کسی از بسته های رویایی همراه اول تا حالا استفاده کرده اگه آره خوب بوده یا نه
من هر کاری میکنم اصلا gprs وصل نمیشه چه برسه به بسته ها
کسی میتونه کمکم کنه
کسی از بسته های رویایی همراه اول تا حالا استفاده کرده اگه آره خوب بوده یا نه
من هر کاری میکنم اصلا gprs وصل نمیشه چه برسه به بسته ها
کسی میتونه کمکم کنه
بالاخره درستش کردم
فرستادم واسه نمایندگی
ولی حالا باتری رو نشون نمیده هر کاری هم کردم نتونستم پیداش کنم این کجاست ؟
سلام آقا سعیدنقل قول:
بالاخره اینجا می خوام سوالای اساسی رو بپرسم.اول اینکه سبکترین رام پیشنهادیت کدومه؟(لایت)
رام پیشنهادی رو تو ایمیل بهم جواب دادی ولی می خواستم بدونم آخرین ورژن رامها کدوم یکیه؟
در ضمن قراره شنبه برم دی وی دی ها رو بگیرم اگه سوال نامربوط می پرسم به خاطر اینه که هنوز دی وی دی ها به دستم نرسیده.
راستی تو نرم افزارها contact managerهم گذاشتی؟ اگه آره کدومو پیشنهاد می کنی؟برای بلوتوث چی؟
راستی رام مانیلا دار هم گذاشتی؟
ببخشید که سوال زیاد می پرسم . امیدوارم پشیمونت نکرده باشم .با تشکرات فراوان
نقل قول:
برو:
clock/word clock
اسم شهری که ساعت گوشی رو تنظیم کردی انتخاب کن ،بعد وقتی پنجره ی time and date اومد تو آخرین خط گزینه ی disply the clock on the title bar in all programs رو خاموش کن.
بچه ها نرم افزار فونت و اس ام اس فارسي هست واسه گوشي ؟
چرا هر چی برنامه و بازی نصب میشه با اینکه در حافظه 16 گیگ میریزم ولی میره توی حافظه اصلی 512 mb!!!! باید چکار کنم؟؟
نقل قول:
هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نقل قول:
لینکشو برات پیام خصوصی کردم
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
منظورتون اینه که باتری رو تو تسک بار نشون نمیده؟نقل قول:
این تسک بار جدید رو نصب کنید ببینید درست میشه:
کد:http://www.mediafire.com/?zm0jmgbw2nw
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
نقل قول:
بعضی برنامه ها باید در حاظه اصلی نصب بشه حتی شما اگه در هارد هم نصب کنید به طور پیش فرض تو اصبی نصب میشه . مشکل بزرگی نیست مخصوصا برای من که رام لایت دارم و 200 مگ خالی دارم!
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
نقل قول:
نرم افزار هست که فونت گوشی رو عوض کنه . به نظرم زیاد لازم نباشه . فونت فارسی همراه با نرم افزار mobidiv نصب میشه و قابلیت اس ام اس فارسی رو اظافه میکنه:
خواندن فارسی:
نوشتن فارسی:کد:http://www.4shared.com/file/207730432/a73b6643/MOBiDIV_Multilingual_Support_3.html
کد:http://www.4shared.com/file/lYR5elQS/FingerKeyb-21-WVGA.html
سبکترین ( واقعا سبک ترین) : I8000NXXJE2_LITE_20100514.nb0 با حجم 100 مگ!!!! داخل دی وی دی 2نقل قول:
آخرین ورژن رام اصلی تا امروز که چک کردم اینه: PDA_I8000NXXJE3_HW_40.MST با حجم 480 مگ!!!
نسخه کوک شده از روی همین اصلیه: I8000NXXJE3_lite.nb0 داخل دی وی دی 2
کانتکت منیجر فقط phonebook خود سامسونگ رو به صورت نصبی گذاشتم. به نظر کافی میاد . اگه رام سنس دار نصب کنید خود سنس یه فون بوک توپ داره.
رام مانیلا دار همون اچ تی سی سنس داره که یه چند تایی توشه مثل JE1_Sense2.5_Rh.nb0
رام تاپ فلو دار هم گذاشتم: Rapid_JE2_TF3D_ENG.nb0
مرسی از این که جواب می دین !نقل قول:
هارد ریست اینطوریه:
گوشی رو خاموش کن ( برای اطمینان باتری رو دربیار و دوباره جا بزن)
سپس این دکمه ها رو نگه دار : volumme up + lock + power + call
وقتی گذینه فرمت اومد دکمه تماس رو بزن تا فرمت کنه و خلاص ! گوشی مثل روز اولش میشه!
من اینارو قبلا می زدم ولی کار نمی کرد ! الان فعلا دنبال اینم که ببینم می شه درست کردش یا نه ( توی موداکو پرسیدم ) اگه جواب نداد 2 باره امتحان می کنم !
2باره مرسی !
نقل قول:
امکان نداره کار نکنه خوراک هر روز خودمه!! دوباره امتحان کن صد بار امتحان کن . میشه خوب هم میشه:46:
سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
اخه گوشی یهو روشن می شه هیچی هم به این عنوان نمی اد من برای اطمینان بیشتر تمام دکمه های سخت افزاری رو هم گرفتم ولی جواب نداد ! :دينقل قول:
باید ترتیب داشته باشه ؟؟؟
--=-=-=-=-=-=-=-
الان درست شد !:دي
مخسی !:دي
منم این مشکلو دارم وقتی داری اس ام اس رو می خونی یه بک بزن توی صفحه ی قبلش خوب نشون می ده ! :دينقل قول:
سعید جان من فارسی ساز را نصب کرم ولی چرا وقتی sms میاد کلمه ها را برعکس و با حروف جدا ار هم نشون میده؟؟
تو اپرا هم همین جوریه !
نقل قول:
والله من یه رام داشتم که هرچی فارسی ساز روش نصبیدم و هر بلایی سرش آوردم درست نشد و همینطوری درهم برهم میشد! ولی وقتی که رام عوض کردم این رام جدیدم این مشکل رو نداره!
اگه چند نفر بودن کمکم کنن یه رام توپ کوک میکردم مخصوص کاربرای ایرانی. ولی حیف که تنهایی نمیتونم چون خیلی سرم شلوغه زندگی خیلی سخت شده باید همش بدویی. وقت کم میاری
بالاخره رام رسمی JF1 هم معرفی شد (در حال دانلود و نصب هستم) نکته جالب اینه که این رام عربیه!!!!! واقعا به درد ما میخوره :20: عکساشو که دیدم متوجه شدم :20:
لینک دانلود:
It's a 6.5 rom.
Eboot_I8000JPJF1_HW_40.7z (174 KB)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I8000XSGJF1.7z (11.5 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.001 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.002 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.003 (60 MB)
PDA_I8000JPJF1_HW_40.7z.004 (20.1 MB)
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
سعسد جان این رام جدیده که عربیه یعنی خودش دیگه عربی رو مینویسه نیازی به فارسی ساز نیست؟
چه تغییراتی داشته؟
سعید جان این رام لایته دیگه ؟
چون حجمش 140 مگ بیشتر نیست
نقل قول:
نقل قول:
آره نصبش کردم عربیه ولی ویندوز 6.5 فکر کنم از این به بعد مایکروتل این رام رو نصب کنه چون مثل رام مایکروتله فقط جدید تر. رام لایت نیست وقتی بازش کنی حجمش زیاد میشه
چقدر رم و رام خالی داره ؟
باگ نداره ؟
به نظرتون با نصب این رام ممکنه مشکل حافظه گوشی حل شه؟نقل قول:
ممنونم میشم نظر بدید
کسی میدونه چجوری میشه با کامپیتر از gprs استفاده کرد ؟
با 8510 تو pc studio یه گزینه داشت میزدی خیلی راحت وصل میشد
نخیر البته تا جایی که من اطلاع دارم و در پست های قبل گفته بودم گوشی های جدید امنیا مشکل سخت افزاری دارند و به قول آقا سعید باید با گارنتی خرید چون سری های قبل عید با بعد عید فرق دارند قبل عیدی ها گوشی های تبلیغاتی بودند و سری بعد عید جنبه تجاری دارند تولید انبوهنقل قول:
ولی من با مهندس دلغندی از اعضای مایکروتل تهران صحبت کردم ایشون گفتند که این برنامهای که نصب میکنیم دیگه مشکل فارسیتونو حل میکنه ولی این رام خیلی خیلی سنگین بود و وقتی گوشی رو هارد ریست کردم
منوهاش برگشت به عربی و با هیچ راهی انگلیسی نشد ووقتی با نمایندگی تبریز تماس گرفتم و اطلاع دادم گفتند بیار تا یه برنامه بزنیم درست میشه و منم نبردم اونجا و به حرف آقا سعید عمل کردم
الان رام گوشی من
je1_Lite with sense هستش
من الان بسته اینترنت ایرانسلو فعال کردم که باهاش فریمورو دانلود کنم ولی همه سایتا فیلترن
هر چی میخام خودمو کنترل کنم نمیشه همش یاد خواهر و مادر یکی میوفتم :grrr:
نمیدونید چجوری به اینترنت وصل بشم با gprs ؟
ادیت : نگفتین تا خودم پیداش کردم
عجب سرعتی داره ... دم ایرانسل گرم
نقل قول:
این رامی که نصب کردی photo album نداره باید نصب کنی.
کد:http://rs555.rapidshare.com/files/386115315/i8000nxxje1_photoalbum.cab
سلام دوستان:5:
منبع:
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/07/02/play-station-1-su-omnia-2-ecco-come-installare-lemulatore/
سعيدجان سلام
باتوجه به ورژن نرم افزاراي گوشيم براي آپديتش چه نرم افزارهايي با چه ورژني هايي پيشنهاد ميدي؟
PDA:I8000JPJA4
CSC:I8000XSGJA5
PHONE:I8000XXJA1
Windows6.5 Professional
سلام سعید جان
من این ورژن جدید رو دانلود ونصب کردم فقط زبان گوشی عربی میشه و وقتی میخوام انگلیسیش کنم میگه باید ریاستارت کنی که بلد نیستم چطوری ریاستارت کنم میشه کمکم کنی؟
راستی این رام عربی خیلی سنگین بود
یه سوال دیگه
من دنبال این رام میگردم
PDA:I8000 JPJA4
CSC:I8000 XSGJA5
PHONE:I8000 XXJA1
اگه لینکهاشو بلد بودی واسم بذار ممنون میشم
نقل قول:
مگه گارانتی مایکروتل نداری؟ عوضش کنی کارانتیت میپره ها. من تو فروم موداکو هنوز کسایی رو میبینم که به علت گارانتی گوشیشون هنوز ویندوز 6.1 و آپ نکردن!
در هر حال من رام زیر رو پیشنهاد میدم:
کد:http://rapidshare.com/files/387056987/JE1_Sense2.5_Rh.nb0
سعيد جون فدات!
آره نمي خام گارانتيش بپره!
ميبرم ماكروتل هر چي جديد استاندارد با مسوليت خودشون بريزن!
آقا يادي از ضعيف ضعفا هم بكن:11:
نقل قول:
سلام سعید جان منم گارنتی دارشو دارم
ولی رام گوشیم رو عوض کردم ولی دنبال این رام میگردم که داشته باشم تا اگه زمانی گوشی مشکل پیدا کرد این رام رو بریزم روش
PDA:I8000 JPJA4
CSC:I8000 XSGJA5
PHONE:I8000 XXJA1
اگه کمک کنی ممنون میشم
2.سعید جان رو این گوشی اندروید نصب میشه یا نه؟
3.من قبل اینکه ویندوز مبایل داشته باشم اکثرا با سیمبیان کار میکردم و اکثر فوت و فن هاشو بلد بودم
مثلا اس ام اس های یکسال قبلمو همیشه داشتم رو مموری
رو گوشیهای سیمبیلان مسیج هارو رو فون مموری یا مموری کارت ذخیره میکردیم ولی الان رو این گوشی من چنین چیز هایی نمیبینم
حال راهی هست تا اس ام اسهای قبلی رو رو این گوشی برگردونم و اس ام اسهای جدید رو رو مموری کارتم ذخیره کنم ؟
4. آقا سعید با اینکه زیاد سوال میکنم ببخشید چون فعلا من طبق دستورالعملهای شما جلو رفتم و راضی هستم من رو کنتاکت هام مثلا نام خودم +شماره حسابهای بانکی واسه 4 بانک با add note گوشی فایل اضافه میکردم ولی رو این گوشی نمیدونم چطوری این کار هارو انجام بدم
و جواب پست قبلی من که رام عربی رو که نصب کردم و زبانش رو به انگلیسی برگردوندم
خواست سافت ریست کنم که این کار رو خواهش میکنم بهم یاد بدید
ممنونم از اینکه زیاد مزاحمت میشم
سلام سعید جان الان همه جای گوشیم شیشه ای شده بغیر از لبه ی اب و هوا.اونم بهم میگی داداش.ممنون:46:
دوستان این رامهای موجود در سایتها فقط مخصوص یک گوشی خاصه یا نه برای همه w.mهاست؟
مسعود جان هر گوشیه ویندوز موبایل رام مخصوص بخودشو داره و به همه ویندوز موبایها نمیخوره
دوستانی که این گوشی را دارن و با اینترنتش کار وردن ممنون میشم که بگید اینترنتش چطوره? سرعت لود صفحات بالاست? دوستان در یک کلام این گوشی بهتره یا گوشیهای اچ تی سی? راضی هستید از این گوشی? اگر بار دیگری خواستید وین موبایل بخرید آیا مجددا همینو انتخاب میکنید? و الان این گوشی قیمتش چند شده? ممنونم دوستان
سعید جان من این فریمور و دانلود کردم ... 4 تا فایل pda فرمتشون 001 و 002 و 003 و 004 ه ... اینارو باید چیکار کنم ؟
فال phone هم نداره که !
نقل قول:
این فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
فایل phone جدیدترینش که لینک زیر :
کد:http://rapidshare.com/files/377948270/Phone_I8000XXJD1.rar
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
نقل قول:
اینترنتش خوبه . سرعتش مناسبه با اپرا 10. ولی اچ تی 2 یه کم سریعتره. حتی سرعت لود اچ دی 2 از آیفون یه ذره سریعتره من فیلم یوتویبشون رو دیدم. موقعی که من این گوشی رو خریدم اچ تی 2 200 تومن گرونتر بود! ( داداشم اچ تی 2 داشت ) کیفیت صفحه اچ تی 2 تو ذوقت میزنه مطمعن باش. درضمن مقایسه این دو تا گوشی درست نیست وقتی هنوز 200 تومن اختلاف قیمت دارن!
قیمت این گوشی 4 صد و خورده ای
قیمت اچ تی 2 6صد و خورده ای
نقل قول:
1-والله لینک درست حسابی هنوز پیدا نکردم. اونی که بهت دادم نشد؟
2- آندروید هنوز تکمیل نشده یه نفر نسخه ناقصشو نصب کرده گوشیشو خراب کرده.
3- تو مسیج آپشن یه قسمت هست که تنظیم میکنی که اس ام اس ها کجا ذخیره بشه بگردی پیدا میکنی. در مورد تبدیل اس ام اس های سیمبین به ویندوز موبایل نمیدونم.
4-تو این گوشی باید نرم افزار phonebook سامسونگ رو نصب کنید که کلی گذینه داره برای اضافه کردن:
کد:http://www.4shared.com/file/DE1ygJ5S/i8000nxxje2_samsungphonebook.html
چه کاری؟ سافت ریست؟؟ نرم افزار سافت ریست:
کد:http://www.4shared.com/file/hghcF3dZ/SoftReset.html
الان این کارو کردم فقط همون فایل 001 باز میشه و بقیش ارور میده ... فایل 001 هم فرمتش باز mst نیست کهنقل قول:
این فایلها رو بذار کنار هم و نرم افزار 7zip رو نصب کن . و با این نرم افزار بازش کن.
سلام.اقا سعید جواب پست قبلی منو میدی.یه دنیا ممنون داداش
نقل قول:
نه پس قسمتای 2 و 3 رو خراب دان کردی. در ضمن پسوندش mst نیست . nb0 که در قسمت pda لود میشه . ( من خودم امتحان کردم فایل سالمه)
نقل قول:
اینو نصب کن دیگه کامل شیشه ای شو!
کد:http://www.mediafire.com/?5zujmjyyku0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]