اون بنده خدا که شما فرمودید ، من هستم .:31:
در ضمن من فقط به خاطر یه کابل تلوزیون ال جی رو نبردم زیر ساتور . الآن برات لیست می گیرم ببینم باز این حرفو می زنی یا نه ؟! :13:
1 - همه گوشی ها وقتی میگن کابل تلوزیون داره یعنی همه چیو نشون میده و ظاهرا ً فقط ال جیه که اینجوری مسخره بازی درآوورده و برای بعضی از مدل های گوشی هاش فقط فیلمارو نشون میده .
باید رم رو بزنم به رم ریدر و بزنمش به دی وی دی پلیر رم خور . اما همه جا که دی وی دی پلیر وجود نداره . اگر باشه می بینی رم خور نیست .
2 - گوشی من اول برای نظرسنجی های اس ام اسی ، اس ام اسش نمی رفت ... و حالا کلا ً دیگه واسه هیشکی اس ام اس نمیده .
3 - هرچند مدت یه بار حالتی درش پیش میاد که وقتی می خوام برم توی "مشخصه ها" برای تنظیمات ویبره و صدا ، به محض اینکه "مشخصه ها" رو می زنم ، صفحه گوشی رنگش می پره و گوشی خاموش روشن میشه و تا "فکتوری ریست" نکنی این مشکل همچنان پابرجاست. فکتوری ریست هم که کنی یه مدت درست میشه و بعدش دوباره روز از نو روزی از نو .
4 - چند وقت پیش هم که کلا ً فونتش خراب شده بود و جاش رنگ های سیاه قاطی واطی نشون می داد . انگار با قلموی آبرنگ با رنگ سیاه کشیده بودی روی فونتش .
فکر کنم همینا واسه تنفر از ال جی کافی باشه . تازه دردسرای تهیه یک رم مناسب که موقع فیلمبرداری تیک نزنه و ناهمخوانی سخت افزاری گوشی با رمی که بعد از کلی جستجو پیدا کردم هم پیشکش !!!!!:2:
به اینا همه اضافه کن رفتار بی فرهنگانه نمایندگی ال جی یعنی پارس کامتل که از این طرف به من گفتن گوشیت چیزیش نیست !!!!!!!! و از اون طرف زیر فرمی که بهم دادند و پرکرده بودم ، نوشت : "" گوشی ضربه خورده است . """ !!!!!؟؟؟؟؟؟؟:19:
تازه اینم بماند که تلوزیون ال جیمون یه بار رفته تعمیرگاه و الانم باز داره رنگاش قاطی میشه و جاروبرقی ال جیمونم هرروز یه جاش لنگه .:13:
من با این همه تعریفی که از رنوار شنیدم ، گفتم شاید گوشی ال جی خوب باشه اما متاسفانه دیدم اونم لنگه ی بقیه چیزاشه .:28:
حالا هی از ال جی دفاع کن . من هموطنتم و اینجوری ضرر کردم و ناراحتم ، اونوقت تو از بیگانه های چشم بادمی طرفداری می کنی که اینجوری یه گوشی بی کیفیت میندازن به من و امثال من و سودشو بردن . :devil:
حالا هی بگو LG ---- Life's Good ولی به نظر من LG ------ Life Isn't Good never