آپدیت هم فنا شد کلا پاک کردم خیالم راحت شه
نقل قول:
بعدش از گوشی میتونید دانلود کنید
همین کار رو کردم درست شد من قبلا اشتباهی یک جا دیگه میرفتم و مموری رو انتخاب می کردم
خب من همون فایل رو دان کردم (شیفت) از حالت فشرده خارج کردم قبلش هم یک برنامه همین طوری نصب کرده بودم بعد رفتم other و بعد هم bada بعد پیداش کردم پاک کردم فلدرشو اون شیفتو ریختم بعد هم کابلو قعط کردم و رفتم با کنم دیدم باز نمیشه و میگه مموریی که این برنامه روش نصب شده رو بزارید
باید چیکار کنم؟
ممنون
-
نقل قول:
خب داشت آپدیت میشد برنامه کیز رو باز کردم همون آپدیت هم فنا شد کلا پاک کردم خیالم راحت شه
همین کار رو کردم درست شد من قبلا اشتباهی یک جا دیگه میرفتم و مموری رو انتخاب می کردم
خب من همون فایل رو دان کردم (شیفت) از حالت فشرده خارج کردم قبلش هم یک برنامه همین طوری نصب کرده بودم بعد رفتم other و بعد هم bada بعد پیداش کردم پاک کردم فلدرشو اون شیفتو ریختم بعد هم کابلو قعط کردم و رفتم با کنم دیدم باز نمیشه و میگه مموریی که این برنامه روش نصب شده رو بزارید
باید چیکار کنم؟
ممنون
خوب خدمت شما عارضم که اونقدر که من میدونم هر برنامه ای رو نمیشه رو هر برنامه دیگه ای ریخت:41:
منظور اینکه برای نصب هر برنامه میزبان خاصی میخواد وگرنه که خیلی راحت بود:31:
البته این اطلاعات من بود ممکنه که این مشکل نباشه:20:
-
ممنون جواب دادید
ببینید من اصلا تا حالا چنین کاری نکردم و مطمعنم احتمال اشتباهم در این کار زیاده
مثلا نمی دونم اسم فولدر ها باید عوض بشه و هم نام فولدر برنامه ی قبل بشه ی یا نه و...
کلا باید چکاری کرد برای ریختن شیف یا مثال اون؟
ممنون
-
راستی من روی گوشی فرمت wmv و mpeg و dat و divx و xvid رو ریختم هیچ کدومو رو پخش نکرد باید چیکار کنم؟
همه ی فیلم ها 640 در 480 هستند یا 320 در 240 یا بالاتر و وقتی روی این میریزم کامل نمیاد عنی دو طرف گوشی خالی میشه که خب باید هم همین طر بشه و تا اینجا درسته اما وقتی اینو به یک تلویزیون معمولی 4:3 بزنم باز هم همین طور میشه که نباید بشه
که ب وقتی به 16:9 وصل کنم فک کنم درست باشه امتحان نکردم
من می خواهم روی تی وی معمولی crt فیلم بزارم و با رزولوشن مخصوص خودش کار کنه میشه کاریش کرد؟
میشه کاری کرد که وقتی به تی وی وصله کوشی رو صفحشو خاموش کرد؟
راستی کمی پرش هم داره وقتی به تی وی وصل می کنم
-
چه عجب ممنون از دوستان كه جوابمو تاحدودي دادند:31: حالا اگه زحمتي نيست جواب سوال پست2250 رو بديد؟(نظر شخصي شماها...رو ميگم:20:)
اگه بخوايم با يک نگاه كلي با مدل قبلي s8500 مقايسه کنيم در دو بخش مزايا و معايب دسته بندي ميکنم:
مزايا:
1.آپديت نسخه بادا به ورژن 1.2
2.افزايش سايز صفحه از 3.3 به 3.7
3.زيبايي طراحي خصوصا روبه رو (خداييش خوشگلتره :27: عكساشو تو ارنا نگاه كنيد...نظر شخصي)
معايب:
1.کاهش حافظه داخلي(البته کاملا مطمئن نيستم كه فكر كنم شايعه اي بيش نباشه...)
2.استفاده نکردن از صفحات سوپر آملويد
باداي1.2 هم ايرادات و باگهاي 1.1 رو حل كرده... ومن طبق گفته هاي پست2250 از ساپورت نكردن s8500 مي ترسم...:13:
دوستدار شما ياشار
-
نقل قول:
ممنون جواب دادید
ببینید من اصلا تا حالا چنین کاری نکردم و مطمعنم احتمال اشتباهم در این کار زیاده
مثلا نمی دونم اسم فولدر ها باید عوض بشه و هم نام فولدر برنامه ی قبل بشه ی یا نه و...
کلا باید چکاری کرد برای ریختن شیف یا مثال اون؟
ممنون
دوست عزیز پاسخ سوالتو به صورت پیام خصوصی برات فرستادم:46:
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
نقل قول:
راستی من روی گوشی فرمت wmv و mpeg و dat و divx و xvid رو ریختم هیچ کدومو رو پخش نکرد باید چیکار کنم؟
همه ی فیلم ها 640 در 480 هستند یا 320 در 240 یا بالاتر و وقتی روی این میریزم کامل نمیاد عنی دو طرف گوشی خالی میشه که خب باید هم همین طر بشه و تا اینجا درسته اما وقتی اینو به یک تلویزیون معمولی 4:3 بزنم باز هم همین طور میشه که نباید بشه
که ب وقتی به 16:9 وصل کنم فک کنم درست باشه امتحان نکردم
من می خواهم روی تی وی معمولی crt فیلم بزارم و با رزولوشن مخصوص خودش کار کنه میشه کاریش کرد؟
میشه کاری کرد که وقتی به تی وی وصله کوشی رو صفحشو خاموش کرد؟
راستی کمی پرش هم داره وقتی به تی وی وصل می کنم
divx و xvid که قاعدتا نباید مشکلی داشته باشند چون خود من هم چنتا کلیپ با همین فرمتها تو گوشیم دارم و راحت و تپل اجرا میشن:8:
در مورد بقیشون اطلاع درستی ندارم متاسفانه ولی بعید میدونم dat رو بتونه اجرا کنه چون یه فرمت تقریبا منسوخ شدست :13:
نکته بعد این که کلا گوشی های جدید با خروجی Tv با تلویزیون های lcd راحتر هستن و بهتر مچ میشن اما چون من به crt دسترسی ندارم تو این مورد هم نمیتونم کمکی بکنم
در مورد صفحه گوشی که بعید میدونم بشه کاری کرد این امکانیه که باید تو بادا تعبیه میشده که نشده حالا ایشالا تو نسخه جدید تصحیح میشه اما کاری که شما میتونی بکنی اینه که نور صفحه نمایش گوشی رو موقع اتصال تا اخر کم کنی
-
سلام اقا من قاطی کردم من بازی زیپ شده رو دی ال کردم با پی سی کیز هم اخرین ورژن نصب کردم بازیارو از زیپ در اوردم wave spoofer هم دی ال کردم الان باید چیکار کنم خواهشا مو به مو توضیح بدین من گیج شدم الان در ضمن فریمور من jpjh2 هست این خوبه یا عوض کنم فارسیم داره 5 روزه خریدم گوشیو ممنون از لطفتون
-
نقل قول:
سلام اقا من قاطی کردم من بازی زیپ شده رو دی ال کردم با پی سی کیز هم اخرین ورژن نصب کردم بازیارو از زیپ در اوردم wave spoofer هم دی ال کردم الان باید چیکار کنم خواهشا مو به مو توضیح بدین من گیج شدم الان در ضمن فریمور من jpjh2 هست این خوبه یا عوض کنم فارسیم داره 5 روزه خریدم گوشیو ممنون از لطفتون
در مورد قسمت اول سوالتون چون من با این روش بازی نصب نکردم نمیتونم جواب درستی بهتون بدم اما براتون یک پیام خصوصی فرستادم فکر کنم مشکلتون رو حل کنه:46:
در مورد فریمور گوشیتون هم تا اونجایی که من میدونم این فریمور عالیه و اگه اشتباه نکنم بهترین فریمور منتشر شدست و احتیاجی به اپدیت نداره ایشالا تا 1.2 فارسی بشه:27:
-
نقل قول:
آموزش spoof
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5661427&postcount=246
-
سلام
من از این گوشی خوشم میاد همه چیزشم کامله اما نمی دونم چرا همش حس می کنم یک چیزیش کمه و نمیشه باهاش خیلی وقت حال کردم و چند ماه دیگه باید یکی دیگه بگیرم و آینده نداره
از وقتی هم ویو 2 دیدم اومده بیشتر شک کردم
به نظرتون 3.3 اینچ ویو با 3.7 اینچ ویو دو خیلی فرق می کنه؟ من الان می تونم اینو بدم و تعویش کنم کدوم بهتره؟ کلا گوشیه خوبیه و میشه روش حساب باز کرد ؟
ممنون
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
ذاستی این چرا همش بازی داره نرم افزار درست و حسابی و خوب هیچی هست؟
ممنون
-
SUPER AMOLED فعلا بهترین صفحه نمایش هست.
SUPER CLEAR LCD هم کیفیت قابل قبولی داره.
این 0.4 اینچ بیشتر سبب میشه که یک توازن بین 2 تا گوشی برقرار بشه.
الان که تازه گرفتی چرا میخوای بفروشی
بزار حداقل یک ماه بگذره گوشی های جدید توی سال میلادی جدید معرفی بشن بعد تصمیم بگیر.
-
چون الان می تونم به قیمت نو بفروشم
کلا ویو یا ویو 2 یا چیز دیگه ای؟
-
سلام دوستان
كسي تا به حال s8530 رو تو بازار ديده؟ اين سايتي كه دوستمون براي s8530 معرفي كرد قابل اطمينانه؟
شما باشيد كدوم رو ميگيريد؟ اگه شرايط منو داشيد يعني هنوز هيچ كدومو نگرفتم؟(منظورم اينكه اونهايي كه s8500 دارند اگه تا به حال نخريده بودند بازم اينو ميگرفتند يا نه منتظر s8530 ميموندند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما ياشار
-
نقل قول:
سلام دوستان
كسي تا به حال s8530 رو تو بازار ديده؟ اين سايتي كه دوستمون براي s8530 معرفي كرد قابل اطمينانه؟
شما باشيد كدوم رو ميگيريد؟ اگه شرايط منو داشيد يعني هنوز هيچ كدومو نگرفتم؟(منظورم اينكه اونهايي كه s8500 دارند اگه تا به حال نخريده بودند بازم اينو ميگرفتند يا نه منتظر s8530 ميموندند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما ياشار
والا اون سایت که یک سایت خرید نیست بلکه معرفی گوشی ها و فروشنده هاست و البته مطمئنه.این گوشی هم هنوز وارد ایران نشده.اون دو عدد هم معلومه قاچاقی از مرزهای شمالی وارد شده و الان تو اردبیل واسه فروش گذاشته شده.منم مثل شما هنوز این گوشی رو نگرفتم و اگه نظر من رو بخواین انتخاب این بین این دو تا کاملا سلیقه ایه.از یه طرف صفحه ی بزرگتر داریم اما از نظر کیفیت به دلیل سوپر آمولد نبودن و داشتن رزولوشن برابر با 8500 اما ابعاد بزرگتر مسلما کیفیتش پایین تره ضمن اینکه این صفحه چون هم 0.4 اینچ بزرگتره و هم lcd هستش باید مصرف باتری بالاتری داشته باشه!!
-
سلام بچه ها من هنوز نتونستم بازی نصب کنم اعصابم خورده.اول باید با اینترنت گوشی از کایز برنامه دی ال کنیم یا با پی سی هم میشه برنامه رو گرفت بعد با کابل نصب کرد!تازه هنگام نصب با کابل اگه میشه باید به نت وصل باشه پی سی یا نه! بازی بروس لی هنوزم هست من دوسش دارم لینک سالمشو کسی داره؟ help me please......
-
عرضه Samsung S8530 Wave II در 4رنگ مختلف
-
سلام
آقا بالاخره الان این گوشیه ویو در قیمت زیر 500 تومان بهترینه؟ من الان می تونم اینو به قیمت نو بدم به یکی دیگه اگه گوشیه ی=بهتری هم هست مثلا ویو 2 بهتره بگید تعویض کنم
من مثلا در بعضی بازی ها مثل فوتبال که باید قسمت سمت راست صفحه رو بگیریم بعد به یک طرف بریم کمی کمبود جا هست برای اینطور بازی ها کمی می تونه اذیت کنه به همین دلیل دودل شدم
ویو دو چقد بزرگتره ؟ ارزششو داره کیفیت پایین تری رو داشته باشیم و مصرف بیشتر باتری؟
راستی قیمت ویو الان چنده؟ بدون گارانتی؟
ممنون
-
دوستان برا راه اندازی gps گوشی چه نرم افزاری هست؟
طریقه ی نصب و اضافه کردن نقشه ها رو هم میشه بگید؟:40:
-
نقل قول:
سلام
آقا بالاخره الان این گوشیه ویو در قیمت زیر 500 تومان بهترینه؟ من الان می تونم اینو به قیمت نو بدم به یکی دیگه اگه گوشیه ی=بهتری هم هست مثلا ویو 2 بهتره بگید تعویض کنم
من مثلا در بعضی بازی ها مثل فوتبال که باید قسمت سمت راست صفحه رو بگیریم بعد به یک طرف بریم کمی کمبود جا هست برای اینطور بازی ها کمی می تونه اذیت کنه به همین دلیل دودل شدم
ویو دو چقد بزرگتره ؟ ارزششو داره کیفیت پایین تری رو داشته باشیم و مصرف بیشتر باتری؟
راستی قیمت ویو الان چنده؟ بدون گارانتی؟
ممنون
به نظر من عوض نکنی بهتره ولی اگه خواستی عوض کنی I9000 GALAXY گزنیه مناسبتری نسبت به WAVE 2 هستش:46:
یه نگاه به این عکس بنداز شاید کمکت کنه
-
سلام
گالاکسی که قیمتش حدود 600 هست و فرقی با ویو نمی کنه جز این که صفحش کمی بزرگتره و سیستمش اندرویده و اصلا نمی صرفه 200 تومن بدم اونو بگیرم
این عکسو دیدم بیشتر خوشم اومد از ویو 2 که هم بزرگتره هو عریض تر اما بیشتر خودش بزرگه تا صفحش اون کلید منوش هم یکم بدریخته
اصلا فض کنین مثلا هنوز ویو نگرفتین الان ویو 2 رو انتخاب می کنین یا ویو؟ (فرض کنین قیمتشون هم یکیه)
-
من بودم بازم S8500 رو انتخاب میکردم دلیلش هم نازک تربودن و SUPER AMOLED :20:
-
نقل قول:
سلام
گالاکسی که قیمتش حدود 600 هست و فرقی با ویو نمی کنه جز این که صفحش کمی بزرگتره و سیستمش اندرویده و اصلا نمی صرفه 200 تومن بدم اونو بگیرم
این عکسو دیدم بیشتر خوشم اومد از ویو 2 که هم بزرگتره هو عریض تر اما بیشتر خودش بزرگه تا صفحش اون کلید منوش هم یکم بدریخته
اصلا فض کنین مثلا هنوز ویو نگرفتین الان ویو 2 رو انتخاب می کنین یا ویو؟ (فرض کنین قیمتشون هم یکیه)
والا چی بگم...
به نظر من اگه این دوتا شرایط خرید یکسانی داشتند من بازم 8500 رو میخریدم
samoled کجا و sclcd کجا بعدشم بزرگی صفحه نمایش به کمتر شدن کیفیت تصویر و کاهش زاویه دیدو و افزایش مصرف باطری اصلا نمیصرفه:13:
تازه اندازه بزرگتر دردسر بیشتر رو هم داره به اینها خوانایی کمتر زیر نور افتاب رو هم اضافه کنید:41:
تازه چنتا بازی یا برنامه هستن که به صفحه بزرگتر از 8500 احتیاج دارند؟؟؟
اصلا به نظرتون 8500 صفحش کوچیکه یا 4. اینچ خیلی زیاده؟؟؟
به نظر من یه نکته مثبتو چنتا نکته منفی ....
اخرین سوال اگه صفحات samoled کم نمیومد این گوشی ساخته میشد؟؟؟:19:
در اخر به نظرم 8530 متولد شده از یه کمبود هست و نباید بر ویو ارجح شناخته بشه و بقیشم خودتون میدونید:46:
.
.
.
البته فکر کنم یه کم زیاده روی کردم :43:
و گرنه 8530 هم خداییش در برابر بیشتر گوشی ها خداست:6:
-
دوستان من تازه سامسونگ کایز رو تو کامپیوترم (لپ تاپم)ریختم ولی وقتی گوشیمو وصل میکنم .می نویسه لطفا صبر کنید من هرچی
صبر کردم بازم این جمله رو نوشته بود.ممکنه به cpu لپ تاپم ربط داشته باشه؟چون 2Ghz هست.(گوشی رو تو چه حالتی بذارم mass storage یا samsung kies؟)
تو حالت mass storage دو تا درایو تو my computer میاد ولی نمیشه واردش شد ارور میده!البته من مموری کارت ندارم
با بلوتوس هم وصل میشم ارور میده و میگه دستگاه ساپورت نمیشود!:18:
ولی در حالت عادی میتونم با بلوتوس به لپ تاپ وصل شم(بدون دخالت kies)
نیازمند کمک های شما هستیم:19:
-
سلام
ممنون مثل انکه بهترین گوشی رو در رنج خودش خریدم تعویض هم نمی کنم
بازم ممنون شکم بر طرف شد
-
نقل قول:
دوستان من تازه سامسونگ کایز رو تو کامپیوترم (لپ تاپم)ریختم ولی وقتی گوشیمو وصل میکنم .می نویسه لطفا صبر کنید من هرچی
صبر کردم بازم این جمله رو نوشته بود.ممکنه به cpu لپ تاپم ربط داشته باشه؟چون 2Ghz هست.(گوشی رو تو چه حالتی بذارم mass storage یا samsung kies؟)
تو حالت mass storage دو تا درایو تو my computer میاد ولی نمیشه واردش شد ارور میده!البته من مموری کارت ندارم
با بلوتوس هم وصل میشم ارور میده و میگه دستگاه ساپورت نمیشود!:18:
ولی در حالت عادی میتونم با بلوتوس به لپ تاپ وصل شم(بدون دخالت kies)
نیازمند کمک های شما هستیم:19:
رو سامسونگ کیز تنظیم کن و هیچ برنامه ای هم باز نباشه .برای اینکه بدونی برنامه باز مونده یانه کلید منو رو نگه دار و هرچی بازه exit کن:46:
-
-
سلام
چطوری میشه برنامه های جاوا رو روی مموری نصب کرد؟
برنامه هایی که قبلا نصب کردم چه بادا و چه جاوا چطوری میشه انتقال دادشون مموری؟
ممنون