ضمن عرض سلام خدمت تمامی دوستان
ایا از دوستان کسی از مدلهای 2011 pioneer اطلاع داره ؟(مدلهای جایگزین سری rs )
یا اینکه ادرس سایتی رو می دونید که مدلهای 2011 معرفی کرده باشند؟
تقدیر و سپاس ,دادیار
Printable View
ضمن عرض سلام خدمت تمامی دوستان
ایا از دوستان کسی از مدلهای 2011 pioneer اطلاع داره ؟(مدلهای جایگزین سری rs )
یا اینکه ادرس سایتی رو می دونید که مدلهای 2011 معرفی کرده باشند؟
تقدیر و سپاس ,دادیار
مرسی از جواب همه دوستان....:40::10::40:نقل قول:
یه سوال دیگه که بهترین ارتفاع برای سراند چقدر است...؟
به این سایت مراجعه کنیدنقل قول:
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/productList/default.asp?CatalogId=104&Page=1[/HTML]
امروز توی یه نمایشگاه دو مدل از سونی رو به هم وصل کرده بود و یه سورس همزمان از 2 تاش پخش میشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی که به جز بیس هیچ چی نداشت و اصلا به دل نمی نشست و دومی قابل قبول تر بود.
ولی کلا من زیاد نپسندیدم..نمیدونم شاید من انتظارم زیاده...فقط اینو میدونم اسپیکرها و لپتاپ خودم با انجام یه سری تنظیمات جزئی صدایی خیلی لطیف تر و خوش آیند تر از اینا داره.
mr-rayanعزیز مرسی از راهنمایید
فکر کنم مدل HTX-3320 نزدیکتر به مدلrs70 باشه؟
ولی تفاوتش با rs70 نفهمیدم؟
نه مدل PHT-77T در واقع جایگزینه rs70 هستش.فرقش با rs70 زیاد نیست،تو چند مورد کوچیکه. حداقل روی کاغذ که اینطوری به نظر میاد.نقل قول:
سلام دوست عزيز امكانش هست مدل بهم معرفي كنيد كه اين قابليت بلوتوث رو داشته باشه
یعنی کاملتر از rs70 هستش؟
و اینکه حدود قیمتی براش اعلام شده تا الان؟
بستهنقل قول:
به وضعیت اتاقتون داره ولی معمولا برای مدل های خانگی چون هم زیبایی و هم صدا مطرح است بهتره که 130 سانتی متر ارتفاع داشته باشند
بنده که عرض کردم سونی تو محصولات صوتی خود دیگر چنگی به دل نمیزندنقل قول:
اصلا اکٍر مارک ها اینطور شده من یادم میاد اون زمانی که تازه حدوح سال 78 تا 83 که ویدئو سی دی خیلی تو بورس بود و اکثر محصولات ساخت کره و ژاپن و بعضا مالزی بودند کیفیت جنس از مواد سازنده تا کار کرد و صدا و تصویر عالی بود ولی متاسفانه از وقتی ساخته همه وسایل به چین داده شده واقعا آشغال شده به تازگی یکی از دوستانمان یک سیستم صوتی ال جی گرفته بود اصلا باند ها و کلا خوده ضبط رو میدید خندتون می گرفت انگار اسباب بازی بود صدا و تصویرش که ول معطل بودند
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
دوستان يك مطلب خيلي جالب در مورد كاليبراسيون تصوير از آقاي برزين.
خروجی صدا ربطی به اینکه کجا ساخته شده نداره...کیفیت بدنه اینجوریه. QC توی همه سایتهای یه کمپانی مطرح مثل سونی اعمال میشه.نقل قول:
ولی من بازم مطمئن تر شدم که برای داشتن کیفیت مطلوب باید دست به دامن HTPC شد...پلیرها در هر صورت دارای انعطاف لازم نیستند.
با HTPC خیلی میشه روی خروجی مانور داد...در نتیجه سینمای خانگی بهتره فقط نقش اسپیکر رو اون وسط داشته باشه.
سینمای LG مدل HB994PK قیمتش معلوم شده؟
بله مطمئنا از rs70 کاملتره.حدود قیمتی هم که اعلام نشده ولی به نظرم باید نزدیک به یک تومن قیمت داشته باشه.نقل قول:
دوست من اکثر مدل های سامسونگ این قابلیت رو دارند.اگر براتون فقط بلوتوث مهمه سقف بودجتون رو بگید تا ببینیم چه کمکی از دستمون بر میاد.نقل قول:
تو ای سایت دیگر من چیزی معرفی یا قیمت نمیدم.نقل قول:
چون این سایت و بعضی از کاربران لیاقت ندارند.
پستی که زده بودم در مورد سینمای خانگی جدید الجی به خاطر لحن تبلیغاتی پاک شد.
من اگر لحن تبلیغاتی داشتم نمیومدم بگم نمیشه به گلدیران اعتماد کرد.
با تشکر.
هادی
سلام
این دو سینمای خانگی سامسونگ چه فرقی با هم دارند ؟
چرا اون که قوی تره ارزونتره ؟
HT-C6950W
قیمت : 1/100/000
HT-C7550W
قیمت : 1/200/000
اونوقت یکی از اینها رو برا خرید چه جور میبینید ؟
با تشکر
لطفا نظرتون رو در مورد سینمای سونی مدل DAV-FXG9K
بفرمایید. یه مورد دست دوم تمیز پیدا کردم، شاید اگر مناسب باشه بگیرم.
ورودی اپتیکال داره؟ (البته خودم در حال تحقیق تو گوگلم. ولی از راهنمایی شما هم ممنون میشم.)
سلام مرسي از راهنمايي mr-rayan عزيز من قصد خريد سوني يا سامسونگ رو داشتم ولي فكر كنم با توجه به مطالبي كه اينجا در مورد سينماي خانگي فيليپس شنيدم از قابليت بلوتوث منصرف بشم نظرتون در مورد HTS-3578W چيه ؟ايا از اين دستگاه بهتر هم هست من سقف بودجم 600 تومن هستش ممنون ميشم كمك كنيد.
با سلامنقل قول:
بله qc اعمال میشه در هر صورت کیفیت پایین اومده
این قضیه رو حتی فروشندگان حرفه ای پاساژ شرکا و نمایندگی پاییونیر هم اذعان داشتند البته نظر هر شخص متینه :20:
دوستان عزيز سلام
من بالاخره با كمك شما دوستان يك امپلي فاير 819 پايونير با دي وي دي پلير 420 پايونير گرفتم
يك چند تا را هنمايي ميخوام از دوستان و چند تا مشكل
مشكل اول ساب اصلا كار نميكنه
دوم اين كه نميدونم چگونه وارد منو بشم براي تنظيمات
سوم براي تنظيم auto mcacc از بلندگو ها كه شروع به صدا ميكنه براي تنظيم از بلند گو هاي جلو (راست -چپ -وسط ) و كناري چپ صدا مياد و قطع ميشه مشكل از كجاست
نقل قول:
آقا مبارک باشه . شما هم مثل من خریدی بالاخره :46: ایشالا ولومش برات بچرخه حالشو ببری :8:
در مورد ساب و اسپیکر ها خدمتت عرض کنم که من چون فعلا 2تا اسپیکر وصل کردم و استریو گوش میکنم رفتم توی تنظیماتش که روی اسکرین ( tv ) نشون میده و اسپیکر هامو روی Large تنظیم کردم و سنتر و ساب و سراند رو off کردم . احتمالا ممکنه مال شما هم Off باشه و باید بری On کنی .
حتما حتما بشین manual شو کامل بخون خیلی خوب و مرحله به مرحله توضیح داده تمام اینارو . من 1 روز فقط داشتم صفحه به صفحه دفترچشو میخوندم و روی دستگاه تست میکردم . اما خوب من چون ساب و اینا ندارم نمیدونم الان دقیق مشکل شما کجاست . اما دفترچشو بخونی حتما مشکلت حل میشه . حالا من رفتم خونه باز یه نگاهی میندازم اگه چیزی پیدا کردم برات مینویسم . راستی چه رنگی گرفتی ؟ من سیلورشو گرفتم . هم قشنگ تر بود هم صفحه جلویی آمپ از ورق استیل (شایدم آلومینیوم) بود و خیلی با کیفیت تر از مشکیش بود ( که صفحه جلویی آمپ با پلاستیک مشکی بود) اما خوب مشکیشم به ست مشکی میاد و قشنگه .
نقل قول:
با اجازه از دوستان و اساتید من نظر شخصی خودمو میگم
به نظر من شما که میخوای 600 هزینه کنی یه 50 تومن دیگه هم بزار روش و rs-30 بخر . فکر کنم از این فیلیپس خیلی بهتر و قوی تر باشه . آمپش که حداقل از فیلیپس کامل تر هستش.و همچنین از نظظر تعداد ورودی و خروجی ها باز هم rs-30 بهتره به نظر من . البته باز نظر شخصی و سلیقه ای هستش .
ممنون از راهنمائيت دوست عزيز منم با نظرت موافقم با توجه به تعاريفي كه از rs30 ميشه احتمالا همينو خريد كنم
البته به توصيه دوستان ميخام پليرش رو عوض كنم و پلير rs70 رو بگيرم فقط يه مشكل كوچيكي با اين دستگاه دارم اونم اينكه باندهاي عقبش پايه نداره نميدونم اگه پائين بذارم فكر كنم كيفيت صدا افت داشته باشه يا اون حالت دالبي كم احساس بشه بازم اساتيد اگه راهنماي كنن ممنون ميشم .
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من نمیتونم برم روی اسکرین (tv)
میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم
من مشکی گرفتم چون تمام وسایل و میز مشکی بود
بخاطر دیزاین پلیر هست که مدل c7550 گرون تر هست وگرنه مدل c6950 یه مدل 7.1 کانال هست و به نظر من خریدش به صرفه تر هست.نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
اگر نظرتون رو خرید سینمای بیسیم هست که فکر کنم مورد خیلی مناسبی تو رنج قیمت خودش هست.ولی اگر بیسیم بودن براتون مهم نیست همونطوری که دوستان عرض کردند برید سراغ مدل rs30 پایونیر بهتر هستش.نقل قول:
خواهشا نظرتون رو در مورد سینمای سونی مدل DAV-FXG9K بفرمایید.
کسی این مدل رو میشناسه؟
مشخصاتش رو با گوگل پیدا کردم و خوندم و همه جوره برام ok بود.
2 سال پیش قیمتش بالای 600 بوده به نظرتون دست دوی کار نکردش الان چند می ارزه؟
بهتره که اول از نزدیک امتحانش کنید و بعد خرداری کنید روی کاغذ اطلاعات خیلی فرق می کنه تا تو واقعیتنقل قول:
اصلا نمي ارزه! فقط ظاهر گنده و گول زني داره! صداشم اصلا چيز تعريفي نيست!نقل قول:
اين نظر منه! هرچي شما دوست داري:46:
نقل قول:
سلام .
برای تنظیمات مربوط به اسپیکر ها که on screen انجام میشه حتما باید از یکی از خروجی های کامپوننت یا همون آنالوگ ها دستگاه رو به tv وصل کنی . یا بهتره از خروجی Monitor Out بدی به تلویزیونت . بعد از روی کنترل دستگاهت بزاری روی همون خروجی که ازش به تلویزیون دادی .
بعد دکمه reciever رو از روی کنترل بزن و بعدش بلافاصله دکمه Setup رو بزن و تصویر تنظیمات مخصوص اسپیکر میاد رو صفحه تلویزیون .
برای تنظیم هم کامل توی chapter 6 دفترچش توضیح داده که چجوریه و با توجه به نوع اسپیکر هات و فاصلشون تا محل نشستنت باید تنظیمشون کنی . از صفحه 41 تا 45 رو بخونی کامل توضیح داده . این لینک هم user manual رو برای دانلود گزاشته . باز اگه سوالی بود و در حد سواد و اطلاعات من بود من در خدمتم. :20:
کد:http://www.pioneerelectronics.com/ephox/StaticFiles/Manuals/Home/VSX-819H_OperatingInstructions0107.pdf
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
نقل قول:
پایه که مشکل حادی نیست ! یا یه پایه میخری یا خودت میسازی ! کاری نداره که ! خودتم اگه برای ساخت ابزارشو نداری میتونی طرحشو بکشی بدی با چوب یا هر جنس دیگه ای که میخوای باشه برات بسازن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم کلی تحقیق کردم تا rs-30 رو خریدم پیشنهاد میشه این ریویو رو که خودم براش نوشتم بخونی شاید بدردت بخوره.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5314899&postcount=1733
با درود
رایان جان چند وقت پیش گفتی مدل های جدید سامسونگ را تست کردی میتونی نظرتو در مورد 555 و 445 بگی ؟
با کمک شما اسکرین شات حل شدنقل قول:
ولی ساب کار نمیکنه
حتی دستی هم که تست میکنم صدا ازش بیرون نمیاد
نقل قول:
سلام . خوشحالم که تونستم کمکی بکنم دوست عزیز .
والا در مورد ساب من چون خودم ساب وصل نکردم اطلاعاتی ندارم . احتمالا بقیه دوستان از جمله رایان عزیز حتما میتونند راهنمایی بکنند .اما بزار امروز فردا در اولین فرصت که وقت بکنم میرم باز دفترچشو یه نگاهی میندازم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه .
دستگاه دیگه ای داری که ساب رو با اون تست کنی ؟ شاید مشکل از خود ساب باشه .
ادیت :
اقا من الان یه نگاهی انداختم دفترچشو . اینو هم تست بکن ببین درست میشه یا نه
از روی پنل جلوی خود امپ دکمه اسپیکر رو بزن . 4 تا حالت داره . speaker A - speaker B - speaker AB , و خاموش
صفحه 25 رو یه نگاه بنداز برای حالتی که ساب هم کار میکنه اینو نوشته :
SPAB – Sound is output from speaker
system A, the two speakers in speaker
system B, and the subwoofer
تنظیماتشو بزار روی این حالت speaker AB ببین صدای ساب درست میشه یا نه
سلامنقل قول:
پشت سابتون یک دکمه چرخان هست که مربوط به ولومه . فکر میکنم اون بسته باشه. طبق دفترچه خود ساب ، اون رو تنظیم کن امیدوارم نتیجه بگیری.
سلام دوستان
یک راهنمایی میخواستم
بین 3378 و dz610 کدومو انتخاب کنم
ex500 دارم
مرسی
ساب سالم هستنقل قول:
پشت ساب هم هیچ ولوم ی وجود نداره فقط یک قسمت هست که سیم بهش وصل میشه
راستی پشت ساب نوشته 3 اهم
مگه ساب شما اگتيو نيست؟نقل قول:
سيم كواكسيال هست و يا بلندگو!
ساي اگتيو بايد .لوم تنظيم صدا و. فاز داشته باشد؟!
ساب هاي پاسيو فقط يه سيم دارن كه به خود امپلي فاير وصل ميشن.
نه با توضيحات شما اكتيو نيست
سيم هم سيم بلندگو هست
خوب شما اول ساب تست كن و اطمينان پيدا كن سيم قطعي نداره؟نقل قول:
و بعد فقط بايد از منوهاي دستگاه ساب فعال كني! شايد هم صداي ساب خيلي كم هست و شنيده نميشه؟