سلام دوستان.. نظرتون راجع به سایت hpshopping.ir چیه؟ کسی ازش خرید کرده؟ معتبره؟ یه وقت نفرسته اونوقت ریفر باشه.. آخه قیمتاش 100تومن زیر قیمته.. خیلی فووووورررررییییههه
Printable View
سلام دوستان.. نظرتون راجع به سایت hpshopping.ir چیه؟ کسی ازش خرید کرده؟ معتبره؟ یه وقت نفرسته اونوقت ریفر باشه.. آخه قیمتاش 100تومن زیر قیمته.. خیلی فووووورررررییییههه
معتبره این سایتنقل قول:
خرید اینترنتی خوب نیست
"بهترین" با "جزو بهترین ها" یه خورده فرق میکنه،نقل قول:
درضمن من چیزی نمیبینم.
نقل قول:
ان وي 14 عمده وارد كشور نمي شه
ولي مي توني سفارش بدي يكي از شركتا بيارن واست
فقط قبلش اين موضوع رو در نظر داشته باش هيچ شركتي اگه معتبر باشه نمي تونه از اچ پي كنتر از 50 تا از هر مدل رو بگيره
اگه تك واست بياره هم شخص اورده بعضي وقتا تو بارشون اين كارو مي كنن ولي از چند تا واسطه گذشته پس قيمت بالا تر رفته
نبود ان وي تو ايران واسه قيمت تندش نيست
داغ كردنش تو ذوق مي زنه من دارم يه دونه 15 اينچيشو
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
نقل قول:
3060 از همشون بهتر و گرونتره
همشون نسبتا خوبن
اما در حد حرفه اي تست نكردم واسه همين نظر نمي دم.
من 3060 استفاده كردم قابل قبولا تر از بقيه بود
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
فرقشون هارد بلوتوث و فينگر پرينتهنقل قول:
و مهمترين تفاوت قيمتشونه
2170 بي دليل گرونتره
1320000
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نقل قول:
اكي در مورد اقتصاد نظر نمي دم با اينكه اونجوري كه شما گفتين هم بي اطلاعهم نيستم چون شركت واردات صادرات داريم
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
نقل قول:
منم چند روز پيش اين سايتو ديدم
احتمال مي دم عين سايتايي مثل بست باي و مهتاب لپ تاپ فعاليتش زياد طول نكشه
اما در مورد ريفر بودن مي توني تو ضمانت نامه اين تعهد رو بخواي كه ريفر نباشه جنسش
مهتاب اين تعهد رو مي داد
قيمتا اينجا خيلي گرونه اگه از دوبي بگيري مي توني تا 500 تومن هم ارزونتر بگيري
البته نه اچ پي امريكارو و يا نه اونايي كه چين مي زنه مخصوص خاورميانه. همين لپ تاپ چينيا كه تو بازار پره منظورم بود
دوستان من که دلو زدم به دریا dv6 3046 خریدم.. خیلی خوشگله
سلام.
من دنبال یک لپ تاپ با برند اچ پی می گردم. قیمتش هم می خوام تا یک و هفتصد باشه. بیشتر هم شد عیبی نداره.
پ.ن: نمی دونم که درسته که تو این تاپیک راجع به خرید سوال بپرسم یا نه. ولی چون دیدم که همه ی آشنایان به اچ پی تو این تاپیک فعالیت دارند ، گفتم که اینجا مطرح کنم سوالم رو.
دوست عزيز artzavil بهت تبريك مي گم
يه كانفيگ مختصر از لپ تاپت و مزايا و معايبي كه به نظر اومده مي گي؟
تونستي چند تا عكس هم ازش بذار.بيشتر دوستان فقط عكساي خود ساتيت اچ رو كه يه تغيرات كوچيك روشاعملا شده و تو سايتاي مختلف هست ديدن
پيشاپيش تشكر
دوست عزيز جناب صالحي رنج شما كه تقريبا محدوديت قيمتي ندارين و از هر برند مي تونين مدلاي خوبشو تقريبا بردارين
تو اچ پي سري دي وي 6 3060 بهترين انتخابه
البته اگه بلوتوث و فينگر پرينت مهم نيست واستون مي تونين با كانفيگ مشابه 3061 3062 3063 بردارين تفاوتشون تو رنگ بده هستش و بلوتوث و فينگرپرينتي كه حذف شده
قيمت 1600000
اگه مي خواين بيشتر هزينه كنين يعني تا حدود 2 مي تونين 1099ee از سري envy14 بردارين من به شخصه از كانفيگ و ظاهر envy خيلي خوشم مي اد اما مال خودم مشكل داغ كردن داشت(البته اولين سري ان وي بودا مال من احتمالا اصلاح شده)
البته اينم بگم مال من 15 هستش با درايور اكسترنال(سري اول ان وي) با بالاترين كانفيگ قابل سفارش (رم 16 و سي پي يو اپ تو 3 كور اي سون و ... )
تو برند اچ پي مي تونين تاپ ترينشو با اين قيمت اينجا پيدا كنين كه در حال حاضر به صورت عمده تو بازار 3060 هستش
اما برنداي ديگه خير مدلاي معمولي كه تو بعضب برند ها حتي اون سريا برگشت خورده گيرتون مي اد
اما به نظر من يه دسكتاپ قوي و يه لپ تاپ ارزونتر بيشتر كاربرد داره!
در هر صورت لپ تاپاي گرون شايد از كانفيگ قلبل قبولي برخوردار باشن اما به پاي يه دسكتاپ كه حد اقل 500 تومن ارزونتر ازشون باشه هم نمي رسن.
اين نكته رو هم در نظر داشته باشين كه كانفيگ لپ تاپاي بالاي 1 يه كانفيگ قابل قبوله و كسي كه يه لپ تاپ حرفه اي مي خواد واسه كاراي مهندسي جز بعضي موارد نرم افزاراي تخصصي رو اكس پي جواب ميده
مثلا خودم 1.5 پول استافركد دادم و فقط با اكس پي جواب ميده خيلي از نرم افزاراي تخصصي اين مشكل رو دارن
دوستان كسي از بست باي خريد كرده اينجا؟
ازشيوه فروششون خبر داره؟
بازم قيمتارو شكونده و بازم تا 280 تومن از بعضي جاها ارزونتره قيمتاش
اما كانفيگي كه ازمدلا گذاشه يه تفاوت كوچيك با كانفيگ سايتاي ديگه داره و قيمتاشم يه خورده غير عاديه
گرونترين مدل يه سري رو از همه ارزونتر قيمت داده
پست قبليمو اصلاح مي كنم
قيمتاي اين سايت با قيمتاي ليست قيمتش فرق مي كنه و عين بقيه جاهات ارزونتر نيست
كانفيگام اشتباست از هر سري يه مدل رو كپي كردن براي چند مدل لپ تاپ تو سايت خودشون اشتباهام زياد كوچك نيست شامل وزن قيمت و و امكانات لپ تاپ هستش كه با تذكري كه دادم احتمالا اصلاح مي كنن
البته شايدم نكنن چون تو ارسال پيام هم مشكل داشت سايت.
دوستان طرفدا envy 14
اچ پي يه مدل ديگه يه خوره ارزونتر باكانفيگ مشابه 3060 واسه خاورميانه در نظر گرفته
احتمالا ديگه اين مدل داغ نمي كنه
اينم 1099ee هستش با سي پي يو و رم سبكتر
مدل ديگه evy14 هم 1099ee هستش !با رم و سي پي يو قويتر
یعنی لپ تاپ های که توی دوبی هست خوب نیست؟!نقل قول:
قيمتا اينجا خيلي گرونه اگه از دوبي بگيري مي توني تا 500 تومن هم ارزونتر بگيري
البته نه اچ پي امريكارو و يا نه اونايي كه چين مي زنه مخصوص خاورميانه. همين لپ تاپ چينيا كه تو بازار پره منظورم بود
اونایی که توی ایران هست بهتره؟
نه دوست عزيز اينايي كه تو ايرانه هموناييه كه تو دوبي هم هست
شايد ديده باشي بعضي وقتا يه مدل رو تو سايت اچ پي كانفيگ مي كني قيمتش گرونتر از قيمت بازار ايران در مياد.اينا نه ربطي به قيمت ارز داره نه اشنا داشتن ايرانيا تو شركتا
اين در مورد همه مدلا صدق نمي كنه
كلا جنس چيني همينه
مي توني به مدل رو تو خود چين 50 تومن هم پيدا كني از اين مدلاي يه بار مصرف هم هست
اگه چين تشريف برده باشين يا اشنايي داشته باشين كه مستقيم از چين جنسي رو وارد مي كنه متوجه عرض بنده مي شين
جنس اصل با جنس كپي و جنس هاي كپي با هم فرق مي كنن
درسته همه رو شركت تاييد مي كنه و بهش ساپورت مي ده ولي ..
در ضمن منم قبول دلرم جنس چيني تو خود امريكا هم هست اما خوب مهم استاندارداي وروديه!
99%اچ پي داخل ايران و دوبي مشابه هستن
كار شركتا اكثرا اينجوريه!جنس داخل كشتي فروخته مي شه و شركتايي كه ميگن نمايندگي دارن تو دوبي به همين صورتن
جنس از كشتي پياده نمي شه
يه سري شركتام كه با واسطه واسه ايران مي خرن اگه قيمتاشونو ديده باشين همون مقدار كه گفتم قيمت فروششونه تو دوبي!
هزينه حمل تا تهران جنساي مرجوعي گمرك و ... خيلي چيزاي ديگه باعث اين تفاوت قيمت مي شه
ولي بازم بعضي مدلا قيمتش ارزونتر از قيمت فروش 50 تاييه سايت اچ پيه
سايت اچ پي حق انتخاب مدلاي bto و cto رو ميده.مدلاي كاملا اختصاصي واسه يه شركت يا اداره يا....
حالا سوال اینجاست که اگه از همین ایران بخریم چینی هست و ارزشی نداره؟!
کجا میتونیم اصل HP رو گیر بیاریم؟
نقل قول:
خوب معلومه هر جا اشنا داري بگير
اچ پي اصل يعني مدلي كه تو سايت اچ پي رجستر شه
مدلاي كپي چيني و وييتنامي هم رجستر مي شه پس اصل به حساب مي اد
فرق مدلاي چيني و امريكايي ان چنان زياد نيست
كيفيت منتاژ تا حدي متفاوته تو پارت خاور ميانه و امريكا
قيمت پايين مي اد به خاطر بحث نيروي كار و گارانتي اچ پي كه تو خاور ميانه جز تعمير و تعويض شامل هيج چيز ديگه نمي شه
(منظورم هزينه هاي حمل تا كشور گارانتي كننده هزينه حمل تا كشور مقصد ... كه شامل نمي شه)
پست قبليمو نديد بگير منم جز envy 15 كه كلا سفارشي بودو مطمئن هستم ساخت امريكاست (به خاطر اينكه شخصي كه واسم كانفيگ كرد تو سايت و تحويل گرفت همونجا بود و 24 ساعت تحويلش طول كشيد)
بقيه لپ تاپام چينيه.2 تاشو ايران گرفتم 2 تا ديگه رو از دوبي با اختلاف قيمتي حدود 500 تومن كه گفتم.
(هر 4تا زماني كه مي خريدم 1.5 قيمتش بود)
ازشونم راضيم (نسبت به ان وي راضي ترم)
.................................................. .................................................. .................................................
(دوستان اگه از خودم سوالي دارين واسم پيغام خصوصي بذارين)
خب اگه اینطوره من میرم از همون دبی میگیرم که 500 تومن به نفعم باشه : دی
نظرت چیه؟
سلام
خسته نباشین
نظرتون راجع به
HP Pavilion DV3-4070
چیه؟
اطلاعی در مورد کیفیت LCD و میزان ساعاتی که باطریش کار میده دارین؟
راستی فرقش با
HP Pavilion DV3-4071
چیه؟
مرسی
نقل قول:
اگه اونور اشنا داري حتما اين كارو بكن!
اگه اين امكان زياد واسط وجود داره بري بياي حتما شرايط گارانتي رو هم در نظر بگير
واسه خريد يه لپ تاپ پا نشي بري اونورا
چون چند ميليون بيشتر پول خرج مي شه!(هزينه رفت و برگشت هتل تفريح و...)
راستي چه مدلي مد نظرت بود؟
نقل قول:
فرقشون تو رنگ و ابعاده
HP Pavilion dv3-4070ee Entertainment Notebook PC (WS588EA) - Specifications
[HTML]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4166202-4207962.html[/HTML]
HP Pavilion dv3-4071ee Entertainment Notebook PC (WS589EA) - Specifications
[HTML]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4166202-4207865.html[/HTML]
اينم در مورد led
نقل قول:
33.7 cm (13.3") diagonal High-Definition LED HP BrightView Display
به نظرتون HP Pavilion DV3-4070 انتخاب مناسبیه؟؟
وزن ، باطری، قیمت و کارایی همه در کنار هم برای من حائز اهمیت هستن
تو این رنج قیمت آیا لپتاپی با این وزن(حداکثر 2 کیلو) و کانفیگ بهتر برای هرکاری به جز بازی سراغ دارین؟
دوستان شنیدم که لب تاپ های HP زیادی داغ میکنن و خرابیشون زیاده ...... میشه برام توضیح بدید؟
حقیقتش قصدم خرید 2190 هستش.نقل قول:
فقط کاش یه سایتی بود که قیمت لپ تاپ رو توی دبی زده بود تا بتونم با توجه به قیمتش مدل مناسبی رو انتخاب کنم.
خودم نمیرم دبی ولی دوست و رفیق و آشنا زیاد دارم که میرن و میان از این بابت خیالم راحته.
رفیق اگه سایتی در این مورد که گفتم داشتی حتما معرفی کن.
خیلی کمک کردی.
واقعا ممنون :11:
کلا لپتاپها امروزه داغ میکنند و این مساله فقط مربوط به hp نمیشه مخصوصا اگر کانفیگهای i5 به بالا باشه چشمگیرتره ..نقل قول:
در مورد hp یکم مساله داغ کردن شاید بیشتر از سایر برندها به چشم بیاد ( البته از نظر شخصیم Asus هم دستکمی نداره ) داغ کردن رابطه مستقیم با کارایی سیستم داره ولی شما با یه کول پد میتونی شرایط رو بهتر کنی ..
در مورد لپتاپ همیشه سلیقه خیلی مطرح بوده ..
یادت باشه اگر در زمینه تکنولوژِی حرفه ای فکر و عمل کنی نباید به حرف دیگران گوش کنی و باید با رعایت اصول حرفه ای از مالت نگهداری کنی .. محصولات اچ پی درجه یک و جزو برترینهای جهان هستند پس خیالت جمع باشه مخصوصا اگر قرار باشه از مدلهای جدیدشون بخری مشکل گرماشون حل شده
دوستان من یه لپ تاپ g60 hp دارم . گرافیکم بالاترین نیست . اما اونقدر بالا هست که از پس نود درصد موارد و گیم ها بر بیاد . گرافیک intel 4500m با 1309mb total video memory delivers sharp
اما حس می کنم به شدت کارایی گرافیک پایین تر از تواناییش هستش . لپ تاپ 2009 نباید توی ویندوز ویستا وقتی عکسها رو اسلاید می بینیم به صورت اسلو و بدون حرکت نرم نشون بده . به نظرتون ایراد به کجا بر میگرده ؟ آیا باید درایور جدید نصب کنم ؟ از کجا تهیه کنم ؟
دوستان کدوم سری HP TouchSmart tm2 هست که دی وی دی رایترش اکسترنال نیست ؟ :20:
مرسی:10:
نقل قول:
dm4 1090ee
1.96kg كانفيگ بالايي هم داره همراه با قيمت بالا.
تو بعضي سايتا زده باريكترين لپ تاپ اج پي
Intel Core i7-620M 2.66 up to 3.33 GHZ
4 GB رم
500+ GB
DVD Write
ATI Radeon HD 5450 512MB up to 2202MB
1.96
cam-bt-hdmi-wifi-esata-reader-FP
اينترو از ليست قيمت ايران اچ پي گذاشتم ممكنه تفاوت داشته باشه با كانفيگ اصلي
قيمت هم نمي دونم سقفش چقدره
اين 1450000 قيمتشه
2شنبه يكي خريديم واسه يكي از ذوستان همين فروم
نقل قول:
داغ كردن اچ پي مربوط بود به مدلاي اين شركت تا dv5
بعد از اينكه اين سري از خط توليد خارج شد
تقريبا بهتر شد
tx2 هم داغ ميكرد
ولي الان فقط ان وي داغ مي كنه تو لپ تاپاي اچ پي كه داغ كردنش غير طبيعيه
باقي مدلا در حد بقيه برند ها يا كمتره
اما مشكلات داغ كردن لپ تاپ :
در مورد اچ پي اينطور بود گرماي لپ تاپ تا 100 درجه بالا مي رفت حرارت
در واقع نبايد اسيبي مي رسوند چون هر زمان دما زياد بالا بره يا خاموش مي شه يا ريست
اما اين حرارت پايه هاي سي پي رو از بين مي برد و از اونجايي كه تو ايران نيروي متخصص زياده يه خورده اذيت مي كرده
كول پد هم رفع مي كردش اما به مادر برد فشار مي اره
اما الان اكثر مدلاش اين مشكل رو نداره
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
درايورشو اپ ديت كن ببين مشكلت حل مي شهنقل قول:
تو سايت اچ پي مدل لپتاپتو سرچ بدي درايوراش و اپ ديتاي جديت هست توش
مرسی رفیق . میرم تو سایتش و خبرش رو بهتون میدم
سلام
کدوم مدل اچ پی بلوری داره؟
آقا تاچ پد و کلیک پد این لپ تاپ که گرفتین چه طوره؟ engadget که به عنوان پاشنه آشیل dm4 ازش یاد کرده بود و بزرگترین ایرادش...!نقل قول:
در مورد Envy، مثل اینکه سری Envy 15 (مخصوصا) این مشکل حرارتی رو داشت که تو Envy14 که بعدا عرضه شد، HP یک دستی به سر و روش کشیده از این نظر!:D حداقل نظر سایت های ریوو کننده این بوده.. هنوز وقت نکردم نظر یوزر هایی که داشتن رو بخونم.
جدا از اینا، کیفیت ساخت Envy14 فوق العادست، کیفیت LCDش جزو بهتریناس با رزولوشن 1600x900 و کیبردش هم بسیار عالی در اومده
اما خب نسبت به dm4 سنگین تر هم هست
حالا Envy14 یافت میشه تو ایران؟
اين لپتاپ چجورياست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ميشه بيشتر از مشكلاتش بگيد !
دوست من آدرس سایتتون پاک شده.خواهشا عکس و کانفیگشو اینجا کپی کنین.
آقا این مدل چطوره ؟ مشکلاش چیه ؟ کلاً اچ پی خوبه ؟ گارانتیش چی ؟
مدل : HP Pavilion DV6-2300-A
مشخصات :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT320 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1220000 تومانگارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
دوستانی که اچ پی دارن میشه بگن که هاردش رو با چه برنامه ای پارتیشن بندی کردن؟ظاهرا اچ پی ها با آکرونیس مشکل بوت شدن دارن.میگن پاراگون هم ریسکه.دیسک منیجر ویستا هم ریسکتر تر تر تر تر.
خب پس من چیکار کنم با یدونه درایو. اه:41:
من با خود بوت ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم.نقل قول:
سلام دوستان
من 2170 دارم ولی 3 تا مشکل دارم باهاش !
1 موقعی که ویندوز بالا میاد و بعد از صفحه انیمیشن میگه یکی از دسک هات نیاز به اسکن داره!اگه ولش کنم که فیلد میشه ! اگه برم از تو ویندوز چک دیسک بزنم هم باز میاد !چیکار کنم؟
2 جدیدا وقتی میخوام کورل یا فتوشاپ یا اتوکد و مکس رو باز کنم خیلی کند شده ! غیر عادی کنده ! هر کاری هم کردم درست نشد ! تیون آپ یوتیلیتیز هم نصب کردم درست نشد !
3 بلوتوث دستگاه کار میکنه ولی وایرلس چیزی پیدا نمیکنه !
در کل دستگاه فوق العاده ایه ..این مشکل وایرلس رو تو فروم های خارجی دیدم .انگاری از مادر بورده ! (بدبخت شدم)
.................................................. ............................................نقل قول:
من 2170ee از دبی گرفتم که چینیه و پسر عموم هم 2170us خریده که از آمریکا خریده و اونم چینیه و اینو بهتون میگم که هیچ فرقی از لحاظ ظاهری و کیفیت بدنه و توانایی و راندمان کاری سیستم ندارن با هم.بنچ مارک هایی که تو برنامه ها و بازی ها گرفتم کاملا برابر بودن
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟من ویندوزم ویستا هسش.
سایر دوستان چطور؟لطفا بگین مطمئن ترین راه واسه پارتیشن بندی چیه؟با کدوم نرم افزار
کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
آقا این مدل چطوره ؟ مشکلاش چیه ؟ کلاً اچ پی خوبه ؟ گارانتیش چی ؟
مدل : HP Pavilion DV6-2300-A
مشخصات :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT320 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1220000 تومان
گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
گرونه هاردش كمه
رمش كمه
اش دهن سوزي نيست
گارانتي شركتي هم كه نداره
موس لپتاپي با سيم هم 5 تومنه
مدل فول پرتش با رم 8 بهتره
با اينكه الان كلي مدل جديد تر اومده
مرسي از دقتتنقل قول:
حالا سوالاي من:
قيمتاي خريد هر كدوم چقدر بود؟
كانفيگا فرقشون چي بود؟...us از ee يه خورده بايد كانفيگش ضعيفتر باشه!الان وقت نمي كنم تو سايتش ببينم
فرق بنچ ماركايي كه تو سري هاي يكسان اچ پي مي گيري چقدره ؟ مثلا سري dv6-2100
تفاوت زمان ساختش چقدر بوده؟ رو بار كداي جعبه هست تو سايت هم مي شه پيداش كرد
اقا این چطوره ؟ HP DV6-2142