ویندوزتو از فوروشگاه معتبر خریدی یا از دست فوروش؟:31:نقل قول:
Printable View
ویندوزتو از فوروشگاه معتبر خریدی یا از دست فوروش؟:31:نقل قول:
سلام دوستان
من دوباره سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
ببینید من یه ویندوز 7 داشتم که باهاش کل درایوهام رو با Bitlockerش قفلگذاری کردم و ویندوزم خراب شد به هر ترتیبی که بود یکی از درایوهای غیر ضروریم رو فرمت کردم و سعی کردم دوباره ویندوز 7 رو نصب کنم اما هر کاری میکنم 7 روی کامپیوترم لود نمیشه ختی هاردم رو روی کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم اما موقعی که وصلش میکنم ویندوز 7 هنگ میکنه.
همین شد که ویستا نصب کردم به امید اینکه با این بتونم قفل درایوهام رو باز کنم اما حالا مشکلم این پیغامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کمکی ک هاز شما میخوام اینه که بهم بگید چرا اینجوری شده و چجوری میتونم قفل دراوهام رو باز کنم
حداقل اگر نمیدونید یه سایت معتبری ( مهم نیست فارسی نباشه ) چیزی بهم معرفی کنید تا سریعتر به نتیجه برسم
آخه اطلاعاتهاردم برام واقعا مهمه و فوق العاده بهشون نیاز داریم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید
البته ببخشیدها, سیستم شما یا از عصر حجر موندن یا ....نقل قول:
یا مینویسه Farsi یا Persian
نیست دیگه چه سیغه ایه...
منظورش اینه باید بنویسه : فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته ببخشیدها, سیستم شما یا از عصر حجر موندن یا ....
یا مینویسه Farsi یا Persian
نیست دیگه چه سیغه ایه...
دوستان لطفا به من کمک کنید از 5 بعدازظهر منتظرمنقل قول:
من دوتا درایو پریماری C و D دارم. که هردو فرمت شده بود. تو D وین XP نصبیدم و بعدش تو C سون رو نصبیدم. سون بوت رو به دست گرفت و دیگه XP رو تحویل نمیگیره. چون یه سری فایلای بوت XP قبل از نصب سون تو C بود و حالا سون با فرمت درایو برای نصب حذفشون کرد، دیگه اصلا XP شناخته نمیشه. (حتی تو Repair خود XP)
من فایلای NTLDR و NTDETECT.COM و boot.ini رو کپی کردم تو D و به بوت لودر سون XP رو شناسوندم. حالا وقتی تو بوت روی XP میزنم، سیستم ریستارت میشه. نمیتونه XP رو لود کنه. امکانش هست مشکل از MBR درایو D باشه؟ راهی به نظرتون میرسه؟
با تشکرنقل قول:
فرمان بالا را اجراء کردم، (البته <cd drive > بوتxp قرار دادم و <hd drive> مسیر نصب ویندوز xp) فرمان بخوبی اجراء شد، ولی هنگام بالا آمدن xp باز همان پیغام خطا فایل را میده:18:
پیغام دقیقاً اینه:
:Windows could not start because the following file is missing or corrupt
windows root>\system32\ntoskrnl.exe>
Please re-install a copy of the above file
شما فایل مذکور رو ببینین جایگزین شده یا نه(با dir گرفتن توی داس یا توی 7ازش properties بگیرین).نقل قول:
دستت درد نکنه درست شد.نقل قول:
چشم از این به بعد حتما رغایت می کنم یا لینک میزارم یا عکس خیلی کوچیک
این همه از این ویندوز تعریف می کنن اما اصلا هیچ کدوم از درایورهای مادربورد من رو نمیشناسه .مادر بورد من P5Q-E هستش.
باید دستی نصب کنم که البته یه چیزی هست که اون نصب نمبشه .(نمیدونم چیه)
برنامه ای که مادربورد من داره برای Save کردن انرژی رو هم نمیشناسه.
این محیط ویندوز XP که میگفتن تو 7 قابل اجرا است چه جوریه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل دوست عزیزمون Asali هم هستش ...
شما می تونی وارد ریکاوری بشی با سی دی xp.؟
نرم افزارهایی مثل easybcd و vistabootpro رو امتحان کردی؟
سلام
من درایو c کامپیوترم 8 مگ بیشتر فضا نداره ! چه طور میتونم رو درایو های دیگه ویندوز سون بریزم ؟
دوست عزیز شما یه چک آپدیت بزن درایو اون چیزی که نمیدونی چیه که فکر می کنم لن مادربردت هستنقل قول:
خودش پیدا می کنه و نصب میکنه . حتما تمام آپدیتهای آپشنال رو نصب کن. به غیر از پکیجهای زبان کشورهای مختلف.
منم اینه شما بودم اون چیزی که نمیدونستم چیه خودش درایورش رو از تو اینترنت پیدا کرد نصب کرد .
نخیرم واسه اینکه من عصبانی شده بودم هر چی میگشتم نمیدیدم شما هم خودت مسخره کننقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم اینا جواب نداده که پست دادم
سی دی XP اصلا ویندوزی نمیشناسه و مستقیم میره برا نصب. البته شایدم اون ورژن که من دارم تاییدات اولیه نصب رو غیر فعال کرده باشه. مثل این last XP 20 P30World !!!
اون دوتا برنامه هم راهی پیش نمیبرن. من مشکلی با بوت کردن XP ندارم. تو بوت لودر XP رو دارم و وقتی روش میزنم صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد ریستارت میشه.
من میترسم درایو D رو Fix MBR بکنم و ویندوز سون بپره و کلا" بیچاره بشم! :دی
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میتونی بعد از xp ، ویندوز 7 رو روی هر درایوی خواستین نصب کنین.
دوستان من تقریباً 8-9 ماهی هست که از 7 استفاده میکنم و تاحالا روش آنتی ویروس نصب نکردم .... ویروسی هست که روی 7 ایجاد مشکل کنه؟
در کل نیازی به نصب آنتی ویروس هست؟
بله مطمئن هستم جایگزین شده ، چون تاریخ فایل دقیقا مطابق است با زمانی که من جایگزین کردم و از این بابت مشکلی نیست! حال باید چه کرد؟نقل قول:
بله نیازه...ویندوز به تنهایی در برابر ویروس ایمن نیستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه به نظر میرسه مشکل چیز دیگه اس (هر فایلی رو که ما کپی کنیم دوباره به یه فایل دیگه گیر میده چون مسیر رو داره اشتباه میره) مشکل با همون فایل با boot.ini هستش شما که ویندوزتون توی درایو d هستش(؟) برین داخل فایل boot.ini (که داخل درایو c هستش).ببینین اینجوریه ؟:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)
اگه اینجوری بود که مشکلی نداره.
احتمالا شما دو تا هارد رو سیستمتون نیست؟
راستی با یه سی دی xp دیگه امتحان کردین ریکاوری رو.؟
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه اون کاری که شما کردی کار درستی نبوده (بی تاثیر بوده) چون شما این سه تا فایل رو باید توی پارتیشن سیستم (به طور معمول درایو c) بریزی و به اینکه کجا ویندوز xp ریخته شده کاری نداشته باشی.(پس این فایل ها رو توی c کپی کن احتمال داره مشکل بوت شدن xp حل شه).
دوم اینکه گفتین :"ممکنه مشکل از MBR درایو d باشه"
نه دوست عزیز MBR مربوط به هارده و نه پارتیشن.(اون boot sector هستش که مربوط به درایوه.) و اینکه شما میتونین 7 رو بوت کنین یعنی مشکل از MBR نیست.
سوم اینکه اگه درست نشد(با کپی کردن 3 تا فایل مذکور به روی c).شما با یه سی دی دیگه امتحان کن.در ضمن یادتون نره boot.ini مسیر درست رو برای xp بده
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)
دوستان میشه یه راهنمایی کنید که این
ATK0110ACPIUTILITY
چیه که ویندوز 7 اون رو نمیشناسه ؟مادربوردم Asus P5Q-E هستش.
ممنون
میخواستم تنظیمات صدای سیستمو عوض کنم...(Equlizer)
اما اون صفحه ای که مربوط به کارت صدای رو پیدا نمی کنم؟؟؟؟
همچنین منم مثل شما هستم . باید صبر کنیم تا سازنده مادربرده من و شما درایو و نرم افزار کارت صدانقل قول:
مخصوص ویندوز 7 رو لطف کنن بسازند.
نرم افزار کارت صدای من شما توی xp ویستا کار میکنه
نقل قول:سلام دوستان مگه کارت صدای شما چیه ؟ فکر کنم ورژن ویست روی 7 هم جواب بده.آخه من صدام realtek hd هستش که ورژن ویستاش رو سون نصب شد.همچنین رو یه سیستم دیگه نصب شد ورژن ویستای REaltek ac 97نقل قول:
صدای سیستم خیلی بی خوده...
اصلا حال نمیده.
همیشه Edulizar رو Rock میزارم..:41:
بیلد این ویندوز 7 جدید یعنی 22 اکتبر چیه؟
با تشکر
6.1.7600نقل قول:
Build 7600
آقا پیدا کردم بدبختا ساختن ما خبر نداریمنقل قول:
برو دانلود کن :
اول نوع درایوش انتخاب می کنی ac97 یا high definationکد:http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=8&PFid=14&Level=3&Conn=2
بعد دانلود می کنی
ای بابا حالمون رو گرفت این 7.....
تا اکتیوش کردم اون یکی ویندوزم یعنی ویستا دیگه اگتیو نیست.....دیدم تو تاپیکهای دیگه همه این مشکل رو داشتند...ویستا سرویس پک 2 ....چه کنیم دوستان......
حتما دانلود کنند اونایی که درایور کارت صدای realtek دارندنقل قول:
آخجون حالا صدا میره روی چی؟؟؟ اگه گفتی
Rock
اینم عکس دکستاپ کوچیک کردم برای دیالاپی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان دمت جییییییییز....نقل قول:
اما بازم صدای قبلو نمیده.:41:
یعنی برگردم به xp؟؟؟
دستور Run در کجا قرار داره ؟تو قسمت برنامه ها که نیست !
نقل قول:
C:\Users\..........\AppData\Roaming\Microsoft\Wind ows\Start Menu\Programs\Accessories
نقطه چین جای user خودته.
یا
Start Menu\Programs\Accessories
با سلام به شمانقل قول:
فکر کنم حرف شما درست باشه که هر فایلی را جایگزین کنیم به یه فایل دیگه گیر بده!
متن فایل boot.ini من اینه:
[boot loader]
timeout=20
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="win xp"
من یه هارد بیشتر ندارم. و سی دی xp دیگه نداشتم که امتحان کنم.
میشه بگید دقیقا متن فایل boot.ini که بتونه مسیر دو ویندوز xp و 7 را مشخص کنه چطوری باید باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایل boot.ini فقط برای بوت xp استفاده میشه.ولی کنترل اصلی بوت دست ویندوز سون هستش.
یعنی شما توی منوی بوتی که 7 درست کرده ، اگه روی گزنیه "ویندوز xp " برین و enter کنین حالاست که فایل بوت boot.ini استفاده میشه و پارتیشن(ها)ی که توی این فایل مسیر داده شدن برای لود xp مورد استفاده قرار میگیرن.
فایل boot.ini شما درسته.(فقط اون فاصله ای که بین حرف اخر windows هستش نباید باشه ها!!)
شما میتونی یه عکس از Disk Management خودتون بذارین.
در ضمن ورژن 7 شما چنده؟
نقل قول:
با سلام
ارور آبي رنگ هنگام نصب ويندوزهاي XP به بالا 2 حالت دارد:
1) يا Physical Dumping مي دهد كه مربوط به رم، سي پي يو و يا سي دي رام يا دي وي دي رام يا دي وي دي رايتر مي باشد
2) و يا ارور غير از مورد بالا مي باشد كه مربوط به هاردهاي Sata مي باشد! اين ارور را شما روي اكثر لپ تاپ ها موقع نصب ويندوزهاي سريال دار مي بينيد كه با تنظيم يك گزينه در Bios مشكل حل مي شود
در مورد Deamon ممكن است حق با شما باشد بايد ببينيم ساير دوستان تجربه فوق را داشته اند يا خير؟
دوستان لطفا همكاري كنند تا مشكل حل شود
با احترام
اميني
سلام
من نسخه نهایی ویندوز 7 رو گرفتم و بعد از اینکه بطور کامل نصب کردم زمانی که سیستم می خواد وارد ویندوز بشه سیستم هنگ می کنه مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800
RAm:3GHz
گرافیک:9600GSO
RUN رو میتونی در قسمت سرچ Start Menu تایپ کنی تا پیدا کنی.نقل قول:
♥