سلام دوستان. من چند وقتیه اصلا از TV بی خبر شدم. نه قیمتارو میدونم نه مشخضات
الان میخوام یه 55اینچ به بالا بگیرم. بیشتر شد مشکلی نیست ولی کمتر نه
از برند سونی و پاناسونیک چی هست الان تو بازار.
بودجه هم حداکثر 4تومن!
سلام دوستان. من چند وقتیه اصلا از TV بی خبر شدم. نه قیمتارو میدونم نه مشخضات
الان میخوام یه 55اینچ به بالا بگیرم. بیشتر شد مشکلی نیست ولی کمتر نه
از برند سونی و پاناسونیک چی هست الان تو بازار.
بودجه هم حداکثر 4تومن!
-متاسفانه اين قابليت در هيچ كدوم وجود نداره تا جايي كه اطلاع دارم (pvr )نقل قول:
-در مورد pip هم ميتونيد زماني كه توي ورودي هستين يعني tvنيستين پنجره ديگه اي رو از سورس هاي مختلف داشته باشين به حالت هاي مختلف از جمله نصف صفحه
-در مورد lg ld650 بعضي جاها عنوان شده وجود داره وبعضي جاها نه بخاطر اين مطمئن نيستم
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
-فكر ميكنم الان بهترين گزينه در پانا v20 باشهنقل قول:
- ودر برند سوني ميتونه ex700 ويا نهايت 46nx 700 با اين قيمت ميشه تهيه كرد
-در مورد قيمت هم اينجا چند قلمي رو ذكر كرديم سعيد جان : :46:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5595788&postcount=399[/HTML]
کسی جواب ما رو نمیده؟
یه سوال دیگه هم دارم
مگه v25 بهتر از v20 نیس؟
با سلام و خسته نباشید
قصد خرید TV تا 1.500 دارم
اندازه هم 40 اینچ باشه ...
ولی برای خرید گزینه خاصی نتونستم پیدا کنم ...
اولویت اول سونی و بعدی هم فرقی نمیکنه از کدوم برند باشه
یه راهنمایی با توضیحات بدید لطفا
با تشکر
-منظورتون 3d هاي پاني هست ؟ vt25 ?نقل قول:
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
-ميتونيد چون برند سوني علاقمند هستين سراغ sony 40ex500 بريننقل قول:
-در غير اين صورت lg ld650 با قيمت كمتر وامكانات بسيار بهتر از جمله usb
-همينطور samsung c650 كمي گرونتر با امكانات و كنتراست فوق العاده خوب
با سلام لطفآ یکی هم جواب ما را بدهد
آیا خرید سونی x450 را پیشنهاد میکنید یا c650 سامسونگ را
full led های سامسونگ از کدوم سری شروع میشه؟
سلام دوستان خسته نباشید
من میخواستم تلویزیون بگیرم تا خدود 1200000 امروز رفتم چند مدل دیدم هم پاناسونیک هم سونی هم سامسونگ
به نظر شما با این رنج قیمت چی بهتره بگیرم ؟ بعضی ها میگن سونی که ماله مالزی هستش ولی پاناسونیک ماله ژاپنه پس اون بهتره ! راهنماییم کنید که کدوم برند بهتره
در ضمن امروز bx400 سونی دیدم خودم بدم نیومد نظر شما چیه در مقایسه با پاناسونیک و سامسونگ
-يكي از مدل هاي خيلي خوب سوني هست بخاطر LED RGB بودن والبته در سايز هاي 46 و..UPنقل قول:
-منتها از نظر قيمتي توجيهي نداره الان
-به نظر من C650 ميتونه گزينه بهتري باشه
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
-سامي FULL LED ندارهنقل قول:
-فكر ميكنم LG LD650 بگيرين البته يكمي گرونتر بهترين گزينه ممكن در اين رتج قيمت هستنقل قول:
-خودتون رو درگير اينكه كجايي هستند نكنيد (توصيه دوستانه)
-در مورد VS برند ها هم نميشه نظر داد كاملا طراحي وسلايق وامكانات متفاوت هستند
-در مورد BX400 هم به نظرم به EX500 فكر كنيد بهتر هست
سلام دوستان
با بودجه 1300 تلوزيون 40-42 اينچ چي توصيه مي کنيد؟
بيشتر استفاده هم م ا ه واره هست (کانالهاي معمولي)
گاهي هم فيلم فول اچ دي ميبينم با hdmi
بازي هم اگه بشه کرد و تاخير زياد نداشته باشه خيلي توپ ميشه
يه مدل با گارانتي و يکي هم بدون گارانتي معرفي کنيد لطفا
ممنون:11:
سلام خدمت اساتید
این هفته قصد دارم خرید کنم. پس از تحقیقات، به مدل های زیر رسیده ام. حدود قیمت این مدل ها برایم مناسب است. لطفا مرا در انتخاب بهترین گزینه یاری کنید:
Sony 46 EX500
Sharp 40 LE700
Panasonic TH-P42V20
Philips PFL42 7404
اگر تا سایز 42 خرید کنم ازتهران و سایز 46 را از بانه سفارش می دهم. بودجه ام حدود 1 میلیون و هفتصد هزار تومان است. مصرف عمده هم کانال های ماهواره و دی وی دی های غیر اریجینال موجود در بازار است. خواهشمندم دلیل انتخاب تان را هم بفرمایید. اگر در این حدود قیمت پیشنهاد بهتری دارید، سپاسگزار خواهم شد.
اول بهتون LE700 شارپ رو پيشنهاد ميدم. زيرا:نقل قول:
1- كيفيتشو ديدم و خيلي عاليه - فول ال اي دي هست و تلويزيون هاي FUll LED اصولا روشنايي تصوير عالي داره
2- قيمتش مناسبه
3- گارانتي خوبي داره. از اونجايي كه وسايل برقس ممكنه براشون مشكلي پيش بياد داشتن يه گارانتي معتبر خيلي شرطه
بدشم V20 پاناسونيك رو پيشنهاد مي دم كه اينجا بررسي كرده:
مزيتش كيفيت خوبشه ،کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/16
اين دو تا بهترني گزينه ها هستن به نظر من
نقل قول:
ممنون سمیرا خانم
البته من تصویر شارپ رو در یک فروشگاه اوائل یوسف آباد دیدم. احتمالا درست تنظیم نشده بوده، چون تصویر بسیار رنگ پریده و بی حالی داشت. حتی در مقایسه با ال سی دی های خود شارپ که بغلش بودند. خیلی تو ذوقم خورد. خود فروشنده هم پیشنهاد کرد به جای ال ای دی، ال سی دی A85 بخرم.
تصویر فیلیپس و سونی را هم دیدم و بدم نیامده... پاناسونیک تصویر خیلی خوبی دارد. اما هنوز نتوانسته ام تصمیم قطعی بگیرم. خرید یک SONY 46 EX500 در مقایسه با پاناسونیک 42 اینچی کمی وسوسه کننده است... به خصوص که به غیر از مادیران، بقیه گارانتی ها تعریفی ندارند... به خصوص گارانتی الرمس فیلیپس....
بهترني تلويزيوني كه من ميتونم بهتون بگم LED برند ايكس ويژن هست با گارانتي ماديراننقل قول:
كيفيتش خوبه
قيمتش حدود 1.350 هست و usb داره و فيلمم پخش ميكنه . از اين لينك مشخصات بيشترشو ببيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=86
-فكر ميكنم به lg ld650 فكر كنيد با اين قيمت ميتونه بهترين گزينه براتون باشهنقل قول:
-مخصوصا چون براي گيم هم ميخواين استفاده كنيد از هرتز بالاتري و رسپانس تايم بهتري برخوردار هست
سلام به همه
من میخام ماکزیمم 2 تومان واسه خرید تلویزیون هزینه کنم .اول از همه و مهمترین نکته کیفیت تصویر واسم مهمه و بعد هم صدا و در درجه اخر هم امکانات مربوط به ضبط از تلویزیون - داشتن اکثر پورتها - و امکاناتی از این قبیل.اگه میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
یک راهنمایی هم در مورد گارانتی تلویزیون های موجود بکنید که از نظر گارانتی چطوری هستش . کدوم بهتره؟؟ و بهتر جواب گو هستن.
با تشکر
-فكر ميكنم ابتدا بايد انتخابتون رو بين پلاسما ويا ال سي دي انجام بدين وبعد ...نقل قول:
-در مورد پلاسما كه v20 گزينه مطرح بازار هست
-منتها در مورد امكانات وپورت ها بايد سراغ ال سي دي ها برين و خصوصا سامسونگ ويا ال جي (USB MOVEI )
-در مورد ضبط و ركورد بر روي فلش ويا هارد گزينه مطرحي در بازار نيست
-در مورد گارانتي هم نميشه گفت كدوم بهتره خيلي ها از گارانتيشون راضين وخيلي ها ....
سلام
مي خواستم يه سوني nx700 بگيرم ولي بعد از اينكه c7000 سامسونگ رو ديدم مردد شدم ميخواستم راهنماييم كنيد كه با بودجهء تا 3 تومن بهترين LED 40 ,46 كه ميشه از بانه خريد چه مدلي از چه برندي هست؟واينكه c8000 46"اونجا پيدا ميشه؟
-گزينه هاي متفاوتي از برند ها وجود دارهنقل قول:
-در مورد انتخاب هاتون هم هر دو از مدل هاي خوبي هستند كه ميشه تهيه كنيد
-از سامي هم c8000 بگيرين كاملا برتر هست چه در تصاوير sd و چه در 3d
-بله خيلي وقته اومده در همه جا ...:46:
بچه ها lx9500 ال جی رو پیشنهاد میکنین ؟ قیمتش رو هم لطف کنین
با سلام
چند روزی هست که تلویزیونمون به دیار باقی رفت
الن میخوام تا حدود 2 میلیون تلویزیون بخرم 40 یا 46 اینچ
دیشب رفتم سعدی نگاه کردم تلویزیون سونی که کیفیتش خیلی خوب بود ، همینطور سامسونگ و مدل های جدیدشم که عالی بود
ال جی هم فکر کنم مدلهای تازه ای اورده بود که کلا صفحش تخت بود و قیمتشون هم نسبتا بالا بود ولی کیفیتشون عالی بود :20:
شما چه مدلی را پیشنهاد میکنین ، فقط ال سی دی یا ال یی دی میخوام
یادمه پارسال سامسونگ تازه ال ایی دی هاش را به بازار فرستاده بود ، آیا مدل تازه ای اورده بازار ؟
-بله يكي از مدل هاي مطرح وخوب بازار هست كه كلي نقد وبررسي شده ميتونيد اينجا هم بخونيد در موردش :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397549[/HTML]
-در مورد قيمت هم فكر ميكنم اينطوري باشه :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5597982&postcount=408[/HTML]
نقل قول:
ممنون . شما درست میفرمایید اما من تعصب رو ی اینکه پلاسما باشه یا ال سی دی ندارم گفتم مهمترین نکته واسه من تصویر هستش که بالاترین کیفیت رو داشته باشه . بر این اساس به نظر شما بهتر پلاسما بگیرم یا ال سی دی؟؟ چه مدلی ؟؟
معمولا امکانات مورد نیاز رو میشه با لوازم و تجهیزات جانبی فراهم کرد اما تصویر رو نمیشه کاریش کرد.نظر شما چیه؟؟
نقل قول:
سمیرا خانم که لطف کردند و جواب دادند... خوشحال می شم نظر بقیه دوستان صاحب تجربه رو هم بدونم... اقلا ما هم این آخر هفته تی وی دار شیم...
-بخاطر نوع وتكنولوژي متفاوت پلاسماها توي تصاويري كه سرعت بيشتري دارند مثل گيم و فوتبال برتر هستند و تصوير بلور كمتري داره وهمينطور تصوير كنتراست فوق العاده و مشكي عميقي كه ميتونيد از پلاسماها بگيريننقل قول:
-و اما در مورد ال سي دي ها اگر برايتنس مهمه كه خوب يكي از شاخص هاي كيفيت تصوير هست به هر صورت بايد سراغ ال سي دي ها برين و البته اين به اين معنا نيست تنها شاخص ارجح بودن ال سي دي ها باشه
توي lcd -led ها هم گزينه هاي خيلي خوبي داريم
-از نگاه بيشتر سايت هاي معتبري كه رويو ميكنند hdtv ها رو هميشه پلاسماها بهتر هستند ولي ميبينيد دوستان خيلي زيادي اينجا هستند led -lcd دارند وكاملا راضي هستند
-حرف من اينه كه شمايي كه ميخواين hdtv بگيرين بايد انتخاب كنيد گزينه مورد نظرتون رو
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
-ميتونيد به گزينه هاي زير فكر كنيدنقل قول:
-sony ex700
-lg ld650
-samsung c650
-در مورد مدل هاي جديد led هم فكر ميكنم معرفي شده قبلا در تاپيك هاي مربوطه:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405092[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341[/HTML]
نقل قول:ممنون از هر دو عزیزنقل قول:
راستش رو بخواین بابام میگه از ال جی خوشش نمیاد (کلی از دست آخرین تلوزیونش عذاب کشید)
از سام یا پانا چی معرفی میکنین؟
قابلیت ضبط و پخش با usb برام مهم نیست
تیونر دیجیتال رو هم استفاده نمیکنم (اصلا کانالهای داخلی رو نمیبینم)
بازی هم جزو اولویت های مهم نیست(خیلی کم بازی میکنم و رو تصویر حساس نیستم)
قیمت هم 1300 بیشتر نشه
mr30:11:
سلام به همه دوستان عزیز
من حسابی گیج شدم
من میخوام یک LED بگیرم کیفیتش برام خیلی خیلی مهمه
مد نظر خودم سامسونگ (6960) c6900 هستش
حالا به نظر اساتید عزیز توی این رنج قیمت میتونم چیزه بهتری بگیرم
با سپاس
با تشکر از t_tanhayam ;)
من امروزم رفتم چند مدل دیدم به نظرتون پاناسونیک مدل u 20 s 42 اینچش چطوره ؟ به من گفتش که گارانتی نداره به نظرتون کار درستیه که بدون گارانتی بگیرم ؟
-فكر ميكنم samsung c630 گزينه خبي باشه تقريبا توي اين رنج قيمتنقل قول:
-كنتراست قابل قبولي داره و تصوير خوب و هم امكانات وهم usb فوق العاده
فکر کنم دیگه دوران برتری ال سی دی تو برایتنس بالاتر به پایان رسیده چون پلاسمای v20 پاناسونیک از 80 الی 90 درصد ال سی دی های بازار برایتنس بالاتری داره دیگه فکر نمکینم دلیلی برای خرید ال سی دی باقی مونده باشه چون پلاسماها مشکل زاویه دید و بلور اضافی و عدم یکنواختی نور ندارن.
موفق باشد.
[QUOTE=t_tanhayam;5612860]-بخاطر نوع وتكنولوژي متفاوت پلاسماها توي تصاويري كه سرعت بيشتري دارند مثل گيم و فوتبال برتر هستند و تصوير بلور كمتري داره وهمينطور تصوير كنتراست فوق العاده و مشكي عميقي كه ميتونيد از پلاسماها بگيرين
-و اما در مورد ال سي دي ها اگر برايتنس مهمه كه خوب يكي از شاخص هاي كيفيت تصوير هست به هر صورت بايد سراغ ال سي دي ها برين و البته اين به اين معنا نيست تنها شاخص ارجح بودن ال سي دي ها باشه
توي lcd -led ها هم گزينه هاي خيلي خوبي داريم
-از نگاه بيشتر سايت هاي معتبري كه رويو ميكنند hdtv ها رو هميشه پلاسماها بهتر هستند ولي ميبينيد دوستان خيلي زيادي اينجا هستند led -lcd دارند وكاملا راضي هستند
-حرف من اينه كه شمايي كه ميخواين hdtv بگيرين بايد انتخاب كنيد گزينه مورد نظرتون رو
بازم ممنون
یک مسئله دیگه اونم اینکه من شنیدم همین برایتنس بالای ال سی دی ها باعث خستگی چشم میشه ایا این مطلب صحت داره؟؟
و ایا با صحبت دوستمون در چند کامنت بعد شما که گفته الان پلاسماها برایتنسی بالاتر از خیلی از ال سی دی ها دارن موافقید؟؟
با همه این حرفها به نظر شما در زمینه کیفیت تصویر کدوم یکی به اون یکی دیگه میچربه؟؟
و یک سوال دیگه میزان مصرف برق پلاسما ها که گفته بودین اگه اشتباه نکنم 160 واته ایا باز هم بیشتر از ال سی دی هاست ؟؟کلا مصرف ال سی دی ها چقدره؟؟
به نظر شما امکاناتی که بعضی ال سی دی ها دارن رو میشه با لوازم جانبی برای پلاسماها فراهم کرد.؟؟
سوال اخر اینکه با توجه به اطلاعاتی که از سایتها و جاهای دیگه دارید فکر میکنید وضعیت تکنولوزی تلویزیونها طی یک سال اینده تغییری هم میکنه و روند رو به رشدی داره یعنی تکنولوزی جدیدی ممکنه معرفی بشه یا اینکه به همین روند خودش ادامه میده و تغییرات جزیی خواهذ داشت؟؟نظر شخصیتون رو بر اساس اطلاعات عمومیتون بفرمایید.
با تشکر
-در مورد مدلتون پيشنهاد ميكنم هزينه بيشتري بكنيد و v20 رو تهيه كنيدنقل قول:
-در مورد گارانتي وبدون گارانتي فكر ميكنم به خودتون بيشتر بستگي داره
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
-من چند وقتي هست اين مدل رو انتخاب كردم گزينه خوبيه توي led هاي سامينقل قول:
-با توجه به precision dimming كه توي اين مدل هست Clouding Effect كمتري داريم نسبت به ساير edge led ها
-ميتونيد به ex700 و lg le8500 هم نگاهي بندازين
نظرتون درباره سامسونگ ال ای دی 6960 چیه؟
سلامنقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييتون فكر ميكنيد تفاوت قيمت بين 40 اينچ 7000 و 46 اينچ 8000 چقدر باشه وكلا" بين اين سه مدلي كه اشاره شد(7000 cو8000 وnx700) كدام يكي تو تصاوير ورزشي و گيم حالت بلور كمتري دارند؟
نقل قول:
ببخشید....برای این که سایر اساتید هم نظر بدن؛ باید اول جای دیگه ای هم عضو شم؟؟؟ انگار غیر از سمیرا خانم، کس دیگه ای پست های منو نمی بینه....
-خوب قطعا شما اگر از نزديك به هر پنلي نگاه كنيد چشمتون خسته ميشه از جمله lcd هانقل قول:
بازم ممنون
یک مسئله دیگه اونم اینکه من شنیدم همین برایتنس بالای ال سی دی ها باعث خستگی چشم میشه ایا این مطلب صحت داره؟؟
و ایا با صحبت دوستمون در چند کامنت بعد شما که گفته الان پلاسماها برایتنسی بالاتر از خیلی از ال سی دی ها دارن موافقید؟؟
با همه این حرفها به نظر شما در زمینه کیفیت تصویر کدوم یکی به اون یکی دیگه میچربه؟؟
و یک سوال دیگه میزان مصرف برق پلاسما ها که گفته بودین اگه اشتباه نکنم 160 واته ایا باز هم بیشتر از ال سی دی هاست ؟؟کلا مصرف ال سی دی ها چقدره؟؟
به نظر شما امکاناتی که بعضی ال سی دی ها دارن رو میشه با لوازم جانبی برای پلاسماها فراهم کرد.؟؟
سوال اخر اینکه با توجه به اطلاعاتی که از سایتها و جاهای دیگه دارید فکر میکنید وضعیت تکنولوزی تلویزیونها طی یک سال اینده تغییری هم میکنه و روند رو به رشدی داره یعنی تکنولوزی جدیدی ممکنه معرفی بشه یا اینکه به همین روند خودش ادامه میده و تغییرات جزیی خواهذ داشت؟؟نظر شخصیتون رو بر اساس اطلاعات عمومیتون بفرمایید.
با تشکر
-در مورد برايتنس پلاسماها من عمومي گفتم نه يك مدل خاص (v20 )
-در مورد شاخص هاي كيفيت پلاسماها برتر هستند در بسياري موارد
پ .ن : البته معيارهاي يوزر و كاربري كه استفاده ميكنه هم اهميت داره
-بله اگر مدل خاصي رو مد نظر بگيرين( v20 ) بله خوب شده منتها به صورت عمومي مصرف بالايي دارند
-در مورد امكانات جانبي بله ميشه با تهيه يك hd media player نياز هاتون رو برطرف كنيد
-درسته در حال تغيير وتكامل هستيم ولي نه به اين سرعت تا 1 سال اينده هم همين اشو همين كاسه هست :46:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
-مدل بسيار خوبي هست منتها با كاهش قيمت c650 توصيه ميكنم نيم نگاهي به اون داشته باشيننقل قول:
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
-در مورد اختلاف قيمت خوب خيلي هست لااقل 1.5نقل قول:
-در مورد بلور تصوير با توجه به رويو هايي كه ديدم به نظر مياد c8000 موفق تر عمل ميكنه
[QUOTE=t_tanhayam;5615734]-خوب قطعا شما اگر از نزديك به هر پنلي نگاه كنيد چشمتون خسته ميشه از جمله lcd ها
-در مورد برايتنس پلاسماها من عمومي گفتم نه يك مدل خاص (v20 )
-در مورد شاخص هاي كيفيت پلاسماها برتر هستند در بسياري موارد
پ .ن : البته معيارهاي يوزر و كاربري كه استفاده ميكنه هم اهميت داره
-بله اگر مدل خاصي رو مد نظر بگيرين( v20 ) بله خوب شده منتها به صورت عمومي مصرف بالايي دارند
-در مورد امكانات جانبي بله ميشه با تهيه يك hd media player نياز هاتون رو برطرف كنيد
-درسته در حال تغيير وتكامل هستيم ولي نه به اين سرعت تا 1 سال اينده هم همين اشو همين كاسه هست :46:
-
بازم ممنون
میبخشید که من اینقدر سوال میکنم
در مورد مصرف برق پلاسما ها جایی خوندم که بر اساس تصویر نمایش داده شده یعنی اینکه تصویر پر نور یا اینکه تاریک باشه مصرف برق پلاسماها فرق میکنه.منظور اینکه تو تصاویر با نور زیاد مصرف بالا و تصاویر با نورکم مصرف پایین هست؟درسته؟؟؟
میشه بفرمایید این اچ دی پلیرها تقریبا چطور امکاناتی دارند و رنج قیمتیشون چقدر هست؟؟
از اونجایی که من حداقل تا هفت هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد به نظر شما اصلامعقولانه هست من الان واسه خرید اقدام کنم یا اینکه به نظر شما بهتر همون زمان که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟؟فکر میکنید اون زمان اگه بخوام بخرم از نظر قیمت و از نظر تکنولوزی ممکنه تغییری ایجاد بشه ؟؟ نظر شما در این مورد چی هست؟؟
بازم ممنون
-خواهش ميكنمنقل قول:
بازم ممنون
میبخشید که من اینقدر سوال میکنم
در مورد مصرف برق پلاسما ها جایی خوندم که بر اساس تصویر نمایش داده شده یعنی اینکه تصویر پر نور یا اینکه تاریک باشه مصرف برق پلاسماها فرق میکنه.منظور اینکه تو تصاویر با نور زیاد مصرف بالا و تصاویر با نورکم مصرف پایین هست؟درسته؟؟؟
میشه بفرمایید این اچ دی پلیرها تقریبا چطور امکاناتی دارند و رنج قیمتیشون چقدر هست؟؟
از اونجایی که من حداقل تا هفت هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد به نظر شما اصلامعقولانه هست من الان واسه خرید اقدام کنم یا اینکه به نظر شما بهتر همون زمان که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟؟فکر میکنید اون زمان اگه بخوام بخرم از نظر قیمت و از نظر تکنولوزی ممکنه تغییری ایجاد بشه ؟؟ نظر شما در این مورد چی هست؟؟
بازم ممنون
-بله همينطور هست بر اساس ساختار ونحوه كار پلاسماها وقتي نور سفيد لازم داريم مصرف بالاتر هست
-در مورد HD media player هم انواع واقسام متفاوتي هست با كارايي هاي متفاوت اين تاپيك ها رو ببينيد:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=331&order=desc[/HTML]
-به نظر من اگر الان لازم ندارين حتما دست نگه دارين ممكن قيمت ها كمتر بشه يا مدل هاي 2011 معرفي بشن و اپشن هاي بهتري داشته باشين :46:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
-مدل بسيار خوبي هست منتها با كاهش قيمت c650 توصيه ميكنم نيم نگاهي به اون داشته باشين
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
ببخشید قیمت c650 v رو شما دارین ؟ 40 یا 46 ؟