من حسابم دایمی 128 نامحدود هست
که ماهانه حدودا 453200 ریاله
حالا یه سوال ابتدایی
در ماه هرچقدر ترافیک مصرفی داشته باشم از 2 الی مثلا 10 گیگ همون 45 تومن میشه یا نه متغیره
مثلا اگه یه ماه هم اینترنت استفاده نکنم باز باید 45 تومن رو بدم
Printable View
من حسابم دایمی 128 نامحدود هست
که ماهانه حدودا 453200 ریاله
حالا یه سوال ابتدایی
در ماه هرچقدر ترافیک مصرفی داشته باشم از 2 الی مثلا 10 گیگ همون 45 تومن میشه یا نه متغیره
مثلا اگه یه ماه هم اینترنت استفاده نکنم باز باید 45 تومن رو بدم
این ایرانسل نمی خواد واسه حجم سرویساش یه حد وسط به زاره . من سرویس 512 دارم . 4 گیگ حتی واسه وبگردی هم کفاف نمیده .نامحدودم که بخوای بگیری باید ماهی 60000 تومان پیاده شی.
به نظرم تعرفه ها و ترافیک مبین نت خیلی به صرفه تره .
سلام دوست عزیز.میخواستم بپرسم تا حالا مودمت ریست شده؟نقل قول:
یه اصل کلی است که جاییکه میتونی adsl بگیری سراغ وایمکس نرو چون در برخی موارد سرعت دانلود adsl بیشتره ولی وایمکس سرعتش استاندارد(یک هشتم سرعت تعرفه است) نیاز به خط تلفن نداره بنابراین هرجایی که بخوای میتونی ازش استفاده کنی.من خودم از وایمکس استفاده میکنم و راضی هستم.نقل قول:
سلام دوست عزیز.هنگامیکه از ایرانسل برای تعویض آمدن مودمتو چک کردن که مشکل ریست شدن داره یا نه؟فقط اونو پس گرفتن یه نو بهت دادن؟کلا از زمانی که تماس گرفتی تا اومدن برای تعویض چقدر طول کشید؟نقل قول:
dorud..bazam sharmande.. Ba mobilam..نقل قول:
Duste man 5 ta 10 ruz tul mikeshe.. Bastegi dare k key tawize modemet tavasote bakhsh fanni taeid beshe.. Vali motmaen bash moshkele reset shodan bm635 male hamashune chon man 4 ta modem awaz kardam hamashun eyne ham reset mishoadn.. Alan ham 632w daram vaqean aalli hast ham sor@ wifi balatari dare va ham antendehi behtari.. Khoshgeli o jamo jurish bekenar..
Ye mac jadid behet takhsis midan bad nasabe mtn miyare dare khune testesh mikone tahvilet mide va emazato migire.. Bad bayad zang bzani 707 ta khatet az halate enjemad kharej she..
اولا، تا حالا محدودت کردن؟ اگر محدودت کردن چقدر و چه جوری دانلود کردی ؟ بعدشم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن بگو اینا به قرار دادشون عمل نکردن. اما اگر محدودت نکردن چون تنها حس میکنی ممکنه محدودتت کنن داری اطلاعات نادرست میدی ؟ ضمنا با سرعت 512 شما روزانه حداکثر 5.2 گیگ می تونید دانلود کنید که عمرا به این رقم برسید؟نقل قول:
دوما، بازم میگم اگر می خواست نامحدود نده خب نمیداد، راحت میگفت 128 دارم با حجم ماهیانه 20 گیگ می خوای بخوا، نمی خوای نخوا.
سوما، نه ایرانسل مال بابامه نه دفاع ازش برام سودی داره، (برای اینکه بدونید سر همین GPRS نامحدود، ایرانسل 4 هزار تومن ازم خورد، بعدم چون خط از خودم نبود نتونستم پیگیرش بشم و قید 4 هزار تومن و زدم)
درودنقل قول:
توی این 1 ماه حدود7-8 بار نه زیاد.:11::11:
فکر کنم شما هیچی بلد نیستی نه دیگران!نقل قول:
زحمتش بکش تماس بگیر با ایرانسل ببین بهت میگه که اصلا محدودیتی نیست و 24 ساعته و 30 روز ماه میتونی دانلود کنی:46:
جواب ابلهان خاموشی است بعدشم وقتی دو نفر دارن حرف میزنن مثل مگس نپر وسطنقل قول:
سلام.من می خوام وایمکس بگیرم ،باید به چه نکاتی توجه کنم از ثبت نام تا تحویل که مشکلی پیش نیاد؟
شاید موقت باشه و برای مثلا 2 ماه...آیا مودم رو پس می گیرن؟ یا نه هر وقت بی خیال وایمکس شدم مودممم برای خودم می مونه و نمی تونم پولش کنم؟!
این صفحه که گفته مودم رایگان یعنی واقعا رایگانه؟ یا تبلیغات ؟
یعنی کل پولی که میدم برای 256 یا128 همون حدودا 200 تومنه یا نه پول دیگه ای هم باید بدم؟کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=246
ممنونم
مودم میمونه برای خودتون (90 درصد مطمئنم)نقل قول:
و اون طرحی که لینکش رو گذاشتید، بله رایگانه و پول اضافه ای نمیگیرن.
بهترین راه اینه که تو سایت شروع کنید ثبت نام رو ! مشکلی نخواهد بود.
البته بعدا مسلما اگر بخواهید میتونید بفروشیدش (انتقال) به یکی دیگه مودم رو، اما خوب با قیمت پایینتر دیگه.
همون لینکی که تو پست قبل دادم تفاوت قیمت 128 با 256 فقط 17 تومنه !
من چطور می تونم 256 بگیرم در حالی که مشترک خونگی هستم؟
راهی هست؟ ممنونم
نقل قول:
درود..
دوست عزیز یه گواهی اشتغال به تحصیل و یا معرفی نامه از شرکت..
فقط هم دانشجو بودن ملاک هست نه مقطع..
واقعا متاسف هستم شما بینهایت بی نزاکت هستین..:13:نقل قول:
اینجا یک فروم عالی برای تبادل نظر بین کاربران وایمکس هست نه ....
دوست عزیز لطف کن تماس بگیر با 707 خوشحال میشن صداتو بشنوند..:27:
آقا چرا دعوا میکنید؟ اگر این تاپیک رو از اول میخوندید متوجه میشدید که تا حالا چندین نفر از بچه های همین فروم که سرویس نامحدود داشتن الان محدود شدن! اونطوری که من فهمیدم واسه سروس 1 مگ 120GB محدودیت و برای 512 60GB محدودیت و 256 هم 30GB محدودیت گذاشتن.من چون خودم میخوام وایمکس بگیرم خیلی درباره مبین نت و ایرانسل تحقیق کردم و مطمئن باشید با گرفتن سرویس نامحدود ایرانسل نمیتونید 24 ساعت و 30 روز دانلود داشته باشید!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
درمورد محدودیت 30 Gig برای 256 ...موثقه؟
اگر این جوری باشه که من راضیم ! :10:
دوست عزیز یعنی اگه همچین چیزی بود 707 نمیگفت؟نقل قول:
من خودم 2 بار زنگ زدم و پرسیدم..
و تاکید کردن که نه محودیت نداره..
شما هم زنگ بزن بعد نتیجه رو بگو شاید من اشتباه شنیدم!!:20:
خواهش میکنم ، اگر بیشتر نباشه کمتر نیست!نقل قول:
ببین دوست من من کاری ندارم ایرانسل چی میگه. ولی دوتا از بچه های همین فروم که 256 و 1 مگ نامحدود داشتن گفتن که بعد از 32 GB دانلود ایرانسل واسه ماه بعد بهشون نامحدود نداده.و همینطور یکی دیگه از دوستان بعد از 185GB دانلود توی سرویس 1 مگ نتوسته واسه دور بعد سرویس 1 مگ بگیره . از این موارد زیاده.حالا شایدم یکی شانس بیاره بهش گیر ندن که بعید میدونم. به حرف اپراتورشون اعتباری نیست.میبینی گرفتی و بعدا دیگه نامحدود بهت ندادن! البته تو سایتش هم اینو نوشته:نقل قول:
"به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود."
به هر حال خود دانید. من اطلاعاتی رو که توی این مدت بدست آوردم گفتم.شایدم من اشتباه میکنم. در هر صورت اگر شما گرفتی به ما هم بگو که چی شد!
با تشکر
اول از همه که لازم نکرده تو یکی ادب و نزاکت رو به من یاد بدی بعدشم شما 24 ساعته 30 روز ماه دانلود کن اون وقت که محدودت کردن بهت سلام میکنم در ضمن با 707 هم تماس گرفتم چندین بار همشون هم گفتن محدودیت داره منتهی من نمیدونم چرا فکر میکنی از اپراتور ایرانسل بالاتری و حرف تو رو باید گوش کنن نه حرف اپراتور ایرانسل رو حتما وقتی که محدودشون کردن هم میتونی از محدودیت درشون بیاری نه؟نقل قول:
فقط میتونم برات آرزوی موفقیت کنم..نقل قول:
البته شاید هم اقتضای سنیتون اینطور ایجاب میکنه..
کودکان معمولا وقتی کم میارن دقیقا رفتار مشابهی دارن..:20:
متشکر دوست عزیز من دوباره تماس میگیرم و دقیقا میپرسم این محدودیت های حجمی رو..:11:نقل قول:
آقایون 3تا مطلب دارم که بگم..
1- با اطمینان کامل میگم هیچگونه محدودیتی در سرویس های نامحدود اعمال نمیشود..و میتونید 24 ساعته تمام ماه دانلود کنین.. با سرعتی که قرارداد دارین.. برای مثال با سرعت 256Kbs شما 2.63GB در روز و 79.1GB در ماه میتونین دانلود کنین بدون هیچ مشکلی..
و نقل قول زیر از سایت ایرانسل برای کسانی هست که بااستفاده از یک سری کد ها سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..
واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن مثل کبک سرشونو بکنن لای برف.. یا حداقل معنای نامحدود رو نمیفهمند..نقل قول:
به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود
2- شما میتونین تا 10 عدد مودم (مثلا یک WIFI برای منزل و یک USB برای خارج از منزل ) داخل حسابتون ثبت کنین و از همشون استفاده کنین البته نه بطور همزمان(طبق گفته امور مشترکین در یک لحظه فقط یک مودم میتواند از ID & pss وایمکس استفاده کند)..
3- لیست سیاه هم فقط برای زمانی که مودم شما سرقت شده .. حلا چه USB که امکان گم کردن یا به سرقت رفتنش بیشتر هست یا OUTDOOR یا WIFI ..
نکات فوق دقیقا مطالبی بود که از امور مشترکین پرسیدم...
لازم به ذکر هست تماس با 707 از خطوط ایرانسل کاملا رایگان بوده و خواهش میکنم تماس بگیرین بپرسین و دیگه این بحث رو کشش ندین..
موفق باشین..:11:
سلام به آقا فرزین
محتوای مخفی: آف تاپیک !
نقل قول:درود دوست من..نقل قول:
بعضی از دوستان نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنند این بود گفتم خودشون بپرسند از 707 چون فکر میکنن wimax یا مال من هست یا بابام..
متاسفم یکدنده و لج باز هستند و حقیقت رو با اینکه به سودشونم باشه بازم نمی خوان قبول کنن البته حق دارن انقدر حق ایشون رو پایمال کردن دیگه عادت شده واسشون که زور رو بالا سرشون تحمل کنند و حرف هم نزند..
آقایون یک بار دیگه با دقت بخونین
"سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، "
استفاده غیر معمول..(بااستفاده از یک سری کد ها با سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..)
دوست عزیز من اطلاعاتی درباره سرویس های نا محدود همراه اول ندارم..
-- اگه شما در متن قرار داد یا هر جایی از سایت ایرانسل مطلبی راجع به سقف دانلود در سرویس های نا محدود پیدا کردین خوشحال میشم ببینم..
در ضمن اگر هم همچین چیزی باشه که مطمئن هستم نیست شما میتونین حتی در موارد مشابه بدلیل فریب مشتری و کم فروشی به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنید..
واقعا یکم فکر کنید وقتی ذهنیت شما این باشه که باید سرتون کلاه بگذارن مطمئن باشید غیر از این نمیشه..
موفق باشین..:11:
آقا فرزین شما کی سرویس نامحدود میگیری؟
دوست عزیز من از برج 8 سرویس نامحدود 256 دارم..نقل قول:
سلام
من الان 6 ماه هست که 128 سه گیگ از ایرانسل گرفتم
می خواستم بدونم برای شارژ مجدد گجا باید رفت ؟ همون جایی که ثبت نام اولیه کردم یا این که فقط هزینه اشتراک رو باید بریزم به حساب ایرنسل ؟
3 گیگ واقعا برای من کم هست از طرفی قیمت نامحدودش که به صرفه نیست (128 شش ماهه)
می خواستم بدونم ایرنسل روشی داره که مثلا 6 ماهه ثبت نام کنم ماهی 5 گیگ ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید
تو خود سایت (ecare) بسته های افزایشی میفروشن، البته تقریبا هر گیگ 5 تومن.نقل قول:
خب میانگین هر ماه چقدر دانلود داشتید؟نقل قول:
برای ثبت نام اگر اینترنتی باشه تا آخر اینترنتیه؟
فرمی مدرکی چیزی نباید براشون بفرستم حالا فکس یا پست یا میل؟
پولو چطوری باید براشون بفرستم؟
من از ایرانسل دل خوشی ندارم یه خرده خوش بینم کنید ممنون میشم.
موفق باشید
تا آخر اينترنتي تا زماني كه بايد پول رو بريزيد.نقل قول:
مدارك هم موقع نصب مي گيرين (كپي كارت ملي - قبض آب يا برق يا تلفن كه كد پستي داشته باشه)
مشكلي نداره خوش بين باش دوست عزيز
خبر خوش= از فردا , شنبه 9 بهمن تا 22 بهمن قیمت مودم ها نصف میشه
خیلی با حال میشه!نقل قول:
ممنون امیر جاننقل قول:
حالا یه سوال ؟
من که می خوام 256 نامحدود با مودم رایگان بگیرم...مودم رایگان یا مودم داخلی وای فایه یا یو اس بی.
تو سایت ایرانسل نوشته شده که اگر مودم فضای باز بخوای باید اختلاف قیمتشو بدی و اونو بگیری...
با نصف شدن قیمت یعنی مودم فضای باز از 200 تومن به 100 تومن میرسه...
اگر من از طرح تشویقی مودم رایگان استفاده کنم می تونم 20 تومن بذارم روش و فضای باز بگیرم؟!
سوال
طرح من 128 اعتباري بر پايه ثانيه شش ماهه هست . من مي تونم اين طرحم رو به 256 همون مشخصات ارتقا بدم . ؟ چه شرايطي پيش مياد؟
اگر اینجور که شما میگید باشه که خیلی خوب میشه! ولی بعید میدونم.چون شما دارید قیمت مودم فضای باز رو نصفه حساب میکنید و مودم داخلی رو کامل.وقتی قرار باشه نصف بشن طبیعتا هر دو نصف میشن که اختلافش میشه 60 تومان.خارج از این موضوع اصلا بعید میدونم که قیمت جدید شامل طرح های تشویقی بشه.نقل قول:
دوستان سايت وايمكس ايرانسل براي شما باز ميشه ؟
براي من باز نميشه
............................................
درست شد .
العان چه شهرهاي تحت پوشش وايمكس ايرانسل هستند؟
نقل قول:
اگه بهت بگم ابله خودتی خوب میشم یکی مثل خودت!
سکوت میکنم قضاوت در مورد شما با دوستان.