منم از اينكه يك سري نرم افزارها روش نصب نميشه اعصابم خورد ميشه و مي خوام آندروييد رو روش نصب كنم . نظرتون چيه ؟
Printable View
منم از اينكه يك سري نرم افزارها روش نصب نميشه اعصابم خورد ميشه و مي خوام آندروييد رو روش نصب كنم . نظرتون چيه ؟
واقعا قصد خرید داری؟نقل قول:
ســـلام..دوستان من جت ام رو میخوام بفروشم...
به نظر خودم در حد دست دوم تمیزه...فقط قسمت درگاه یو اس بیش ...قسمتیش شکسته...هرکسی خریدار بود بگه عکس براش بزارم....سالم هم هست.....محتویات جعبه اش هم همه اش سالمه..فقط هندزفریش هست که قسمتی از سیمش لخته....ابته از گوشی ددست دوم این چیزا رو انتظاری نباید داشته باشیم...........
قیمت : ندارم....خودتون یه چیزی بگید بالا پایینش میکنیم.
رنگ: رز بلک...rose black
هرکس خواست خصوصی بده..:20:
سلام -گوشی جت-خریداریه مهر 89 -کاملا سالم -هم گوشی هم لوازمش حتی یه خط نداره-بیشتر این 1سالو خاموش بوده چون سربازی بودم-150-تا 160
ســـلام..دوستان کسی قیمت نو گوشی رو داره..؟؟قیمت روزش..؟؟
230-240 ولی هیچ کس نمیخره...نقل قول:
گوشی شما رو هم اگه عکس بزاری و انتظار قیمت بالایی نداشته باشی خریدارم...
اوکی ممنون..نقل قول:
230-240 ولی هیچ کس نمیخره...
عکس که حتما..به روی چشم...روی چه پایه قیمتی مد نظرته و فکر میکنی..؟؟نقل قول:
گوشی شما رو هم اگه عکس بزاری و انتظار قیمت بالایی نداشته باشی خریدارم...
اگه رمز مادریش رو فراموش کردید کد
ستاره 2767*3855مربع
رو بزن فقط همه اطلاعاتت ریست می سه.
لوگوی گوشی من استارت آپ vodaphone پس چرا؟
sw: s8000ACIF4 csc: s8000VODIF6(E010) OKحالا بخوام فریمورش رو عوض کنم این VODApHONE میره یا نه ؟
اصلا فریمور کدومش جدیدتر و بهتر ؟
جان من جواب بدید اصلا چرا لولوش فرق داره؟
یه سوال دیگه تو باتری گوشی شما بچه ها اسمی از چین اومده یا نه ؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
گوشی S8003 رو دارم یه بار گوشی رو فلش کردم و بعد از اوون دوربین کار نمیکنه و پیغام Up Date Firm Ware رو میده . میخواستم بدونم چیکارش باید کنم و اینکه آخرین فریمورش کدومه ؟
یه سئوال دیگه اینکه بدون اینکه برنامه خوده CD ی گوشی رو نصب کنم چجوری میتونم از Phone Book م Back up بگیرم ؟
یه مورد دیگه ینکه مثلا سرعت اینگوشی باید زیاد باشه در صورتیکه بسیار کنده !!! اینو چی کارش کنم اساتید ؟
pc suite این گوشی رو میخواستم.یکی لینک بده برای دانلود.سی دی شو گم کردم.:45:
سلام اساتید
اپرا مینی نصب کردم روی گوشی اما برنامه اش لود نمیشه تا نصف لود میشه و میمونه مشکل کجاست
یه گوشی جت تمیز دارم که چون جیو خریدم می خوام بفروشمش
رنگش absolute black هست ، یعنی کاملا سیاه ( البته قهوه ای خیلی سوحته ) هست و اون خط های زشت فرمز رو نداره ( موقع خرید کلی چدرم در اومد تا پیدا کردم
سالمه ، تاچش هم تازه توی نمایندگی پارس مایکروتل عوض شده
اگر کسی مایل بود پیغام خصوصی بزاره
آقا من هم cd رو گم کردم و از سایت سامسونگ هم Samsung New PC Studio رو دانلود و نصب کردم ولی باز گوشی رو نشناخت . چرا چرا چرا؟
نقل قول:
چند بار نصب کنید و گوشی رو ریستارت کنید شاید مشکل حل بشه. بعضی وقتا پیش میاد. از جاهای دیگه اپرا مینی های مختلف رو دانلود کنید و نصب کنید شاید درست بشه.
سلام دوستان عزیز
از دیروز تا حالا ی مشکلی برای تاچ گوشیم پیش اومده:
وقتی ک میخوای رو ی ایکونی کلیک کنی کار نمیکنه ولی وقتی ب صورت افقی دست رو صفحه میکشی و میخوای صفحشو عوض کنی ب راحتی انجام میده نمیدونم مشکل چیه ولی فکر میکنم این نوع مشکل نرم افزاری باشه چون اگه سخت افزاری بود کلا نباید کار میکرد.
دوستان لطفا بگن ک من چیکار کنم همین جوری داره برام اس میاد و من نمیتونم بخونمشون!
اقا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام..معلوم نیست مشکلت نرم افزاری باشه چون گوشی خودم خراب شد منم همین فکر رو میکردم برای من تاچش جا به جا میزد...مثلا شماره 3 رو میزدی سک مسزد..فکر میکرد نرم افزاری که بعداش متوجه شدم نه سخت افزاریه...خاموش روشنش کن....سیم و رم ات هم در بیار..ببین درست میشه....نقل قول:
سلام دوستان عزیز
از دیروز تا حالا ی مشکلی برای تاچ گوشیم پیش اومده:
وقتی ک میخوای رو ی ایکونی کلیک کنی کار نمیکنه ولی وقتی ب صورت افقی دست رو صفحه میکشی و میخوای صفحشو عوض کنی ب راحتی انجام میده نمیدونم مشکل چیه ولی فکر میکنم این نوع مشکل نرم افزاری باشه چون اگه سخت افزاری بود کلا نباید کار میکرد.
برای اسمس ات هم ...برو قسمت log...از اونجا ببین میتونی بازش کنی یه جوری...
اقا بنده همینجا از تمامی دوستان تشکر میکنم دگ تاچش کلا کار نمیکنهنقل قول:
فردا ببرم علاالدین ببینم چی میگن بازم تشکرررررررررررر:13::13:
خوب مبارکه..:31:گفتم در شرف خراب شدنه..ببین رفتی علاالدین از 16 بهت قیمت میدن تا 35....همشون هم میگن اصل هست و اصلا جنس فرع ما کار نمیکنیم و اینا.....ارزون بندازی 1 ماه دیگه دوباره خراب میشه...و این حرفا.......بگرد قیمت هارو ببین بعد بده به پایین ترینش..همشون یه جوره..بهترینش هم بندازی..گوشیت بخوره زمین تمومه....خراب میشه.نقل قول:
اقا بنده همینجا از تمامی دوستان تشکر میکنم دگ تاچش کلا کار نمیکنه
فردا ببرم علاالدین ببینم چی میگن بازم تشکرررررررررررر:13::13:
به انصافتو 35 تومن چ خبره؟!!!!!!نقل قول:
بردم با 15 تومن تاچشو عوض کردم
جت ام رو برای فروش گذاشتم ، absolute black هست رنگش و همه چیش سالمه فقط یه ذره سوکت 3.5 میلیمیتریش قطع و وصل میشه به نظرتون به فروشنده بگم چند روش قیمت بزاره؟ بالاترین قیمتی که بشه فروخت واقعا
من گوشی جت s8003 دارم با نرم افزار pc suite خودش مشکل دارم و نمیتونم ارسال اس ام اس کنم به نظر شما چه کار باید بکنم .. به جای ان از چه نرم افزاری استفاده کنم ...
البته مشکلش اینه که وقی روی sms sender کلیک میکنم اصلا بازش نمیکنه ... تا حالا چندبار پاک کردم نصب کردم درست نشد ؟؟
برای قسمت اس ام اس ها پسورد نذاشتی؟یا توی تنظیماتش دست نبردی.یه بار اینباکس و خالی کن و بعد چند تا اس که اومد امتحان کن.من همیشه از این نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی نداره.نقل قول:
سلام دوستان.
گوشی جت من تا 270 پیام بیشتر قبول نمیکنه و برای اینکه پیام بخواد کامل برسه باید پاک کنم.
این در حالی هست که حافظه گوشی برای اس ام اس تا 500 تا زده.
چرا اینطوره و باید چکارش کنم؟؟؟
ممنون
نه دست نزدم شاید هم زدم خبر ندارم تنظیمات اصلیش بگو نگاه کنم ببینم چه جوریهنقل قول:
چرا مثل سابق کسی جواب درست و حسابی نمیده؟؟؟
سلام
دیگه فریمور جدید واسه این گوشی در نمیاد؟
سلام
من یه جت دارم مشکی کامل (پشتش هم مشکیه (رنگ خاص)) در حقیقت قهوه ای سوخته
حدودا 1سال و نیم از خریدش می گذره اما سالمه ظاهرش
چند می خرن؟
کجا بهتره برم؟
سلام
من یه گوشی s8000 jet دارم ، چند هفته ای هست که گوشی در حالی که شارژش پر هست ،موقع کار کردن یه دفعه خاموش میشه !! وقتی هم روشنش میکنم نشون میده که شارژ خالیه :18:
عجیب تر از این اینه که اگه 20 دقیقه دیگه گوشی رو روشن کنم شارژ گوشی تا نصفه پر هست و میتونم 3 یا 4 دقیقه باهاش کار کنم و بعدش خاموش میشه و دوباره همون آش و همون کاسه...:18::18:
یه چیز عجیب تر اینه که اگه باهاش کار نکنم به اون زودی خاموش نمیشه !!!:18:
خیلی عجبیه، تاحالا از هیچ کس همچین چیزی رو نشنیدم!!
نمیدونم مشکلش چیه
میخواستم برم باطری بخرم ، گفتم شاید اصلا از اون نباشه
دوستان راستی گوشی چند وقت پیش یه ضربه خورد، از فاصله 30 سانتی افتاد رو کاشی...
ممنون میشم کمکم کنید:10:
یکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
ســـــــلام
والا من این گوشی رو دارم زیادم از دستم افتاده زمین تا حدی که باطری یه طرف بود در پشت یه طرف:31: داغون شد گوشیم.اما هنوز بنده خدا کار میکنه.
اما اینی که شما میگین بیش از یه باطریه کارش.ببرین بدین یکی چک کنه براتون مشکل و بگه اگه دوست داشتین بدین تعمیر اگه نه که خودتون شروع به
تست کنید دیگه.یه روز باطری عوض کنید بعد جواب نداد باید برین سراغ راه حل های بعدی.که هزینه بر میشه و وقت گیر میشه.
سلام
دیکشنری تاچ واسه جت میشه معرفی کنید
خواهشااا
عجله ای هست
سارا دیکنقل قول:
Saradic منتها فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی جدا از هم نصب کنید
لینک دارید ازشوننقل قول:
هر دوتا رو سارا دیک داره؟
دیکشنری PMD انگلیسی به انگلیسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :
دیکشنری سارادیک انگلیسی به فارسی و بلعکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :
مرسی داداش اما لینک دوم انگار اشتباهه
اصلاح کردم لینک و محدد چک کنید:20:نقل قول:
سلام به همه
اقا بالاخره آخرین ورژن فریمور این jet8003 چی هست که بشه از اینترنت دانلودش کرد؟
اگه کسی لینک دانلودش رو هم بزاره ممنون می شم.
ببخشید یه سوال داشتم آیا گوشی s8003 فرمت تصویری mkv اجرا میکنه یا نه چون خودم ریختم اجرا نکرده آیا راهی هست که اجرا کنه.