با تشکر روی گزینه و بلوتوث توی این باکس کلیک چپ کن و گزینه حزف رو فشار بده به این راحتی اگه نشد با برنامه پاک کن .:18:نقل قول:
Printable View
با تشکر روی گزینه و بلوتوث توی این باکس کلیک چپ کن و گزینه حزف رو فشار بده به این راحتی اگه نشد با برنامه پاک کن .:18:نقل قول:
من برنامه java run time رو نصب کرده بودم این مشکل پیش اومده بود.removeکه کردم درست شدنقل قول:
اومدم بگم دم این نوکیا گرم .کیفیت فیلم برداریش عالیه باید برید افزایش بدید تو تنظیماتش چون تو 5سطح دسته بندی کرده که سطح 5 همون با سرعت 30فریم بر ثانیه هست من با سطح 3 فیلم گرفته بودم 15 فریم بود:31: خودش توضیحات داده این سطح رو پیشفرض انتخاب کرده که دل گوشی های دیگه(مدل های پایین تر) نسوزه بتونن اونها هم این سطح رو پخش کنند.کیفیت صداش و صفحه لمسیش عالیه. فقط ال سیدیش تو آفتاب آینه هست که اینم یه مزیته :31:نقل قول:
دوتا دیگه سوال از محضر اساتید:11:
یکی اینکه من گوشی رو بعد از خرید توحالت خاموش 10ساعت بشارژ زدم صبح که پاشدم شارژ بود کاری هم ازش نکشیدم شبش دوباره خالی کرد:18: بعدش دیشب 4ساعت تو حالت روشن زدم بشارژ هنوز یه کوچولوام شارژش کم نشده !!
مشکل کار از کجا بود ؟حالا میخوام یه مقدار ازش کار بکشم ببینم تاکی دووم میاره.
دومیش از tdownload عزیز تو عکسی که شما گذاشتی کیف گوشی هم بود اما واسه من کیف نداشت :41::19:
کیف اورجینال روش بود ؟
در رابطه با شارژ به هر حال فعلا باتري شما نو هست و بايد يه چند باري بزاريد نا آخر خالي بشه و شارژ كنيد و بزاريد تا آخر شارژ بشه تا باتريتون كاركرد درستش جا يوفته...
اين واسه همه طبيعي هست و منم كه تازه گرفتم همينطوري بود و رفته رفته داره بهتر ميشه و موندگاريش ميره بالا
البته كاركرد هم خيلي مهمه
مثلا يكي كه همش صفحه نمايشش روشنه و داره ازش كار ميكشه به بالاترين حالت ... يا اينكه مثلا استفاده از GPS يا اينترنت با واي فاي همه اينا شارژ حسابي استفاده ميكنن
اما مثلا من ديشب ساعت 8 اينطورا گوشي رو شارژ كردم و امروز خيلي كم در حد 2 تا زنگ و چندتا اس ام اس استفاده كردم يدونه خط هم كم نشده
دوستان لطف کنند گوشی X6 که می گیرند به بقیه هم بگن از کجا گرفتند - با کدوم گارانتی- با چه قیمتی و چه لوازمی تو کارتنش بود
با تشکر
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
[QUOTE=farhad resalati;5596110]
مشکل کار از کجا بود ؟حالا میخوام یه مقدار ازش کار بکشم ببینم تاکی دووم میاره.
/QUOTE]
مبارک باشه
چند گرفتید و از کجا گرفتید و گارانتیش چیه؟
در ضمن
داستان باطری کاملا طبیعی هست شما برای دفعات اول اونقدر از گوشی کار بکشید که خود بخود خاموش بشه و دوباره بزنید شارژ که باطری به حالت شارژ و دشارژ کامل برسه
دوستان عزیز مثل اینکه دیگه دقت نکردید اصلا چی گفتم!
بنده که گوشی اول عمرم نیست دارید توصیه میکنید شارژش کامل خالی بشه بعد شارژ کن ! ما از اون زمان که اومدیم تو این سایت دست به موبایل بودیم :13:اما خب گوشی عوض میشه و تکنولوژی ها مرتب در حال تغییر.
اگه دقت میکردید گفتم من از گوشی هیچ استفاده ای نکردم و با اینکه فول شارژ کرده بودمش به 20ساعت نکشیده شب پیغام داد تموم هست و خاموش شد. اگر نقل قول میکنید فقط تیگه آخر حرفم که حالا ازش کار میکشم ببینم چی میشه رو نقل قول نکنید همه دوستان هم میان روی همون مانور میدن! بقول معروف خشت اول چون نهد معمار کج ....::46:
خواهشا پست های قبلی رو هم بخونید در مورد خرید گوشی من صفحه 226 یا 227 کاملا توضیح دادم طوری که هرکی الان بره تو پاساژ علاالدین دیگه 3 ساعت نچرخه و متوجه حرف مغازه دار ها بشه و بدونه تفاوت قیمت ها واسه چی هست اما باز میگم اینجا 310بتاریخ 16 آباننقل قول:
عزيزم منم توهيني به شما نكردم كه شما بار اولته و ...
اين يه اصله و واسه كسايي گفتم كه نميدونن...
حالا شما كه از همون اول گوشي باز بودي چرا به خودت گرفتي !
بنده كه توضيح دادم كه اول كار هست و چند باري بايد خالي بشه شارژ بشه تا باتريتون به قول خودموني آب ديده بشه و بتونه به بهترين نحو كاركردش برسه
اميدوارم دوباره يه برداشت ديگه نكنيد از اين پست !
دوست عزیز خیلی غصه نخورنقل قول:
این گوشی یه سری مشکلات هم داره
برای من هم باطریش زود خالی میشه
ولی نور گوشیم متوسطه و جی پی اس هم خاموشه ولی اهنگ زیاد با گوشی بدون هندزفری گوش میدم
یه شوک بزنه ببین جواب میده یا نه ؟
تو 2 هفته ای که خریدم 2 بار شدید داغ کرده و گذاشتم 2 دقیقه تو یخچال خنک بشه حتی ال سی دیش مثل آتیش میشه
من که با تمام مشکلاتش ازش راضی هستم .
نقاط مثبت واسه من
3 تا 4 ساعت باش کار میکنم تنها 3 خط شارژ کم میکنه و نوکیا میل روس نصب و آبدیت کردم و روزانه باش ایمیل هام رو چک میکنم و ویدیو و کلیپ ها رو عالی پخش میکنه و واسه من عالیه و دوربینش بد نیست و گاهی داغ میکنه به طور کل با اطلاع از مشکلاتش خریدمش و ازش راضی هستم .
نگهش میدارم تا گوشی ایکس 9 بیاد .
من بیشتر واسه اینترنت خریدمش و دیدن کلیپ و موزیک و عالیه .
این هم عکس برداری گوشی در تاریکی مطلق
و در صفحات قبل عکس برداری در روز رو هم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد اون موقع بخیر که ایکس 6 داشتم!
داغ کردن گوشی شما مشکل غیر عادی هستش! اصلا تو گوشی من سابقه نداشته! در ضمن من هر 3.5 روز یا نهایتا 4 روز به شارژ می زدم و میشه گفت هر روز نهایت نیمس اعت هم باهاش ور میرفتم که به سه و نیم روز می کشیده!
سلام به دوستان
امروز از صبح تا الان از صفحه 150 را خوندم , یه کم سردرد گرفتم آخه خوندن 79 صحفه واقعا وقت گیره:31::46:
راستش یکی از دوستام از ایکس 6 شانزده گیگ خوشش اومده و میخواد بخره به خاطر همین به من گفت که براش تحقیق کنم این کلوپ واقعا فعال هست و بحثای خوبی هم توش شده و امیدوارم که به همین صورت پیش بره، به نظر من جای خالیNOKIA_N95 از زمانی که گوشیشون و فروختن زیاد احساس میشه هرچند گاهی سر میزنن به تاپیک و دوستان و راهنمایی میکنن ولی دوستان خوب دیگه ای هم هستن که اطلاعات و تجربیات خوبی دارن و راهنمایی های خوبی میکنن اینجا به همشون خسته نباشید میگم و تشکر میکنم به خاطر مطالب خوب و مفیدی که به اونها اشاره کردن:11::11:
همین الان به دوستم زنگیدم و گفتم که میتونه با خیال راحت این گوشی رو بخره چون نیازش و میتونه جواب بده این گوشی
راستی همین الان قیمت x6 رو از نمایندگی شیراز گرفتم به این شرح بود:
X6 شانزده گیگ بدون گارانتی:330 ( با گارنتیش و میگفت موجود نداریم)
X6 هشت گیگ با گارانتی نوکیا : 310
:7::8::38:
خیلی عجیبه نباید حتی یک ذره داغ کنه!!!
دوستان کمک تو دو هفته 5 بار داغ کرده گوشی به دوستم تعمیرات موبایل داره نشون دادم میگه گرماش فکر نکنم بهش آسیب برسونه و گفت نده نمایندگی بازش کنه چون خودم یکی رو باز کردم ولی فلز های اطراف قابش فاصله گرفته و دیگه درست نشده و چی کار کنم راستی بگم 40 تم و 20 نرم افزار روش داره ممکنه بخاطر برنامه های روش باشه و روزی 6 ساعتی باش کار میکنم و 2 روزی شارژ داره ولی زیاد کار نکنم 4 روزی شارژ داره بیشتر:13:
داداش من واقعا از لطف بی دریغ شما ممنونم و کمال تشکر رو دارم! موقع رفتنم عرض کرده بودم که هر از گاهی خواهم اومد و بهتون سر خواهم زد و حتی کسی سوالی موردی داشت تا جایی که از دست این بنده حقیر بربیاد کوتاهی نخواهم کرد و به پیام های خصوصی هم جواب خواهم دادنقل قول:
من کوچیک همه دوستان واقعا دوست هستم!
با توجه به راهنمایی های من خیلی از دوستان حتی تو شهر خودم و حتی تو نت این گوشی رو تهیه کردند!
بازم از لطفتون ممنون
من که صفحه قبل عارض شدم این ایرادی که حادث شده کاملا غیر عادی و غیر طبیعیه!نقل قول:
احتمال شورت مدار تغذیه در قسمتی از برد گوشی سخت افزاری وجود داره که احتمال دشارژ شدن زودتر از موعد باتری، انفجار باتری، ذوب مدار و قسمتهای داخلی گوشی، داغ شدن بیش از حد گوش موقع مکالمه و خیلی از این فرایندهای منفی رو خواهد داشت!
مشکل شورت سایروکیت مدار باتری برندی از لپ تاپ ها و گوشی ها نرم افزی حل شده بود ولی بعید میدونم که گوشیتو آپ دیت کنی حل بشه چون گوشیت آخرین فریم ویر موجود تو بازار توش لود شده!
نخریدی نخریدی آخر این جوری قسمتت شد!
یه دوستی دارم اسمش البرزه.میگه که ملت یه مشت بی سوادن که هیچی سرشون نمیشه و فقط بازاری حرف میزنن.میگه باید هر حرفیو مستند بگی نه اینکه سر یه مشت ظاهر بینی بیای و عیب روی گوشی بیچاره بزنی.
خلاصه حرف های من دقیقا مثل بازاری هاست اما خب من میگم و شننونده باید عاقل باشه و بره تحقیق کنه.
من وقتی ایکس 6 را یک هفته پیش خریدم 352 هزار تومن 16 گیگ را خریدم.
گوشی توی عکس ها ظاهری تقلیدی شبیه به ان 73 داره در حالی که وقتی قابو دستت میگیری تازه میفهمی که چقدر عکس ها گول زننده دارن و گوشی ظاهرش و طراحیش کاملا جدیده.
وزنش اصلا غیر قابل تحمل نیست و منی که سال ها با 6120 و وزن 98 گرمیش سر کردم اصلا وزنش واسم محسوس نبوده.
جی پی اس من از همون اولش اکتیو بود.
اما به محض خریدن با یه فریمویر کوک شده فلشش کردم که خیلی دلمو زد.
منم رفتم و دنبال فایل های فلشی گشتم که تنها تغییرش اضافه شدن رم پچر باشه.
وقتی که فلش زدم گوشی سرعت کانکتش به جی پی اس حتی به 3 دقیقه هم رسید.هر چند که با 15 مین کانکته.
تا قبل از اولین فلش گوشیم نزدیک به 4 بار ریستارت شده بود اونم الکی!!
نمیدونم ایراد از کجا بود اما یهو ریستارت میشد.
درب باتری ایکس 6 از نظر من مزخرفه.حس میکنم به زودی میشکنه !!
یه پلاستیک خاص که موقع باز کردنش بارها تا میشه و با خودت میگی : یه وقت نشکنه؟؟!!!
گوشی 6120 من بارها موقع فیلمبردادری هنگ میکرد.جوری که گریم انداخته بود.تا اینکه فهمیدم ایراد از مموریه و رفتم یه مموری ترنس کند خریدم دیگه هنگ نکرد.
اما با این چه کنم؟این که دیگه مموری سر خوده؟تا حالا چند بار هنگ کرده.
هندزفیریش از نظر من مزخرفه.هر چند فقط نظر شخصیه منه.من کوشم چربه و دائم به خاطر سبک ژلاتینیش از گوشم لیز میخوره.الان که دارم تایپ میکنم دارم از اهنگ گوش دادن عذاب میکشم چون 3 دقیقه نشده لیز خورد و من دارم یک سوم صدای اهنگو گوش میدم.
اما مژده به عشق -- کردن ها !
این گوشی -- شدنش قطعیه فقط یکم حوصله و دانش میخواد.کال رکوردر بدون بوق هم روش تست شد.نرم افزار چراغ قوه هم بدون هیچ مشکلی کار کرد و فلشو روشن نگه داشت.
صدای شات دوربین روی سایلنت بسته شد و ال ای دیه قرمز پهلویه دوربین با یه پچ خاموش شد.
بلک لیست هم که هندی بلک لیست نصب کردم و مثل هولو جواب داد.
تاچ این گوشی دلنشینه.اما خب به دقت هم نیاز داره.متاسفانه روی نرم افزار های ال سی جی اصلا جالب نیست.مثلا توی پلیرش گاهی باید 5 بار دکمه را فشار بدی تا یه اهنگ بره عقب.
والا من در عجبم !!!چند بار باتریو در اوردم بدون خاموش کردن ، تنظیمات ساعتو تاریخ به هم ریخت !!!بابا این دیگه نوبره !!!قشنگ یک در میون که باتریو در میاوردم یه بار تنظیمات بهم میریخت و یه بار نمیریخت !!!
حدس زدم به خاطر فعال بودن پچ اپن ال باشه.واسه همین دیسیبلش کردمو 3 بار باتریو در اوردم اما دیگه تنظیمات بهم نریخت !!!
تا جایی که من میدونم 1202 سر همین مسخره بازیش دهن منو سرویس کرد !!!
اما مشکل بعدی اینه که فلش دوربین در تاریکی شب حتی اگه اف هم باشه باز هم میزنه !!!اینم در نوع خودش تحیر بر انگیزه !!!اخه من تا عادی عکس میگرفتم فلش نمیزد اما تا دستمو میگرفتم جلوی لنز که تاریک بشه فلش میزد !!!
نزدیک 100 بار هم تست کردم که تنظیمات روی فلش اتوماتیک یا فلش آن نباشه !!!
از محاسن دیگش اینه که عکسیو که بک گراند میزاری فول اسکیرین نشون میده.
اما از اساتید میخوام بپرسم که میشه دو مشکل من حل بشه؟؟
یکی مشکلم با روشن شدن فلش در مواقع تاریکی.(مثلا به کمک پچ)
علت بهم ریخته شدنه تاریخ و ساعت گوشی بعد از در اوردن باتری.(گاهی به هم میریزه گاهی نمیریزه)
سلام
برای سوال اول باید بگم که در محیط تاریک در صورتی که فلش خاموش باشه برای فوکوس فقط روشن میشه ولی در هنگام ثبت عکس خاموشه
سوال دوم هم پریدن تاریخ و ساعت به خاطر نداشتن باتری cmos هستش که در صورت اتمام شارژ کامل یا جدا کردن باتری این مشکل بوجود میاد
مرسی اما خیلی مختر گفتی.نقل قول:
یعنی من خیالم راحت باشه که توی تارکی شب منو لو نمیده که دارم عکس مخفی میگیرم؟مثلا جایی به تاریکی پارک یا یه کافیشاپه تاریک؟!!
اما باتری cmos چیه دیگه؟یعنی این گوشی با اون ابهتش باید مشکل 1202 را داشته باشه؟
چطور 6120 کلاسیک این مشکلو نداره با اینکه قدیمی تره؟؟
دقیقا چه مواقعی این مشکل پیش میاد؟واسه خلاصی ازش چیکار باید کرد؟
با تشکر از شما احتمال داره بخاطر این باشه که 2 تا 3 ساعت مدام دارم باش کار میکنم داغ کردنش و یا برنامه های زیاد یا تم های سنگین روش ولی اصلآ شارژ خالی نمیکنهنقل قول:
رستی اچ تی سی دیزایس شده 500 اما زمانی که قصد خرید داشتم 750 بود
عجب روزگار غریبیست نازنین
راستی ان هشت گرفتی یا نه در کل ازش راضی هستم :10:دوست دارم داداش
فقط می تونی بگی برنامه پلی لیست دی جی چطور کار میکنه تو ایکس شش
سلام دوست عزیزنقل قول:
وای خدا 40 تم 20 نرم افزار
میدونی چقدر به گوشیت فشار میاره ؟
اخه 40 تا تم میخوای چیکار میدونی تم های غیر استاندارد با روشن کردن پیکسل بیشتر و رنگ های بیشتر باعث مصرف شارژ بیشتر و زود از بین رفتن ال سیدی میشه من الان 2 ماه دارم هنوز به تمش دست نزدم نرم افزار هم 6 تا نصبه
سعی کن استارت اپتو خالی کنی و گوشیتو دفرگ کنی
روزی 6 ساعت چیکار می کنی ؟ میشه بگی من خیلی کار کنم روزی 1 ساعت
دوست عزیز فریمور -- شده خیلی از مشکلات رو به همراهش داره که نمیشه دونه دونه گفتنقل قول:
ولی این فریمور ها ممکنه گوشیت رو به فنا بده یا با نرم افزار هیدن شده تمام اطلاعاتت رو واسه شخص خاصی ارسال کنه اعم از مخاطبین ومسیج هات
و این که مشکلاتی که گفتی مثل ریستارت و هنگ و برنامه ها به نظرم به خاطر استفاده از فریمور کوک شده و نرم افزار های جانبی زیاد هستش
اگه دقت کنی این گوشی در حالت معمولی نرم افزار های خودشو به سختی میاره چه برسه به بقیه نرم افزار ها
و در هنگام خروج گیر می کنه و لمسیش یه وقت هایی قاطی می کنه
در مورد باطری بکاپ بهت بگم خیلی عجیبه که یه گوشی نو به این سرعت باطری بکاپش خراب بشه
خسته شدم بس که تایپ کردم:31:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
اما این اصطلاحات جدید چیه؟اگه ممکنه توضیح بدید.
باتری بکاپ چیه؟اولین باره میشنوم.چرا اخه؟
نقل قول:دوست عزیزم باید بگم در مورد سوالتی که مطرح کردید و یکی از دوستان جوابشو اجمالی دادننقل قول:
دوست عزیز شما از تنظیمات گوشی میتونی فلش رو آف کنی فقط ایرادی که داره وقتی فلش یا تنظیمات دیگه رو آف کنی و دوربین رو ببیندی و دورباره بازش کنی تمام تنظیمات به حالت اولیه بر خواهد گشت پس حواست جمع باشه. نکته ای که باید بگم موقع عکاسی یا فیلمبرداری بدون فلش یه نور قرمز نارنجی رنگ برای پیش فوکوس روشن خواهد شد که به فوکوس کمک می کنه و این غیر قابل حذفه. البته بگم این نور خیلی خفیفه!
در مورد نداشتن باتری سی موس و ارتباطش با پریدن ساعت و تاریخ گوشیت موقع درآوردن باتری باید بگم که باتری سیموس یا باتری بک آپ دقیقا شبیه باتری ساعت روی مادربرد کامیپتره که تنظیمات بایوس کامیپتر وساعت و تاریخ رو حفظ می کنه. متاسفانه نمی دونم چرا که این باتری چرا از برد این گوشی حذف شده! دقیقه مثل 1200 می مونه که جای ناراحتی داره! نبود این باتری بک آپ که البته بصورت خازن هم روی مدار دیده میشه و همیشه به صورت باتری نیست باعث میشه هر وقت باتری رو دربیاری ساعت بپره!
بازم سوالی داشتین در خدمتم مفصل تر هم بخوای بازم بگم:31:
نه دیگه گفتم حتی اگه فلش خاموش باشه ، برای فوکوس کردن یک لحظه روشن میشه همچنین صداش هم قطع نمیشه البته نرم افزارش هست که صدا رو قطع کنه اما فلش رو نمیدونم (99 درصد اونم خاموشه)نقل قول:
در مورد باتری cmos یا باتری بکاپ باید بگم که یـکی ار نقطه ضعف های این گـوشی محسوب میشه!
که البته ضعف بزرگی هم نیست مگه چند بار آدم مجبور به در آوردن باتری یا تموم شدن شارژ میشه!
دوست عزیز این گوشی اصلا باتری بک آپ نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یه ایرادیه که خیلی وقتها روش مانور داده شده ولی اونقدر چیز مهم و بغرنجی نیست چون یبار سیمکارت رو من موقع خرید میندازم تو گوشی و موقع فروش درش میارم! ولی واسه اونایی که سیمکارت بازی میکنن واسشون دردآوره ولی کلا ایراد محسوب میشه
5 ساعت هم استفاده کنی بازم اینجوری که گفتی گوشی داغ نمی کنه! فقط تو دفترچه گوشی نوشته قسمت بالایی گوشی همونجایی که آرم ایکس 6 و نوکیا روشه و اون قسمتی که بلندگو یا بازر مکالمه هستش یکم داغ می کنه اما نه به این حد!!!!گوشیت مشکل سخت افزاری داره اگه به اون معنای واقعی کلمه که فرمودی داغ می کنه عزیز دلم!نقل قول:
من hTC دیزایر HD رو پسند می کنم واسه خریدن! نه هنوز نگرفتم
من این برنامه رو نصب نکرده بودم!
برنامه روی گوشی بخش موسیقی نصب هست .نقل قول:
نقل قول:
با سلام همون روز اول 30 تم و هفتاد برنامه نصب کردم کمی کند شد و روزانه ده ها برنامه نصب میکنم و ده ها تم نصب میکنم و روزی 1 ساعتی توی نت و ایمیل هام هستم با گوشی و ساعتی تو برنامه ها و 3 ساعتی تو دیدن کلیپ و ویدیو و موسیقی هستم .:46:
سلام دوستان عزيز
آقا من دنبال يه ديكشنري ميگردم واسه X6 كه هم فارسي به انگليسي توش باشه هم انگليسي به فارسي...
يدونه پيدا كردم واسه سري 60 ويرايش 5 كه اسمش ASGATech UniDicFa v3.0 S60v5 بود و 4.6 مگ حجمش بود اما وقتي ريختم تو گوشي و خواستم نصبش كنم ارور داد !!!
لطفا اگه موردي مثل مورد بالا ميشناسيد بهم معرفي كنيد
لازم به ذكره كه من بازي و تم مخصوص سري60 ويرايش 5 رو ريختم و بدون مشكل اجرا كردم اما اينو .......
دوست عزیز از همون دیکشنری فابریک نوکیا استفاده کن و از سایتش پک هر زبونی بخوای میتونی دریافت کنی به نظرم دیکشنری خوبی هستشنقل قول:
از دیکشنری اصلی نوکیا استفاده کن که میتونی از تو سایت بخش ساپورت نرم افزاریش برداری. در ضمن برای درخواست نرم افزار لطفا به قسمت مربوطه تو این فاروم مراجعه کن اونجا دیکشنری های توپی گذاشتیم! فقط یکم بگردنقل قول:
دوستان من جریان این مشکل باتری cmos نبودمو نمیدونستم چیه.
اما اخه من سیم کارتو در نیاورده این مشکل واسم پیش اومد !!
فقط با در اوردن باتری.
یعنی از هر بار در اوردن باتری یک بار تنظیمات بهم ریخت و یک بار به هم نریخت !!
ممکنه علت پچی باشه یا مشکل جای دیگست؟
دوست عزیز این جریان هیچ ربطی به سیم کارت ندارهنقل قول:
این مسئله بهم خوردن تنظیمات مربوط به باطری میشه که باطری بک آپ جهت نگهداری تنظیمات وقتی که باطری اصلی رو در میارید وجود نداره
برنامه ضبط صدا خود x6 صدا رو با کیفیت mp4 ضبط میکنه !!!! تا حالا ندیده بودم !!!!!
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5480401#post5480401
دوست عزیز پس اگه نداره چرا یه بار میریخت به هم و یه بار نمیریخت به هم؟نقل قول:
من یا چشم دارم ، یا کورم.اگه کور باشم که نمیتونم یه بار ببینم یه بار نبینم که !!!
سلام بچه ها داشتم یه نرم افزار میریختم که ارور Qt missingداد رفتم بررسی کردم دیدم یه باگ هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حیف یکی زود تر از من ثبتش کرده بود
اینم لینک باگش
امیدوارم نوکیا تو فریمور بعدی تصحیحش کنهکد:http://bugreports.qt.nokia.com/browse/QTBUG-13159?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Aall-tabpanel
اینم لینک یه برنامه که فکر کنم بتونه درستش کنه
کد:http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/e920da1a-5b18-42df-82c3-907413e525fb/Nokia_Qt_SDK.html
سلام داداشنقل قول:
اینو براساس تجربه خودم میگم
اگه باتری رو دربیاری و سریع جاش بذاری تنظیمات بهم نمیخوره ولی اگه یکی صبر کنی و بعدش بزنی جاش باید ساعت وتاریخ رو دوباره تنظیم کنی!!!
دوستان تم گوشی رو عوض کردم و نرم افزار هاش رو سبک کردم دیگه گرم نمیکنه عجیبه .
و کسی نرم افزار بلک لیست و نقشه اهواز رو داره هر جا دانلود میکنم نصب نمیشه تاریخش منقضی شده برنامه .:13:
ماله منم ماهی یکی دوبار باتریش داغ میکنه که زود خالی میکنه و باتری رو باید دربیارم تا خنک بشه!!!نقل قول:
اگه ارور expired certificate میده تاریخ گوشی رو بکش عقب
شما هفته ای یکی دو بار میگذاری باطری کامل تخلیه بشه و گوشی خاموش بشه و بعد بزنی شارژ؟نقل قول:
این عمل در سلامت باطری خیلی خیلی موثره
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
از عزیزانی که این گوشی رو دارند سوال میکنم آیا هنوزم خریدن این گوشی رو توصیه میکنند؟ جه از نظر استیل و کلاس گوشی و چه امکانات و طراحی گوشی.
شما الان بخواهید به کسی توصیه کنید آیا این گوشی رو توصیه میکنید یا به انتخاب های دیگه ای توصیه میکنید؟
متشکر میشم جوابمو بدید