شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هتل لول دو رو هم ساخت
Printable View
اینم از inventory من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنتی
رفتم دنبال چکش ! چیزی نداد که هیچ اینو نوشت:
You hit your thumb with a hammer You lose 8 health points.
اینونتوری من تا 24 هم پر شده مشکلی نیست.
230 دلار ریختم تو پاسارگاد...
برم کار کنم باز پول در بیارم...
هادی labor point کجاست ؟ توی اسکیل ها نمیبینمش ...
من معمولا میزنم دو تا یه ساعتنقل قول:
همیشه هم هر چیزی خواستم بدست اوردم
مال منم 37تا پره (فعلا)نقل قول:
مشکلی نداره
لعنتی turkey میخواد یدونه
ولی نمی تونم شکارش کنم فعلا باید دو تا lvl برم بالا برسم 11 بعدش اون اسکیل رو ببرم بالا
برا منم turkey و الاغ میخواد
الاغ رو اگه بتونم عضو یه شهر جنرال استور دار بشم میتونم 5دقیقه ای گیر بیارم
چون الاغ اگه عضو یه شهر باشی میتونی با 250$ خریداری کنی :31:
کسی نمیگه این labor point کجاست ؟
راستی چرا خر انقدر گرونه ؟؟؟ 1000$ خیلی زیاده به خدا ...
بچه ها من حدودا 3 ساعت یه جا کار کردم ولی هیچی گیرم نیومدش !! ایا به اینکه اونجا شلوغ باشه یا خلوت بستگی داره ؟
دوستان این بازی خیلی هیجان داره ما گفتیم ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265129&page=19
The Westen1
Username:SPAMP30
Town:PASARGAD
می گم وحید پسووردت هم اون پایینش می نوشتی دیگه !!!
سلام دوستان
من هم توی سایت ثبت نام کردم یوزرم هم N o b o d y هست آموزش های اون پست اول به نظرم خوب بودن ولی کامل نبودن به هر حال اگه مشکلی دیدم از دوستان میپرسم.
امضا بیشتر از 5 خط نمیشه LoL
تبلیغ میکنی ؟ LoL
بازیش باحاله ؟
سلام
آقا چجوری میشه روحیه را تو یه کاری برد بالا؟؟؟
آقا میشه منو به پاسارگاد را هبدین؟
من الان ماموریت دارم توی مزرعه تنباکو کار کنم بعد که تنباکو به دست آوردم لولم بالا میره؟
شایـــــــــدنقل قول:
من الان ماموریت دارم توی مزرعه تنباکو کار کنم بعد که تنباکو به دست آوردم لولم بالا میره؟
سوال منم هستش ...نقل قول:
سلام
آقا چجوری میشه روحیه را تو یه کاری برد بالا؟؟؟
سلام
دور و بر من اصلا شهر نیست
به نظرتون شهر بزنم؟؟
اگه شهر بزنم کمک میکنید؟؟
فکر کنم خوب باشه ها
البته همه دارن میرن پاسارگاد
بزن حمید جان من پشتتم
بچه های پی سی ورلد هم بیاین خودمون یه شهر جدا بزنیم همه حالشونو بکنیم تو قوطی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه هستن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاین همین حمید شهرو بزنه حال اونا رو بگیریم
به سختی...نقل قول:
بچه ها ما اصلا از کسای دیگه کم نیستیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کاری نشد نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین پاسارگاد روزی با هیچ شروع کرد و الان انقدر طرفدار پیدا کرده ...
ما هم میتونیم از هیچ شروع کنیم و کم کم طرفدار پیدا کنیم و رنک 1 بشیم . ایرانیها و ما سابقه این کارارو داریم و همیشه در رقابت ها پیروز بودیم و خواهیم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین ترایب اسپم روی دست همه رفته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بیاین ما هم خودمون شروع کنیم و به سوی پاسارگاد نریم و یه شهر متحد و قوی بسازیم و سخت کار کنیم تا پیشرفت خوبی داشته باشیم و به همه ثابت کنیم که ما هیچ دسته کمی از هیچکی نداریم و میتونیم ما هم قوی باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ما هم منتظر دعوت نامه پاسارگاد با پرشیا نباشیم ... بیاین خودمون، خودمون رو بزرگ کنیم و رنک 1 ورلد 1 بشیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه اول پست حمید رضا رو خوندم با خودم گفتم این دیگه داره چی میگه ؟ ولی وقتی یکم فکر کردم دیدم که راست میگه . کسایی که موندن و شهری ندارن بیاین خودمون به خودمون کمک کنیم تا اینکه به اجنبی ها کمک کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مطمئنم اگه خوب کار کنیم حتما پیشرفت میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیا همراه ما میان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شهر میزنم
پشت سر هم تو یه جا کار نکن.هر چه بیشتر تو یه شغل کار کنی پایین تر میاد:20:نقل قول:
حجت برای من هیچ فرقی نمیکنه که تو بزنی یا حمید رضا ولی میگم یکی بزنه که تا اخرش پاش واسه و پول خوبی هم داشته باشه
بالاخره بعد از دو روز یک ماموریت انجام دادم و رفتم لول9.
سه تا لوبیا میخواست که توی سه تا دو ساعت به دست اوردم.
امروز یک تیکه چرم هم پیدا کردم.
اونایی که لول بالاتر هستن جواب بدن :
در آینده چرم هم جزو ماموریت ها هست یا نه ؟
منم موافقم.اگر کسی تو این منطقه که من مشخص کردم هست و میخواد شهر بزنه من میتونم کمکش کنم.
چون این منطقه شهر خیلی کم داره کلا تو هر مستطیل کوچیک ماکزیمم 3 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول 23 تا انرژی داشت زدم 2 ساعت کار کنه.انرژیش شد 0 :d
اقا این ظرفیت شهر زیاد نشد ؟
پس کی ؟
پس الان میری سعید :دی
یعنی یه بدبخت دیگه هم مثل من هست؟ :31:نقل قول:
الان کجایی؟ من لول 10 هستم با 29 XP برای turkey هم 4 تا اسکیل دیگه می خوام.
فعلا دارم با repairing fence لولم رو بالا می برم. خوب XP میده بین 20 تا 23 تا توی 2 ساعت.
خدائیش خره خیلی گرونه. یه راهی براش پیدا کنین. چطوره توی شهر خودمون پول بزاریم و جنرال استور بزنیم. چون همه مون این خره رو می خوایم.
اینم آیدی من تو بازی Xebeer با هم بتلگرافیم :31:
راستی کسی فتوشاپ کار نیست یه امضای خوشگل بزنه همه بندازیم ته امضاهامون؟
repairing fence که 11 تاست :31:نقل قول:
راستی قضیه خر چیه ؟
خره رو نگران نباش:27:
از الان کار کن و 250 پول جمع کن چون اگه جنرال مارکت بزنه 250 میشه خرید (برای همین نمیشه فعلا کمکی به میلاد بکنیم )
برای من 20 تا 23 تا میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همینو می گم. میگم به جای اینکه هر کدوم 1000 تا برای خر بدیم بیایم. 500 تا جمع کنیم. 250 تاشو بدیم به آقا میلاد که جنرال استور بزنه با بقیه اش هم خره رو بخریم. اینجوری بازم 500 تا تو جیب هر کدوممون می مونه.
آمار تاپیک تا حالا:
مدت زمان ایجاد: 8 روز و 11 ساعت و 40 دقیقه
هر 5.274 دقیقه یک پست
47 نفر توی این تاپیک پست دادن
بیشترین تعداد پست alizshah با 329 پست
بلاهایی که امروز سر من اومد :
دماغم شکست.
بیل رفت توی پام
آفتاب سوخته شدم
با چاقو یه جام رو بریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You drive your spade into your foot. You lose 5 health points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You get a bad sunburn. You lose 6 health points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You cut yourself on your knife. You lose 13 health points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You get into a fight with another prospector. He breaks your nose. You lose 2 health points.
یکم خودت رو اپگرید کن بابا :27:نقل قول:
میترسم بری استخراج سنگ یدفعه خبر برسه :
You lose All health points.:27:
شوخی بود
خودتو به کشتن نده. یه بازی ارزششو نداره