اون قیمت پایست که تو تهران گیر میاد نهایتش برسه شیراز نباید 25 بیشتر بشه. باز اگر می خوای شماره شرکت فرادانش که وارد کنده مودم هست بهت بدم بپرس نماینده رسمیشون تو شیراز کیه.نقل قول:
Printable View
اون قیمت پایست که تو تهران گیر میاد نهایتش برسه شیراز نباید 25 بیشتر بشه. باز اگر می خوای شماره شرکت فرادانش که وارد کنده مودم هست بهت بدم بپرس نماینده رسمیشون تو شیراز کیه.نقل قول:
نمیدونم به خدانقل قول:
به خاطر تغییر محل سکونت احتمالا بی adsl میشم.:19:
فکر کنم باید برم سراغ مبین نت که این یکی هم معلوم نیست چیکاره هست.:41:
سلام دوستان وضعیت اشتراک adsl مخابرات شیراز چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟ مثل بعضی شرکتها که 128 بگیری 512 میبندند هست ؟
یا مثل وایمکسه که با 128 میتونی تا 14 کیلو بایت دانلود کنی و نه بیشتر ؟
قیمت سرویس ها این هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اگه مشکلی خاصلی نداری همون جا بمون!
پاساژ ملاصدرا و PC CENTER ...نقل قول:
از بچه های PT بگیری ارزون تر در میاد...
شاتل هم سر عفیف اباد هست!
این:5: کارها آخر عاقبت خوبی نداره. همین چند شب پیش خودتون گفتید سرعت شبانه رو آوردن پایین.سرویستون خوب شده الان؟نقل قول:
شما کدوم منطقه هستید ؟ چه سرویسی گرفتید ؟نقل قول:
چه سرویسی شما گرفتین ؟نقل قول:
چند ماه ؟ چند گیگ ؟ قیمت چند ؟
لعنت به پارس آنلاین
بعضی مواقه قعطی هاش اعصاب آدم رو به هم میریزه
مال شما هم همینطوره؟
سرویس 128-3 گیگ-36000نقل قول:
هنوز هم میگم شبانه سرعت بوق هست :41:نقل قول:
آخه اون تست:18: رو میگذاری ممکنه بعضی ها فکر کنند سرعت پارس واسه شما خیلی خوبه و شما ازش راضی هستی.بعد Amir_fatal هم تو قزوین بود تستهای اینجوری میگذاشت اول سرعت شبانش خوب بود شبی 3 گیگ رو میزد ولی الان دیگه نه تستش خوبه نه سرعت شبانش.<زیاد فخر:5: فروخت>نقل قول:
از روز اول که این سرویس رو گرفتی ، روزانه 100 و شبانه 50 بود ؟ یا قبلا روانه و شبانه سرعتش 100 بود ؟نقل قول:
من باز می گم گول این تبلیغات پارس رو نخورید ! واگه فقط واسه روز اینترنت میخواهید برید پارس بگیرید
شبانه افتضاحه و من توی این یه هفته به زور تونستم 300 مگ روی هم رفته در شب دانلود کنم ( اقا اصلا من بیخیال دانلود ، مهم اینه که دیگه اینترنت هم قطعی پیدا می کنه و باید ساعت 1.5 که قطع میشه بری بخوابی :5: )، اگه دنبال اینید که شب دانلود خوب یا حتی اینترنت وصل داشته باشید اصلا به فکر پارس نباشید که ضرره ، منطقه ما هم ملاصدرا هست
البته یه تبلیغ دیدم نوشته بود شبانه پارس 6500 تومان که دیگه روزانه هم نداره که نشون میده همین کارا رو می کنه که داره گند میزنه
------------
کسایی هم که پارس دارن یه چک بکنن ، فکر کنم داره از حجم هم میزنه وبیشتر حجم کم میشه
---------
بهتره یه اعتراض به پارس بکنیم مخصوصا در مورد این قطعی ها و زنگ بزنید بگید سرویس تون قطعی زیاد داره
-----------
اینم یه تصویر که خاطر جمع شید که نشون میده سرجمع هرشب 1 ساعت با زور وصلی با دانلود هیچ
کجای سایتش باید بری تا به همچین لیستی بهت بده ؟نقل قول:
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
میگم وضعیت Adsl مخابرات چطوره؟
کسی داره که دربارش توضیح بده
همون صفحه اول سایت قسمت ورود کاربران ADSLنقل قول:
یعنی شما تا حالا توی کنترل پنلتون نرفتی؟!
نه اصلا هم راضی نیستم یه موقعی آره واقعا خوب بود من خودم شبی 4 گیگ دانلود میکردم ولی الان 200 مگ هم دانلود نمیکنم .نقل قول:
دوره پارس آنلاین تموم شده .
اون تست هم شانسی اینجوری شد مثل این یکی
ولی تست واقعی اینجاست :41:
سلام دوستان وضعیت اشتراک adsl مخابرات شیراز چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟ مثل بعضی شرکتها که 128 بگیری 512 میبندند هست ؟
یا مثل وایمکسه که با 128 میتونی تا 14 کیلو بایت دانلود کنی و نه بیشتر ؟
نه بابا تو اون صفحه چنین لیستی نمیده :31:نقل قول:
روزهای اول سرعت دانلود روزانه 185-195 و سرعت دانلود شبانه بین 145-195 بود ،در حال حاضر سرعت دانلود روزانه 95-185 متغیره و سرعت دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 بین 35 تا50 و ساعت 6 تا7 بالای 110 هست.نقل قول:
کاملا حرفات تایید میشه .نقل قول:
فقط بگید چجوری میشه یه اعتراض اساسی به این پارس آفلاین کرد ؟!
با سلام دوستان من مخابرات حضرتی هستم .حالا نمیدونم از این سه شرکت کذومش از همه نظر بهتره
1- پارس آنلاین
2- ماتریکس
3- صبا نت ... آخر کدومش
یکی از دوستام گرفته 2-3هفته ای میشه. وضعیتش مثل شاتل هست.البته 128گرفته و ظاهرا روی 2مگ بسته شده.نقل قول:
مهمترین نکته که هیچ کس نمیگه Ip شه شما می تونی بری چک کنید Valid هست یا نه. تا حالا که مال تهرانی ها Invalid بوده.نقل قول:
میشه برای ما آماتورها هم توضیح بدی یعنی چی ؟نقل قول:
آماتوریش این میشه.نقل قول:
شما یک Ip ولید میگیری از isp بعد او رو به صورت Ip اینولید به اشتراک میگذاری توسط مودمتون.
حالا مخابرات هم برای اینکه پول خرید ip ولید نده تو بعضی از شهرها مخصوصا تهران اومده Ip Invalid به مشتریها داده.
به احتمال 99 باید invalid باشه دیگه.
1 درصد هم سهم من:31: الان واسه یکی از اصفهان رو چک کردم Valid بود. الان فقط دو شهر رو مطمئنم همدان و اصفهان. اصفهان که سرویسش رو 2 مگ میبندن ولی شبانه رایگان نداره. اگر شیراز رو مطمئن باشید شبانه رایگانه و 2 مگ باشه و Ip ولید هم بده تا وقتی شلوغ نشده میشه بهترین.این حالا تئوریش بود باید دید تو عمل چند مرده حلاجه.نقل قول:
دوستان تست اینترنت مخابرات گذاشته شد. برید به این تاپیک:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=433345&page=2
سلام دوستان
بچه ها دانلود رایگان پارس آنلاین مطمئنید تا ساعت هفت هست؟
تو سایتش نوشته شیش !!!
دیروز تا هفت گذاشتم فکر کنم از دانلود کم کرده
دوست عزیز شما حداکثر تا ساعت 6:55 دانلود کنید اصلا نزارید ساعت 7 بشه ممکن هست چند صد مگی بپره !نقل قول:
آقا من تست کردم بعضی مواقع کم نمیکنه ولی یکبار دیدم کم کرده هیچی هم نمی شد به پشتیبانی گفت. یعنی چی تا 6.55 دقیه؟ یعنی dc کنیم؟ ولی من یک شب تا 7 دانلود کردم بدون dc کم نکرد فرداش به همین خیال گذاشتم ولی کم کرده بود. حساب کتاب نداره.نقل قول:
نقل قول:آقایون 1سر بزنید اینجانقل قول:
به نظرم که از شاتل خیلی بهترهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=433345&page=2
بابا واسه IP Valid کلی پول باید بریزی تو حلقوم مخابرات.هر ماه 10-20تومن اضافه میگیرننقل قول:
ولی چون میگی شبانه رایگان نداره شاید جور در بیاد
مگه ترافیکشون چقدره که شبانه رایگان نداره؟؟
اون ip استاتیک هست که اون قدر گرونه.نقل قول:
ترافیک اصفهان ماهی 4 گیگ مثل اینکه چون اولین شرکتی هست که رو DLC یا همون خطوط نوری سرویس میده اینجوریه و می دونند طرفدار زیاد داره.
جان؟!!نقل قول:
مگه فرق Static-Dynamic-Valid-Invalid چیه؟
Static-Dynamic تو یک ردیف:Static یعنی همیشه ثابته ولی Dynamic یعنی تغییر میکنهنقل قول:
Valid-Invalid تو یک ردیف:
محتوای مخفی: تعریف جامع
در حقیقت با تعریف بالا باید گفت مخابرات Ip شخصی یا Private میده منتها تو ایران همون رو Invalid یا غیر معتبر تعریف میکنند.
هزینه اینترنت که اونها پرداخت می کنن چقدره ؟نقل قول:
نقل قول:
ترکیه فکر کنم نامحدود 8 مگ حدود ماهی 8000 هزار تومان بود
اینم یه عکس بهتر ماله سال پیش ، مثلا در زاپن جهت هزینه خط 60 مگ در ماه حدود 12 دلار میشه
قیمت هر یه مگ زیر هر سرعت نوشته مثلا فرانسه 1.5 دلار به ازای هر یه مگ هزینه میشه و ژاپن 0.2 دلار به ازای هر یه مگ
نقل قول:
اول:
به تهران یه زنگ بزنید :
تلفن تماس پشتیبانی و خدمات 82201(021)
دوم:
به همون دفتر مرکزی 12-6275711 زنگ بزنید و اعتراض کنید
---------------
یه ایمیل هم از شرکت تهران باشه ، خوبه بهشون ایمیل بزنیم که من گمش کردم ببینمsei _pm ایمیل سراغ نداری؟ (درستش کردم :21: )