اون مشکلی که میگفتم داشتم یعنی تو مرحله با قایق که دنبال شفرد میرفتیم و هنگام افتادن از آبشار به آب از بازی خارج میشد حل کردم!
مشکل از DirectX بود که مال داخل خود DVDش رو نصب کردم حل شد, گفتم بگم چون بعضی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.
خوش باشید☻
Printable View
اون مشکلی که میگفتم داشتم یعنی تو مرحله با قایق که دنبال شفرد میرفتیم و هنگام افتادن از آبشار به آب از بازی خارج میشد حل کردم!
مشکل از DirectX بود که مال داخل خود DVDش رو نصب کردم حل شد, گفتم بگم چون بعضی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.
خوش باشید☻
چطور؟؟؟؟:20:نقل قول:
من که همه بازیامو مفت می خرم. مفت مفت دریغ از یک گرون.
در اصل مثل یه مین میمونه که هرچی از جلوی دوتا لیزرش رد بشه میترکه ...نقل قول:
تو مرحله ای که نباید بذاری dsm بیوفته خیلی کاربرد داره من همه رو دور خونه گذاشتم همشون رفتن هوا ...:31:
خيلي باحال بود منم تموم كردم بلاخره
نقل قول:
یکی از دوستان شیرین سخن اینجا میگفت من 2 بار 3 ستاره تموم کردم..
منم گفتم باشه...
تو راست میگی..
من دارم میرم.. خیلی بیشتر از اصل بازی حال میده..
اما در عین حال خیلی هم سخته..!!!
من 3 ستاره زیاد تموم نکردم .. اما بیشتررش رو 2 و 1 تموم کردم..
خیلی حال مـــیده..!
سلام دوستان
یه سوالی ذاشتم الان من تو مرحله ای هستم که میریم زندان و کابیتان برایس رو آزاد می کنیم
وقتی داریم فرار می کنیم می رسیم به سالن غذاخوری اونجا باید چکار کنیم همه افراد می ایستند و نگاه می کنن
Act آخر special ops باز نمیشه ! 40 تا ستاره می خواد من هم حال ندارم تکی برم co-op یه حرفه ای بیاد 40 تا ستاره باز کنیم با هم
خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيليخيليخيليخيليخيلي خيليخيليخيليخيليخيليخيليخ يليخيليخيليخيليخيليخيليخي ليخيليخيليخيليخيليخيليخيل يخيليخيلي آشغال هست اين بازي
من بازی رو 4 DVD خریده بودم و تا آخرش بدون هیچ مشکلی رفتم. الان نسخه 3 DVD بازی رو خریدم و دارم روی حالت سخت بازی میکنم. چقدر سخته
می خواستم بدونم کسی از بچه ها که این بازی رو خریده، نسخه نصبش ارجینال بوده یا نه؟ میدونین منظورم چیه که؟ مثل نسخه قبلی که باید 2 تا DVD رو روی هارد استخراج می کرد و باید از روی هارد نصب میکردی. اون فایل هایی که روی هارد میریخت، فایل های نصب ارجیناله بازی بودن. با منوی اصلی و خیلی باحال به همراه شماره سریال.
اما هم 3 DVD و هم 4 DVD این بازی، نصبشون ساخته وطنه!! بدونه سریال. راحت
سلام.
میخواستم ببینم که میشه از درون خود بازی از صفحه اسکرین شات گرفت ؟
اگر میشه کجا ذخیره میشه ؟
سلام دوستان.
من در قسمت special ops در مرحله اول ( alpha ) قسمت the pit رو با دو ستاره پشت سر گذاشتم.
کد:http://www.marmolak.net/images/xr1eyo86mhd94cf40hn.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.marmolak.net/images/hake45nnontrmk16hf1c.jpg
حالا تو مرحله sniper Fi هنگام لود شدن اروری با این عنوان میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Directx Error
و از بازی خارج میشه.
یه بار Directx رو که رو خود DVD بازی بود نصب کردم. وارد که شدم دیگه این خطا رو نداد، ولی یه خطا راجب تکستچر داد که نتونستم درست بخونمش.در کل نمیشه این مرحله رو انجام داد. در صورتی که مرحله بعدش، یعنی: 0 Cristo Redentor رو رو بدون مشکل لود میکنه و میشه بازی کرد
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
تنها عیبی که این بازی داشت ........مرحله برفیش که خیلی زیبا بود هم کوتاه بود و هم یه مرحله..البته تا اینجا که من رفتم
..باید چنتا مرحله برفی میساختن
نظر لطفتونه.:41:نقل قول:
اگر هم از بازی خوشت نمیاد لازم نیست بیای اینطوری بنویسی.
یا بگو برای چی خوشت نمیاد و دلایلتو بنویس یا اینکه اصلا چیزی ننویس.
آقا من با این که پچ بازی رو هم نصب کردم بازم ارور میده.
یا ارور Save میده یا از بازی میپره بیرون ارور directx میده.
کمک کنید.
سلام به همگی من الان خریدم 3تومن 3تا دی وی دی الان دارم نصب میکنم وای خدای من.الان دعا میکنم که اجرا بده(احتیاج به دعای شما)
اگه تونستي COD MW1 رو بازي كني اينم ميتوني بازي كني
خوشبختانه در اين زمينه IW عالي كار كرده
ببخشید اگه سوالم نا به جا هست ولی خب سوالی هست که تو ذهنمه !
این تاپیک مانند سایر تاپیک ها در مورد یک بازی هست و به صورت تخصصی توش بحث میشه ، پس چرا مهم شده ؟ چه برتریی نسبت به بقیه داره ؟
کسی حرفی برای زدن نداشت ؟نقل قول:
آقا خبری از این مولتی پلیر تو گیمنت ها نشد؟؟؟ تشکر
آقا توروخدا به سوالامون جواب بدید
بدلیل Gameplay عالی بازی و معروف بودنش و پرفروش بودنش و کلا تاثیری که بازی روی زندگیت میزاره باعث شده که همه چیز در مورد بازی CoD:MW 2 پر طرفدار بشه!نقل قول:
امیدوارم دلایل کافی اورده باشم
گیم نت باران تو پاساژ بازار بزرگ میرداماد داره.برو حالشو ببر.نقل قول:
در ضمن آنلاین هم میشه بازی کرد.من لولم 46 الان.خواستی بازی کنی بیا تا بهت یاد بدم یا از تاپیک ها یی که دوستان باز کردن استفاده کن.
اخه این تایپیک واسه یکی از بهترین و پر ترفدارترین بازی هاست:31::21:نقل قول:
داداش حتما باید با steam بازی کرد؟نقل قول:
مثلا با gg نمیشه؟
توضیح بدی ممنون میشم :10::11:
از برنامه های مختلفی برای اسکرین شات گرفتن استفاده میکنن.شما برو یه سرچ بکن پیدا میشه.نقل قول:
فعلا به غیر از استیم نمیشه با چیز دیگه ای بازی کرد.نقل قول:
اخه داداش من میخوام با steam بازی کنم این ارورو میدهنقل قول:
the steam must be runing to play this game
استیمم روشنه .ولی نمیدونم مشکل از کجاس:41:
وقتی این تایپک توی قسمت بازی های رایانه ای اومد از همه جای انجمن اومدن توی این تایپک (بزرگنمایی:31:) خوب این بازینقل قول:
ببخشید اگه سوالم نا به جا هست ولی خب سوالی هست که تو ذهنمه !
این تاپیک مانند سایر تاپیک ها در مورد یک بازی هست و به صورت تخصصی توش بحث میشه ، پس چرا مهم شده ؟ چه برتریی نسبت به بقیه داره ؟
550 میلیون دلار تو 5 روز اول انتشار درامد داشته و نشون میده که چقدر طرفدار داره فک کنم دلیل اصلیش هم همینه ! اصلا واسه این
بازی یه تایپک کمه باید یه انجمن راه انداخت !
کد:http://h.imagehost.org/0377/2_21.jpg
اینو هستم .واقعا این یه بازیه که ادم هرچی بازی کنه سیر نمیشه .نقل قول:
من که این جوریم .(:31:)شمارو نمیدونم .:19::40:
بيا بيرون اونام پشت سرت مياننقل قول:
:8::5:
نمی دونم چش شده بود الان که رفتم دیدم حرکت کردن به هر حال ممنون.
خیلی بازی قشنگی بود الان که تموم شد نظرم در موردش کامل عوض شد واقعاً قشنگ ساخته بودنش و روش کار کرده بودن مخصوصاً انمیشینهای حرکات داخل بازی فوقالعاده بود جو بازی هم عالی بود، من خیلی حال کردم باهاش. کاملاً میشه بزرگ بودن بازی رو حس کرد. چقدرم تنوع سلاح داره تو بازی. گرچه اصلاً بازی سلاح محوری نیست و هر سلاحی میشه بازی رو پیش برد مگه در مراحل خاص. کلاً جالب بود.
میشه بگی چی هست من دقیق نگرفتم.نقل قول:
هر دو چراغ با هم روشن شده (جهته پایین و چراغه طبقه 2)نقل قول:
دوستان من زیاد سر در نیاوردم!!!!!!!!!!!!
اون جایی که روی ما بنزین می ریزن و آتیش می زنن ، پس چرا مرحله بعد دوباره زنده ایم ؟
مرحله بعد زنده نیستیم ما اونجایی که سوختیم (که باز یادم اومد جگرم سوخت) در نقش کاراکتر Roach هستیم.
و مرحله بعد در نقش کاپیتان Soap هستیم.
سلام به همگی لطفا یکی جواب منو بده.من دیشب بازی کردم رفتم تا اونحا که اولش سوار ماشین بودی یعنی بعد از مرحله ای که تو برزیل بود و خیابوناش پیچ پیچی بود حالا میخوام برم دنبالش نمیشه از کجا باید رفت از یه جایی میرم که چندتا مرحله است ولی قفله لطفا راهنمایی کنید.دوستان پیداش کردم دیگه نمیخواد جواب بدید حالا اگه بخوام این پستو حذف کنم چطوریه
نقل قول:
اقا کسی این مشکل مارو نداشته، چجوری بر سرفش کنم؟