" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
کارت گرافیک که عالیه . انصافا خیلی قدرتمندهنقل قول:
cpu این مدل ضعیف نیست؟
کارت گرافیکش چطوره؟ ATI؟
وبکمش چنده ؟
Wireless هم داره دیگه درسته؟
وبکمش فکر کنم 2 مگا پیکسله
wireless هم که همه لپ تاپها دارن :5:
cpu ش چطوره ؟نقل قول:
سی پی یوش جدیدترین نسل سی پی یو ه ! سی پی یوش هم خوبه ( هم کم مصرفه و هم تا حدودی قدرتمند )
پس چرا اینقدر ارزونه ؟نقل قول:
اگه واقعن هیچ ایرادی نداره من اینو به سونی ترجیح میدم چون حدود ۳۰۰ ۴۰۰ ارزونتره
خب سونی پول اسمشو میگیره . من خودم کیفیت و دیزاین اسوس رو به سونی ترجیح میدم . ولی اینو هم بگم سونی تو این رنج قیمت از core i5 و core i7استفاده می کنه که مسلما از core i3 قوی تره !نقل قول:
ولی این سی پی یو کار شما رو راه میندازه . شما که قصد انجام بازی های خیلی سنگین رو ندارید پس همین مدل برای کار شما عالیست :10:
در این مدل از سونی F 111 FX/H منظور از حرف H کدوم رنگه؟در ضمن هارد این مدل از جنس SATA هستش یا SATA2؟ویه سوال دیگه اندازه صفحه نمایش این مدل16.4 اینچ هستش بزرگی صفحه نمایش که زیاد تو ذوق نمیزنه؟به احتمال قوی بعد تعطیلات همین مدل رو بگیرم دیگه بد یا خوبش رو نمیدونم:13:
سلام دوستان به نظرتون کدوم از اين مدل ها بهتر و به صرفه تر مي باشد
CW27FX
CW26FX
CW2EGX
این مدل i3 از core 2 dual جدیدتر و بهتره دیگه درسته ؟نقل قول:
برای برنامه نویسی چی جواب میده؟
نقل قول:
منتظر نظرات دوستان هستم...:20:
آره جدیدتر هستند سرعتش از بعضی مدل های دو هسته ای بیشتره البته باید یکم دقیقتر مقایسه کنی....سرعتش بستگی به کارهای خودت داره...نقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
میشه یه راهنمایی کنید....نقل قول:
نقل قول:
خدمتتون عرض كنم كه : اين مقايسه كار درستي نيست . يعني مقايسه ي كاملي نيست . چوا اين دو سي پي يو كاملا از نظر ساختار با هم متفاوتند . core i3 چند مدل داره و core 2 dou هم چندين مدل . بايد دو مدل خاص رو با هم مقايسه كرد:8:
لطف کن یکبار دیگه مشکلشو بگو. چون لینکی رو که گفتین پیدا نکردم.نقل قول:
من هم همین مدلو خریدم و فکر میکنم همون مشکل لپ تاپ شما رو داشته باشه. ولی فروشنده قبول نمیکنه تعمیر یا تعویض کنه.
ضمنا از این مدل F11 که خریدی راضی هستی؟ اون مشکلو نداشت؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب بود؟ سرعتش چی؟
دقیقا مدلی که خریدی چیه؟
خواهشا زودتر پاسخ بدین.
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.نقل قول:
خیلیها که گرفتن، رفتن تعویض کردن.
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.
نقل قول:
به نظر من اصلا به F111 فکر نکن. دائما صدای وزوز میده که خیلی اذیت میکنه. البته توی مغازه و محیط شلوغ متوجه نمیشی(مگر اینکه سرتو بذاری روی صفحه کلید و قبل از
خرید برای لحظاتی این صدا رو تجربه کنی). ولی وقتی آوردی توی اتاقت یا محیط کم سر و صدا، تازه متوجه میشی که چه بلایی سرت اومده.
مثلا با این مدل :نقل قول:
Intel Core 2 dual T7500 2.2GHz
کدوم یکی قویتر هست؟
این مدل لپتاپ خودم هستش
سلام دوستان. میخواستم بپرسم کدوم این 3 مدل بهترن؟ اگه قیمتشم دارید بگین. ممنون(هر3 سونی هستن)
1-sony fw 460++
2-fw 41 jh
3- cw 1 kgxu
سلام دوستان
من روی سری CW سونی تمرکز کردم با هدف سبکی و کوچیکی نسبی.
حالا مدلی میخوام که بلو ری داشته باشه، چین نباشه، رم 4 حداقل داشته باشه.
سی پی یو هم موندم که i3 یا i5 یا c2d باشه؟!! میشه کمکم کنید که اصلا کدام سی پی یو ترجیح داره رو لپ تاپ؟
يه زره اون سي پي يو قوي تر از اينه ( فقط يه زره )نقل قول:
asus قويتره؟نقل قول:
نقل قول:
بله . البته خيلي ناچيز ( چون سري هاي t سري هاي خوبي هستن )
در ضمن اينجا جاي بحث در مورد سي پي يو نيست .به قوانين احترام بزاريم . مرسي :10:
یه نفر هم به سوال من جواب بده>>>نقل قول:
شما اگر به صفحه 230-232 نگاه کنی، آقا سعید چند بار جواب سوال شما رو داده.نقل قول:
در کل بهتره ریسک نکنی و F111 نگیری. چون تعداد زیادی از این مدل و مدلهای مشابه(F115, F117) صدای اضافه ای دارند که آزار دهنده است. من خودم تعویض کردم.
سلام
من په لب تاب می خوام تا یک میلیون دویست هزار تومن
چی پیشنهاد میکنید
1) اچ پی یا دل یا سونی
این چیزا رو داشته باشه
گارانتی معتبر
ال سی دی خوب و HD
BLURAY
CPU خوب
HDMI/BT/WEB/و ...
گرافیک مناسب
وایرلس هم پشتیبانی کنه
من خودم نظرم این مدله : FW550F
اینم خصو صیاتش :
CPU : INTEL 2.53G 3M cache 2core P8700
RAM : 4GB
HDD : 320GB
DRIVE : BLU RAY
LCD : 16.4 " FULL HD
VGA : ATI 4650
OTHERS : WIFI/WEB/BT/HDMI
WINDOWS : 7
2.8KG
ممنون از راهنمایی...
درسته ولی خوب مقايسه 2 تا لپتاپ بود ديگه :Dنقل قول:
به هر حال ممنون ، همينو ميگيرم.
فقط فکر نکنم مثله Sony,HP,Dell,... راحت گير بياد
نقل قول:
مدل خیلی خوبی انتخاب کردین ، من هم همین مدل را به شما پیشنهاد میکنم.
نقل قول:
با تشکر از شما جناب biostar عزیز
از لحاظ کلی و یک لپ تاب بهینه ،خوب و باصرفه تو این رنج قیمتی و وزنی
با این مشخصات پردازشی
cw2 ها گران تر با قابلیت کمترند به نظرم
dv5 1250 هم نکته مثبتی نسبت به dell 1557 نداره و به نظرم خیلی ضعیف تره
بازم تو اون رنج قیمت+وزن "Dell 1557""لپ تاب بهینه معرفی کنید ممنون میشم
با تشکر فراوان
CPU این مدل که خیلی قدیمیه...نقل قول:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
اولا حضورتون رو تو این انجمن تبریک میگم در ثانی سوال های من که این نبود...!درضمن حالا صدا رو دقیق نمیدونم ولی از لحاظ سیستم این مدل خیلی به روز و پیشرفته است....نقل قول:
CPU این مدل که خیلی قدیمیه....[/QUOTE]
یعنی چه قدر قدیمی نیاز های عادی رو یر طرف نمی کنه مثل اینرنت فیلم بازی
یعنی چه قدر قدیمی نیاز های عادی رو یر طرف نمی کنه مثل اینرنت فیلم بازی[/QUOTE]نقل قول:
منظور از قدیمی ضعیف بودنش نیست بلکه نسبت به نسل Core i7,Core i5 یکم قدیمی شده...والا از لحاظ سرعت خوبه واین نیاز هایی که گفتی بر طرف میکنه....
این مشکل صدای اضافی فن که لپ تاپ های F111 و ... دارن، در همه مدلهای سری F وجود داره؟
لطفا اگه خودتون این صدا رو شنیدین و با مدلهای دیگه در سری F مقایسه کردین، پاسخ بدین.
منم از این fw550f/hخوشم اومده
سی پی یوشم فک کنم بدکی نباشه
منتها این وزنش دقیق چقدره
2.8؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 2.9 و 3.1 kg هم دیدم
کدوم دقیقه
نسبت به dell 1557 چطوریاست؟؟
دوستان این سوال ما ظاهرا آخر صفحه بوده، کسی ندیده! میشه راهنماییم کنید.نقل قول:
و اینکه مدل USA با CHINA واقعا فرق داره؟
از لحاظ قیافه که هیچ وقت DELL به ُSONY نمیرسه ولی از لحاظ کانفیگ 1557 هم عالیه و این مدلی که در بالا معرفی کردی هم خوبهنقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
در ظاهر که میگند زیاد فرق نداره چون سونی چینی هم باشه باز سونی هستش ولی من یه بار از یه نفر تعمیر کار این حرف رو شنیدم میگفت لپ تاپ سونی آمریکایی رو که یه بار باز کرده بود قطعات داخلش چینی بودند حالا راست و دروغش رو نمیدونمنقل قول:
نقل قول:
ممنون
حالا نظرتون در مورد CW 21 FX/W چیه؟ این دیگه چینیه.
2.13 Intel Core i3-330M
RAM:4DR3
Hard:500GB
قیمت :1079
ما که دست آخر گیج شدیم یه بار خواستیم Dell1557 بگیریم گفتند داغ میکنه HP بگیریم گفتند داغ میکنه Sony گفتند صدا میده هنوز برند های دیگه رو امتحان نکردیم و الا از گرفتن اونا هم پشیمون میشدیم شاید دست آخر مجبور بشیم PC بگیریم....:20:
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مشخصاتش که خوبه فقط مونده برای چه موردی استفاده کنی ؟؟؟نقل قول:
من برای کارهای روزمرهنقل قول:
مگه برای بیشتر از اون جواب نمیده؟
راسی i3 با i5 چه فرقی داره؟ هم رده این مدل دنبال دل یا اچ پی که نباشم؟
راستی رنگ سفیدش چطوره؟ برای حانم ها؟
برای کار های روز مره عالیه ولی اگه بیشتر از اون منظورت برنامه های Abaqus و Ansys و Matlab باشه یکم از این سیستم بالاترش رو بگیری بهتره i3 و i5 هم در تعداد هسته مقدار کش و قابلیت توربو بوست باهم فرق دارند در مورد رنگ هم مونده به سلیقه شما شاید یه نفر صورتیش رو دوست داشته باشه یه نفر مشکی یه نفر آبینقل قول:
بازهم ممنوننقل قول:
ولی فروشنده ها میگن سری سیاه CW زود لک میشه و اثر انگشت میمونه
i3 دو هسته ای است؟ آیا سراغ c2d بریم یا از دور خارجه؟