سلام دوسته مننقل قول:
من گوشي رو تازه گرفتم
مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟
سلام دوسته مننقل قول:
من گوشي رو تازه گرفتم
مطمئني كه اپديت مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟
اپ كنم؟؟؟؟شما خودت آپ كردي؟؟؟
یه سوال دیگه اونم اینه که موقع فیلمبرداری با 8910 فلش دوربین روشن میشه یا نه؟
یعنی منظورم اینه که نورش زیاده یا کم نور هست مثل نوکیا ان 73؟؟؟
سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:مرسی. :11:
i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
یه سوال دیگه اونم اینه که موقع فیلمبرداری با 8910 فلش دوربین روشن میشه یا نه؟
یعنی منظورم اینه که نورش زیاده یا کم نور هست مثل نوکیا ان 73؟؟؟
من با جت و امنیا پرو کار نکردمنقل قول:
ولی اکثر نیاز های شما رو بجز کیبورد و باتری 8910 تامین میکنه
البته با استفاده متوسط باتری گوشی دوام خوبی داره(حدود 2 روز )
ولی من تقریبا هر روز گوشی ام رو شارژ میکنم
تو سیتینگ میتونی هم روشن بزاریش هم خاموشنقل قول:
نور دهی رضایت بخشی داره
من چند جا خوندم باتری 8910 یکی از نقاط قوت گوشی هست و قوی هست ولی انگاز ضعیفه اون طور که شما میگید.:41:نقل قول:
بصورت کامل تو صفحات قبل در این مورد بحث شدهنقل قول:
به نظرم متوسط واژه بهتری برای تعریف کارکرد باتریه
خب خوشبختانه منم امنيا اچ دي رو خريدم
ولي هرچي گشتم 16 گيگ پيدا نكردم
چرا؟؟؟مگه نيمده؟؟؟
فرق قیمت بین 8 گیگ و 16 گیگ چند تومن هست الان؟
مبارک باشه.نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد خیلی ها توی این فروم و موبایلستان فرمویر عوض کردن و تا اونجا که من میدونم براشون مشکلی پیش نیمده .
بله من خودم دوبار فلش کردم.
16 گیگ کلا کم پیدا میشه مایکروتل هم تا الان وارد نکردهنقل قول:
فروشنده های بی انصاف هم 16 گیگ رو هر چقدر دلشون بخواد قیمت میزارنم
که اصلا خریدش به صرفه نیست
من توصیه میکنم یه مموری 16 گیگ کلاس 2 توشیبا بخرین 45 تومن
که از خرید مدل 16 گیگ ارزون تر در میاد
هم این که 8 گیگ فضای بیشتری در اختیارتون میزاره
این فرم برای بهبود نرم افزاری آی 8910 امضا کنید . همگانیه .
کد:http://www.petitiononline.com/fixi8910/petition.html
سامسونگ فریمر جدیدی برای i8910 بیرون خواهد داد
من که چیزی نفهمیدم:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gsmarena.com/firmware_update_for_the_samsung_i8910_omnia_hd_is_coming_soon-news-1339.php
3 تا تغییر عمده تو فریمور جدید هستنقل قول:
1.The first is an improved browser, with faster user interface. The browser
تو اینترفیس و سرعت مرورگر اینترنت
2.addition of kinetic scrolling
که البته تو بعضی از فریمور ها بود
اون دسته که نداشتن اضافه میشه ...تو دسته فریمورهایی هم که کنتیک اسکرولینگ رو هم داشتن
علمکردش بهتر و روون تر میشه
3.there's a new graphic engine, which increases the "the speed to access the multimedia content".
خب اینم تابلوه
موتور گرافیکی جدید اضافه میشه که عملکرد گوشی رو تو بخش مولتی مدیا بهبود می بخشه
مخصوصا سرعت رو میبره بالا
ما هم امضا زدیم که شاید یه بهبود هایی توی نرم افزارش پیدا شه.
اقا منم امروز بلاخره رام گوشی رو عوض کردم. از روشی که توی موبایلستان گفته شده بود استفاده کردم. اما رامی که ریختم ( بیگ لنگویج پک سه.) یکمکی فرق داشت. ماشالله خودش یه پا فلشر بود و اصلا برنامه ی دیگه ای لازم نداشت. (اتفاقا توی موبایلستان هم اینو پرسیدم که باید چی کار کنم. اما جوگیر شدم قبل از جواب گرفتن خودم امتحان کردم.) اما اون طور که انتظار داشتم باحال نبود.
هنوز همون مشکلم توی اکسپلور رو دارم. که تاچ پایین صفحه اش کار نمی کنه. یه مشکل جدید هم پیدا کردم. اسمارت کام رو که باز می کنم بعد چندین ثانیه خودش می بندتش.
یه مشکل هم مختص خود این فرمویر بود. گالریش ( فکر کنم مدیا بروازر بود.) زبانش انگلیسی نیست. کلی حالم رو گرفت.
خوب حالا یه فرم ویر بهتر که فارسی رو ساپورت کنه کی سراغ داره؟ ( با لینک.)
یا این فریموریه که خودم استفاده میکنم و باگی هم ندارهنقل قول:
[HTML]
http://fanste.nl/hyp3rx/Speed_rom_1.31.rar
[/HTML]
فارسی داره (مینویسه و میخونه)
بصورت پیش فرض هک نیست و مثل اون فریموری که نصب کردی بعد 5 ثانیه اسمارت کام نمیپره بیرون
مصرف باتری اش بiتر شده (نسبت به تمامی فریمور ها)
سرعتش فوق العاده اس
مشکلی هم نداره
البته منوی 3 بعدی تسک منجر و برنامه اضافی اش حذف شدن
ولی بجاش فضای خالی فون مموری شده 100 مگ
آقا علی این فضای 100 مگابایتی رو شما میخوای چکار ؟ ما که همون 60 مگش رو هم که داریم استفاده نمیکنیم . شما فکر کنم از speed edition 1.42 خبر نداری این جدیدترین اسپید ادیشن اونو نصب کن . من که hx 1.76 رو دارم باتریش با استفاده شدید 20 ساعت دووم میاره که برای من کافیه . سرعتش هم والا فرقی ندیدم با اسپید . ولی در عوضش افکتهای تعویض صفحه رو دارم و 3d منو :46:
اینقدر واسه این گوشی رام کوک میشه که باید 24 ساعته بشینی پای نت هی رام دانلود کنی ..عوض کنی !:31:نقل قول:
آمار فریمور های جدید رو دارم مهیار جان
ولی چون این یکی چندین هفته رو گوشی خودم بود
و کاملا انمتحانش رو پس داده بود به این دوستمون معرفی کردم:46:
سلام دوستان قیمت الانش چنده؟
نقل قول:خيلي ممنوننقل قول:
فقط يه سوال ديگه
براي تبديل dvd به divx ه نرم افزاري رو پيشنهاد ميكنين ميخوام حجمش خيلي بياد پايين طوري كه افت كيفيت هم زياد نداشته باشه
و يه چيز ديگه اگه بخوام يه dvd كه 2 ساعته باشه رو به divx تبديل كنم چقدر زمان ميبره؟؟؟(لطفا حجمش رو هم بگين چقدر كم ميشه)
يه سوال ديگه نرم افزاراشو از كجا دانلود كنم؟؟؟
ميشه لينك بدين؟؟
سلامنقل قول:
من با گارانتي متفرقه 8 گيگ رو با يه رم 16 گيگ خريدم 600 و خرده اي
مبارکت باشه.
امیدوارم شما هم مثل من از خریدت راضی باشی.
حالا چرا این همه پست پشت سر هم؟ خوب ویرایش می زدی تنگش.
راجع به برنامه ی تبدیل زیاد اطلاعی ندارم. چون خودم از کلون دی وی دی موبایل استفاده می کنم. اما زیاد توی حجم کم کردن خوب عمل نمی کنه. یعنی من با کیفیت خوب دیدم فیلمی که حجمش 300 مگابایت باشه. اما این برنامه تا یک و نیم گیگ هم می ره.
راجع به سرعت هم کاملا بستگی به سیستم خودت داره. کامپیوترت چیه؟ سی پی یو و کارت گرافیک توی این سرعت مهمن.
i8910 HD نسخه 8 گیگ امروز 3 دی ماه 88 قیمت 514000 تومان با منو فارسی
i8910 HD نسخه 16 گیگ دیروز 2 دی ماه 88 قیمت 570000 تومان
به نظرم نرم افزاری مثل DivX v7.1.0 Pro Final خوبه . تبدیل هم خیلی طول میکشه ، یه ساعت ، یه ساعت و نیم. حجم هم دقیقا یادم نیست متاسفانه.نقل قول:
نه دوست عزیز باتریش ضعیف نیست این دوستمون شاید با گوشی خیلی کار میکنه که هرروز شارژش میکنه من خودم با یه استفاده نسبتا شدید 2.5 الی 3 روز دارمشنقل قول:
برنامه های کاربردی :نقل قول:
يه سوال ديگه نرم افزاراشو از كجا دانلود كنم؟؟؟
ميشه لينك بدين؟؟
بازی ها :کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=303
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=304
چند تا بازی با حال برای اچ دی ریلیز شده
از جمله فراری جی تی و گلف و... برین دانلود کنین حالشو ببرین
جدی میگین نمیشه با قلم کار کرد؟مگه قلم همراهش نداره؟اگه نتونم با قلم کار کنم نمی گیرمش
نه قلم نداره ، چون تاچش از نوع خازنیه و فقط با تماس دست کار میکنه ، نه قلم ، نه حتی اگه دستکش دستت باشه. مثل آیفون.نقل قول:
به قلم هم احتیاجی نداره چون تاچش فوق العاده حساسه و آیکوناشم همه بزرگن .
ولی من توی ویدئو کلیپ مقایسه امنیا HD با N97 ، یه جورایی احساس کردم که تاچش با این که خازنیه ولی حساسیتش کمتر از N97 هست... :19: گوشی دیر واکنش نشون می ده...!نقل قول:
می شه روشنم کنی..>؟! :46:
شاد و پیروز باشی :10:
قسمت هندزفری ایا میشه موقعی که تماس گرفته میشه دکمه یا چیزی داره که جواب بدیم؟
ایا دکمه های کنترل موزیک داره؟
نه دوست عزیز شک نکن تاچ 8910 150 برابر بهتر از 97 است تاچ این گوشیو باید با آیفون مقایسه کرد نه با n97نقل قول:
بله دارهنقل قول:
دکمه کنترل موزیک پلیر نداره
امکان داره کالیبراسیونش تنظیم نبوده باشه...؟ چون برای منم جای پرسش و شگفتی بود وقتی می دیدم یارو برای اجرای یه فرمان، 2 - 3 بار روی گزینه می زد تا اجرا بشه! :18:نقل قول:
یا گوشیش نسخه تست و آزمایشی بوده یا فیرمویرش زیادی قدیمی بوده.نقل قول:
نمونه ی تستی که مایکروتل تو دکه ی بازار علائدین گذاشته هم همینجوریه و اینقدر افتضاح بود که نظرم داشت عوض میشد ....
ولی خوشبختانه نظرم عوض نشد و خریدمش !!!
واقعا عالیه و نه تاخیری داره نه حساسیت تاچش مشکلی داره و تاچ مقاومتی (چه سامسونگ چه نوکیا چه سونی اریکسون چه اچ تی سی و ....) باید بره جلو بوق بزنه !!!
الان هم که فیرمویرش رو عوض کردم و فیرمویر به روز ریختم که دیگه واقعا عالی شده.
سلام
خسته نباشین
کسی اکانت رپید باز داره؟
اگه داره خواهشا برام تا امشب این لینک رو مستقیم بکنه(فریمور گوشیه)
ممنونکد:http://rapidshare.com/files/280621970/I8910_Generic_Italy_XXII1-eBoy-r1.7z
دوست عزیز لینک پاک شده. لینک سالم بده تا برات مستقیم کنم.نقل قول:
همینطوری که دوستان گفتن اصلا تاچ خازنی با مقاومتی قابل مقایسه نیست. تو تاچ خازنی همین که دستت به صفحه بخوره فرمان دریافت میشه و بهتر و بدتر نداره، توی مقاومتی هاست که میشه بین چند تا گوشی مقایسه کرد و گفت کدوم حساس تر از بقیه استنقل قول:
:20:
شهاب جان بهتر و بدتر بودن خازنی ها برمیگرده به فید بک سیستم عاملشوننقل قول:
واسه مثال
وقتیتاچ تری جی اس رو با گوشی خودم مقایسه میکنم احساس میکنم تاچش سریعتر و روان تره