سلام دوستان ما دو سال پیش که میخواستیم یه ماشین بگیریم میگفتن سنمد ef7 موتور هاش مشکل داره و خراب میشه و ما هم یه 405 tu5 گرفتیم
میخواستم بدونم هنوزم موتور هاش همونجوریه یا مشکلش برطرف شده
Printable View
سلام دوستان ما دو سال پیش که میخواستیم یه ماشین بگیریم میگفتن سنمد ef7 موتور هاش مشکل داره و خراب میشه و ما هم یه 405 tu5 گرفتیم
میخواستم بدونم هنوزم موتور هاش همونجوریه یا مشکلش برطرف شده
سلامنقل قول:
بخش عمده ی تفاوت موتوریشون بر می گرده به حجم موتور و 8 و 16 سوپاپ بودنشون و تعداد اسب بخار و میزان گشتاور اونها
که در موتور EF7 حجم موتور 1700 و 16 سوپاپ هستش که در موتور XU7 1800 و 8 سوپاپ میباشد که میزان گشتاور در موتور XU7 تو دور موتور ماشین بیشتره و در EF7 میزان گشتاور به دلیل 16 سوپاپ بودن و سیتم زمان بندی متغییر سوپاپ ها ( CVVt) تو دور های بالای موتور بیشتره . همچنین میزان تولید اسب بخار EF7 بیشتر هست تا موتور XU7
از این دو موتور XU7 و EF7 هر دو روی سمند ال ایکس نصب میشه و موتور XU7 فقط روی سمند SE نصب میشه .
سلامنقل قول:
بعضی از ایرادات موتور مثل سوختن واشر سر سیلندر تو کیلومتر پایین با تعویض واشر سر سیلندر مرغوب تو مدل های جدید رفع شده ولی روغن ریزی از اویل ماژول تا کنون به طور صد در صد رفع نشده و به احتمال 20 الی 30 درصد ممکنه روغن ریزی اتفاق بیفته .
یه مورد دیگه هم کیفیت پایین دسته موتور بالایی هست که چون جنس لاستیک خوبی نداره بعد مدتی لاستیکش پاره میشه و باعث میشه ماشین تو دور خاصی لرزش داشته باشه . مورد دیگه به جز این موارد نداره البته از نظر موتوری .
405 TU5 بهتره .
خوب با این تفاصیل کدوم یکی از این دو نوع موتور مرغوب تر هستند؟ (علارغم توضیحات خوب شما، من از اصلاحات فنی که بیان کردید، سر در نمیارم :n02:)نقل قول:
:n16:
دوستان کاتالیزور ماشینم بو گرفته ناجووور!:(
ماشینو پیش هر اگزوز سازی کا بردم گفت نمیتونیم به سیستم اگزوز EF7 دست بزنیم!:confused:
کسی رو میشناسین بتونه کاتالیزور EF7 رو بدون دردسر بیاره بیرون؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلامنقل قول:
انتخاب بین این دو موتور دیگه بسته به سلیقه ی خریدار داره و سلیقه ای هستش حالا یکی مصرف بنزین براش مهم نیست میره سراغ XU7 یکی مصرف و کم صدا بودن موتور براش مهمه میره سمت EF7 در کل سلیقه ای هستش
سلامنقل قول:
مدله چنده چقدر کارکرده ؟ به این زودی ها نباید کاتالیزورش پر بشه و بو بده ؟ مگه اینکه کارکردش بالا باشه و بنزین مرغوبی داخلش ریخته نشده باشه .
درسته کاتالیزرو EF7 چون 2 تا سنسور داره یکی قبل کاتالیزور و یکی بعد کاتالیزور نمیشه به این راحتی ها کاتالیزورش را جذف کرد چون اگه برداشته بشه محل سنسور بالایی کاتالیزور جاش خالی میمونه و از مدار خارج میشه و برای همین چراغ چک روشن میشه و مصرف ماشین میره بالا .
بهترین کار اینه که کاتالیزور نو خریداری بشه و جایگزین قبلی بشه . موارد دیگه کاربرد نداره .
سلام
ساختار کاتالیست ef7 کاملا شبیه tu5 هستش.پس قاعدتا چیزی نیستش که برای تعمیرکارا نا اشنا باشه.
ولی بعید بدونم منبع قیفی جایگزین کاتالیست تو بازار باشه.
مضاف بر اینکه کاتالیست اگه معیوب باشه چراغ چک روشن میشه. یا ارور سنسور اکسیژن دوم میندازه.
درسته. اما از نظر اهل فن، کدوم یکی ارجعیت داره نسبت به اون یکی؟!نقل قول:
خب قطعا مصرف کم و کم صدایی اولویت هست. اما به نظر شما اختلاف قیمت چند میلیونی این ارزش را داره؟ مثلا EF7 مشکلاتی نداره که احیانا این یکی دو مزیت (کم صدایی و مصرف کم را کم رنگ کند؟)
مدل 90 هست و 40 هزار کارکردهنقل قول:
هزینه خرید کاتالیزور چقدره؟
سلامنقل قول:
اگه قبلا بود می گفتم XU7 بهتره ولی الان با توجه به افزایش قیمت بنزین می گم EF7 گرچه هزینه ی تعمیرات بالایی داره ولی خب بنزینه که ماشین را به حرکت در میاره و یک فاکتور جدا گانه برای ماشین محسوب میشه .
و مصرف سوخت پایین قطعا با توجه به افزایش قیمت سوخت یک مزیت حساب میشه .
اختلاف قیمتشون زیاد نیست ولی ارزش داره .
سلامنقل قول:
من بعید میدونم با توجه به این کارکرد کاتالیزور مشکل پیدا کنه کاتالیزور معمولا تا حدود 70 الی 100 هزار تا کار میده و بعد میگیره .
یه چیز دیگه شما از کجا میدونید این بویی که میاد از کاتالیزور باشه؟ یادمه چند پست پیش می گفتید که توی دور موتور 3000 یه صدایی میاد داخل ماشین
به نظر من یکی از منبع های اگزوز تون ریخته و باعث میشه که این صدا را بده و بو از اگزوز بیاد بیرون من جای شما باشم اول منبع میانی و آخری را عوض می کنم تا کاتالیزور
چون هزینه ی تعویض کاتالیزور خیلی زیاد تر از دوتا منبع اگزوز هستش تازه خیلی بد هم پیدا میشه و بین 500 تا600 تومن اگه بیشتر نشده باشه قیمت داره .
سلام دوستان.بنده هم ef7 بنزینی م رو چند روزه تحویل گرفتم(تقریبا بدون تاخیر سر همون 45 روزه که وعده ش رو داده بودن) یه سوالی برام پیش اومده .زمانی که در حال ایست فرمون رو به سمت چپ کامل می چرخونم وقفل می شه، همزمان یه صدایی میده و لرزش داره (حالت لرزشش مثل زمانیه که شما رو قسمت منتهی الیه سمت چپ جاده که بریده بریده کردن به خاطر متوجه شیم که داریم از جاده خارج میشیم ولی نه به اون شدت ) تجربه ش رو دارن دوستان؟ ببرم نمایندگی؟ در ضمن هنوز مدارک و کارت طلاییش نیومده ؛ در این حالت میشه رفت نمایندگی.در دوران گارانتی اجرت گرفته میشه؟ وپول قطعه ؟ممنونم.
قصد خرید سمند se xu7رو دارم .با این شرایط افزایش قیمت بنزین تا سر ماه صبر کنم تا تکلیف روشن بشه یا بگیرمش.مصرف برام مهمه ولی پول زیاد هم ندارم و ماشین صفر میخوام:n02:
در ضمن یورو 2 بگیرم یا یورو 4؟؟تفاوت قیمتش ارزششو داره؟؟؟؟:n13:
حالا هم یه پراید دارم:n28:
فرق این یورو 2 و 4 چیه؟ اختلاف قیمت هم داره؟نقل قول:
چند گرفتین به سلامتی؟نقل قول:
ثبت نامی نقدی اسفند بود.28430000 همون اول واریز کردم.بدون تاخیر دادن.:n04:نقل قول:
منبع وسطی عوض شد ولی تغییری نکردنقل قول:
سلامنقل قول:
اولا مبارک باشه
دوما هر ماشینی وقتی سوییچ را در میارید و فرمون را می چرخونید حالا یا به سمت راست یا چپ یه صدای تق مانندی میده و قفل میشه و طبیعیه مشکلی نداره .
در مرود لرزش چون تو سمند های جدید مجموعه ی جعبه فرمون و چهار شاخی فرمون ایرانی شده گاه گاهی لرزش داره به خاطر کیفیتش پایینش البته داخل 4 شاخ فرمون یک بوش هست که کیفیت چندانی نداره برای همین باعث میشه که سرجاش تکون بخوره و فرمون بلرزه در اصل کار این بوش اینه که لرزش را بگیره و به فرمون منتقل نکنه .
اگه هم موقعی کهدماشین روشنه و فرمون را بچرخونید و لرزش داشته باشه اونوقت پمپ هیدرولیم هوا گرفته و باید هوا گیری بشه .
شما چند تا راه دارید
اول اینکه بیخیالش بشید . دوم اینکه مجموعه ی 4 شاخ فرمان و اتصالات اون را اچار کشی کنید تا حدودی لرزش کمتر میشه ولی از بین نمیره و سوم خودتون هزینه کنید و جنس اصلی را پیدا کنید و جنس اصلی را جایگزین جنس قبلی بکنید .
به نظر من اگه مشکلی با نرمی فرمون ندارید دست بهش نزنید بزارید همین جور باشه چون مشکلی به جز لرزش ایجاد نمیکنه .
سلامنقل قول:
اگه هزینه سوخت براتون مهم نیست XU7 ولی اگه هزینه و مثرف سوخت براتون مهمه همونEf7 را بخرید .
پس با این اوصاف برید سراغ همون EF7
سلامنقل قول:
تفاوت یورو 2 و یورو 4 زیاد نیست که رد موردش تو این صفحه پست دوم توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
منبع آخر را هم عوض کنید اگه نتیجه ی موثری حاصل نشد برید سراغ کاتالیزرو
راستی بویی که از اگزوز میاد شبیه بوی سیم سوخته یا پلاستیک داغ شده نیست .
سلام دوستان.اگه به خاطر کمبود بودجه بین دو گزینه که یکی رو بخواین انتخاب کنین کدوم یکی به نظرتون؟( میخواد رو ماشین سمند صفر سوار بشه) :
1.نصب دزدگیر تصویری روی سمند EF7 ایموبلایزر دار.
2.تعویض لاستیک فابریک سمند(بارز 185.65.15 با کره ای 205.60.15) .
سلامنقل قول:
به نظر من مورد شماره 2 یعنی تعویض لاستیک با نوع کره ای بهترین انتخابه .
چون دزد های این دوره زمونه براشون فرقی نداره که دزدگیر تصویری باشه یا نباشه کار خودشون را انجام میدند .
به نظر من شما یه قفل فرمون و یک قفل ECu بخرید و بزارید رو ماشین از دزگیر کار ساز تره .
سمند خودش چون شوک سنسور داره اگه ضربه بخوره یا درب ماشین باز بشه صدای اژیرش در میاد و همون کار دزگیر را انجام میده .
قفل ECu چی هست؟نقل قول:
سلام قفل ECu یه جعبه مانندی هست که برای جلوگیری از سرقت ECu گذاشته میشه . یه قفل داره که باز و بست میشه یه چیزی تو مایه های قفل زاپاسنقل قول:
سلام دوباره. یه بوی شبیه بوی لنت به محض کار کرد موتور حس میکنم از بغل ماشین سمت شاگرد، ماشین ef7 یه هفته س تحویل گرفتم.به نظرتون بوی چیه؟
یه سوال دیگه اینکه دزدگیر های رایج در صورت نصب روی سمندی که ایموبالایزر داره اختلال ایجاد نمیکنه؟اصلا نیازی هست به دزدگیر؟
لطفا پاک شود...
مبارک هست دوست من.نقل قول:
بنزینی یا پایه گازسوز؟
قیمت نهایی چند شد براتون؟
سلامنقل قول:
سه احتمال وجود داره
1- این بو بوی نویی هستش و شما حساس شدید و مشکلی نداره به مرور بو رفع میشه .
2- بو مربوط به تسمه هاست حالا یا تسمه تایم تسمه دینام که بازم مشکلی نداره
3- تسمه تایم به قاب تسمه تایم موقع چرخش برخورد میکنه و اصطکاک بین این دو تا باعث تولید بو میشه که معمولا اگه تسمه تایم با قابش برخورد داشته باشه یه صدای ور ور مانندی میده .
================================================== =============
خیر اگه نصاب کار درست باشه ایرادی در سیستم ایموبلایزر ایجاد نمیکه از طرفی هم تو پست بالا گفتم سمند احتیاج به دزگیر نداره .
اون بویی که فرمودید ,بوی نو بودن و حرارت دیدن چسب های اطراف موتورهنقل قول:
چیز خاصی نیست ,حساس نباشید
اگه ماشینتون بنزینی با سیستم برق مالتی پلکس هست یکم نصب روش دشواره
در غیر اینصورت دزدگیر به راحتی با ماشین مچ خواهد شد و مشکلی ایجاد نمیکنه
به نظر بنده تعویض لاستیک ها با نوع مرغوب به صرفه تر و معقول تره
دزدگیر یه چیز تجملی برای دزد هاست
خدا نکنه به چیزی گیر بدن ,دزدگیر داشته یا نداشته ماشینو بردن
نقل قول:ممنون.گفتم؛ بنزینی هست ماشین 7اسفند ثبت نام نقدی کردم به مبلغ 28430000 (البته تا قبل ثبت نام بنده 27900000 بود که افزایش 2 درصدی مالیات ارزش افزوده قیمتش به ااونی که گفتم رسید).نقل قول:
دوستان درست هست که قیمت سمند EF7 توی بازار از LX پایین تر هست؟ (استنباطشون هم این هست که LX راحت خرید و فروش میشه و متقاضی بیشتر داره)
دوگانه ها با هم هم قیمتندنقل قول:
بنزینی ef7 کمی بالاتر از lx بنزینی است
تمام این صحبت ها به خاطر اون سری ماشینهای 90 و 91 بود
که کیفیت بدشون توی ذهنیت مردم بد جلوه داد
اگر خدا بخواد من هم فردا ماشینم را از نمایندگی تحویل میگیرم (سمند LX بنزینی).
باید چه کار هایی در موردش انجام بدم؟! (کارهایی که واجب هستند)
هیچ راهنمایی و رهنمودی موجود نمی باشد؟ :n04:نقل قول:
هیچی ، چکاری میخواهید انجام بدهید ؟نقل قول:
موتور آبندی باید بشه تا 5000 کیلومتر بعدش میبرید نمایندگی فیلرگیری و آچارکشی میکنند .
میتونید پلاستیکای صندلی رو بکنید ، روکشش کنید ، یا رینگ آلومنیومی بندازید و تا لاستیک نو هست با لاستیک کیفیت بهتر عوض کنید .
کار خاص دیگه ایی هم ندارد .
زیاد ماشین رو گاز ندید و بهش فشار نیارید یوقت موتور بپکه دردسر بشه .
موفق باشید .
لازم نیست روغنش را همین اول عوض کنم؟! آخه میگن روغن خودش معلوم نیست چی هست و آشغال هست.نقل قول:
در ضمن توی دفترچه راهنما گفته روی دزدگیرش، آژیر هست. اما من صدایی از این ماشین نمیشنوم.
با اجازه پویانقل قول:
احتیاجی به تعویض روغن نیست
شما با کارت طلایی که روغن را عوض کنید باز همین روغن نوع روغن ریخته میشه
من با روغن اولی 10000 کامل رفتم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
یک قطره هم کم نکرد
یه کلید کوچیک زمان تحویل ماشین به شما داده شده, کاپوت بالا بزنید و روکش روی جعبه آژیر که سیاه رنگ هست و سمت چپ قرار داره ررا بردارید
کلید را بزنید و بچرخانید
آژِیر فعال میشه
سلام. منم یه EF7 خریدم... البته چون هنوز پلاک نشده گذاشتم تو پارکینگ خونه مونده!
دو تا سوال! یکی اینکه من ماشین رو بدون ضبط فابریک خریدم (یعنی زده بود فاقد ضبط) ضبط فابریک چنده؟ ضبط هم قیمت اون مارک بهتر چی هست؟ (که USB خور باشه و پنلش هم جدا شدنی باشه) - البته میدونم جاش اینجا نیست که بپرسم شما به بزرگواری خودتون ببخشید-
دوم اینکه، یکی دو بار با ماشین عقب جلو کردم، احساس کردم موقع دنده عقب یه کم لرزش (و یه کم صدا) داره! من خودم حدس میزنم چون ماشین آب بندی نشده و خشکه اینجوریه شایدم نذاشتم موتورش گرم بشه و...! چون ماشین صفر تا حالا نخریدم دارم میپرسم! با توجه به صفر بودن ماشین، این لرزش طبیعیه؟ اگه نه، مشکل از کجا میتونه باشه و چیکار باید کرد؟
هاااا راستی یه سوال دیگه! اولین بار ماشین رو کِی باید گارانتی ببریم؟ (سرویس اولیه)
ممنون و سپاسگذار