لابد کسی نگرفته دوست عزیز ..........نقل قول:
Printable View
لابد کسی نگرفته دوست عزیز ..........نقل قول:
تا جایی که میدونم اینجا کسی از مخابرات سرویس نمیگیره.نقل قول:
کسی هست که شرکتی رو معرفی کنه که بتونه adsl را برای خطوط فیبرنوری ارائه بده برای منطقه (300 دستگاه)مرکز شهید رجائی
چهار ماه پیش قرار بود این امکانات را مرکز شهید رجائی ارائه بده لطفا ً اگر کسی در این رابطه اطلاعی داره بگه
متاسفانه اطلاعی ندارم.........نقل قول:
من 128 از پارس گرفتم..روزها سرعت دانلود با ای دی ام بین 140 تا 150 و تا 180 هم میرسه..شبا بین 16 تا 20 ... واقعا دارم باش حال میکنم
ایول
با شاتل دارم بین 50 تا 75 دانلود میکنم. واسه ساعت رایگان خیلی خوبه.
آفرین به شاتل، تا یک ماه پیش که من داشتم سرعتش از 20 بالاتر نمیرفت.نقل قول:
منم دارم با پارس آفلاین 30 تا 40 دانلود میکنم.:5:
خ.شا بحالتون ...
ما که با صبا سرعت شبانمون از 10 بالاتر نمیره ....
ولی روزا عالیه ...
با جی پی آر اس ایرانسلم سرعت دانلودمون از 10 بالاتر نمیره ...
نمیدونم چه دردیه به جون ما افتاده که با سرعت بالای 10 نمیتونیم دانلود کنیم :31:
به به
دوستان امروز تایپیک رو داغ کردن
به نظر شما از شاتل اکو بگیرم یا آرت ؟
دوستان شاتلی وضعیت سرعت شبانه رو توی این چند روز چگونه دیدن ؟
راستی مجتبی جان mojtaba-civil به زودی مزاحمت میشم برای کارت طلایی هم واسه خودم هم یکی دو تا از دوستان
دانلود شبانه اکو شاتل که بگیر نگیر داره.نقل قول:
میگن آرت بهتره. ولی دیشب که شاتل ترکونده بود،من اکو 512 دارم سرعت از 50 پایین نمیومد. در حد چند ثانیه میومد رو 47-45 و سریع میرفت بالای 50. خیلی خوب بود. ولی از شاتل هیچ چیز بعید نیست و باید آمادگی هر جور ضد حالی رو داشت.:31:
تا همین چند شب پیش سرعت به ندرت از 10 بالا میرفت.
اگه برات به صرفه هست، آرت بگیر.
دوستان کسایی که مشکل دارند با کم شدن شارژ و 2 برابر کم شدن شارزشون با این شماره تماس بگیرید مدیریت شهرستان ها و گفت تا الان کسی گزارشی نداده ؟
مدیریت مشکلات شهرستانی ها آقای درخشان
02188553723
t2 download چه کار میکنی؟ میخوای آی اس پی رو عوض کنی؟
من اسمت رو هم نمیدونم. اگه میشه اسمت رو هم بنویس.
اگه مشکل حل نشه آره عوض میکنم . مگه خلاف میکنم اعتراض هست مگه شما مشکلی دارین دوست من .
متوجه منظورت نمیشم. مثلا من چه مشکلی ممکنه داشته باشم؟نقل قول:
فقط چون روزهای قبل گفته بودی که میخوام سرویسم رو عوض کنم، خواستم بدونم تصمیمت چی شد.
در جواب اون یکی سوالت هم باید بگم که اصلا عشق صبا نت نیستم، از شاتل سرویس میگیرم، اینا رو فکر کنم همه تو این تاپیک میدونن.
مگه شما مشکل ما رو ندارینقل قول:
:39::16:نقل قول:
بابا ما هممون چه شاتل چه پارس و صبا مکافات داریم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا:19:
هر شرکتی یه مشکلی داره. یکی حجم می دزده یکی سرعت کم میکنه یکی ... :2:
سر و ته یه کرباسن!
من که پرس و جو کردم انگار اصلا تو اهواز نمیدهنقل قول:
البته تو شهر های دیگه هم که سرویس میده کیفیت و سرعتش -->:2:
عجب پینگی دارما !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان 5 ماه از صبانت دارم سرویس میگیرم ولی تا حالا شارژم رو ندزدیه انصافاً ....
قبلاً یکی دو بار رفاتک (پارس آنلاین) یه 400 500 مگابایتی ازم خورد ولی صبانت تا حالا همچین مشکلی رو نداشته ....
شاید کسی داره از اکانتت استفاده میکنه ...
والا این مشکلم نوبر دیگه تو ایران ....
منم هم شاتل داشتم هم پارس ولی نمی دزدیدن به جاش با کم کردن سرعت سرحالمون میارن
دوستان شاتلی چون قرار به کوچ دارم به شاتل یه سئوال داشتم
من قبلا مشترک شاتل بودم تا پیش از عید
داستان اینجوری بود که برای دانلود شبانه هر چند دقیقه یک بار سرعت رو به صفر می رسوند که باید
دی سی میکردی دوباره وصل میشدی تا مشکل حل بشه
می خواستم بدونم هنوز این مشکل پابرجاست یا نه ؟
با تشکر
نه. این مشکل رو تا حالا نداشتم.نقل قول:
من تو این تاپیک قبلا اشکالات شاتل رو گفتم ولی اینکه ترافیک زیادی کم کنه رو تا حالا نشنیدم، تو تاپیک کاربرای شاتل هم ندیدم کسی به این مشکل اشاره کنه، اکثر اعتراضها به شاتل واسه سرعت شبانه بوده.
سلام به دوستان همشهری.
من تازه این تاپیک و پیدا کردم..اونم تو یه سرچ اتفاقی..بگذریم.
من الان از طلوع رایانه سرویس می گیرم..256 نامحدود...حدود 3 ساله..خیلی راضیم..مخصوصا وقتی که از طرف خود فن آوا تهران پشتیبانی می شد حرف نداشت..الان که طلوع رایانه گرفتتش هم خوبه ولی به پای خود فن آوا نمی رسه..
تا الان قطعی خیلی کم داشتم..شاید تو این 3 سال 3-4 بار شایدم کمتر که برای این قطعی ها هم خسارت دادن..معمولا هم یا قطعی سراسری بوده یا از مرکز مخابراتی..
افت سرعت اصلا ندارم..در هیچ موقعی از روز و شب..
ولی دو تا از فامیلام تو دزفول و کرج چند ماهی هست 128 شاتل گرفتن..اوایل سرعتشون منطقی بود..یعنی حدود 16-17..که بایدم همین باشه ولی الان یه 4-5 ماهی هست که سرعتشون 60 به بالا هست.
تا اینکه 2 هفته ی پیش این پسرخاله ی ما اس ام اس زد که الان داره با سرعت 1mg دانلود می کنه!!!
من سرعتم 30 هست..!! زور داشت انصافا! اونا نصف من هم پول نمی دن..
خلاصه منم با یکی از دوستان رفتیم شاتل درخواست سرویس دادیم..
وقتی رفتم دفتر طلوع رایانه که سرویس قبلیم و قطع کنم یه توضیحی داد که منطقی بود و قانع شدم..
گفت شاتل الان پهنای باندش و ازاد گذاشته و تا زمانی که پهنای باندش ازاد باشه می تونه با سرعت بالا سرویس بده..گفت که ما هم چند ماه قبل پهنای بان و ازاد گذاشتیم ولی چون در حق کسانی که سرویس گرونتر و پرسرعت تر گرفته بودن اجحاف می شد..برا همین دوباره پهنای باند و محدود کردیم..البته اصلا تغیری در سرعت من بوجود نیومد..بهش هم گفتم ولی تعجب کرد!!
حالا یه راهنمایی بکنید دوستان...دوستم که امروز براش وصل کردن متوسط سرعتش 60 بود..بد جور وسوسه شدم...
معلوم نیست این شاتل تا کی پهنای باندشو ازاد می زاره؟؟:13:
من این قضیه شارژ دزدی صبا نت رو قبول ندارم! چون از نزدیک با سیستم کارشون آشنا هستم. دوست عزیزی که این مشکل رو داشتن از لپ تاپ یا از پیسی جای دیگه استفاده کنن ببینن بازم همین مشکل هست؟ اگه نه از شرکت بخوان 1 بار اکانتشون رو ببنده و دوباره باز کنه.:46:
دوستان مخابرات اهواز ADSL می دهد مانند تهران؟
1. پهنای باند شاتل برای سرویس های نامحدود باز نیست و با سرویس 128 میتونی 16k دانلود کنینقل قول:
2 برای سرویسهای eco پهنای باند توی روز بازه که اگه بخای زیاد دانلود کنی ترافیکت زود تموم میشه وباید ترافیک اضافه بخری. دانلود شبانه هم که داغونه.
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
راسته میگن پارس آفلاین حجم میدزده؟:2:
امروز چهارمین روزیه که از پارس آفلاین سرویس گرفتم. توی سایت زده 700 مگ استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش اینقدر استفاده نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب همین خطم و نگه دارم که بهتره...:23:نقل قول:
ممنون.
دوستان کسی اینجا از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکنه ؟
سرعت خیلی پایینه میخوام یه گزارشی بفرستم واسه ایرانسل میخوامم بدونم واسه شما هم پایینه ؟
من بعضی وقتها استفاده میکنم ، آره سرعتش پایینه نسبت به اون چیزی که میگن در شهرهای بزرگ بالاست ...نقل قول:
------------------------------------------
تازه سرعت خود adsl هم چند روزه وحشتناک شده ...
دیگه میشه گفت پارس (آفلاین):13:
ساعت 6:50 عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی ناراضی نیستمنقل قول:
سرعتم معمولا 25 ه
البته پایین بالا میشه ولی معمولا رو 25 ه
واسه gprs فک کنم خوب باشه !
شهر های دیگه رو چنده؟
پارس هم سرعتش رو 30-40 ه:2:
کجای اهوازی ؟؟نقل قول:
بابا من تو کیان آباد دارم جون میکنم از 10 بالاتر نمیره ...
خیلی خیلی بشه دم دمای صبح 13 14 ...
سرعت جی پی آر اس تو شهرهای بزرگ دیگه هم دور و بر 25 تا 35 هست .
گوشیت چیه ؟
امروز رفتم فاز 2 پاداد جی پی آر اس حتی آی دی یاهوو هم باز نمیکرد چه برسه به سایت ...
صد رحمت به کیان آباد خودمون .
من لشکرم (مرکز انقلاب دی: )نقل قول:
گوشیمم n78ه
یکی از دوستام میگفت تو یزد سرعت 95ه !(با n82)
حالا مگه خیلی با gprs کار میکنی؟؟؟؟
بیخیال...........!
از gprs همراه اول کسی استفاده کرده ؟
من فعالش کردم ولی وقتی میخام مشخصات گوشی رو ارسال کنم که تنظیماتشو برام بفرسته میگه سرویس دیتای شما فعال نیست در حالی که مطمئنم gprs فعاله
گفتم شاید تو اهواز هنوز راه نیفتاده ؟
... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه
به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم
راه افتاده، من خودم استفاده کردم.نقل قول:
اگه سرویست فعال نیست به این آدرس برو فعالش کن.
تنظیماتش هم باید توی سایت mci.ir شماره خط رو وارد کنی که برات بفرستن.کد:http://mci.ir/web/guest/231
کد:http://mci.ir/web/guest/220
اگه دانلود شبانه برات مهم نیست از شاتل بگیر. مطمئن باش حتی 1 کیلوبایت هم ازت نمیدزدن:31:نقل قول:
من خودم 7 ماه اشتراک شاتل داشتم.
الانم از پارس دارم که بعد از شش روز 1گیگ از ترافیکم تموم شده. احتمالا پارس هم میدزده.:2:
شبانه واسم مهم هست اگه شبانه سرعتش 5 باشه راضی هستم چون الان صبانت منطقه ما سرعت شبانه 2 هست و 0 میشه اون هم 3 شب شروع دانلود هستنقل قول:
چرا رفتی پارس ؟
همه شرکتها از ترافیک مردم میخورن ، واقعاً بدبختن:5:
دوستان قطعی زیاد داره شاتل یا نه ؟