بعد ميگن چرا اينجا زدن تاپيك برای مقايسه ی دو بازی ممنوعه و تاپيك های اينجوری قفل ميشه !
اين تاپيك مقايسه نيست نيگا داريد توش چيكار ميكنيد ! حالا فرض كن مقايسه بود !
تموم كنيد اين بحث هارو تورو خدا !!!!
Printable View
بعد ميگن چرا اينجا زدن تاپيك برای مقايسه ی دو بازی ممنوعه و تاپيك های اينجوری قفل ميشه !
اين تاپيك مقايسه نيست نيگا داريد توش چيكار ميكنيد ! حالا فرض كن مقايسه بود !
تموم كنيد اين بحث هارو تورو خدا !!!!
عزیزم من با حرفت نگفتم مخالفم.نقل قول:
خوب کاملا درسته. فیفا واقعا توی نسخه کنسول pes رو نابود کرده بود.
من فقط یاد این زمانی افتادم که با بچه ها کل کل میکردیم در مورد سایت های بازی.
حرف اصلی من این بود که برید توی تاپیک fifa لازم نیست بیاید اینجا چیزی بگید که fifa بهتره.
میبینین شما که فیفا بازی کردی نتونستی بفهمی اون عکس از نسخه X360 هست!!با دلیل مدرک هم ثابت کردم!!نقل قول:
صورت بازیکناش مثه همون عکسی بود که تو صفحه ی قبل از مسی گذاشتین ، مثه روح میمونن
اینقدر هم امتیاز امتیاز نکن لطفا میانگین امتیازات فیفا 09 نسخه X360 معادل 88.35% بوده و مال PES 2009 روی PC معادل 80.50% بوده میبینی که اختلاف بسیار نجومی نیست!!!تازه برای شما که اینقدر امتیاز مهم هست اعلام کنم که PES 5 میانگینش از سایتها و مجلات 90.25% شده میبینی که اینقدر سایت سایت نکن!!لطفا!!
این دو تا عکس را هم بزرگش را ببین تونستی بعد بدن گرافیک یعنی چی!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم چون با مدرک حرف می زنی نه از روی ......:40::40:نقل قول:
امتیاز کیلوئی چند هستش اصلا اینه بازی به دلت بشینه
من دوستام ایکس باکس دارن و فیفا هم بازی میکنن ولی خودشون مگین برای شرطی بازی کردن اصلا فیفا خوب نیست روی بازیت اعتماد نداری ولی pes ّر عکس واقعا هر چی تو فکر ت هست میتونی پیاد ه کنی
نه موفقیت و شکست PES و نه موفقیت و شکست FIFA چیزی به من و شما اضافه نمی کنه. پس لطفا بیهوده کل کل نکنید و بهتر اینه که وقت بزارید و یه مقایسه ی دقیق و منطقی ارائه بدید که چیزی به دانسته هامون اضافه بشه نه اینکه چیزی به کینه هامون اضافه بشه!
اصلا من ميگم فعلا بيخيال مقايسه بشيم ( اينجا جاش نيست ) بعدا كه هر دو تا بازی عرضه شدنقل قول:
يه گروه ميزنيم اونجا مقايسه ميكنيم
خواهشا اين بحث رو تموم كنيد
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان يه سؤال : اين مربيگریه PES چه فرق هايی كرده ؟ منظورم اينه كه چه گزينه هایی بهش اضافه شده ؟
PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.
پس این همه تغییر در نسخه ی امسال بیهوده بوده!نقل قول:
PEs فقط و فقط تو لایسنسها مشکل داره نه تو چیز دیگه ای.
کاور مخصوص کشور فرانسه
اینم تصویری از رونی در جریان بازی .فقط باید گفت آفرین کونامی !
(وااااای چقد ترسیدیم الان همه از ترس دارن میلرزن:31:) بیخیال مرد خونتو کثیف نکن این فیفا بازا ظاهرآ نمیخوان حقیقتو قبول کنن. دوماه بعد میفهمن که pes 10 گرافیکی فراتر از fifa10 داره مخصوصآ تو فیس ها.:5:نقل قول:
اوووووووووووووووووووووووو ووو پسر عجب چیزیه:18: ایول کونامی.کف کردم. کوشن این فیفا بازاااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟ دمت گرم حسین جوننقل قول:
نقل قول:
منظورم نسخه 2010 بود.چون گرافیک که عالیه و گیم پلی هم خوبه فقط میمونه لایسنسها.
شما لطف کن فیفا بازا رو صدا نکن تا اون بحث تموم شه !نقل قول:
این جواب شما سرشار از نا امیدی و بهتر بگم اینکه کم آوردی بود.نقل قول:
همه ما قبول داریم که فیفای کنسولی در مجموع بهتر از PES بوده(ما مثل شما انکار کننده ی حقیقت نیستیم) ولی حرفمون اینه که میگیم گرافیک PES و چهره های اون بهتره. امیدوارم درکش برات آسون باشه.
نميدونم اين رو قبلا كسی اينجا گذاشته يا نه ... اگه كسی قبلا گذاشته بود ببخشيد :
ليست استاديوم های بازی ( تأييد شده توسط كونامی )
استاديوم های ليسانس شده:
Anfield --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Liverpool
Old Trafford --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---Manchester United
Wembley Stadium--- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- England
Camp Nou --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Barcelona
Estadio Santiago Bernabéu --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Real Madrid
Estádio do Dragão --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Porto
Estádio José Alvalade --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Sporting CP
Estádio da Luz --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Benfica
Amsterdam Arena --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Ajax
Estadio Monumental --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- River Plate
Saitama Stadium --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Urawa Red Diamonds
Stade de France --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- France
Stade Louis II --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- AS Monaca
San Siro --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Milan and Internazionale
Stadio Olimpico --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- Roma and Lazio
ليست استاديوم های ساختگی كونامی :
Konami Stadium
Estadio Amazonas
Bristol Mary Stadium
Estadio Del Pelenque
Mohamed Lewis Stadium
Ville Marie Stadium
امسال خیال همه ما از گرافیک این بازی راحته فقط انیمشن های رو باید تنوعش رو بیشتر کنن که البته هر کد جدیدی از بازی رو میبینیم امید وارتر میشیم و اقعا درود به کونامی امسال هر چی گفتن با توجه به چیزایی که دیدیم درست بود اگه انقدر بخوان سال بعد هم رو بازی کار کنن واقعا............
حسين جان از بابت عکس ممنون لطف کن اگه باز هم از اين عکس ها داری بزار ، راستی اون گزارشی که واسه master league بود تو صفحه چنده؟ چون من dial-up هستم خيلی برام سخته کل صفحه هارو بگردم
بی صبرانه منتظر دموی بازی هستیم
هیچ خبری در این مورد ندارید دوستان؟؟؟
بچه ها اين خبر رو تو سايت pesgaming ديدم آيا درسته؟
The team list for PES 2010 has been announced. Here it is. The launch date is programmed for October 2009.
Leagues
* Ligue 1
* Serie A
* Eredivisie
* La Liga BBVA (Fully licensed)
* Premier League (14 licensed clubs)
* UEFA Champions League and UEFA League Europe
Other Leagues teams.
* Anderlecht
* Club Brugge
* Standard Liège
* Dinamo Zagreb
* Slavia Praga
* Brøndby
* Copenhague
* Aalborg BK
* Newcastle United (Championship)
* Arsenal
* Aston Villa
* Blackburn Rovers FC
* Bolton Wanderers
* Burnley
* Chelsea
* Everton —-> EPL Licensed Teams in Bold
* Fulham
* Liverpool
* Manchester City
* Manchester United
* Portsmouth FC
* Tottenham Hotspur
* West Ham
* Olympiakos
* Panathinaikos
* AEK Atenas
* AE Larissa
* PAOK
* Wisla Cracovia
* Lech Poznań
* Sporting de Lisboa
* FC Porto
* SL Benfica
* Sporting Braga
* Steaua Bucureşti
* CFR Cluj
* FC Rubin Kazan
* CSKA Moscú
* Spartak Moscú
* Zenit San Petesburgo
* Celtic FC
* Rangers FC
* Real Betis (Liga Adelante, Spanish second division)
* Hammarby Fotboll
* AIK Solna
* IFK Göteborg
* FC Basel
* FC Zurich
* Galatasaray SK
* Fenerbahçe
* Beşiktaş JK
* Dinamo Kiev
* Shakhtar Donetsk
* Metalist Kharkiv
* Boca Juniors (ARG)
* River Plate (ARG)
* Estudiantes (ARG)
* Lanus (ARG)
National Squads
In italics with new license:
Europe
* Germany
* Austria
* Belgium
* Bulgaria
* Belarus
* Croatia
* Denmark
* Spain
* Scotland
* Slovakia
* Slovenia
* Finland
* France
* Wales
* Greece
* Georgia
* England
* Ireland
* Iceland
* Italy
* Norway
* Romania
* Russia
* Serbia
* Switzerland
* Turkey
Africa
* Angola
* Green Cape
* Cameroon
* Ivory Coast
* Egypt
* Ghana
* Guinea
* Liberia
* Mali
* Morocco
* Nigeria
* Senegal
* Sierra Leona
* South Africa
* Togo
* Tunisia
America
* Canada
* Costa Rica
* USA
* Jamaica
* Mexico
* Trinidad & Tobago
* Argentina
* Brazil
* Bolivia
* Chile
* Colombia
* Ecuador
* Paraguay
* Peru
* Uruguay
* Venezuela
Asia
* Saudi Arabia
* Australia
* China
* North Korea
* South Corea
* UAE
* Iran
* Japan
* Thailand
* Uzbekistan
* Fiji
* New Zealand
* Papua New Guinea
* Salomon Islands
* Vanuatu
خیلی عالیه بافت صورت شاهکار طراحی شده به حالت مصنوعی و عروسکی نمیزنه .پس از 11 سال سری فوتبال کونامی بازی کردن تا حالا انقدر به وجد نیومده بودم از گرافیک بازی .نقل قول:
آقا شرمنده من از بخش دوم اون گزارش غافل شدم , سعی میکنم تا یکی دو ساعت دیگه آمادش کنم .نقل قول:
این خبر پست 2334 درسته.یعنی 14 تیم از لیگ جزیره و تیم ایران هم لایسنس شدن؟
اینها تیم هایی نیستند که لایسنس شدن بلکه تیم هایی اند که در بازی وجود دارند ( ممکنه لایسنس شده باشند ممکنه نشده باشند)نقل قول:
این خبر پست 2334 درسته.یعنی 14 تیم از لیگ جزیره و تیم ایران هم لایسنس شدن؟
چرا پیرهن منچستر مدل 10/09 نیست؟اون خط سیاه زیر یقه رو می گم...نقل قول:
اینجا نوشتهنقل قول:
نقل قول:
* Premier League (14 licensed clubs)
بخش دوم گزارش مستر لیگ برگرفته از سایت pesfan
محتوای مخفی:
من ابتدائا چند موردو روشن کنم . ممکنه بعد از خوندن این گزارش بعضی از مسائل براتون کاملا روشن نشده باشه .
اول درمورد سطح یا همون "level "این توضیحو بدم که توی این بازی , قسمت هزینه های باشگاه براساس level یا همون سطوح مختلف دسته بندی شده .این دسته بندی به این شکله که هزینه های بیشتر در سطوح بالاتر قرار میگیرن بعنوان مثال سطح یک کمترین هزینه های باشگاهو در بر میگیره .نکته دیگه اینکه ما میتونیم هزینه های باشگاه رو با نظر خودمون به سطوح بالاتر یا پایین تر منتقل کنیم هر چی سطح یک مورد بالاتر بره کارایی اون هم بالاتر خواهد رفت بعنوان مثال شما احساس میکنید پزشک تیم کارایی لازمه رو نداره میتونید با صرف هزینه بیشتر اونو به سطح بالاتری منتقل کنید و از این طریق کارایی و اثر بخشی اونو افزایش بدین .
نکته دوم در مورد اسکوت ( scout ) تیمی شماست . اسکوت اصطلاحا به عملیات بررسی و زیر نظر داشتن بازیکنان و تیمها و همینطور جمع آوری اطلاعات و اخبار از اونا گفته میشه که علاوه بر این کارها , در امر مذاکره با بازیکنان مورد نظر هم میشه ازش استفاده کرد. اگه بخاطر داشته باشین این مورد توی نسخه 2009 بازی هم وجود داشت .شما اونجا میتونستید با انتقال بازیکنان مورد نظرتون به اسکوت لیست , اطلاعاتی در مورد این بازیکنان از طریق بخش اسکوت بدست بیارید .به این مورد توی این نسخه بیشتر پر وبال داده شده شما باید اینجا بخاطر عمل اسکوتینگی که براتون انجام میشه هزینه پرداخت کنیدو در قبال این هزینه هایی که میکنید خدمات خوبی هم دریافت میکنید که توی متن زیر توضیحاتی درموردشون داده شده .
نکته آخر اینکه نویسنده این متن بعد از ارائه این متن به این مساله اشاره کرد که ارزشگذاری بازیکنان در جریان نقل و انقالات در نسخه نهایی واقعی خواهد شد ( شما اگه این متنو بخونید میبینین قیمت گذاری بازیکنان اصلا واقعی نیست ) .
شرمنده توضیحات بیشتر از خود متن شد اما فکر کنم لازم بود:11: .
........
اجرای مستر لیگ از ابتدا تا انتها - بخش دوم
من از جام حذفی باشگاههای انگلیس حذف شده بودم همینطور از لیگ اروپا , Nathan Delfouneso منو متقاعد کرد تا اونو در پست هافبک بازی بدم . با وجود گذشت یک نیم فصل از مسابقات هنوزمستر لیگ این نسخه برام تازگی داشت . من آماده بودم تا به مسیر لذت بخش مسابقات مستر لیگ که 5 ماه از این رقابتهای سخت باقی مونده بود , ادامه بدم .
بالاخره من اون نیم فصلو با سختی زیادی به پایان رسوندم . هیچ چیزی برای من بیشتر از این مفید نبود که بعضی از پستها و قسمتهای تیمو تقویت کنم ." وقتی شما توی یک کشور خارجی هستین باید از آداب و سنن اونا پیروی کنید " بنابراین در فصل نقل و انتقالات من به این موضوع توجه ویژگی نشون داشتم .
طبق معمول شما میتونید بازیکنان مورد نظرتون رو از طرق مختلف مثل tactical fit , future potential و openness to negotiation جستجو کنید . تنها فرقی که این نسخه میتونه نسبت به نسخه قبل داشته باشه اینه که شما الان تمام این کارها رو از طریق scout تیمتون انجام میدین . بعد از اون , وقتیکه شما روی بازیکن خاصی انگشت گذاشتید , شما باید گزینه request negotiationیا همون تقاضای مذاکره رو انتخاب میکنید , اسکوت شما چند هفته ای طول میکشه و نهایتا شما وارد پروسه و فرایند مذاکره با اون بازیکن خواهید شد .
بعد از یک مدت مشخص شما پیامی دریافت میکنید مبنی بر اینکه مسائلی بر سر راه مذاکره قرار داره که در نتیجه یا ممکنه این مذاکره به نتیجه ای نرسیده و شکست خورده باشه و یا اینکه تقاضای شما باتوجه به شرایطی که در اسکوت شما وجود داره وهمینطور شرایط باشگاه , مورد موافقت قرار گرفته شده باشه .
کیفیت اسکوت شما روی دو مساله تاثیر میذاره: الف - بالا رفتن احتمال موافقت بازیکن با شرایط اسکوت شما ب- کسب معامله ای بهتر و با ارزش تر برای شما.
داشتن یک اسکوت ضعیف و بد نتیجش اینه که احتمالا شما یک بازیکن ضعیف با یک دستمزد نازل گیرتون میاد که طبیعتا این چیز اسف باریه .
اسکوت شما این مساله رو به شما ثابت خواهد کرد که میتونه درجلب بازیکنان خوب مفید واقع بشه .همچنین اون , اطلاعاتی رو درباره وضعیت بازیکنان از نقطه نظر ملی یا باشگاهی به شما ارائه میده مثلا مشخص میکنه بازیکنان مورد نظر شما از موقعیتی که در باشگاه فعلیشون دارن راضین یا نه و یا اینکه چند تا افتخار و عنوان در سطح ملی دارن و مسائلی از این دست .
به نظر میرسه که در یک زمان فقط میشه با 5 بازیکن وارد مذاکره شد هرچند که برای مذاکره با همه اینها لازمه که سطح ( level )اسکوت افزایش پیدا کنه . برای پی بردن به این مساله , من سطح اسکوت رو تغییر دادم اما شما میتونید فقط سطوح پزشک تیم , مربی , یا هرکس دیگه ای رو تنظیم کنید . شما نمیتونید اول سطح کارمنداتونو بالا ببرید بعد ازاینکار از کارایی بالاشون استفاده کنید و بعد دوباره سطحشونو پایین بیارید بدون اینکه دستمزدواقعی و متناسب با کاراییشونو پرداخت کنید من فکر میکنم این کار حقیقتا منطقی بنظر میرسه .( در ضمن حقوق کارمندان تیم هفته اول سپتامبر پرداخت میشه همینطور دستمزد بازیکنان تیم ) .
به هر حال من نگاهی به بازیکنان مختلف داشتم و از بین اونا درنته ( Drenthe )از رئال رو انتخاب کردم . من خوشحال شدم بعد از اینکه متوجه شدم مقدار پولی که بابت خرید و فروش بازیکن پرداخته میشه در اون حدی که اول فکر میکردم , عجیب و دور از واقعیت نیست .درسته که ارزش بازار درنته 1.2 میلیون پوند برآورد شده بود اما از طریق اسکوت , من مبلغ 9.3 میلیون پوند هم بابت خدمات امنیتی اون پرداخت کردم .علاوه بر این 1.6 میلیون پوندهم حقوق سالانه این بازیکن بود ( من اونو در ماه ژانویه خریدم بنابراین نیمی از دستمزدشو باید ابتدا پرداخت میکردم ) .چرا ارزشگذاری بازیکنان اینجوریه راستش منم هنوز نمیدونم اما این مساله داشت منو ترغیب میکرد که بدونم آیا کونامی اصلا نسبت به معیار این ارزشگذاریها حساسیت داره یا نه .
بهمین شکل بازیکنانی مثل تورس و رونی حدود 6 میلیون پوند قیمت گذاری شده بودن درصورتیکه درعالم واقع چیزی حدود 40 یا 50 میلیون میرزن . به همین منوال وقتی بولتون تقاضای جذب Steve Sidwell رو از تیم ما داشت اونا پیشنهاد پرداخت 4.2 میلیون پوند رو به من کردن درحالیکه ارزش بازار این بازیکن فقط 489 هزار پوند بود .
به هر حال این نحوه قیمت گذاری بازیکنان فقط موجب ناراحتی و عصبانیت من شد , بیشتر از اون چیزی که شما تصور میکنید . Sidwell مشخصا یک بازیکن باارزشیه بنابراین من راحت پیشنهادشون رو رد کردم .
در هر صورت من یکی از بازیکنان تیم بنام Salifou رو به لیورپول فروختم . رافا بنیتز همیشه نبوغ خودشو در امر نقل و انتقال بازیکنان ثابت کرده حتی دردنیای دیجیتال بازیها ! اگه شما از پیشنهاد یک باشگاه برای خرید یکی از بازیکنان تیمتون ناراضی هستین میتونین به اسکوت بگید که برگرده و سعی کنه مذاکره مجددی جهت معامله ای بهترانجام بده .
من یک چیز عجیب غریب کشف کردم و اون مساله این بود که مبادله ارزی , در جهان pes وجود نداشت . و شما هر ارزیو انتخاب کنید ولو اینکه دلار باشه یا پوند یا یورو و یا ین عمل تبدیل و برابر سازی ارزها در بازی صورت نمیگیره . خب این اصلا درست نیست انتخاب ین بعنوان ارز رایج بازی سبب میشه که 3 تا صفر جلوی اعداد و ارقام پولی بازی , اضافه بشه .عجیب به نظر میرسه که کونامی مبادله ارزیو در بازی قرار نداده . اگه منتظر بمونیم شاید در ادامه کار شاهد این باشیم که کونامی این ویژگی رو که در جهان اقتصادی وجود داره به بازی اضافه کنه .
تغییراتی( هرچند کوچیک )هم در جدول بازیها صورت گرفته و ارائه برنامه مسابقات بعد از نیم فصل عینا مثل پارسال نیست .
من فصلو ادامه دادم همراه با بازیکن جدیدی که گرفته بودم منظورم درنته هستش که موجب تقویت تیم شده بود اما متاسفانه باز هم در کسب امتیاز موفق نبودم و امتیازاتی رو در مقابل تیمهای هال سیتی و استوک سیتی از دست دادم .
بعد از این شروع ضعیف من مجددا در مقطع مهمی از فصل خودمو جمع و جور کردم و در نهایت تونستم در مکان ششم جدول قرار بگیرم . یک مکان آرومند برای کسی مثل من , که بازیش وحشتناکه .
در پایان فصل لیورپول رتبه اول جدولو به خودش اختصاص داد , منچستر یونایتد دوم شد , آرسنال سوم و چلسی چهارم شد . لیگ قهرمانان سال آینده , انتظاراینا رو میکشید .در حالیکه تیمهای ویگان اتلتیک , اورتون و تیم من به مسابقات لیگ قهرمان اروپا راه پیدا کرده بودند .
بیچاره تیمهای بولتون , Wolves و Lacashire Claret کهخیلی خوش شانس نبودن چون اونا در نهایت در رتبه های 18, 19 و بیستم جدول قرار گرفتن و به دسته پایین تر سقوط کردن( این دسته شامل 18 تیم میشد ) پسرای بیچاره !
اما یک خبر بد , بعد از پایان فصل هیچ بازی دوستانه ای برای کسب درآمد به من پیشنهاد نشد . البته این مساله رو جایی از من نقل قول نکنید چون هنوز دارن روی مستر لیگ کار میکنن حتی در این مرحله . ( هنوز چیزایی مشاهده میشد که مشخصا توی بازی اضافه نشده بود ) بنابراین من امیدوارم توی نسخه نهایی بازی شاهدش باشیم .
من 10-11 فصل با skipping زدن جلو رفتم و متوجه شدم اینطور نیست که در شروع هر فصل " گلدون طلای شما بصورت جادویی پر بشه " اگه شما پول میخواید شما باید اونو بدست بیارید , عاقلانه و منطقی خرجش کنید و هیچ چیزیو از دست ندین . نقشه کشیدن برای آینده و داشت برنامه کلید موفقیت در مستر لیگ امساله و اگه شما طرح و برنامه ای نداشته باشید بعد از مدتی داراییها و وجوه نقدتون بشدت کاهش پیدا میکنه .
واقعا اگه 14 تیم لایسنس شده باشن که خیلی توووپه
در PES 2009 هم همچین قابلیتی وجود داشت که بازی ها رو رد کنی؟ (من اصلا مستر لیگ 2009 رو بازی نکردم)نقل قول:
من 10-11 فصل با skipping زدن جلو رفتم
نه مصطفی جان اینجوری نیست . از لیگ انگلیس فقط مجوز منچستر و لیورپول گرفته شده . اما آدام میگه توی نسخه نهایی تیمهای دیگه ای هم لایسنس میشن ایشون قراره یک هفته تا 10 روز دیگه بره برای پلی تست نهایی بازی , امیدواریم بعد از اون اخبار خوبی از لایسنس ها بده .نقل قول:
احتمالآ این پیراهنو چند وقت پیش ساختن و قبل از عرضه بازی پیراهن های جدید تیم ها به بازی اضافه میشه.نقل قول:
چند تا اسکرین شات جدید :
سلام
این لینک هم هر کی خواست دانلود کنه ببینه فکر کنم مربوط به XBox باشه
بازی بین بارسلونا و فرانسه است
خدا کنه منو های PC هم مثل همین نسخه باشه من باهاش خیلی حال کردم
کد:http://www.youtube.com/watch?v=T5siGM63Nrg
نه توی PES2010 نمیشد بازیها رو SKIP کنی.نقل قول:
تو PES همه نسخه های PC,XBOX360,PS3 نکست هستن و منو هاشون هم همگی شبیه هم هستن.نقل قول:
منظورت PES 2009 ه ؟نقل قول:
دوستان احتمال اینکه تو این هفته دمو بیاد خیلی زیاده .....
واسه چی وقتی صحنه کمی دور میشه گرافیک افت میکنه؟؟!!!؟؟؟؟؟ 2009 هم همینطوری بود. کفششو ببینین استوک هاش صاف شده گرافیک دست و پای بازیکن هم افت میکنه!!!!!.:41:نقل قول:
تو 2010 باید یه تغییرات اساسی بدن که یکم از یکنواختی در بیاد.آدم فکر میکنه همون 2009 فقط کردن 2010.:13:
بچه ها نسخه pspیش گزارشگر داره یا مثل قبلیه بدون گزارشگره؟؟
چند ساعت پیش جان مورفی ( لیدر منطقه اروپایی شرکت کونامی ) به این مساله اشاره کرداما نگفت این هفته . مورفی اعلام کرد بزودی دمو منتشر میشه .نقل قول:
Not long to go now until we release a demo for everyone to test. You'll get a chance to see the new PES for yourselves and make up your minds about how we've reflected what the what fans want.
من احتمال زیاد میدم این اتفاق توی نمایشگاه ژاپن رخ بده . آخه هنوز حداقل یک هفته مونده که رسانه ها بیان برای پلی تست و....
.