logo جان .. فکر کنم داری کل تاپیک رو میخونی ...نقل قول:
خوبه ..
من اینا رو گذاشتم چون که اون موقعه کسی متوجه اش نشد ... در ضمن ..اکیپ سوتی خونا هم عوض شده ...سری جدید اومدن ...:10::27:
Printable View
logo جان .. فکر کنم داری کل تاپیک رو میخونی ...نقل قول:
خوبه ..
من اینا رو گذاشتم چون که اون موقعه کسی متوجه اش نشد ... در ضمن ..اکیپ سوتی خونا هم عوض شده ...سری جدید اومدن ...:10::27:
اره من دارم تاپیکو کامل میخونم بسیار تاپیک قشنگیه من خیلی باهاش حال میکنمنقل قول:
اما خداییش اینجا شما سرور سوتی ها هستی فکر کنم اگه روزی 3 ،4 تا سوتی ندی شب خوابت نمی بره
راستی از زحمات همه بچه ها هم جا داره تشکر کنم که تاپیک به این زیبا یی ساختین
ديروز معلممون گفت هر كي در مورد زيست و علوم تجربي سي دي داره بياره من نمرش ميدم منم غافل از همه چي رفتم سي ديه 50centرا كه پاكتش كپيه همون سي ديه زيست بود بهش دادم وگفتم باشه مال خودتون .معلممون هم با كلي ذوق گفت اينم يه 20واسه تو پسر گلم. ماهم از ديروز ظهر تا حالا تو كفيم كه چه كنيم
حالا فردا هم زيست داريم از بروبچز خواهش ميكنم دعام كنند.
آخی. قصه نخور. درست میشه. احتمالا اخراج میشی :دی
بچه ها یه سوتی نسبتا باحال ( ما که خیلی حال کردیم شما رو نمیدونم) امیدوارم خوشتون بیاد.
یه بار معلممون رو خر کردیم که فلان فیلمو ببینیم.(اون کلاسمون استثنائا 7 نفره بود)
خلاصه یکی از بچه ها که خونشون نزدیک بود رفت لبتاپشو آورد.
اون دوست ما هم گفت که آقا دقیقه 20 تا 25 ش مورد داره نرسیده اونجا ردش کنید.
این معلم ما هم که بیخودی شاخ بود... اصلا نمیزاشت دست به کامپیوتر بزنی...:5:
یادمه اون یارو نرم افزار playerش هم چیز درست حسابی نبود... اون معلم ما هم hotkeyهای نمیدونم کدوم برنامه رو بلد بود فکر میکرد بقیه هم مثل همونه...
آقا چشتون روز بد نبینه. نزدیک همون جا بده رسیده بود. این معلم ما هم اومد که رد کنه . یه چی زد کار نکرد دوباره 10 تا دکمه رو با هم فشار داد بازم کار نکرد.( میخواست تریپ حرفه ای بیاد که مثلا من فقط با کیبرد کار میکنم.)
اخر سر زد قفل کودکشو فعال کرد... بد خت شده بود اینجوری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رسید همونجا که نباید میرسید.....
اونم نتوسته بود هنوز قفلشو باز کنه....فکرشو بکنید صداشم کم نبود...
اون شده بود اینجوری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که از خدا خواسته شده بودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه قاطی کرد زد در لپتابو بست گفت بسه دیگه بچه ها برید خونتون واسه امروز کافیه....
سلام دوستان
من 3 سال پیش وقتی با دوستام داشتیم میومدیم خونه جلومون یه پسر هیکلی بود یکی از بچه ها بهش گفت هیکل
اون فکر کرد که من بودم خلاصه زد زیر گوشم منم چنان زدم زیر گوشش که خدا برای کسی نده اما قصه اینجا تموم نمیشه پیره هیکلی اومد منو بلند کرد و انداخت داخل جوب و من توی جوب دراز کش شدم وقتی به خودم اومدم
دیدم دختر ها و پسرها که تازه از مدرسه تعطیل شده بودند دارن بهم میخندند من دیگه داشتم میمردم تا برم خونه
از کنار هر کسی رد میشدم دماغشو میگرفت:19:
حسین فهمیده=>سعید هوشیار
ناپلئون=>نافرعون
به روباه میگن کو دمت
یه بار سر کلاس زیست معلم پرسید چند تا حیوان گیاه خار نام ببر:
منم گفتم: ملخ - خفاش - کرم خاکی
جدا همینا رو گفتم. یهو دیدم معلم و بچه ها بد نگاه میکنند.
معلمه گفت یعنی جدا ملخ و کرم خاکی از گاو و گوسفند زودتر به ذهنت رسید؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني معلمتون واقعا گفت گياه خار(نگفت گياه خوار)؟:31: خب طبيعيه ديگه كه تو هم اون جوابا رو بدي:27::27:نقل قول:
نقل قول:
خیلی باحال بووووود فقط خیلی واسم جالبه بدونم خودت چی فکر کردی که اینا رو گفتی تفکرت تو اون لحظه خیلی جالبه
[quote=SR72;2079554]قربان همتون ....
من هم سوتی های باهالتون رو 2نبال مینم ...
مدرسه ما رو که یادتون هست ؟
quote]
ای ول خیلی باحال بود.واسه منم پیش اومده یه بار یکی از بچه ها جلوی یکی از معلما افتاد. معلممونم هول شد گفت وای چی شد؟حالا معلمه مرد ورفیق منم دخمل.منم مث BBC PRIMEپریدم گفتم بچه ها دید اقای ... چه جوری هول شد؟بیچاره سکته زد و مرد.اقا چشتون روز بد نبینه دیدم اونا در رفتن .منم تو این فکر بودم که اینا چرا خول شدن؟برگشتم که برم دیدم همون اقای.....پشت سرمهنقل قول:
ای ووووووووووووولنقل قول:
بچه خلااااااااافنقل قول:
هه هه ههنقل قول:
کلی خندیدم دمت گرمنقل قول:
این دیگه چیه؟نقل قول:
:31::31:شکلکارو خوب و بجا اومدی:10:نقل قول:
ایول ... چون منم تقریبا کل تاپیکو خوندم ... یعنی 2نبال کردم ...نقل قول:
بعدشم ..من کجا اینجا سرورم ؟
من هر از گاهی سوتی هامو اینجا میدم ...مپل شما ..
انجا ebicross روزی 2 3 تا نده خابش نمیبره .... اوشون سرورن ...:31:
:31::31::31: کرم خاکی ......نقل قول:
:18: بسیار این لحظه ... لحظه ی بدیه ... خوشحال شدم یکی تونست درکم کنه ....:10:نقل قول:
قربونت ....milin3m عزیز ...:10:نقل قول:
امتحان شفاهی پای تخته بود. غلط املایی از من بود :دینقل قول:
يعني معلمتون واقعا گفت گياه خار(نگفت گياه خوار)؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب طبيعيه ديگه كه تو هم اون جوابا رو بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هول شده بودم. مخم قاطی کرده بود. اگر ادامه پیدا میکرد قصد داشتم ماهی و پلانکتون و دایناسور رو هم بگم. واقعا وقتی معلمه گفت گاو و گوسفند از خجالت داشتم میمردم. جالبیش اینجا بود که با دست به بچه ها اشاره میکرد و دونه دونه میگفت گاو، گوسفند, اسب, خر و بچه ها یکی یکی میرفتن تو خودشون.نقل قول:
خیلی باحال بووووود فقط خیلی واسم جالبه بدونم خودت چی فکر کردی که اینا رو گفتی تفکرت تو اون لحظه خیلی جالبه
:31::27::10::8:نقل قول:
فکر کنم اینا سوتیهاییه که حاجیمون داده که خیلی خلاصه گفتن مثلا به جای ناپلئون گفتن نا فرعوننقل قول:
بچه ها مرسي تاپيك خوبي شده
بچه ها سلام همونطور كه گفته بودم امروز زيست داشتيم :31:
اولي كه معلم اومد سر كلاس منو كشيد كنار و بعد 2 تا سيلي گفت برو دفتر تا من بيام.:41:
منم با قيافه ي مظلوم رفتم 8 تا اوردنگي هم از مدير و 123 تا سيلي هم از ناظم خوردم.:41:
همه ي اينا به كنار وقتي كه قضيه را واسه دبيرمون تعريف كردم از بس پشيمون شده بود ميخواست بگه توهم بيا منو بزن:11: كه به لطف و عنايت حضرت حق نگفت وگرنه اولين دانش اموز قاتل ايران ميشدم..........................:5:
خوب پس به خير گذشت :دي
اره خدا خواست كه معلممون فكر نكرد ميخواستم گولش بزنم.......................
اقا يه سوتي دادم داغ داغ فقط بپاييد كه نسوزيد.
داشتم از كلاس بر ميگشتم تو اتوبوس بودم چند نفر پشت سر من بودن داشتن حرف از سيم كشي دندون و اين چيزا كه از دوستش يه سوالي در همين رابطه مي پرسه منم كه اصلا تو حال خودم نبودم (از اثرات تست ديگه) فكر كردم كه راننده و شاگردش دارن با هم صحبت مي كنن و يهويي اين شاگردش روشو طرف من بر مي گردونه و اين وسط فكر اين سوال رو از من پرسيده ( آخه من هم دندونام سيم كشيه) منم شروع كردم براش صحبت كردن.....
يارو فكر مي كرد يه ديوونه ديده.:2::2::2::2::2::2:
مطمئنی سوتی بود :دی ؟نقل قول:
اینم یه سوتی دیگه از دوستم. یه بار تو شهر غریب ( زنجان ) با یه دختری تو کافی نت قرار داشتم. در کافی نت از این درهایی بود که اتوماتیک باز میشن و کلا نمای شیشه ای داشت و از بد روزگار اونهایی که پشت سیستم ها نشسته بودن کاملا در ورودی رو میدیدن. منم تیپ زده بودم خفن و طبق معمول کمی دیر کرده بودم واسه همین با عجله داشتم میرفتم از دور که در کافی نت رو دیدم خوشحال شدم و سرعتم رو بیشتر کردم که زودتر برسم. تا اینکه به یک قدمی در رسیدم احساس کردم اتفاق بدی داره میفته اما دیگه دیر شده بود و بوووووووم.... برخورد با چنان شدتی بود که صدا تو کل پاساژ پیچید و من یه دوسه دور دور خودم چرخیدم و تا تونستم دوباره تراز بشم و صاف بایستم. یهو دیدم صاحب کافی نت که به خانم بود با عجله اومد طرفم و کلی معذرت خواهی که ببخشید در خرابه از این حرفها... منم دیدم تمام مشتری ها دارن کر کر به من میخندن و طرف مورد نظر همراه با دوستاش از همه بیشتر داشتن میخندیدن. دیگه واینسادم یه راست از پاساژ زدم بیرون و بیخیال طرف شدم.
خیلی باحال بود . همئن بهتر که تو نرفتی ... اینقدر نگاهت میکردن که آب میشدینقل قول:
يعني بازي كرايسيس اين قدر خشنه!!!کد:http://shop.p30world.com/products/008282.php
نوشته بازي براي گروه سني 71 سال به بالاست.!!!
بگردين پيدا ميكنين
منظور 17 بوده حتما :دی
MetalikA خیلی توووپ بود سوتیت:31:ولی کاش هیچوقت واسه من پیش نیاد:13:
منم یه سوتیه توپ دارم2-3 پیش تعطیلات نوروز بودو کل خونواده رفته بودند مسافرت منم مونده بودم خونه خالم اینا یه روزی که خونشون پر مهمون بود منم مث ابلها رفتم نشستم پیش مهموناشون:8:
یکی از مهموناشون مثلا اومد منو تحویل بگیره گفت مامانت اینا مسافرتن؟منم گفتم بله اونم در اومد گفت جا مامانت اینا سبز وخرم منو میگی قیافم شده بود علامت سوال به عمرم همچین چیزی نشنیده بودم فکر کردم میگه جا مامانت اینا سبزی خوردم:13::19:دیدم جور در نمیاد ولی گفتم ضایست جوابشو ندم از دخترخالم پرسیدم چی؟سبزی خورده اونم گفت اره منم دیدم بحث خوردنه با یه نازی گفتم نوش جون
آقـــــــــا دختر خالم یهو ترکید از خنده منم فهمیدم 3کردم یه جوری به دخترخالم نگا کردم که دیگه ابرومونو نبر:28:اونم نامردی نکرد:21:و واسه همه توضیح میده که من چه سوتی دادم اونام تا تونستن بم خندیدن:16::16:
حالا اوناییم که اونجا نبودن با سرعت نور فهمیدن از فرداش هر کی مارو میدیدقیافشو اینجوری میکرد:27: میگفت جا مامانت اینا سبزی خوردم:19::19::19:
ممنون از سو تی های قشنگ و .. دوستان گل و گلاب:)
منم سره فرصت سوتی می زارم براتون .
:5: بهترین کارو کردی .... چون هیچ جوری نمیشد 3 شو گرفت !:31:نقل قول:
طرف اصفهانی بودس ؟:31::31::27:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط M.etallic.A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی سوتی بود :دی ؟
اینم یه سوتی دیگه از دوستم. یه بار تو شهر غریب ( زنجان ) با یه دختری تو کافی نت قرار داشتم. در کافی نت از این درهایی بود که اتوماتیک باز میشن و کلا نمای شیشه ای داشت و از بد روزگار اونهایی که پشت سیستم ها نشسته بودن کاملا در ورودی رو میدیدن. منم تیپ زده بودم خفن و طبق معمول کمی دیر کرده بودم واسه همین با عجله داشتم میرفتم از دور که در کافی نت رو دیدم خوشحال شدم و سرعتم رو بیشتر کردم که زودتر برسم. تا اینکه به یک قدمی در رسیدم احساس کردم اتفاق بدی داره میفته اما دیگه دیر شده بود و بوووووووم.... برخورد با چنان شدتی بود که صدا تو کل پاساژ پیچید و من یه دوسه دور دور خودم چرخیدم و تا تونستم دوباره تراز بشم و صاف بایستم. یهو دیدم صاحب کافی نت که به خانم بود با عجله اومد طرفم و کلی معذرت خواهی که ببخشید در خرابه از این حرفها... منم دیدم تمام مشتری ها دارن کر کر به من میخندن و طرف مورد نظر همراه با دوستاش از همه بیشتر داشتن میخندیدن. دیگه واینسادم یه راست از پاساژ زدم بیرون و بیخیال طرف شدم.
اینم سوتی بود؟؟؟ نه نبود مگه نمیدونی جدیدا االکی آدم بخوره زمین سوتیه؟؟؟ کی گفته اشتباهات لفظی سوتیه اونو همینجوری گذاشته بودم فضا عوض شه به هر حال محرم و صفره بچه ها یکم گریه کنن بد نیست وگرنه ما رو چه به سوتی اما بد نیست دنبال معنی سوتی بگردی شاید یه چیزایی پیدا کردی
با سلام هدف من از گفتن این سوتی این است که تا دیدید ایدی کسی بازه خودتون رو addنکنید
چند روز پیش برای اپ کردن وبلاگم به کافی نت رفتم همه دستگاه ها پر بود دیدم یه خانومه از جاش پا شد
و بیرون رفت منم تا دیدم دستگاه خالی شد نشستم پشتش دیدم یه یاهو بازه اسم id هم دخترونه بود
من اصلا اهل این کارا نبودم یه بار گفتم بزار خودمو addکنم و همین کار را هم کردم بعد ادامه دادم به کارای
دیگه و وقت دانلود شد دیدم دستگاه دانلود منیجر نداره دستگاه های دیگر هم خالی شده بود
رفتم پای یه دستگاه دیگه شروع به کار کردم دیدم زنه اومد نشست پای دستگاهی که من پشتش بودم
صاحب کافی نت هم یه اقایی بود که رفته بود بیرون و نامزدش که این خانوم باشه رو گزاشته بود تا چند دقیقه هوای کافی نت رو داشته باشه
دیدم مرده (صاحب کافی نت) اومد تو زنه رفت یخ چیزی در گوشش کفت دیدم هر دو تاشون دارن چپ چپ منو نگاه میکنن منم قرمز کردم دیدم هوا خوب نیست پول رو گزاشتم روی میز و سریع رفتم بیرون
بدون خداحافظی
از اون وقت به بعد هر وقت میرم توی اون کافی نت یارو به من میخنده نمیدونم چرا
نگرفتی منظورمو... کل مطلب رو نگفتم حرف برادر دوستت رو گفتم... میگم مطمئنی سوتی داد ؟:دی !!!نقل قول:
اینم سوتی بود؟؟؟ نه نبود مگه نمیدونی جدیدا االکی آدم بخوره زمین سوتیه؟؟؟ کی گفته اشتباهات لفظی سوتیه اونو همینجوری گذاشته بودم فضا عوض شه به هر حال محرم و صفره بچه ها یکم گریه کنن بد نیست وگرنه ما رو چه به سوتی اما بد نیست دنبال معنی سوتی بگردی شاید یه چیزایی پیدا کردی
سلام
یه سوتی از خیلی سال پیش، دوران ابتدایی بودم ..یادمه تازه یخمک و این چیزا اومده بود ...ما هم تا حالا نخورده بودیم فقط دست چند نفری بود که دیده بودم ...
بعد از کلاس با رفیقم از جلویه یه سوپر مارکت رد میشدیم دیدم از اینا گذاشته تو ویترینش منم رفتم گفتم دوتا از اینا بدین ....
گرفتم و یکیشو دادم به رفیقم یکی هم خودم ...با دندونام به زحمت سوراخش کردم و شروع کردم به مکیدن ...
یکم خوردم دیدم خیلی بد مزس ... رفیقم هم گفت اره خیلی بد مزس این بچه ها چجوری از اینا میخورن ؟
گفتم ولش کن حالا که خریدیم بخوریم دیگه حیفه :31:
با هر بدبختی بود تونستیم نصفش رو بخوریم ...بد جوری کف کرده بودم احساس میکردم حباب ازم خارج میشه:5:
بعد از مدتی یه روز رفتم در اون مغازه دوباره به یارو گفتم از اینا طعم دیگش رو ندارین که بهتر باشه ؟
یارو گفت کدوما ؟
گفتم همین یخمک کوچیکا ....
یارو گفت نه اقا جون اینا یخمک نیست ...اینا شامپو بالشتیه !!!:27:
اونجا بود که گفتم ای باغت آباد انگوری :20:
نقل قول:
خوب چرا یجور میگی که آدم نگیره مطمئنم منظور نداشت آخه طفلک وقتی حرفش تموم شد خشکش زده بود فجیعا
وایییییییییییییییی خدایا ترکیدم....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا قشنگ بود ای ولللللللللللللللللللللللل لللللللللنقل قول:
آره از اون اصیل خفناشم بود:13:نکنه تو هم اصفهانی؟:8:نقل قول:
یه سری سوتی تلوزیونی که چند ماه پیش واسم میل شده بود رو میزارم
خوندنش واسه اونایی که نخوندن خالی از لطف نیست!!!
چند سال پیش توی یه برنامه زنده شبکه تهران (فکر کنم شبهای تهران بود) احمدزاده بعد از اینکه یکی مسابقه رو برد گفت:
هدیه ای به رسم امانت به شما میدیم!
توی اخبار سراسری بود که آقای بابان همراه همکار خانومش میخواست خداحافظی کنه
گفت: به همراه خانمم از شما خداحافظی می کنم!
یکی از برنامه های زنده شبانه چند سال قبل بود که تو شبکه تهران پخش می شد و احمدزاده و حسینی مجریاش بودن.
خسرو شایگان (دوبلور) تلفنی باهاشون تماس گرفته بود و اینا هم گیر داده بودن
که یه آهنگی رو که معمولا زمزمه میکنی بخون.
هرچی این بنده خدا می گفت الآن چیزی یادم نیست ول کن نبودن
که یه دفعه شروع کرد به خوندن :
مرا ببوس ...! مرا ببوس ... اون دو تا هم که دستپاچه شده بودن فورا گفتن به به چه صدای خوبی!
حالا میرسیم سر سوال بعد و هر جور بود نذاشتن بقیشو بخونه.
یه بارم تو برنامه کودک (حالا همه فکر میکنن من برنامه کودک می بینم) عمو پورنگ اجرا می کرده مسابقه تلفنی بوده
یه دختره زنگ زده بوده ، پورنگ بهش میگه بابا خونه هست باهاش صحبت کنم میگه هست ولی حمومه ،
میگه مامان چه طور ؟ میگه مامانمم حمومه !!!
یه بار گوینده اخبار ساعت ۲ میخواست بگه وفات پدر آقای احمدی نژاد گفت: شهادت پدر آقای احمدی نژاد که سریع درست کرد.
ولی معلوم بود اعصابش خرد شده و چند تا اشتباه دیگه هم کرد.
يه خاطره ديگه از عمو پورنگ (يه صداي دخترونه)
- الو ؟
- الو ؟
- سلام
- سلام
- خوبي
- مرسي . عمو پورنگ ؟
- جانم ؟
- من خيلي دوستتون دارم
- منم خيلي دوستت دارم عزيزم . اسمت چيه ؟
- كتايون
- كتايون ؟ خوبي ؟
- بله
- كتايون ؟ من ازت سوال مي پرسم . تو بگو كتايون . باشه ؟
- باشه
- كي از همه بهتره ؟
- كتايون
- كي تو كارا به مامان كمك مي كنه ؟
- كتايون
- كيه كه مامان دوستش داره ؟
- كتايون
- كيه كه بابا وقتي از در مياد ماچش مي كنه ؟
- مامان
وایییی. کلی خندیدم...دمت گرم:31:نقل قول:
من سوم راهنمایی بودم که یکی از درس های دینی مربوط به مالک اشتر و از اینجور چیزا بوده بعد درس تمام شد یکی از دوستام به معلم میگه : مالک اشتر همون پیامبره ؟؟؟!!!!!!!!!!!:blink:
همین دوست بنده دفعه پیش ماه رمضان رو گفته بود محرم ( به نیش کشیده شد ) :blink:
ياد يه چيزى افتادم:
پدر ما نقل مىكرد زمانى كه محصل دوران ابتدايى بوده، يه بار معلم دينى به يكى از بچهها مىگه: چهارده معصوم رو نام ببر ببينم پسر! پسره با لهجهى روستايى خودش مىگه: امام اول على، امام دوم حسن، امام سوم حسين، امام چهارم معاويه عليه السلام، پنجم حضرت شمر، ششم ابن ملجم،... معلم هم يه دفعه كلى فحش و بد بيراه مىگه به اين بيچاره كه اين مزخرفات چيه مىگى بچه! بقيه هم يواشكى مىخنديدن، چون كسى جرات بلند خنديدن نداشت!
كلا اون زمان سطح سواد و آگاهى مردم خيلى كم بوده، سادگى و پايين بودن IQ اين دانشآموز هم مزيد بر علت شده.
◙