آقا ممنون از پیگیریتنقل قول:
دست گلت درد نکنه موفق باشی
Printable View
آقا ممنون از پیگیریتنقل قول:
دست گلت درد نکنه موفق باشی
متاسفانه چند روز پیش یک دستگاه سینمای خانگی مارشال بدون دی وی دی خریدم
این مدل فقط ورودی 5/1 صدا داره و دو ورودی صدای معمولی ولاغیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مجبورم یک hd player بخرم که خروجی 5/1 داشته باشه !
و اما مشکل از این قراره که موقع پخش موزیک که از ورودی 5 به 1 به دستگاه وصل شده , فقط 2 تا از باندها صدا داره ولی موقع تست همشون درست کار میکنن, همه دستگاهها اینطورین؟
درسته ديگه! موزيك دو كانالنقل قول:
فكر كه نميكنم صداي دالبي پرولاجيك داشته باشد؟ بايد صداي رو بزاري روي حالت مولتي كانال
سلام آقا من دیروز یکی از بچه ها رفته بانه 1 dvd samsung برای خودش گرفته 70 تومن می خوام بگم برای منم بگیره
مشخصاتش رو میذارم هرکی هرنظر فنی داره بهم بگه ممنون میشم
می خواستم فیلیپس بگیرم گیرم نیومد3588)
[samsung c550[/SIZE]
مشخصات کامل
•عملکرد A / V اسکن پیشرفته با کیفیت اسکن پیشرفته•خروجی اسکن پیشرفته اسکن خطوط تصویر فردی به ترتیب به جای متناوب ، حداکثر وضوح تصاویر دیجیتال و آوردن واقعگرایی جدید به تجربه شما در حال مشاهده دی وی دی.
•HD Upconversion 720P / 1080 I / 1080 P بله•امکانات و مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر است.
•تابع سازگاری با قابلیت پخش انواع DVD ، DVD - R ، DVD - RW ، DVD + R ، DVD + RW ، CD ، CD - R ، CD - RW
•قابلیت پخش فرمت های MP3 ، WMA ، JPEG ، MPEG - 4 ، دیویکس•A / V اسکن پیشرفته با کیفیت اسکن پیشرفته•خروجی اسکن پیشرفته اسکن خطوط تصویر فردی به ترتیب به جای متناوب ، حداکثر وضوح تصاویر دیجیتال و آوردن واقعگرایی جدید به تجربه شما در حال مشاهده دی وی دی. بله•ویدئو DAC 12Bit/148MHz
•HD Upconversion 720P / 1080 I / 1080 P
•صوتی D / A 24Bit/192KHz تبدیل•صدای فراگیر دالبی دیجیتال بله•اتصال Anynet + (HDMI - CEC) بله•ویژگی های حرکت زوم بله•سوپر اسکن پخش (2X ، 8X ، 32X ، 128x) بله•EZ مشاهده بله
سایر ویژگی ها
•پخش از طریق مسنجر خیر•از طریق مسنجر پرش خیر•حفاظت از کودکان سهولت بله•ویژگی های فیزیکی جبهه پانل رنگ سیاه•FLT صفحه نمایش LED
•کارائوکه MIC 1 هیچ•میکروفون 2 NO
•حجم MIC بدون•دیسک بدون•Midi آهنگ و کارائوکه بدونورودی و خروجی
•قابلیت اتصال USB 2.0 بله
•HDMI خروجی بله
•اسکارت جک بدون
•کامپوننت خروجی ویدئو بله
•خروجی S - Video و بدون
•خروجی ویدئو کامپوزیت بله
•خروجی صوتی (L / R) بله
•6 گسسته صوتی 5.1ch خارج وجود ندارد
•کواکسیال از خروجی صوتی دیجیتال بله
•نوری خروجی صوتی بدون
•6watts مصرف برق قدرت
وزن
•وزن محصول و ابعاد ابعاد 430 X 42 X 207mm
•وزن 1.428Kg
•وزن حمل و نقل و ابعاد ابعاد 474 X 84 X 265mm
حالا باتوجه به این مشخصات فیلیپس 3588 بگیرم با قیمت 90 تومن با 1 کابل hdmiیا همین سامی رو بگیرم با 1 کابل hdmi به قیمت 70 تومن
منتظرم
برادر یه چیزی بگیر که mkv رو بخونه حتما و زیرنویس فارسی srt رو ساپورت کنه
ممنون از اینکه نظر دادینقل قول:
اما نظر شما رو هم در مورد مدل دستگاه می خوام فیلیپس بگیرم یا سامی
این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه اما چه دستگاهی تو این قیمت از این فرمت پشتیبانی میکنه
در ضمن دستگاه بالا چطور دستگاهیه
مرسی
فیلیپس خیلی بهتره دوست من اما من این رو پیشهاد میکنم
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
دوستان دستگاه lg 9570 واقعا بینظیرررررررررررررررررررر رررررررههههههههههه.............. ....هر فایلی بشدادم عالی اجرا کرد..حتی فیلم های mkv با حجم 13 گیگ..!
اما ضدحالترین قسمتش اینه که زیرنویس فارسی با فرمت str رو سوپورت نمیکنهههههه!!!
باعث تاسف
مشکل دی وی دی پلیر سونی:DVP-NS728h
:من وقتی سی دی یا دی وی دی رو وارد دستگاه می کنم کیفیت فوق العاده پایین هست!!!
و کیفیت منو ها هم بسیار پاییینه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی موقعی که فلش وارد دستگاه می کنم و اون رو روی حالت عکس قرار می دم تصویر سیاه میشه و دوباره میاد ، تمام منو ها و عکس ها رو به صورت کیفیت بالا و full hd نشون میده!!!
مدل TV:55Nx815
Hdmi cable
دی وی دی پلیر سونی:DVP-NS728h!!!
لطفا راهنماییم کنید!ممنون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نمايندگي تماس بگيريدنقل قول:
با سلام. یک محصول خانگی معمولی میخواستم که فرمت های روز رو پشتیبانی بکنه. یعنی دیویدی و avi/mp3/jpeg و اگر زیرنویس srt رو هم نشون بده که چه بهتر. بودجه 70 تا 80 هزار تومان هست. فقط میخوام لنزش قوی باشه و حداقل 5 سالی کار کنه. خلاصه دردسر نداشته باشه. من البته میدونم که دستگاه های مختلفی هم هستند که Mkv پخش میکنن و زیرنویس فارسی رو نشون میدن و حتی خودشون ----- دیجیتال هم هستند و 15 کانال استانی رو هم میگیرن و تازه برنامه ها رو ضبط هم میکنن ولی به نظرم اکثرا مارک های متفرقه هستند؟ یعنی من ترجیح میدم که همون دیویدی و ام پی 3 و avi و عکس که دستگاه های 8 سال پیش هم نشون میدادن رو فقط نشون بده ولی دستگاه کارا باشه و خراب نشه. حالا اگر مدل معتبری باشه که اون 4 کار اضافه رو هم بکنه که خب چه بهتر. اما اینکه فیلیپس تقلبی یا مارک هایی مثل مارشال و اینا بخوام بگیرم برای اونها حقیقتش اولویت نداره برام. با تشکر از شما.
سلام
من همون دی وی دی c550 samsung رو گرفتم 70 تومن از بانه ازشم خیلی راضیم اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و خیلیم شیکه
لمسیه وبا ریموت تلوزیونمم سازگار قابلیت ضبط فیلم از روی سی دی رو روی فلشم داره فقط میخوام بدونم چطور میشه از روی تلوزیونم که 6960سامیه میشه فیلمهای شبکه های خودمون رو روی فلش ریخت
حالا به وسیله دستگاه دی وی دی یا اصلا خود تلوزیونم که گیرنده سر خوده اصلا میشه همچسن کاری کرد
کسی چیزی میدونه جواب بده
ممنون
مبارک باشه... منظورت از اینکه قابلیت ضبط فیلم از روی سی دی روی فلش داره... چیه؟؟؟ یعنی فیلمو کپی می کنه از سی دی روی فلش؟نقل قول:
اما در مورد سوال شما باید بگم که بعید می دونم همچین چیزی با دستگاه شما ممکن باشه... البته بعضی از تی وی ها هستند که خودشون قابلیت رکورد کردن روی فلش رو دارند که اخیرا دارن رایج می شن... قبل از تی وی ها هم دستگاه های گیرنده دیجیتال بود که می تونست برنامه های تی وی رو رکورد کنه اما اینکه تی وی خروجی تصویر بده به دی وی دی پلیر و اونم تصویر رو روی فلش رکورد کنه بعید به نظر می رسه (البته اگه منظورت رو درست فهمیده باشم)
در کل برای این کار باید یا دستگاه گیرنده دیجیتال با قابلیت Record کردن داشته باشی یا اینکه خود تی وی این قابلیت رو داشته باشه...هر راه حل دیگه به شدت مشکل خواهد بود!!!
کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
دوست عزیز من 6600 دارم فکر کنم همان 6960 شما باشه
فلش خود را داخل یکی از ورودی های تلوزیون قرار دهید
دکمه smart را بر روی کنترول بزنید بر روی ظبط تلوزیون بروید
مراحلی دارد همانند راهنما دنبال کنید فکر کنم تا اینجا ی کار اماده سازی فلش شما برا ضبظ کردن بود
اگر مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشتید میتوانید بر روی کانالهای داخلی بروید ضبظ کنید البته فکر کنم این فایل را نتوان در دستگاهی بجز tv تماشا کرد
کسی می دونه دی وی دی پلیر فیلیپس 3588 رو تو اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام sound.vision جان
بین Philips DVP3580 و DVP3588K/98 به نظر شما کدومو بگیرم؟
dts , DVP3580 نداره و wmv پخش نمیکنه درسته ؟ فرق دیگه ای هم هست؟
خیلی ممنون
دوستان سلام
ما تقریبا بیش از یکساله که ال جی 9750 گرفتیم ( خرداد 89 )
اونموقع میشه گفت جزو گرونهای دی وی دی پلیر معمولی بود 110 گرفتیم
mkv پخش نمیکنه :13:
فایلها و فولدرهای روی دی وی دی که با پارسی نوشته شده باشه نشون نمیده و ضربدر نمایش میده :41:
در ظاهر فول اچ دی هستش یعنی اما باور نمیکنید من یه فایل تصویری رو اچ دی کردم و ریختم رو دی وی دی ( فرمت AVI ) که نشون نداد و پیغام نشون ندادن فایل اچ دی رو داد حالا چجوری فول اچ دیه نمیدونم !!!!( ال سی دیمونم فول اچ دی هستش) :41:
دوستان خواهشا اگه راه حلی دارند بگن
منظورم اینه که اگه فایل آپدیت جدیدی واسش هست که این اشکالات رو رفع بکنه لینکشو با دستورالعملش بهم بگین
ممنون
سلام عزیز....نقل قول:
والا اگه من باشم فکر کنم برم سراغ 3588 چون علاوه بر اینکه یه کابل HDMI به همراه دستگاه می دن... فرمت های بیشتری رو هم پخش میکنه (البته خیلی با 3580 فرقی نداره) ولی در مقابل 3580 کمی در بحث صدا...اونطور که روی کاغذ در مورد مشخصات این دستگاه ها نوشته شده...کیفیت صدای بهتری داره... ولی در کل هر دوی این دستگاه هایی که شما انتخاب کردی... انتخاب های معقولی هستند.
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
قبلا تو سایت چاره داشت ولی الان زده که موجود نیست...بازم چک کنید.نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3275&subcats=Y&features_hash=V333
دوست عزیز هیچ دستگاه دی وی دی پلیری قادر به پخش فایل های Full HD نیست. دستگاه شما هم ایرادی نداره...اگه می بینی قبلا گفتن که پخش می کنه فقط دروغ تبلیغاتی بوده.نقل قول:
دوستان تورو خدا یه دستگاه دی وی دی پلیر یا بلوریپلیر که mkv رو بخونه حتما و زیرنویس فارسی srt رو ساپورت کنه به من معرفی کنید ؟فوری لطفا دوستان خواهش میکنم:11:
با سلام
با کیفیت ترین دی وی دی که خروجی و کابل اچ دی ام ای داشته باشه و همه فرمتها را پشتیبانی کنه و جدید ترین باشه چیه؟
نقل قول:
بازم به خودم
دوستان من آپدیت فریمور رو پیدا کردم واسه سه ماه پیش
Firmware update for DV-9750PM (Ver:1.57A/Date:2011.05.31)
ای ول به خودم
الانم دانلود و بصورت زیپ هستش
چجوری آپدیت کنم حالا ؟
نقل قول:
هی خودم میپرسم بعد خودم میرم تحقیق میکنم خودم جواب میدم
یه فایل پی دی اف راهنما برای آپدیت پلیرهای ال جی از یه سایت خارجی گرفتم و طبق اون به این روش عملکردم
فایل رو از حالت فشرده خارج و سپس ریختم رو سی دی
سی دی رو درون دستگاه قرار دادم و play کردم که طبق راهنما باید اون نسخه ی جدید رو شناسایی و نسخه ی قبلی رو اعلام و بعدش مراحل بعدی
که از همون اولش فایل رو تشخیص نداد و پیغام خطای نخوندن فایلهای درون سی دی رو داد که حدسم اینه که فریمور درون سایت ال جی که از همون صفحه ی 9750 هم طبق لینک زیر که براتون میگذارم نامعتبر و شاید مربوط به این پلیر نباشه
بازم اگه اطلاعاتی یا فایل آپدیتی دارید یاری فرمائید
کد:http://www.lg.com/ir/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=DV-9750PM&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile&searchEngineModelCode=DV-9750PM
درضمن اسم این پلیر در سایتهای خارجی به نام DV498H هستش
دوست عزیز بلوری پلیرها مشکلی با بخش فرمت MKV ندارند و می تونن این فرمت را با رزولوشن فول اجرا کنن ولی این انتظار رو نباید از دی وی دی پلیرها داشته باشی... در مورد پشتیبانی از زیر نویس فارسی.... خیلی مطمئن نیستم چون چند تا دستگاه بلوری پلیر دیدم که با بخش زیر نویس مشکل داشتن...بهترین راه تست حضوری...ولی مدل های سری 7 و 9 هزار فیلیپس برای بلوری پلیر پیشنهاد می شن... بستگی به هزینه ای که می خوای کنی داره....نقل قول:
سلام پوریاجاننقل قول:
چنتا سئوال داشتم:11:
اول اینکه من دستگاه DV-9570 PM الجی تازه دارم میخرم چون mkv فوقالعاده پخش میکنه...!
ولی مشکلش اینه که زیرنویس str فارسی رو ساپورت نمیکنه:13: ..و اینه که میخاستم ازتون سئوال کنم آیا آپدیتی چیزی واسه این دستگاه نیومده؟:11:
بعدم اینکه کلا راهی واسه حل این مشکل زیرنویس str فارسی , شما پیدا کردین؟
درمورد کیفیت لنز دستگاه الجی و اینکه اسم این دستگاه من چی هست توی کشورای دیگه هم ممنون میشم کمکم کنید:11:
با تشکر
اینم لینک دستگاهم:
کد:http://goldiran.ir/pd-512.htm
سلام به همگی
من می خوام یه DVD player بگیرم اما موندم.1-می خوام اکثر فرمت ها رو بخونه.2-USB بخوره3-HDMI هم داشته باشه.
100 تومنم می خوام هزینه کنم. با تشکر:20:
نقل قول:
سلام
متوجه که شدین من 9750 دارم با شما یکی نیست
رفتم سایت ال جی ایران تا مدل شما رو ببینم و آپدیتش رو اگه موجود هست واستون لینک کنم که اصلا مدل شما تو قسمت پلیرهاش نبود تو قسمت جستجو هم زدم چیزی پیدا نکرد
همنام خارجی مدل شما رو نمیدونم مدل خودمم یکی از بچه های همین فروم پارسال ، دستش درد نکنه بهم گفت و گرنه فهمیدنش با این سایتهای ناقص و بی دروپیکر الجی کار حضرت فیله !!!!!
سلام
من یک پلیر می خواهم که
1- زیرنویس SRT فارسی را ساپورت کند
2- پورت USB داشته باشد
3- MKV را هم سا پورت کند.
اگرم خودش به اینترنت اتصال کنه فیلم دانلود کنه بد نیست:46:
خارج از شوخی کسی مدلی و مارکی سراغ داره که این کار ها را انجام بده؟
:31::16::دی:thumbsup:نقل قول:
داداش ما دربدر دنبال همینیم همه ایران و گشتیم نبوددددددد:27:!
تنها دستگاه فعلی دنیا!:5: که mkv و فرمت آینده!( wma ) با هر ریفریمی! با usb و hdmi - 1080p کاملا عالی پخش کنه ادستگاه DV-9570 PM الجی هست:27:
که متاسفانه ساپورتش از str فارسی جالب نیست!یا بهتر بگم من هنوز راهشو پیدا نکردیم!کد:http://goldiran.ir/pd-512.htm
چون با آپدیت و یا تغیر فورمت زیرنویس یا ذخیره زیرنویس با حالت unicod,,,,,حل شدنی میتونه باشه........
اما از لحظ کیفیت!من یک هارد اکسترنال 1ترابایت به این دستگاه وصل کردم:18: و جالبتر اینکه mkv با حجم 13 تا 18 گیگ به راحتی پلی میکنه اونم 1080p:18:
ولی زیرنویس...:13:؟!
سلام به همگی
من می خوام یه DVD player بگیرم اما موندم.1-می خوام اکثر فرمت ها رو بخونه.2-USB بخوره3-HDMI هم داشته باشه.
100 تومنم می خوام هزینه کنم. با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز عمر لنز و قدرت باز کردن انواع dvd حتی خش دار! در محصولات سونی و الجی فوقالعاده بالاتر از سایر محصولات بازاره........البته فلیپس هم انصافا عالی هست:27: ولی خدماتی نداره در ایران...و در صورت خراب شدن یک قطعه ساده فیلیپس معلوم نیست گیر بیاد یا نیاد:18:!نقل قول:
پس بین سونی و الجی انتخاب کنید.......من به شخصه بهترین dvd پلیر فعلی دنیا رو که قیمتش فقط 110 تومنه! این میدونم:
lg DV-9570 PM
کد:http://goldiran.ir/pd-512.htm
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
ضمنا اگه اینجا رو هم ببینید کاملا متوجه میشید که تنها دستگاه فعلی 1080p بازار فقط lg DV-9570 PM هستش!
لینک از این معتبرتر مطمئنا نداریم! ببینید:
کد:http://www.divx.com/en/electronics/categories/dvd-players
:11:نقل قول:
مرسی داداش از راهنمایی های خوبت
میخوام نظرت رو در مورد این دستگاه از سیر تا پیاز بدونم:
sony BDP - S380
ممنون میشم:40:
بعدم اینکه آیا شما دستگاه بلوری یا dvd تا به حال دیدین که mkv و زیرنویس str فارسی رو بدون مشکل اجرا کنه؟
Blu-ray پلیرهای جدید سونی: در این دسته چهار پلیر به نام های BDP-S780، BDP-S580، BDP-S480 و BDP-S380 همراه با سه پلیر در ترکیب با سیستم سینمای خانگی شامل BDV-E780W، BDV-E580 و BDV-E280 معرفی شدند که این سه مدل آخر هرکدام به سیستم صوتی 5.1 سینمای خانگی به نام HT-SS380 نیز مجهز شده اند. نگفته پیداست که همگی این مدل ها علاوه بر پخش Blu-ray امکان پخش CD و DVD را نیز خواهند داشت. تمامی این مدل ها در هنگام اتصال به اینترنت به بیش از 40 سرویس اختصاصی پخش فیلم، ویدئو و موسیقی از طریق پلتفرم BRAVIA Internet Video دسترسی خواهند داشت. از دیگر مشخصات مشترک این پلیرها باید به هماهنگی آنها با سیستم بی سیم HomeShare جدید سونی اشاره کرد که امکان استریم کردن صدا بدون نیاز به سیم در قسمت های مختلف خانه را فراهم می آورد. گرانقیمت ترین مدل در این گروه S780 است که از امکانات آن می توان به گیرنده وایرلس با پشیبانی از DLNA، پورت Ethrnet برای اتصال کابل شبکه، پورت USB جلوی دستگاه، امکان اتصال مسقیم به دوربین های USB TV برای ارتباط با Skype با وضوح 720p، امکان کنترل با Application رایگان قابل نصب بروی آیفون، آی پاد تاچ و گوشی های اندروید، امکان کنترل دستگاه از طریق صدا بوسیله Application جداگانه، امکان نمایش محتوای دو بعدی و سه بعدی و قابلیت تبدیل محتوای 2D به 3D و بلاخره سرعت بسیار بهبود یافته Start-up دستگاه و لودینگ دیسک اشاره کرد. این پلیر در ماه آوریل با قیمت 250 دلار به بازار ارائه می شود. امکانات حاضر در مدل S580 تقریبا تفاوت چندانی با مدل S780 دارد و شاید تنها فرق مهم این دو مدل به عدم وجود مبدل دو بعدی به سه بعدی در این مدل باز گردد. این مدل در ماه مارچ با قیمت 200 دلار عرضه می شود. در مدل S480 بصورت پیشفرض اتصال وای فای وجود ندارد اما دانگل USB اتصال وای فای آن را می توان بصورت جداگانه خریداری کرد سایر موارد حاضر در این مدل تفاوتی با مدل S580 ندارد. قیمت این مدل که در ماه مارچ ارائه می شود 180 دلار است. در نهایت مدل S380 یک Blu-ray پلیر استاندارد است که از پخش سه بعدی هم پشتیبانی نمی کند ماجرای وای فای این مدل هم مانند S480 بوده و در صورت نیاز به آن باید دانگل جداگانه ای برای این قابلیت تهیه کرد. قابلیت DLNA و HomeShare هم از این مدل حذف شده است. این مدل در ماه فوریه با قیمت 150 دلار عرضه می شود.کد:http://kharazmi.org/read/traffic_out_in_vegas_sony_part_ces2011
نقل قول:سلام عزیز...دستگاهی رو که شما معرفی کردی، دستگاه نسبتا معتبری هست و تعدادی نقد و بررسی هم تو اینترنت ازش پیدا کردم که لینکشو پایین برات گذاشتم... قبل از اینکه توضیح بیشتری بدم باید بگم که من نظر مثبتی نسبت به برند سونی ندارم (نظر شخصی) ولی اگر شما به این برند علاقه داری و این مدل رو هم پیدا کردی باید بگم که اولین چیزی که برای خرید یه دتسگاه بلوری پلیر اهمیت داره اینه که بتونه فایل های روزلوشن فول را + 3 بعدی را به خوبی نمایش بده... اما متاسفانه این دتسگاه توانایی نمایش تصاویر 3 بعدی را نداره...!دوم اینکه Start Up این دستگاه مکی کند هست.سوم : و....اما مزیت های این دستگاه تا اونجا که من خوندم شامل مواردی مثل : کیفیت فوق العاده تصویر و طراحی زیبا، پخش SACD، دو پورت USB....بخشی از یکی از نقدهای مربط به این دستگاه رو بخون :
Terrific upscaler
Move to the DVD of Nine and the Sony continues to impress. It’s terrific when it comes to upscaling standard-definition material, delivering relatively clean and crisp images and motion with strong but natural looking contrasts
میبینی همینطور که می بینی نوشته که کیفیت تصویر فوق العاده ای داره و خوب بسیار ارزشمند هست ولی در عین حال نداشتن 3 بعدی، یک نقص بزرگ به حساب می آید...
کد:http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s380
کد:http://www.trustedreviews.com/Sony-BDP-S380_Blu-ray-Player_review
کد:http://www.expertreviews.co.uk/blu-ray-players/1283767/sony-bdp-s380/2
واقعا متشکرم از راهنمایی هاتون که عالیه:11:نقل قول:
دوست عزیز شاید باورتون نشه:41: ولی من این دستگاه سونی رو اگه بگیرم فقط واسه پخش mkv و صدالبته پخش زیرنویس فارسی str هست!:41:
و حال جالبتر اینکه نمیدونم این دستگاه سونی str فارسی پخش میکنه یا نه.........؟!
شما نمیدونید؟
یه چیز دیگه !راستی میشه سیستم صوتی واسه این بلوریپلیر سونی خرید تو بازار ؟یا سرهم بندی کرد؟
راستی چرا با سونی به اندازه فلیپس فاز نمیکنید؟خشحال میشم دلایله حتی احتمالیتونو بدونم......
مرسی دوست عزیز
سلام امروز از نمایندگی فیلیپس یه 3588k/98 گرفتم 107 تومن خیلی ممنون از دوستان به خاطر راهنمایی ها مخصوصا sound.vision
اگه سوالی بود در خدمتم
دوستان آیا دستگاه ps3 میتونه mkv اجرا کنه؟
متاسفانه mkv و flac رو ساپورت نمیکنه. اگه این دوتا فرمت رو ساپورت میکرد من هیچوقت نمیرفتم دنبال hdplayer چون واقعا به جز قضیه ساپورت این دو فایل ، ps3 از همه نظر نسبت به تمام hdplayer ها سرتره و امکانات و قابلیت هاش واقعا بی نظیره.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به Lumexy T3601 چیه؟؟؟ کیفیت dvd پلیرش خوب هست یا نه؟؟؟ کیفیت گیرندش چطور؟ ارزش داره بخرم یا نه؟ بهتره گیرنده رو جدا و دی وی دی پلیر هم جدا بخرم؟یا این دستگاه که هردو رو باهم داره؟
دوستان مژدهههههههههههههههههههههه هههههههههههه:18: اورکا اورکااااااااااااااااااااا :18:
دستگاهی که mkv رو عالی اجرا کنه و زیرنویس فارسی srt رو عالی ساپورت کنه بعد از 1ماه تحقیق یافتم
دستگاه sony BDP - S380 :8:
که تازه یه هفتس وارد بازار شیراز شده و قیمتم 260 هست راستی بلوری هم هستا:20:
بالاخره تحقیقات نتیجه داد...
البته رفقا من مطمئنم تا آخر اکتبر یا حداکثر نوامبر مارکهای دیگه هم این نیاز بازار بزرگ ایران , یعنی زیرنویس str و فرمتmkv رو تجهیز میکنند شک نکنید و البته روند سقوط قیمت این رنج دستگاهها هم محتملتر شده به نظرم(با توجه به اینکه اگه مثلا دستگاه sony BDP - S380
رلیز پارسال بود,قیمتش مطمئنا بالای 300 بود! اما مطمئنا از 2012 به بعد بلوری به دست تر میشیم همگی:46: