من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.نقل قول:
الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!
Printable View
من یکی یکی امتحان نکردم! ولی همون یدونه رو گذاشتم برای فیفا09 کار کرد.نقل قول:
الان مشکل من فقط سیو نشدن Auto Player Switching و Digital هست.
اینا مشکل منه ! وگر نه آنالوگ کار میکنه!
آقا یعنی چی که میگی هم نسخه دمو داره هم فول؟!نقل قول:
اون موقع که من گفتم بازیش نسخه فول نیست شما نزدیک بود مارو بزنی!!!
حالا خودت میگی هم دمو داره هم فول؟!!!!:19:
بگو ببینم فرق نسخه دمو با فول چیا هستش؟!:13:
قبلا" یه بار نسخه ی دمو 09 ر. گرفتم اینکه هیچ فرقی نداره با بازی اصلی فقط اینکه بعد یه زمان بازی فرسوده میشه و Trial هست ! مثلا" من یه فصل منیجر مود میرفتم کارش تموم بود !نقل قول:
نسخه ایکس باکس انقدر فرق داره که انگار کلا یه بازی دیگه س! واقعا نسخه PC یه جور دهن کجی به PC بازهاس! البته من نسخه xbox رو هم نسبت به PES آش دهن سوزی ندیدم، ولی بازی ویژگی های زیبا و خاص خودش رو داره که جذابش می کنه و آدم دوست داره به بازی کردن ادامه بده، به خصوص ظرافت هایی که در گیم پلی بازی. البته من رو که برای خرید xbox قانع نکرد :d
سلام به همه :
یکی از دوستان لطفا به من جواب بده.
برای بار سوم دارم راهنمایی میخوام ولی انگار نه انگار ...
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
منم بار اول که 09 رو گرفتم بعد از یه فصل منیجر دیگه نتونستم ادامه بدم ولی کرکش رو که دانلود کردم درست شدنقل قول:
اگه این بازی هم کرکی داره که درستش میکنه لطفا معرفی کنین
برای ساخت اکانت در فیفا 10 شما به داخل بازی نرو بروی به start بعد به all program بعد به ea sport بعد fifa 10 بعد Electronic Registration داخل اون گزینه creat acont بزنیدنقل قول:
خیلی راحت
L1= Trigger runنقل قول:
R2= pace control
L2= cancel/dummy move
سلام.نقل قول:
یعنی چی با همین اینترنت؟ سیستمش رو میاره خونه شما؟ یا ISP یتون مشترکه؟ یا فقط اونم دایل آپیه؟ به هر حال ظاهرا خط شما علاوه بر کندی گیر داره و هر از گاهی تبادل اطلاعات صورت نمیگیره.
در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست. اونو میگید؟
دوستان من الان فیفا 09 رو بازی میکنم و ازش راضی هم هستم...حالا به نظرتون فیفا 2010 رو بگیرم یا نه؟ تفاوت این دو در چی هست؟ اگر فرقی ندارن من به خاطر آپدیت ها و ترکیبهای جدید همین 2010 رو بگیرم.البته منظورم نسخه پی سی هست.
اینطور که یوزرهای دیگه میگن فیفا10 نسبت به fifa09 پسرفت داشته!نقل قول:
البته نسخه pc
چه قدر عجیب! خب میومدن همون 09 رو ترکیباش رو آپدیت میکردن میدادن بیرون!نقل قول:
خب بلاخره باید یه چیزی می دادن بیرون به اسم fifa10 که با fifa09 فرق کنه دیگه!:27:نقل قول:
بازم تاکید میکنم نسخه pc
چون نسخه کنسولی که همون میشه نکست و خودمم دارم بازی میکنم خدای فوتبال هست یعنی واقعیت!
نقل قول:نقل قول:سلام؛نقل قول:
پسرفتی در کار نیست. 360 دریبلینگ، Be A Pro Club And Country, مود فصل و... از ویژگی های جدید فیفا10 هستن:27:
نقل قول:
سلام
دوستم با اینترنت دایال آپ بازی میکنه.
در Online Game Modes تصویر FIFA.com پایین صفحه یه ردیف هست
سلام به همه دوستان :
یکی از دوستان محبت کنند اطلاعاتی در مورد FIFA EARTH بزارند که در سایت رسمی بازی
(EASPORTS.COM) وجود داره.
منظور بازی جدیدی هست یا چیزی دیگه ؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکن اتفاقا با این گیم پلی فوق العاده من دارم حال می کنم
فکرشو می کردی والنسیا تو بازیا از کریس رونالدو بهتر باشه چیزی که هماهنگ با فوتبال واقعی داره پیش می ره
خیلی خوب ساختنش ( آنتونی والنسیا رو میگم)
انصافا دوستان پی اس 10 رو خوب دل بدن
سلام؛نقل قول:
فیفا ارث یه چیزی شبیه گوگل ارث هست که برای فیفا کار شده باشه، در اون می تونید از آمار های واقعی جهان فوتبال، نتایج به دست آمده در بازی های آنلاین، تعداد کل بازی های آنلاین و خیلی چیزای دیگه باخبر بشید.
:11:
سلام!
سایت Gametrailersبه FIFA 10 نسخه نکست جن نمره عالی 9.1 از 10 رو داد!
لینک های دانلود نقد این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
الان فرصت کردم PES 2010 نسخه PC رو که آفلاین گرفتم تست کنم. خیلی کم شاید 3 دقیقه بازی کردم.
گرافیک خوبه اما چهره های غیر عادی هم (نه کیفیت پایین) دیده میشه. نسخه PC و کنسول این بازی یکیه؟ حالا مهم نیست, بحث اصلی موضوع بعدیه.
متاسفانه حس فوتبال واقعی رو نداشت و کاملا به بازی کامپیوتری می بره. بیخود نیست که امتیازش از FIFA کمتره. از صدا تا حالت دویدن و حرکات تند دست و پای بازیکن ها که انگاری کوک شدن. وقتی میرید جلوی دروازه نحوه تمرکز و حرکت دروازه بان رو داشته باشید. تند و غیر طبیعی تکون میخوره. نمی دوم شاید چون من مدتهاست FIFA بازی می کنم حرکات اینا برام غیرعادیه.
توپ مخصوصا روی زمین سریع حرکت میکنه (بقولی کیفیت چمنش خوبه). البته ممکنه طبیعیش اینه و فیزیک توپ FIFA غیر عادی باشه. به هر حال من به اون عادت کردم.
برای من نسبت به FIFA گرافیکش روون تره و لودهای سریعی داره. میتونه بخاطر جزئیات و پیچیدگی کمتر باشه. البته نه در گرافیک ظاهریش.
در یک حمله پراکندگی مدافعین حریف به نظرم غیر طبیعی اومد. اگر اینجوری باشه در وضعیت های دیگه هم آرایش طبیعی تیم در فوتبال واقعی رو نخواهند داشت و توی ذوق می زنه. در طراحی پاس ها هم کمی مشکل حس کردم اما با توجه به زمان کم نشد دقت کنم.
...
این تجربه بسیار کوتاه من از این بازی. ممکنه موردی مثل جایگیری غیر طبیعی اتفاقی بوده یا تنظیماتی داشته باشه اما حرکات بازیکن ها و حس فوتبالش فکر نکنم بیشترم بازی کنم تغیری بکنه.
FIFA 10 PC هر نقصی هم که داشته باشه اما فوتبالش واقعا لذت بخشه. همون بحث تکراری Game Play. تیم ها و بازیکن هاش هم که تکمیله. حتما PES رو بعدا بیشتر بازی می کنم تا خوب بشناسمش. محض کسب اطلاعات و مهارت.
فعلا بای.
من که آخرین pes رو که 2009 بود رو بازی کردم یاد بازی PES playstation 1 افتادم!...فقط انگار گرافیکش یکم بیشتر شده بود
سلام؛
Goalkeeper Gameplay
محتوای مخفی: FIFA 10 Goalkeeper Gameplay
Review
محتوای مخفی: FIFA 10 Review
نکته: آقای مسعود کینگ هم قسمت دوم رو گذاشته بودن ولی به نظر من اینجوری جلوه بهتری داره!
سلام؛
دانلود از:
حجم: 40.01 مگابایتکد:http://ll.assets.ea.com/nawp/na/u/f/GPO/easports/fifa/fifa10/vid/FW_PROMO_976x549.flv
سلام آقا این فیفا من با گیم پد بازی میکنم چرا تکل نداره چرا چاس تو عمق نداره؟؟ پچی چیزی نیست بریزیم درست شه؟؟؟
سلام . دوست عزیز این چی هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظرتون ایشون ایرانی هستند..؟؟ هر چی هم گشتم عکسی ازش پیدا نکردم.
Nima shafee-rad
اینم یک نمای فوق العاده از پنالتی:18:
پچ تماشاگران واقعی!!
این پچ تماشاگران فعلی رو با تماشاگران واقعی تر جایگزین میکنه که اینطوری جو استادیوم هم بهتر خواهد شد.
fifa4fans.com
* همچنین یه پچ رسمی هم برای نسخه های Xbox 360 و PS3 منتشر شده که مشکلات حالت آنلاین و منیجر مد که توسط کاربران گزارش داده شده بود رو بر طرف میکنه!
واقعا جای تحسین داره که اینقدر دارن به حرف گیمر ها گوش میکنن!
کلا موفقیت فیفا دلیل اصلیش همین توجه به نظرات گیمر ها هستش!
سلام؛نقل قول:
تازه جزئیات نسخه 2 پچ هم داره اعلام میشه
پچ شماره 2 منتشر شده!نقل قول:
ام؛
تازه جزئیات نسخه 2 پچ هم داره اعلام میشه
دیروز واسه PS3 منتشر شده بود و امروز واسه Xbox 360
اگه گفتین چرا با اینکه pes 2010 خیلی بعد تر از fifa 10 اومده ولی تعداد صفحات تاپیکش سه برابر این تاپیکه ؟؟
سلام . نگفتید این چی هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین چجوری میتونیم به پچ ایکس باکس دسترسی داشته باشیم؟:10:نقل قول:
دوست عزیز خواهشا لینک این پچ ها رو بذار ما هم دانلود کنیمنقل قول:
وای نکنه باید از لایو دانلود کنیم:41:
خواهشا جواب منو بدهید هرچه زودتر!
مگه به صفحـــات تاپیکه ؟نقل قول:
اون تاپیک بیش تر پستاش اسپمه : دی
مهم گیم پلی و گرافیک هست که فیـــفا 5-6 تا سروگردن از PES بالاتره ! البته نسخه ی کنـــــسولــی !:5:
امتیازات بازی ها رو که مقایسه کنید میفهمیــــد !:27:
نه دلیلش اینه که کنسول مال بچه هاست اینجا هم بچه کمه همه pc کارن تو pc هم فقط pesنقل قول:
چیزی که مسلم هست فیفا 09 نکست خیلی بهتر pes 2009 کار شده بود و قابل قیاس با هم نبودن .
اما در نسخه های 2010 این دو بازی
علیرغم تلاش کونامی برای pes 2010 نتوانست انتظارات رو براورد کنه و جز چهره بازیکن ها و تغییر چمن چیزی واس عرضه نداشت .
من فیفا 9 نکست رو بعد سال ها فیفا بازی نکردن از فیفا 2004 فک کنم بود اخریش دیگه بازی نکردم ,گیم پلی خوبی نداشت علیرغم گرافیک خوبش در اون زمان ها .
اما بعد این همه سال pes بازی کردن چیزی حدود 10 سال . فیفا 9 نکست رو بازی کردم واقعا شوکه شدم از این بازی فوق العاده ای که ea ساخته کاملا مجذوبش شدم گرافیک گیم پلی جو ورزشگاه همه و همه در سطح فوق العاده ای بود .
fifa 10 علیرغم تغییرات کمی که امسال داشت همون تغییرات کمش فوق العاد جذاب بود توپ طرف داور رفتن و بالا بردن پای داور از توپ امکان شروع بازی بعد خطا زمین برفی و.. تغیرات جالبی بودن.
dvd pes خیلی وقته داره خاک می خوره . با بازی کردن دو نیمه pes 2010 دی وی دیشو واس همیشه به خاطره ها سپردم تا سال بعد نسخه جدیدش رو تو کنسول بزارم ببینم چه تغییراتی کرده .
با این رویه ای که فیفا پیش گرفته فکر می کنم چند سال دیگه برای کنسول های نسل بعد کاملا چیزی فراتر از حس واقعی فوتبال بازی کردن داشته باشیم .!
متاسفانه خیلی از دوستان با نسخه نکست کنسولی فیفا آشنایت ندارن و فرهنگ کنسول داشتن در کشور ما جا نیوفتاده بین خانواد ها ,دوستان ترجیح میدن بازی رو در pc انجام بدند تا کنسول ,با وجود نسخه کارنت فیفا برای pc نباید انتظار دیگه از دوستانی که pes رو برتر می دوند در pc داشت .
به جرات می تونم بگم 80 70 درصد یوزرهای این بخش فاقد کنسول و گیم نکست فیفا هستن .
به هر حال پیشرفت هر دو فوتبال لطف بزرگی است به گیمر,ایجاد رقابت باعث تنوع بیشتر و سطح کیفی بیشتر خواهد شد .
ایـــن طرز فکــر اشتباهه !:27:نقل قول:
به نظر شما Tekken 6 یا God of War یا همین FiFa 10 Next یا killzone یا Gears of War یا Forza یا صد ها بازی دیگه بچه بازیند ! :21:
باحال بود... تستش کردم جواب داد... جو استادیوم خیلی بهتر شد...:10:نقل قول:
یاعلی