best 2 مگه انتظار دیگه ای میشه داشت؟
Printable View
best 2 مگه انتظار دیگه ای میشه داشت؟
اینم وضعیت اینترنت مخابرات در شهرستان نهاوند در این روزها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نهاوند از پارس 512 دارم
تو روز سرعت دانلود 230 هست
ساعت رایگان هم بین 50 تا 100 متغیره
حدودا شبی 1 تا 1.5 گیگ می گیرم
یکی از دوستام یه مگ داره میگه شبی 2گیگ دانلود می کنم
درود بر شمانقل قول:
من خودم از پارس افلاینم داشتم چندین ماه.قطعی و پینگ بالا و تایم اوت بیچارم کرد.و شدیدا حجم میدزدن.
اول فن اوا داشتم که عالی بود.بعد رفتم رو لایزر که بد نیود بعد پارس انلاین که خیلی اذیتم کرد بعد کوچ کردم مخابرات که راضیم 1 مگ دارم
منم چند ماهی از مخابرات سرویس 1 مگ 34 گیگ داشتمنقل قول:
اوایل بد نبود
ولی این آخرا دیگه گندشو در اوردن
قطع وصلیش زیاد بود
بد تر از همه کسی جوابگو نبود
اومدم از پارس سرویس گرفتم
اینم اوایل مشکل داشت ولی الان چند وقتیه خوب شده
الان مشکل تایم اوت و قطعی ندارم پینگمم نرماله
با اون مسئله حجم دزدی هم که گفتی تا الان مشکلی پیدا نکردم خدا رو شکر
به نظر من الان از مخابرات بهتره به خاطر دانلود شبانه رایگان
دوست عزیز در اینکه پارس بهتر از مخابراته فقط برای سرویس 1 مگ فرق میکنه الان 128 پارس شبانه میتونه 270 مگ دانلود کنه مخابرات 450 مگ 1 مگ پارس اگه 2 گیگ نبود خیلی ها میگرفتن آخه 2 گیگ به کجامون میرسه که بخوایم باهاش سر کنیم یعنی باید روزی 65 مگابایت مصرف داشته باشیم توی خونه ما 3 نفر از اینترنت استفاده میکنن من 128 4 گیگ از پارس دارم اونوقت چطور با 2 گیگ 3 نفر 1 ماه از اینترنت استفاده کنن ؟ اگه این مسئول های پارس به اندازه مغز جلبک عقل داشتن لااقل 1 مگ رو 3 گیگ میذاشتن منتها این سیاستشونه پول بیشتر میگیرن حجم کمتر میدن بعد کاربرا موقعه دانلود چون زیاد بودن سرعت رو میبینن دیگه فکر حجم نیستن بعد مشتری ها ظرف 10 الی 15 روز حجمشون تمام میشه و مجبورن که حجم اضافی بخرن ماشاالله ارزون هم که نیست هر 1 گیگ 5000 تومان والا نمی ارزه
سلام. من از سرویس 256 مخابرات استفاده میکنم. جدیدا میگخ که باید ساعت 1 نصف شب پاشی مودمو خاموش روشن کنی تا برای دانلودت مشکلی پیش نیاد!!!! یعنی مثلا مودم روشن باشه دانلود منیجر رو تنظیم کنی ساعت 1.20 دقیقه استارت دانلود بشه از حجمشت کم میشه و از اینترنت رایگان نمیتونی استفاده کنی. دوستان کسی راه حلی برای این قضیه داره چون من سیستمو تنظیم میکنم ساعت 1.20 روشن و استارت دانلود و ساعت 8 هم خاموش بشه. چیکار کنم؟
دوسته عزیز بیشتر مواقع خودش اتوماتیک رایگان میشه
فقط 10 % امکان داره نیشه که باید مودمو خاموش روشن کنی ..
این سرعت مخابرات که افتضاح شده الان گوگل هم نمیتونه باز کنه ...:18:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این حرفتون رو راجع به ناقص بودن سرویس های پارس قبول دارم
اتفاقا باهاشون راجع به همین موضوع صحبت کردم گفتن که تا چند وقت دیگه یه سری سرویس جدید اضافه میشه
شما کدوم شهر هستی؟
من با 512 شبی 1 تا 1.5 می گیرم
من همدانم منطقه شهرک شهید چمران پایین تر از اعتمادیه
سلام دوستانمنو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
سلام دوستان منو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟
پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
من تو منطقه بهشتی هستم
سلام دوستان منو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟
پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
من تو مرکز بهشتی هستم
پینگش بد نیست بین 80 تا 100 هست قطعی هم زیاد نداره من 1024 دارم حدودا شبی 2 تا 3 گیگ میتونم بگیرم در کل این سرویسش خوبه(مرکز تختی).نقل قول:
هیچکس راه حلی نداره؟؟؟نقل قول:
این همون پست قبلیم بود که نیست شده بود دوباره برگشت منم متنشو پاک کردم.
نمیدونم چرا پست قبلیم موقع زدن دکمه ویرایش حذف شد؟
دوستان عزیز دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم از شرکت ریتون(معنی امروزیش به معنای چپاول گران) واقع در برج پاستور با سوء مدیریت بدگو سخن و حبیبی(دشمنی) به هیچ عنوان سرویس اینترنت نگیرید نه تنها رفتارشون و نوع برخوردشون با کاربرها بسیار زشت و زنندست طوری که حتی اون منشیشون خ سمواتی بخودش اجازه میده در کمال بی ادبی در حالی که بویی از انسانیت و فرهنگ و شعور و تربیت و ادب و نزاکت و احترام نبرده با کاربرها و مشتری ها اونطور که لیاقت خودش هست برخورد میکنه کسایی که سروکارشون با این ابله و نادان افتاده میدونن من چی میگم،تا موقعی که اینترنتشون رو از لایزر میگرفتن میشد تا حدودی با دندان روی جگر گذاشتن تحملشون کرد من نزدیک 6 سال کاربر اینها بودم و با همه کم و کاستی ها باز از لایزر رازی بودم ولی از دو سه ماه پیش که لایزر دیگه خدمات نداد اینها بلایی سر سرعت و کیفیت قبلی آوردن که من عطاش رو به لقاش بخشیدم و بعد از چندین بار مراجعه و اعتراض کردن و شنیدن جواب های سربالا و صدمن یک غاز و نوع برخوردشون که انگار شما یک آدم بیسواد و ناآگاه به این مسائل هستید و نوع پاسخگویی اون منشی ابله و بیسواد و بیتربیتشون به شما مهرمو حلال و جونمو آزاد کردم :31:(خطم رو جمع آوری کردم) پول بدی خدمات بیکیفیت دریافت کنید اونوقت احترام و حرمتتم نگه ندارن والا عجب شهر هرت و بی در وپیکریه، اینم چند تا عکس که با دلیل و سند بهتون ثابت کنم راستی علاوه بر افت سرعتشون توی روز سرعت شبانشون تا زیر دایال آپ افت میکنه
این سرویس به اصطلاح روی کاغذ 1024شون توی روز با سرور تهرانه(همونطور که میبینید موقعیت مکانی من رو بجای همدان داره تهران نشان میده!)با لایزر من این اواخر سرعتم تا نزدیکهای 2مگ هم میرسید و پینگمم هیچ وقت بالای 50 بعضی مواقع خیلی کم تا 100 نمیرفت
این هم سرعت و کیفیت شبانشون که در نوع خود افتضاحیست که روی دایال آپ دارهارو سفید کرده پینگ رو داشته باشید رکوردیه در نوع خودش:
دقت کنید سرعت 1مگ به 0.02 مگ تنزل پیدا کرده حساب کنید چند درصد افت داشته؟
و در آخر به شدت به دوستان توصیه میکنم طرف این شرکت دزد و غارتگر و بدور از شعور و تربیت نرید من رو بلایی سرم آوردن که در عرض دوماه خطمو جمع کردم منی که 6سال اینارو تحمل کردم بعد از لایزر نتونستم دوماه تحملشون کنم،هرچند پرسشیه که جوابشو خودم بهتر میدونم ولی از دوستان کسی پیشنهادی واسه گرفتن اینترنت نداره از کجا بگیرم که حداقل نوع برخورد مسئولینش کمی انسانی تر باشه؟چون من توی این چندسال فقط از یک شرکت سرویس گرفتم و با بقیه سرویس دهنده ها(کلاهبردارها)آشنا نیستم.سپاسگذارم
شدیدا تایید میشه.
ازین شرکت دزدتر تا حالا ندیدم............
حرف این دوستمون رو هم در مورد مدیر ریتون (حبیبی) تایید میکنم
تا میتونید از ریتون دوری کنید !!
فقط اونموقع که سرورای لایزر بود سرعت خوب بود ولی الان...................نقل قول:
داداش من پیشنهاد میکنم فعلا بیای مخابرات. چون نسبت به پولی که میدی بهت سرویس میدن. دزدیش هم کمتره!
ساعت شبانه شم بهتر شده
داداش سلام.نقل قول:
داغ دلمو تازه کردی. واقعا حرفات عین حقیقته. چون سر منم این بالا اومده.در همه موارد باتو موافقم.چون همه این بلاها هم سر من اومده.
هم برخورد مزخرف اون منشیش و هم اون دوتا نکبتی که اونجان. هم اون نیکوسخنه و هم او حبیبیه. بخدا وقتی گفتم تخلیه اینقدر اذیتم کردن.
ریتون در یک کلام همگی از دم شارلاتان به تمام معنا هستند با اون مدیر خیککیشون حبیبی که بی سواد به تمام معنا ست....
دوستان بزرگواری که این صفحه رو مطالعه میکنید لطفا و حتما توصیه میکنم صفحه 230 رو هم وقت بذارید وبخونید.
من خونمون مرکز بعثت هست که تا 3 روز پیش مشکل سرعت داشتم ولی عموم مرکز پاستور بود اون مشکل نداشت کلی زنگ زدم می گفت ام چرا توی مرکز پاستور مشکل نیست میگفتند لینکشون تو بعثت پر شده که الان درست شده
من 512 دارم از ریتون 2790 نشون میده تو speettest.net
ک ه الان سرعت توپ شده شبی 3.5 گیگ دانلود دارم
خدا خیرشون بده بداز اون مشکلات لایزر دارن ردیف میشن
هرکی داره امتحان کنه بگه
تبلیغ خوبی بود!نقل قول:
ریتون داره کلاه برداری بزرگی از کاربراش میکنه. پیشنهاد میکنم تمدید نکنید.....
زمانی که من داشتم میشه حدود 2 سال پیش قیمت یکی از سرویس هاش 14900 بود از من 16000 میگرفتن به اسم 128 تا 192 بود ولی اندازه 64 بود سرعتش از 40 بیشتر نمیرفت والا شاتل هم اینجوری نبود که اینا بودن:22:بعد روزی که خواستم قطع کنم مدیرش ... کلی خواهش و التماس که قطع نکن گفتم بمونم که چی بشه نه سرعت دارین نه امکانات اضافی اون موقع کلی تولد امام ها و ... بود اما هیچ خبری از جایزه نبود والا شاتل و پارس آنلاین هم اینجوری نیستن لااقل اونا حجم اضافه میدن ولی با اینکه از شاتل خیلی :2: میخوره ولی شاتل بیشتر حجم رایگان میداد منتها من بیچاره فقط تونستم 2 بار استفاده کنم یه بار 2 گیگ رایگان داد منتها وقتی که فردا وقتم تموم میشد با 80 کیلوبایت هم که نمیشه 2 گیگ رو زود دانلود کرد
الان ساعت چهاروسی وپنج هست خودت ببین دیگه:
دقیقا همینطوره!!!نقل قول:
هم در مورد تبلیغ و هم درمورد ریتون.
اینجا که چیزی معلوم نیست!نقل قول:
اگه تست سرعت تو روز که فایده نداره. تست شب رو بذار.
بازم دارم میگم ریتون دار کلاه برداری میکنه. شما دارید دو برابر قیمت واقعی پول سرویس میدید!!!
بابا از کجا معلوم این که داره میگه ریتون خوبه خود حبیبی نباشه که به علت نداشتن مشتری و ... در حال :42: (گدایی)اینترنتی باشه اون موقع که لایزر بود قطعی داشت دیگه حالا که خودشون سرور گرفتن من فکر میکنم پهنای باند 64 گرفتن اندازه 1 مگ میفروشن یکی از دوستانمان ... که در انجمن فعاله از 30 روز اکانتش 5 روز استفاده کرده
یکی از دوستای من از همین ریتون داشت البته اون موقع که ظاهرا نماینده لایزر بود میگفت بد نیست روزانه خوب و شبانه 2.5 گیگ دریافت ولی پول زیادی پاش میداد یعنی شاید در ماه 50 60 شاید کمتر شاید بیشتر
فعلا خبری ندارم ازش
الان 2 تا از دوستام از مبین نت 512 گرفتن
سرعتشون 2 مگ هست و شبانه افت خیلی باشه در حد 10% درصد شاید. نمیدونم اولشه یا کلا اینطوریه ولی ظاهرا خوبه به نسبت قیمتش
کاملا موافقم.نقل قول:
99درصد ناراضی و یک درصد راضی توی منطق نمیگنجه.
این همه از ریتون ناراضی ان از اون مدیرای(مثلا مدیر:2:) مسخره کفری ان. حالا این یه نفر راضی و دعا به جونشون میکنه.
من که میخوام سر به تنشون نباشه.
نقل قول:
والا یکی از دوستای منم از مبین نت گرفته بود ولی همچین راضی هم نبود 512 داشت 80 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکرد با اینکه آنتنش 70%پر بود خونشون هم هم نزدیک بود به انتن وایمکس حالا اگه ما که توی شهرک شهید چمران هستیم بخواهیم بگیریم که دیگه آنتنش 20%هم جواب نمیده
این ریتون به مدیریت حبیبی خیککی دیگه داره جونای آخرش رو میده که اینطور افتاده به اعاده حیثیت نداشته!!!
فکر اینجاش هم باید میکردن
بعید می دونم که دیگه عرضه کارت اینترنت فروختن رو هم داشته باشن...
سلام دوستان!
میخواستم بدونم وایمکس مبین نت الان تو همدان کیفیتش چطوره (من تو منطقه شیر سنگی میشینم) ؟
من مودم یکی از دوستانم رو اوردم اونجا توی خونه تست کردم، فقط سه تا خطش پر میشد ولی پشت بوم تقریبا پر بود. میخواستم بدونم ارزش داره پول مودم خارجی رو بدم.
در ضمن اگه سرویس 1 مگ رو بردارم سرعت روزانه و شبانش چطوره؟
من عین بچه آدم داشتم ADSL استفاده میکردم که این مخابرات مسخره اومد پیش شماره رو تغییر داد و برد روی کافو نوری که فقط خودش سرویس میده و سرویس های مخابرات هم که دیگه تعریفی نداره(سرعت 512 به بالا ترافیک رایگان نداره، درسته؟)
اگر 1 مگ بگیری میشه ثانیه ای 160 الی 180 کیلوبایت در ثانیه.مبین نت و شاتل سرعت ها رو تقسیم بر 8 هشت میکنن شبانه رایگانش هم برای روزهای پنجشنبه هست رفیق من 6 ماه پیش داشت که این تعرفه هاش بود شاید عوض کرده باشن برو بپرس
این تقسیم بر هشت شدن با ضزیب اشتراک فرق داره. ضریبتهای اشتراک یا بصورت 1به1 ، یا1به3 ، یا1به5 و یا 1به10 هستش که نباید بالاتر از 1به10باشه.نقل قول:
کسی از پارس آنلاین توی مرکز بعثت 1 مگ داره چطوره؟ شبی چقدر دانلود میکنه؟ فاصله اش از مرکز چقدره؟ هرکی هست زود جواب بده میخوام ببینم اگه شبانه اش خوبه سرعتم رو عوض کنم که لااقل به پول برقی که میدم بصرفه
سلام دوستان عزیز متاسفانه بعد از جمع آوری خطم متوجه شدم (البته از صحتش بطور قطع آگاه نیستم) مسئولین خدوم و زحمتکش و پاسخگوی همیشه در صحنه مخابرات:2: فعلا مشترکین جدیدرو از ispهای خصوصی خطشون رو فعال نمیکنن فعلا که کسی پاسخگو نیست و قول هفته دیگه رو دادن(شما بخونید 70سال دیگه) اما به چه دلیل خدا داند و خادمین؟! در مورد ریتون همینو بگم که کلهم اجمعین آدمهایه پست و بی شرفی هستند اگه عمری بود و مجال پیدا کردم توی موقعیت مناسب حکایتشونو واستون میگم دوستان گلم اگه شده حتی از سبزی فروشی محلتون اینترنت بگیرید:42: ولی از ریتون مثل یک بیمار جزامی و ایدزی :31: پرهیز کنید.:7:
سلام.نقل قول:
مخلصم داداش.
شما کدوم مرکزی؟؟؟
اگه واقعیت داشته باشه که باید مخابرات رو گِل بگیری. در جریان امور بزارمون داداش.
در مورد ریتون هم، باز هم حق رو به شما میدم. بیمار ایدزی خطرش کمتر از ریتونه. با کلمه شرافت ریتونی ها کاملا
بیگانه ان. 9ماه پیش قرار بود سرورهای جدید راه بندازن. هر کی می رفت برای تخلیه(منجمله خودمن)، اون نیکوسخنه،
میگفت" تخلیه چیه بابا. یه هفته دیگه سرورای خودمون راه میفته. بهت میدم. حالشو ببری." فعلا از اون حرف 9ماه داره
میگذره و ........ .
به شخصه خوشحال میشم ماجرا رو برامون بگی.
سلام داداش.نقل قول:
این مخابرات هم هرماه یه داستان جدیدی برای کاربرا داره. :13:
داداش ماجرا رو تعریف کن بلکه 4 چهار نفر بیان بخونن و پولوشنو تو جیب این مفت خور ها (ریتون) نریزن.
واقعا ادم های پستی هستن اون سه چهار نفری که اونجا کار میکنن....