محض اطلاع میگم ایران الان سومه نه چهارم! خوبه خودت تفاضلا رو هم گذاشتی :27:نقل قول:
جدول رده بندی گروه B
محض اطلاع میگم ایران الان سومه نه چهارم! خوبه خودت تفاضلا رو هم گذاشتی :27:نقل قول:
جدول رده بندی گروه B
از اینجا البته با کمی ادیت:نقل قول:
کد:http://www.perspolisnews.net/forum/showthread.php?p=41904#post41904
اگه مساوی بشه ایران حذفه اگه 1-0 بشه (به نفع هر کدوم) ایران میره پلی آفنقل قول:
بچه ها اگه عربستان و کره مساوی بکنن یا با نتیجه 1 برصفر بازیشون تموم بشه
ایران حذف میشه ؟
من توی یه خوابگاه دانشجویی تهران بهمراه 50 تا دانشجوی دیگه داشتیم بازی رو می دیدیم . نکته جالب این بود که وقتی ایران گل زد بچه ها موسوی رو تشویق می کردن و وقتی هم که گل حوردیم کسی ناراحت نشد و همه گفتن بهتر شد!؟
بغل دستی من وقتی کره گل زد 2 متر از زمین جدا شد!؟(الهه غرور و عزت ملی بود)
تایید میشه در حد همون تیم ملینقل قول:
مخصوصا قرمز رنگش
مساوی کنن حذف میشهنقل قول:
100 درصد عربا کره شمالی رو خر میکنن تا تبانی کنن و بازی مساوی شه ( پولوسشون موجوده )
بهتر از باخت و حذف شدنه
ممنوننقل قول:
ولی خب الان ایران سومه
ولی انصافا مهدوی کیا خوب دوید برخلاف بازیهای قبل!
نقل قول:دوست من عربا با مساوی سوم میشن و میرن پلی آف! مطمئن باش شانس صعود مستقیم رو بخاطر ایران از دست نمیدن! امشب عربا برای برد میان و کره برای مساوی!!در ضمن کره شمالی هم با هرنتیجه ای ببازه ایران میره بجز 3-2 و 4-3 که خیلی بعیده.
اميدهاي تيم ايران برابر راهيابي به جام جهاني کاهش يافتاميدهاي تيم ملي فوتبال ايران براي راهيابي به رقابت هاي جام جهاني با توقف برابر کره جنوبي کاهش يافت.
در اين ديدار که عصر چهارشنبه در ورزشگاه جام جهاني سئول برگزار شد دو تيم در پايان 90 دقيقه تلاش به نتيجه تساوي يک بر يک رسيدند تا صعود ايران به جام جهاني به اما و اگر کشيده شود.
"مسعود شجاعي" در دقيقه 51 براي تيم ايران و "پارک جي سونگ" در دقيقه 80 براي کره جنوبي گل به ثمر رساندند.
در نيمه نخست، کره اي ها با پرس در يک سوم خط مياني تيم ايران اجازه بازي سازي را به بازيکنان ايراني ندادند.
آنان قصد داشتند تا از کناره ها عمق خط دفاع تيم ايران را باز کنند که اين حربه با هوشياري مدافعان کشورمان دفع شد.
در اواسط نيمه نخست، بازيکنان ايراني از لاک دفاعي خارج شدند و توانستند با شوتزني به سمت دروازه "لي وون جائه" دروازه بان باتجربه کره اي ها نزديک شوند.
جواد نکونام در دقيقه 25 شوت سنگيني را روانه دروازه کره جنوبي کرد که در برگشت شجاعي شانس گلزني را از دست داد.
شجاعي در اواخر اين نيمه از عمق خط دفاع کره جنوبي حرکت و شوت سنگيني را به سمت درازه "جائه" شليک کرد که اين درازه بان توپ را به کرنر فرستاد تا تيم ايران نتواند با پيروزي به رختکن برود.
در نيمه دوم بازيکنان ايراني حملات خود را از کناره ها طراحي کردند که در دقيقه 51 به نخستين گل بازي دست يافتند.
در اين لحظه "محمد نصرتي" مدافع چپ تيم ايران سانتري را بر روي دروازه کره جنوبي ارسال کرد که شجاعي بر روي اشتباه جائه و "کيم دونگ جين" توپ را درون دروازه حريف جاي داد تا ايران در سئول از کره جنوبي پيشي گيرد.
پس از اين گل، حملات گسترده کره اي ها بر روي دروازه "سيد مهدي رحمتي" دروازه بان کشورمان آغاز شد .
آنان به راحتي با پاس هاي کوتاه و تک ضرب به پشت دروازه تيم ايران مي رسيدند و فرصت هاي گلزني را براي مهاجمان خود مهيا مي کردند.
"پارک چو يونگ" هافبک کره اي تيم موناکو فرانسه در دقيقه 64 بر روي يک ضد حمله وارد محوطه جريمه تيم ايران شد و شوت سنگيني را پس از جا گذاشتن هادي عقيلي و سيد جلال حسيني روانه دروازه ايران کرد که رحمتي با پا توپ را دفع کرد.
در دقيقه 66 تيم کره جنوبي در پشت محوطه جريمه صاحب يک ضربه ايستگاهي شد که شوت يونگ به ديرک عمودي دروازه اصابت کرد.
"هيو يونگ مو" سرمربي تيم کره جنوبي در دقيقه 75 بازي "يونگ دونگ هيون" و "لي يونگ پيو" را وارد زمين کرد تا قدرت خط حمله اين تيم را افزايش دهد.
حملات کره اي ها از عمق خط دفاع تيم ايران ادامه يافت تا اينکه " پارک جي سونگ" هافبک کره اي تيم منچستريونايتد انگليس در دقيقه 80 دروازه کشورمان را باز کرد تا بازي به تساوي کشيده شود.
متاسفانه بازيکنان ايراني پس از گل نخست، نتوانستند بازي را کنترل کنند و در حفظ توپ نيز ناموفق عمل کردند تا شرايط براي حملات بي محاباي کره اي ها مهيا شود.
تعويض هاي ديرهنگام "افشين قطبي" در دقايق پاياني نيز مثمرثمر واقع نشد تا تيم ايران براي صعود به جام جهاني نياز به شانس و اقبال داشته باشد.
تيم هاي ملي فوتبال عربستان و کره شمالي تا ساعاتي ديگر در رياض به مصاف هم مي روند که در صورت پيروزي هر يک از اين دو تيم، ايران به عنوان تيم سوم گروه راهي مرحله حذفي (پلي اف) خواهد شد.
جدول رده بندي گروه دوم
جدول رده بندي
1- کره جنوبي 18 امتياز
2- کره شمالي 11 امتياز (تفاضل گل مثبت دو )
3- ايران 11 امتياز (تفاضل گل مثبت يک)
4- عربستان 11 امتياز (تفاضل گل صفر)
5- امارات 1 امتياز
ولی من احتمال توافق عربستان و کره را برای مساوی زیاد میدونم :13:
---------
جدول هم درست شد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3869699&postcount=2274
مطمئنا از عربا هر کاری بر میاد...نقل قول:
در ضمن اگه کره با هر شرایطی 2 تا گل بزنه ایران حذف میشه.
مطمنی ؟؟ ...نقل قول:
در ضمن اگه کره با هر شرایطی 2 تا گل بزنه ایران حذف میشه.
نه :دینقل قول:
خدا کنه بازی یه برنده داشته باشه
برای من همون مچ بند کریمی و نکونام و بقیه بازیکنها به اندازه صدتا پیروزی ارزش داشت. پورحیدری گفت این مچ بندها نذر حضرت ابولفضل بوده : دی
بله خیلی ارزشمند بود:11:نقل قول:
همه داشتن الا 5 نفر
نیمه دوم هم که بازش کرده بودن از دستشون نیروهای.....!!
نتیجه عربستان -کره چند چند دنبال میشه؟
سایتی هست که اطلاعات کافی بده لحظه به لحظه
منم همینطورنقل قول:
برای من همون مچ بند کریمی و نکونام و بقیه بازیکنها به اندازه صدتا پیروزی ارزش داشت
Australia 2 - 1 Japan
:دی
دم همشون گرم
با این کارشون ثابت کردن که واقعا با ملتن
اندازه 10 تا برد می ارزید همون مچ بندا
این اولین بار هست که از نتیجه نگرفتن تیم ملی خیلی خیلی خوشحال شدم
منظورت فولوس هستش دیگه؟:دینقل قول:
نقل قول:کد:www.livescore.com
یه سوال بازی عربستان پخش می شود یه نه
بله ساعت 22:30 پخش ميشود .نقل قول:
آره پخش میشهنقل قول:
به نظر من که حذف میشیم !
بازی عربستان ساعت چند بود؟
7 یا 10.30؟؟؟؟؟؟
سلام
نرسيدم يا اين تيم رو به جام جهاني تبريك ميگم
قضيه مچ بند سبز هم مذهبي هست نه سياسي هر كي سبيل داره كه باباي آدم نميشه
تاپيك رو هم به بيراهه نبريد كه تو ترش بايد خبر بيبينيم
مذهبي هست !؟نقل قول:
از اون حرافها بود ها محمد جان :دي
نكونام و كريمي و شجاعي و نصرتي و كعبي و مهدوي كيا كدومشون سيد هستند كه از رنگ سبز به عنوان نشانه مذهبي استفاده كنن ؟ نشانه سبز اگر مذهبي تلقي بشه ، بيشتر براي احترام سادات هست .
در ضمن اين چند تا بازيكن نيمه اول مذهبي هستند ولي نيمه دوم مذهبي نيستند !؟ :31:
بچه ها ، يه چيز جالب :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منصورپورحیدری واسه ماسمالی یه چیزی گفت. گفت بازیکنها نذر کرده بودن. خوب اگه اینطوره چرا همشون با این مچ بند نیومدن. تازه ما تا اونجا که یادمون واسه نذر یه تیکه پارچه سبز میبندن نه اینکه مچ بند بزارن : دینقل قول:
اين ديگه از اون حرفا بودا !نقل قول:
وي در خصوص دستبندهاي سبز برخي از بازيكنان تيم ملي گفت: اين دستبندها نشان ارادت بازيكنان تيم ملي به حضرت ابوالفضل بود و قبلا نيز بازيكناني مثل نكونام و نصرتي از آن استفاده ميكردند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال افزود: احتمال برداشت هاي منفي وجود داشت و سرپرست تيم ملي به بازيكنان تذكر داد و همه اين دستبندها را از دست خود باز كردند تا برخي سواستفاده سياسي نكنند.
نكونام و مهدوي كيا و شجاعي بعد از عمري از اروپا اومدن و حضرت ابولفضل يادشون افتاده . :27:
نيمه دوم هم اعتقاداتشون عوض شده =))=))=))
پورحیدری در گفتگو با مهر:
"سبز" های بازیکنان نذر حضرت ابوالفضل(ع) بود/ تمام تلاشمان را کردیم
سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان بستن مچ بندهای سبز توسط برخی بازیکنان این تیم در دیدار برابر کره جنوبی را نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی عنوان کرد.
منصور پورحیدری که عصر چهارشنبه و پس از تساوی یک بر یک تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی در سئول با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن اشاره به این موضوع گفت: بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این سبزها مورد سوء استفاده عده ای قرار گیرد آنها را باز کردند.
وی ادامه داد: بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم.
پورحیدری در مورد دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی نیز گفت: بازیکنان ما تمام تلاششان را کردند تا در این دیدار به پیروزی برسند اما در نهایت به تساوی یک بر یک دست یافتیم و حالا باید منتظر نتیجه دیدار تیم های عربستان و کره شمالی باشیم.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو خيلي از بازيها از نشانه هاي سبز استفاده كردن همين بازيكنا اما اين بازي سخته بگيم براي بركت بوده يا اينكه چيز ديگه ...
خدا کنه یکی ببره بازی عربستان با کره شمالی
اگه عربستان میبره خدا کنه ۱-۰ ۲-۱ یا با اختلاف بیش از ۱ گل
اگه خدای نکرده عربستان ۳-۲ یا ۴-۳ و۵-۴ و ... ببره حذفیم
خوب بیچاره چی بیاد بگه...اینو نگه که فردا پرتش می کنن بیرون از تیم(الانم امکانش هست!)نقل قول:
آخرش به جايي رسيديم كه فكرشو ميكردم.
خداروشكر كه عربستان نياز به برد كره شمالي داره وگرنه ما بايد حتماً بازي رو مساوي شده تلقي ميكرديم.
اما اگه كره شمالي بازي رو ببره چقدر حال ميده بچه ها! عربستان حذف ميشه!!!! ولي من شخصاً فكر ميكنم عربستان بازي رو ميبره. به هر حال اونا هم برامون يه كاري ميكنن علي رغم ميلشون.
آدم که بخاطر یه مقام دروغ نمیگه و محبوبیت خودشو خراب نمیکنه.نقل قول:
خوب بیچاره چی بیاد بگه...اینو نگه که فردا پرتش می کنن بیرون از تیم(الانم امکانش هست!)
چرا تو ایران میکنن !نقل قول:
یکی زحمت بکشه جدول گروه ایران رو با تفاضل گل و زده و خورده بذاره تا بفهمیم بازی کره عربستان چه نتیجه ای باید بشه .
اولویت اینجوریه نه ؟
-- تفاضل گل --بعد گل زده -- بعد بازی رو در رو .
مذهبي از چه نظرنقل قول:
تو انقلاب هر كي بوق ميزنه ملت ميريزن ميگن شلوغ شده
يعني .. چي بگم همه دنبال سوء استفاده هستن
پور حيدري گفته براي حضرت ابوالفضل نذر كرده بوديم چي ميدونستن ميبندنشون به دم موسوي
بابا به خدا انتخابات هم مثل فوتبال 90 دقيقه هست الان هم سوتش خورده شده و تموم هيچ چيزي قابل برگشت نيست
چرا الكي شلوغ كنيم
اولش هم بشكنه دست خودم كه براي موسوي كار كردم :27: