اون یکی رشته چی بود؟نقل قول:
من اون یکی را پیشنهاد میکنم
Printable View
اون یکی رشته چی بود؟نقل قول:
من اون یکی را پیشنهاد میکنم
باید منتظر بشی تا دفترچه بیاد اما طبق شنیده ها:نقل قول:
پس از توزیع دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی ( ترمی ) دانشگاه جامع علمی کاربردی مشخص شد که این دانشگاه برای ترم آینده پذیرشی در رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار ندارد و در عوض ظرفیت زیادی را به گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات اختصاص داده است. در حالی که تا به امروز در مقطع کاردانی به کارشناسی ، غیر از دوره های پودمانی که از سال قبل راه اندازی شد، در رشته فناوری اطلاعات پذیرشی وجود نداشت.
گرایشهای مختلف رشته فناوری اطلاعات به شرح زیر است:
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش تجارت الکترونیک
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش خدمات رایانه در شهرداری
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش فناوری اطلاعات
مواد آزمون :
ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
زبان تخصصی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
ساختمان داده و الگوریتم
اره دیدم..... ظاهرا کلا حذف شده نرم افزار...!!!
البته من هنور امیدوارم.....
با این وجود، دوستان راجع به این رشته های بالا اطلاعی دارن؟! یا شما داری ؟
مخصوصا دوتای اول رو کمی دوست دارم.... امنیت اطلاعات احتمالا بره تو کار لینوکس و اینا و کلا مسیر زندگیم رو باید عوض کنم براش!!(چون از لینوکس اومدم بیرون و رو ماکروسافت تمرکز کردم!!!!)......نقل قول:
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش امنیت اطلاعات
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش برنامه نویسی تحت وب
مهندسی فناوری اطلاعات - گرایش طراحی صفحات وب
دومی هماکروسافت توش قدرتمنده و اژور رو داره میشه روش کار کرد و البته دنیای اینده هم دست همین سیستم های تحت وب هستش.... سیستم عامل ها و کلاد کامپیوتینگ ها و ..... چند تا پیشنهاد در این مورد هم داشتم که چون بلد نبودم، نتونستم کار کنم!
سومی کمی پایین تره... ولی خوب یادگیریش در کنار دونسته هام در کلاینت ساید، میتونه کار خوبی باشه....
اطلاعات دقیق تری راجع به دوتای اول اگر میشه دوستان محبت بکنن...
سه تای اخر، رو بالای 50 میزنم حتمی!! مخصوصا زبان که معمولا تو ازمون ها 100 میزنم! ولی ریاضی ها رو برنامهای برای خوندنشون ندارم!! نظر دوستان چیه؟ میشه اینجوری رتبه اورد؟ مثلا رو بقیه کار کنم که بالای 50 بزنم همه رو، ولی ریاضی ها سفید باشن؟؟؟نقل قول:
ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2
زبان تخصصی
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی
ساختمان داده و الگوریتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.
ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.نقل قول:
خیلی به خودت سخت نگیر.نقل قول:
همین که زبان رو 100 میزنی خیلی خوبه.مطمئن باش حله! یعنی قبولی.
ببین برا علمی کاربردی اصلا هیچی هم نخونی و بری سر آزمون، قبولی.
اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
ازهمین الان بهت میگم که قبولی.
ولی به کسی نگی ها بین خودمون بمونه...
یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه
در صورت قبولی در آزمون های فراگیر پیام نور کاردانی به کارشناسی ، دانشجوهای پودمانی کاردانی علمی کاربردی از آزمون جامع ( آزمونی که در آخر از دانشجوهای فارغ اتحصیل پودمانی گرفته میشه) معاف میشن ؟
:sq_8:
آزمون جامع کلا حذف شد و شما وقتی همه واحدهای کاردانیتون رو پاس کردید بهتون کاردانی رو میدن. و برای کارشناسی باید در آزمونش شرکت کنید.نقل قول:
مرسی مرسینقل قول:
یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟:sq_8:
دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
کنکورش کی هست؟
من ساکن تهرانم.میتونم تهران قبول بشم؟
بخشنامه سازمان وظیفه عمومی ناجا در مورد ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی
پیش از اینها تحصیل همزمان با خدمات سربازی از طرف دانشگاه پیام نور مشکلی نداشت و دواطلبان می توانستند همراه با خدمت سربازی در دانشگاه پیام نور نیز تحصیل کنند.
لازم به ذکر است : فارغ التحصیلان دیپلم ویا پیش دانشگاهی غیر غایب متولد سال های قبل ، مشروط بر اینکه دیپلم رشته های فنی – حرفه ای و کارودانش را حداکثر تا پایان ۲۲ سالگی و پیش دانشگاهی را تا پایان ۲۴ سالگی به اتمام رسانیده باشند نیزمجاز به ادامه تحصیل می باشند.
شایان ذکر است : فارغ التحصیلان مقطع کاردانی مجاز به شروع به تحصیل در مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری پیوسته نبوده و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی مجاز به شروع به تحصیل در مقطع دکتری پیوسته پزشکی ، دندانپزشکی و دامپزشکی نمی باشند.
دانشجویان در طول تحصیل ، فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و حداکثر تا یکسال بعداز تاریخ انصراف نیز در صورت قبولی مجازبه ادامه تحصیل می باشند.
همچنین شرایط انتقال دانشجو به این نحو می باشد: انتقال دانشجویان از دانشگاه به دانشگاه دیگر (بدون شرکت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصیلی امکان پذیر است ودر صورتیکه تمایل به تغییر رشته و مقطع تحصیلی داشته باشد شامل ضوابط دانشجویان انصرافی خواهد شد.
بعله میتونی داش.... منم ترم اخریم و این ترم میرم میگیرمش....نقل قول:
یعنی دیگه ما پودمانی ها نمی خواد اون امتحان رو برای گرفتن مدرکمون بدیم ؟ یعنی الان من برم مدارک مورد نیازشون ( عکس + دیپلم ) رو بهشون بدم و مدرکم رو بگیرم ؟؟؟:sq_8:
دقیقا 13 ساعت با تهران فاصله دارم! بعد مدرک قبلیم نرم افزاره و قبل ترش حسابداری!!(چقد مرتبط!!).... ولی معدلم میانیگن تا حالا 16.35 بوده و از این ترم با توجه به واحد ها و تصمیماتم، بالای 17 خواهد بود!نقل قول:
اونا مهم براشون بومی بودنته و بعضی وقتا هم مرتبط بودن عنوان مدرک قبلیت و اگه معدلتم بالای 15 هست کلا حله!
نمیدونم.... باید ببینم چطو میشه درس خوندم! اولا اصلا میخوام ریکس کنم برا دولتی یا اینکه تغییر رشته بدم! چون درسهایی که درس بدم اون چیزی نبود که انتظار داشتم! دلسرد تر شدم حتی!ولی برنامه سازی وب رو راحت میتونم نمره بگیرم چون همین الان دارم از طریق طراحی سایت(PHP و ASP) پول در میارم!!.... اگر خوب بود وضعیت باقی درسام، حتمی ریاضی ها رو یه خورده کار میکنم که ایشالا رتبهی خفن بیارم!نقل قول:
ریاضی سعی کن سفیده سفید ندی. 2تا تستشم بزنی خوبه با اون درصدایی که خودت گفتی و میانگین 40% عمومی راحت تهران یا هرشهری دوست داری رشته دلخواهت قبولی.
عصلا انتظار نداشتم که برنامه سازی وب این درس ها رو داشته باشه! حالا درس های تخصصی گرایش طراحی صفحات وب چیه؟! نکنه دیزاین منظورش باشه؟! عاره؟ دیزاین؟ خو چه کاریه! این دو رشته باید یکی باشن خو...عجب ادمایی پیدا میشن!نقل قول:
این دروس ترم 3 و 4 اخذ میشن 2 ترم اول دروس گرایشها مشترکه . من شنیدم میشه بین گرایشها تغییر رشته داد. امنیت به نظرم یکم سنگینتر باشه بحث رمزنگاری و اینا داره که رو مخه ولی رشته خوبیه. تحت وبم که این روزا خوب جا باز کرده و آینده داره. ضمناً ای تی بیشتر از برنامه نویسی روی solution developing تاکید داره.
اره میدونم.... اتفاقا من تو ایده دادن برای انجام کارها خیلی بهترم! ولی اکثرا خودم ایده میدم و خودم هم درست میکنم! به نظرم اینجوری بهتره تا اینکه با هزار بدبختی ایدت رو بدی به یه نفر دیگه و بعد اون هم نصف و نیمه برات درش بیاره!!! نمیدونم!!!! فک کنم اگر هیچ راهی نموند، باید همون برنامه نویسی تحت وب رو بگیرم....
میشه عکس های مربوط به دو ترم اول که میگی ثابت هستن رو با درس های طراحی صفحات وب برام بذاری؟! ببینم چی درس میدن.....
ولی اون امنیته عجب درس های خوفین!! پشیمون شدم! این رشته رو دوست ندارم! تصورم یه چی دیگه بود!
سلام دوستان
من کاردانی رشته الکترونیک بودم دانشگاه ازاد درس ریاضی کاربردی را پاس کردم
الان همون درس ریاضی کاربردی را تو دانشگاه علمی کاربردی بهم دادن برای کارشناسیict با مدیر گروه صحبت کردم که نامه بیارم که این درس را تو کاردانی با این سرفصل ها پاس کردم قبول نکرد و گفت امکان نداره درس کاردانی را برای کارشناسی تطبیق داد
در صورتی که سرفصل هاش یکیه و کسانی که کاردانی علمی کاربردی رشته ict را میگیرن درسی به نام ریاضی کاربردی ندارن
کسی اطلاع نداره این کار شدنی هست یا نه؟
من درس کاردانی به کاردانی رو تطبیق زدم البته عمومی بود. شاید تو آئین نامه بندی چیزی هست که مدیر گروهتون اجازه نمیده شایدم سرفصلای کاردانی با کارشناسی تفاوت دارن که قبول نمیکنه وگرنه داره لجبازی میکنه..نقل قول:
سلام. درست گفته امکان نداره درس کاردانی با درس کاشناسی معادلسازی بشه .نقل قول:
موفق باشید
خوب اون درس برای کاردانی اون رشته وجود نداره/توی کاردانی رشته ict درسی به نام ریاضی کاربردی با اون سرفصل ها وجود ندارهنقل قول:
درس و سرفصلها یکی هست
درسی که من پاس کردم درسته در مقطع کاردانی بوده ولی سرفصل ها یکی هست و در مقطع کاردانی این رشته که الان دارم کارشناسی میخونم وجود نداره
سلام
کلا میگم علمی کاربردی نخونید
از تجربه میگم
یا سراسری یا آزاد
بخاطر اعتبار مدرک میگم
وگر نه از نظر علمی شاید از خیلی دانشگاه آزادا بهتر باشه
عزیز من الان اعتبار مدرک یعنی کشک وقتی فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی بیکاره دیگه ادم چی میتونه بگه ولی اعتبار مدرک علمی کاربردی حداقل از دانشگاه ازاد خیلی بیشتره چون خودم تو جفتش تحصیل کردم میدونم.بی درو پیکرتر از دانشگاه ازاد وجود نداره.نقل قول:
تایید میشه اعتبار مدرک یعنی کشکنقل قول:
فقط و فقط تخصص مهمه دوست عزیزنقل قول:
سلام
کلا میگم علمی کاربردی نخونید
از تجربه میگم
یا سراسری یا آزاد
بخاطر اعتبار مدرک میگم
وگر نه از نظر علمی شاید از خیلی دانشگاه آزادا بهتر باشه
با پسر عموم که مهندسی نرمافزار پیام نور داره چند تا جا برای استخدام رفتم
همشون تخصص میخوان.همشون زبان میخوان.همشون برنامه نویس ماهر میخوان.مدرک کشکه.هزار نفر اومده بودن که حتی بلد نبودن یه برنامه ساده با C++ بنویسن
دوستان این بخشنامه جدید که اومده مبنی بر حذف نمره زیر 10 و چند تا بند دیگه هم داره، برای دوره پودمانی علمی کاربردی هم اجرا میشه؟
به احتمال زیادنقل قول:
چون برای دروه کاردانی بوده
منتظر ابلاغ و اعلام رسمی اون باشید
موفق باشید
دکتر سعید قدیمی در گفتگوی اختصاصی با واحد مرکزی خبر با اعلام اینکه آیین نامه آموزشی این مقاطع بعد از گذشت ۱۵ سال از اجرای آن بازنگری و اصلاح شد گفت : کاهش ماندگاری دانشجو در دانشگاهها ، ارتقاء کیفیت آموزشی و ایجاد فضای رقابتی از اهداف تدوین آیین نامه جدید است.نقل قول:
وی با بیان اینکه آیین نامه قبلی آموزشی از ۳۵ صفحه و ۸ الحاقیه تشکیل می شد که در بازنگری آن که سه سال زمان برده به ۱۰ صفحه تقلیل یافته است افزود:آیین نامه جدید در مقایسه با قبلی ۱۷ تغییر اساسی داشته است.
دکترقدیمی حذف نمرات زیر ده از کارنامه دانشجو به شرط اخذ نمره بالای ۱۴ در ترمهای بعد، امکان انتخاب واحد از ۱۲ واحد به ۱۴ واحد و در نتیجه امکان کاهش دوره سنوات تحصیلی مقطع کاردانی از ۳ به ۲و نیم سال و کارشناسی از ۶ به ۵ سال ، کاهش مدت ترم تحصیلی از ۱۷ به ۱۶ هفته به علاوه دو هفته بازه زمان امتحانات ، اعطای دو ترم مرخصی زایمان بدون محاسبه سنوات به دانشجویان خانم متاهل و نیز اعطای دو ترم مرخصی بدون محاسبه سنوات به دانشجویان بیمار را از مهمترین ویژگیهای آیین نامه جدید آموزشی برشمرد .
وی همچنین با اشاره به دریافت شهریه از دانشجویان برای دروس افتاده گفت: از آنجا که دولت برای هر درس یکبار یارانه در نظر می گیرد تصمیم بر این شد تا برای افزایش رقابت و سطح علمی دانشجویان از دروس افتاده شهریه دریافت شود که مقدار مبلغ آن نیز بر عهده شورای دانشگاه گذاشته شده است.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به اینکه این آیین نامه مشمول دانشجویان ورودی جدید می شود اضافه کرد: تلاش داریم تا شرایط را برای استفاده دانشجویان ورودی قدیم از مزایای این ایین نامه نیز فراهم کنیم.
اگه کسی متن کامل بخشنامه رو تونست پیدا کنه بزاره اینجا.
این امکان انتخاب 14 واحد رو امیدوارم در دوره کاردانی پودمانی هم لحاظ کنن.
سلام
من پودمانی کاردانی رشته ابزار دقیق ثبت نام کردم برای ترم اول 16 واحد دادن و هزینش شد 412 هزار تون.16 واحد یکم زیاد نیست؟
حالا با این تفاصیل 2 سال طول میکشه مدرک بگیریم یا 2/5 سال ؟
من هم همین رو گفتمنقل قول:
هنوز به طور رسمی بخشنامه ابلاغ نشده
باید منتظر بود
بچه ها من یه سوال دارم ترو خدا هرکی میتونه منو راهنمایی کنه :41:
من رشته ریخته گری پودمانی کاردانی قبول شدم و متاسفانه 2 روز پیش ثبت نام هم کردم و علاالحساب 50 تومن هم ازم گرفتن و همچنین اصل مدرک دیپلمم هم پیششونه.نشستم یه حساب دو دوتا چهارتا کردم دیدم هیچ علاقه ای به این رشته ندارم.زنگ زدم میگم میخوام انصراف بدم میگن باید 150 تومن دیگه بدی تا بتونی انصراف بدی و دیپلمتو بهت برگردونیم.همچنین برای تغییر رشته هم پرسیدم که گفت باید تا ترم دو بخونی و بعدش تغییر رشته بدی.
حالا چنتا سوال دارم
1-هیچ راهی نیست من بتونم بدون اینکه کل مبلغ شهریه ثابتو به این دزدا بدم انصراف بدم و دیپلممو ازشون پس بگیرم ؟
2-اگه به قول خودشون تا ترم دو بخونم و بعدش تغییر رشته بدم به IT دیگه نباید از صفر شروع کنم درسته ؟یعنی از ترم سه به بعد میخونم دیگه درسته ؟
3-راهی نیست که من همین الان بتونم تغییر رشته بدم ؟
1-چرا مث طلبکارا باهاشون حرف میزنید؟ تغییر رشته و انصرافی قانون خودشو داره و تا شهریه ثابتو ندید هیچ کاری نمیتونید بکنید.نقل قول:
2- فقط درسای عمومی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن ، ریخته گری و IT هیچ درس مشترکی باهم داشته باشن.شما ترم اول رو اصلا سر کلاس هم نری فقط ترم اولت تموم بشه بعد میتونی تغییر رشته بدی.
3- برای علمی کاربردی نه.
سلام
من یک تازه کار هستم شدیدا شدیدا نیاز به کمک دارم
من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....
بدلیل علاقه من به هنر و نبود شرایط آن موفق به تحصیل در این رشته نشدم ...حالا فرصت دارم ولی حوصله ی کنکور دادن هم ندارم...از طرفی مدرک آکادمی می خوام
اطلاعات می خوام راجع به علمی کاربردی
1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
3 - کدوم مرکز در زمینه هنر ( گرافیک و یا عکاسی ) در تهران قوی هستند؟
4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....
شدیدا به پاسختون محتاجم :sq_8:
لطفا جواب بدید ...مرسی...
سلام....
دوستان خبری از دفترچهی کارشناسی پودمانی نشد؟!
سلام....
دوستان دفترچهی پودمانی امسال هم اومد ظاهرا...
رشتهی مورد نظر بنده،( برنامه نویسی تحت وب، ایتی...) رو فقط دانشگاه های بخصوصی درکل کشور داشتن:
داده پردازی تهران!
کارخانجات مخابرات شیراز!
علمی کاربردی قروه 1 سنندج....
جهاد دانشگاهی همدان
بعد تو جدول دیگهای که بعد از جدول دانشگاه ها و رشتههاشون و شهرها بودش،(ظرفیت مرد و زن ازاد و شاغل رو اعلام میکرد مثلا!) دو دانشگاه فرهنگ و هنر10 تهران و جهاد دانشگاهی سنندج هم اضافه شدن....
البته اینها شهرهای مرکزی بودن و مثلا برا اصفهان کسی این رشته رو نداشت... یا شهر های شمال کشور نداشتنش!!!!
شهرهای ترک زبان هم اکثرا داشتن که من بیشتر دوست دارم برم شهرهای مرکزی کشور...
کسی میدونه چرا؟! در حقیقت این رشته خیلی مظلوم واقع شده بود نسبت به 3 گرایش دیگهی IT .....
این قبولیش رو سخت تر نمیکنه؟! مخصوصا که درس های عمومی و کلی میخواد برا امتحان بیاد مثل فیزیک که تو دورهی کاردانی ما نداشتیم اصلا؟؟؟
جدا فیزیکم هست؟ :18:مواد کنکورش چیا هست؟نقل قول:
senaps جان برای کاردانی به کارشناسی ترمی هم دفترچه اومده؟
منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟
اره عرض شود که
ادبیات و زبان فارسی ضریب 1.5!
انگلیسی ضریب 2
مبانی کامپیوتر ضریب 2
فیزیک عمومی ضریب 2.5
ریاضی عمومی ضریب 3
!!
اینجوری من حتی اگر زبان و مبانی رو بتونم 100 بزنم هم شانسی ندارم که دانشگاههای مد نظرم رو قبول بشم!!!فک کنم یه خورده ریاضی و فیزیک عمومی باید بخونم که باهاشون به شدت مشکل دارم.... کلا با ریاضی مشکل دارم من :(
پودمانی از نظر من تنها بدیش اینه که انتخاب واحد نداری و اگر یه سری واحد خاص رو بیوفتی( مثلا 6 واحد) کلا اون پودمان رو افتادی و حالت گرفته میشه و دیگه درس بهت نمیدن!!!!نقل قول:
منم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم.میخواستم بدونم پودمانی خوبه؟کنکورش کی هست و الان دفترچه رو باید از کجا بگیرم؟
دفترچه که رو سایت سنجش هستش.... همون صفحهی اصلی.... 8/10 هشته ده! هم ازمونش برگزار میشه....
به نظر من هم بین گرایش ها و رشتههای موجود، فقط همین برنامه نویسی وب میمونه که ادم هنوز برنامه نویسی بکنه!
بچه ها من دفترچه رو مطالع کردم
2 تا سئوال دارم.دوستان میگفتم که بدون کارت پایان خدمت ثبت نام میکنند اما تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته
2-3 ) مقررات وظيفه عمومي:
براساس اعلام سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه زير را داشته باشند:
1) داشتن كارت پايان خدمت. )
2) داشتن كارت معافيت دايم (كفالت، پزشكي، موارد خاص).
در ضمن من دوره کارشناسی پیوسته پیام نور انصراف دادم.البته کاردانی گرفتم.اما تو دفترچه نوشته قبول نمیکنن
تذكرات مهم:
مشمولان غايب به هيچ وجه حق شركت در آزمون را نداشته و در صورت شركت و قبولي، مجوز تحصيلي براي آنان صادر نگرديده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان
نمي باشند.
دانشجويان اخراجي دانشگاه ها مجاز به ثبت نام و شركت در آزمون نمي باشند.
مدت تحصيل در دوره كارشناسي ناپيوسته حداكثر 3 سال مي باشد.
دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته كه با اخذ مدرك كارداني يا معادل آن فارغ التحصيل، ترك تحصيل، انصراف يا اخراج گرديده اند، مجاز به شركت در آزمون
نيستند.
نمیشه این مشکلات رو حل کرد؟
سلام دوست مننقل قول:
دفترچه جدید امسال رو دارید؟
چون یکسری قوانین تغییر داشته
آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
این قاونو نظام وظیف ههست
برای اطمینان بیشتر به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید
موفق باشید
بله دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست من
دفترچه جدید امسال رو دارید؟
چون یکسری قوانین تغییر داشته
این قوانین جدید رو تو دفترچه امسال که از سایت سنجش دان کردم نوشته.
دفترچه کاردانی به کارشناسی پودمانی علمی کاربردی 91
دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟
اینا برای پارسال بود (90)
گروه صنعت :
» زبان و ادبیات فارسی - زبان انگلیسی
نام کتاب : مجموعه دروس و تست دروس عمومی مدرسان شریف ویژه آزمون کاردانی به کارشناسی
» مبانی کامپیوتر
نام کتاب : مجموعه مهارت های 7 گانه ، آرمان ری بدودیگران، انتشارات کتابخانه فرهنگ
» فیزیک عمومی
نام کتاب : فیزیک عمومی کاردانی به کارشناسی - مجتبی حیدری
» ریاضی عمومی
نام کتاب : ریاضی عمومی (1) - حمیدرضا مقسمی - انتشارات گسترش علوم پایه
نقل قول:
کسی نیست جواب به من بده ؟؟؟؟ لطفا ...
مال امسال رو از کجا گیر بیاریم؟!نقل قول:
دوستان منابع کنکور کارشناسی ناپیوسته پودمانی رشته IT (فناوری اطلاعات) و همچنین سر فصل درساشو رو میدونید ؟
کارشناسی یا کاردانی رو فارقالتحصیل شدین؟!نقل قول:
من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....
بعله داره... باید دید دفترچهاش کی میاد.... همچنین سرفصل درسها و رشته ها رو میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنیننقل قول:
1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
بعله شما هیچ محدودیتی ندارین!نقل قول:
2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
اگر همون میانگین 250-60 تومن بذاریم، بعد از 1.5-2 سال کاردانی 2 تومن پیاده میشین.... البته ظاهرا یکی از دوستان 460 تومن شهریه داده!!!نقل قول:
4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
واقعیت اینه که هنر، از اون دست رشتههایی هستش که شخص خودش باید توانایی داشته باشه.... من خیلی دوستانی دارم که هیچ تحصیلات مرتبطی ندارن، ولی در حد تیم ملی دارن کارهای مربوط به گرافیک و اینا رو انجام میدن.... بعضی هاشون نقاشی میکشن و بعضی ها عکس میگیرن و ...!!!!نقل قول:
5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....
در نهایت، میخوام بگی تو هنر اگر دید هنری و سلیقه داشته باشید، موفقید و ربطی به دانشگاهتون هم نداره!!!! امروز کمتر کسی اسم مدرک و دانشگاه براش مهمه.... این روزا هرکی کار بلد بود، اگر بیسواد هم بود میذارنش روی سر و دکتر و مهندسش بیکار میمونه چون کار بلد نیست!
دفترچه ترمی کارشناسی کی میاد؟کسی گه پودمانی الان دانشجو هست میتونه دیگه ترمی شرکت کنه و قبول شد تطبیق بده بره ترمی همون رشته دیگه؟
دفترچه پودمانی کارشناسی مگه اومده ؟
<<مهندسی فناوری- کارشناسی حرفهای>> چیه دیگه؟