اقا یه چیز دیگه دادشم ساندسیک فیوز داره ... حالا من یه جا سراغ دارم کلیپ پلاس میفروشه (4گیگ 60 تومن) ... جایی رو کسی سراغ داره که فیوز بفروشن؟
فیوز موزیک 24 ساعت پخش میکنه...
پلاس چه قدر موزیک پخش میکنه؟
Printable View
اقا یه چیز دیگه دادشم ساندسیک فیوز داره ... حالا من یه جا سراغ دارم کلیپ پلاس میفروشه (4گیگ 60 تومن) ... جایی رو کسی سراغ داره که فیوز بفروشن؟
فیوز موزیک 24 ساعت پخش میکنه...
پلاس چه قدر موزیک پخش میکنه؟
من یه بار همین جا پرسیدم از بچه ها کسی از فیوز نسل جدید تو ایران خبری داره یا نه کسی جوابی نداد.نقل قول:
پلاس ماکزیمم 15 ساعت.
حجم بالا با قابلیت بالای پخش با این هزینه نمیخونه رفیقنقل قول:
آخرین پیشنهادم Olympus ws-560m هست 250 تومن با 4 گیگ که البته 1 گیگش ws-450 همون قیمت مورد نظر شماست.
از سونی هم sony icd-ux513 هم 4 گیگ 160 تومن.
اقا من میخواستم موزیک هم پخش بکنه ها !
اینا موزیک پخش میکنن ؟
حداقلشux ها فکر نکنم موزیک پخش بکننا ... میکنن؟
آره مشکل پخش نداره.نقل قول:
Sony's ICD-UX513F voice recorder is perfect for recording lectures as well as listening to your favorite tunes in between classes or at the office. Equipped with FM radio recording, Digital VOR and scene select function allows you to select five modes of recording scenes.
امروز برای رفیقم رفتم یه کووان i9 گرفتم و خیلی زد تو ذوقم اصلا صداش اون چیزی که فکر میکردم نبود خیلی کم بود صداش و مدل e2 صداش به نظرم بهتر بود و از کووان ناامید شدم
پلیر های قدیمی تر صداشون خیلی زیاد بود ولی بر اساس قوانین وضع شده توسط موسسسه های بین المللی بهداشت قوانینی وضع شد تا محصولات جدید از استاندارد هایی تبعیت کنند یکیش محدود کردن حجم خروجی هست مخصوصا بعضی کشور های پیشرفته مثل انگلستان که از این موضوع بین جوون هاشون خیلی رنج میبردند...نقل قول:
برای همین هست که ورژن اروپایی فرم ویر ها حجم صداشون کمتر از بقیه هست و برای همین از earbud تو پک پلیر استفاده میکنند و برای همین وقتی پلیر رو روشن میکنی و resume میکنی صدا کم کم زیاد میشه تا به پرده گوش شک وارد نشه.
i7 که مدل قبل سری i هستش صداش محسوس از i9 بیشتره(هر چند اندازش کوچک تره) ملاکت حجم صدا هست دنبال X5 , D2,O2, ..... اینها باش.
سلام
من یه ام پی 3 پلیر میخوام که قیمتش زیر 30 تومن باشه 2 گیگ بیشتر هم نمیخوام باشه یعنی لازمم نمیشه
و شارژی هم باشه اگر صفحه دار باشه خیلی عالی میشه اگر هم نبود مهم نیست
ممنون میشم زودتر جواب بدید یه چیزی بگید که همه جا پیدا بشه مثلا تو اینترنت یا شهرهای دیگه مثل قم
بازم ممنون
اخه اینقدر صدا کمه ؟ از پلیر سونیه خودم خیلی صدا کمتر بود و کیفیتشم کمتر بود و اقعا خیلی با واکمنه خودم حال کردم :40: تازه فیوزم دسته رفیقمه وگرنه با اونم تست میکردم ولی همون فیوز صداش خیلی بهتر از i9 هست تازه میخواستم برای خودم j3 بگیرم خوب شد نگرفتم کلا تو پلیر هایی که تا الان تست کردم واکمن از همه بهتر بود بعد سانسا بعد کووان بعدش کریتیو و بعدشم iriver :46: البته یه بار سامسونگ هم تست کردن خیلی با حال بود yp2 بود فکر مدلش البته اونو تو هواپیما تست کردم و صداشو قشنگ انالیز نکردم :27:نقل قول:
منم از این واکمن تعریف زیاد شنیدم یدونه از این ایرفون ها رو هم بزار کنارش دیگه میشه آخرشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی COWON رو بخواطر i9 نمیشناسه بخواطر X5 و A2وD2 و S9 و J3 میشناسهنقل قول:
هیچ وقت یادم نمیره وقتی اول سال 2008 عکس و مشخصات S9 درز کرده بود گفتم این کوون خالی بسته غیر ممکنه همچین پلیری ساخته باشه اگه هم باشه احتمالا فقط جنبه تبلیغاتی داره و عرضه نمیشه تازه 1.5 سالی طول کشید تا فهمیدم تازه چی هست.
شاید J3 هم بگیری خوشت نیاد مهم اینه که چیزی داشته باشی که ازش راضی باشی که داری [خدا رو شکر]
مشخصا از یه پلیر که 450 دلار هست باید یه چیز هایی انتظار داشته باشیم دیگه... منظورم سونی سری X هست
لزومی نداره همه برند ها رو کنار هم ردیف کنی یه چیز خوب داری بسته دیگه بقیه دارایت رو بریز به حساب کمیته امداد یه ذره با بی نواها شب عیدی....:31:
:31::31::31:نقل قول:
خه e2 صداش خیلی بلند تره خیلی عجیبه من میگم s9 صداش از j3 بلند تره براساس حرفه شما ! چون این جدیدا باید طبق استاندارد باشن و صداشون کمه دیگه
این سونیرو رفیقم 300 میخواست گفتم بدم بره j3 یا s9 بگیرم ولی ترسیدم بگیرم تو ذوقم بخوره پلیره خودمون از دستمون بپره و به نظرم هرکی سانسا گرفت بهترین کارو کرده ارزون ترین در عینه حال عالی ( اینم یه نظر دیگه )
پولم چرا بریزم کمیته مگه مفته :27:
و یه سوال s9 خیلی صداش فرق داره ؟ اخه s9 الان از j3 گرون تره ! و به تو اون فوروم anythingbutipod همه حرفه ای هاش s9 داشتن
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
ماله من تازه اینم نیست سری x هستش :31:نقل قول:
اون ایرفونه مه خیلی گرونه پاناسونیک بود فکر ولی خیلی شاخه :8:
نه S9 صداش مثل J3 هست من منظورم این نیست که هر چی مدل جدید میشه حجم صدا کمتر میشه میگم نسل قبلی و قبل تر صداشون بیشتر بود پلیر های جدید همشون صداشون بیشتره.
S9 هیچ مزیتی قابل توجه ایی به J3 نداره تم های بیشتر داره و قیمت کمتر[نه بیشتر] غیر از این ها هیچ مزیتی به J3 نداره .
هیچ جای دنیا J3 ارزون تر از S9 نیست.
خوب نگیر وقتی از پلیرت راضی هستی چرا هی پولت و هدر میدی
-----------------------------
این هدفون هم مال 2-3 سال پیشه درسته DFTK تازه پیداش کرده ازش خوشش اومده ولی اصلا مدل جدیدی نیست.
درود
1سوال داشتم :
این برند iriver هم برند خوبی هست؟
بین iriver و cowon کدوم بهتره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5918827&postcount=2265
سلام
عیدتون مبارک
قیمت این دو تا مدل رو می خواستم
لطفا
SONY NWZ-B153F 4G
SAMSUNG YP-U5
سلام...
فرق این دو تا ریکوردر سونی چیه؟px820M و px820
اقا ما یه sandisk clip plus 4g گرفتم .. گزینه ای هستش که بس جای تامل بسیار داره ...
اگه کسی خواست پ خ بده تا فروشندشو بهش معرفی کنم ...
4 گیگ 60 تومن ..
فقطم 4 گیگ مونده واسش و فقط رنگ زرشکی که البته بسی خوشکله رنگش
100 تومن(4گیگ)نقل قول:
75تومن(2گیگ)(4گیگش هم هست قیمت ندارم)
میکروفون استریو جانبی همراه جعبهنقل قول:
سلام دوستان ، برادر من میخاد یه پلیر تصویری بگیره ، من خودم Creative Zen Mozaic دارم ، میخام اینو بهش بدم و یه پلیر فقط صوتی ( تصویری بکارم نمیاد ) سونی بگیرم ، به نطرتون این کار رو بکنم ؟
اون مدل های سونی هم اینان :
NWZ-B153F
NWZ-B143F
از قیافه ی این مدل بیشتر خوشم میاد !
کیفیت صدا و قدرت کدوم بهتره ؟ هدفونمم هم Ep-630 هستش !
تا حدود 80/000 تومن !
يه دستگاه در حد 2 يا 4 گيگ بدون صفحه
كيفيت جنسش خوب باشه
چي پيشنهاد ميكنيد حجمش زياد مهم نيست برام صفحه هم نداشت بهتر چون مهم نيست فقط براي گوش دادن فايل ام پي تري ميخوام هدفونش خوب باشه باتريم خوب نگه داره
چي پيشنهاد ميديد بچه ها ؟
پلیر بدون صفحه وبا اندازه کوچیک:
1)clip+
2)ipod shuffle
2)cowon E2
3)irever T8
من توصیه میکنم اولی رو بگیری
153 فیس لیفت شده ی 143 هست با یه سری امکانات بیشتر.آنچنان فرقی بینشون نیشت فقط 153 جدید تره.نقل قول:
اقا يك دنيا ممنونم رنج قيمت اينارو داريد ؟نقل قول:
نمايندگي خواستي دارن مخصوصا همون اوليه چون نشنيده بودم تا حالا
كيفيتشون خوبه ؟
اين iriver t8 2 gig حدود 55 تومن
نمايندگي خواستي در ايران داره ؟ من نزديك خ جمهوري تهران هستم اونجا نمايندگيش نميدونيد كجاست
اپل:
ایریور:کد:http://www.avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/Files/listeghymay%2012/Apple.pdf
کوون:کد:http://www.avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/Files/listeghymay%2012/iriver.pdf
clip+ هم 55-75 تومن فروش میره.کد:http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf
سلام
من میخوام یه ام پی تری پلیر مدی سونی nzw153 بگیرم.
به نظرتون پلیر خوبیه؟ کسی از دوستان از اینا داشته ویا استفاده کرده؟
کیفیت صداش چطوره؟
مرسی
زیر رنج قیمت 100 جزو مطرح ترین مدلهای بازار هست. انتخاب خوبیه.در موردش تو همین تاپیک تو پستهای قبل زیاد صحبت کردم(کردند)نقل قول:
انتخابهای دیگه تو چند پست بالایی هست.
من کلیپ پلاس خریدم بالاخره!!!!!!!!!!!
طبق تجربه یه روزه بنده.فقط تو اینترنت و مجتمع پایتخت {بیشتر همکف}،میشه سان دیسک پیدا کرد..70هزار تومان..قیمت منصفانه ای نیست ولی ارزشش رو داره..برای راحتی دوستان لیست قیمت هایی که گرفتم هم میذارم ،قیمتهای بازاره نه سایت!!ضمنا sandisk fuze هم گشتم ولی پیدا نکردم.
iriver
T8
2g..59000
4g..69000
n15
2g..69000
4g..79000
E30
2g..69000
4g..79000
8g..109000
E150
2g..82000
4g..109000
8g..119000
s1oo
4g..120000
8g..139000
16g..193000
phillips
raga
4g..77000
sony
nw2b152f
2g..62000
اینو اطمینان ندارم 4g..83000
اقا از كليپ لاس راضي هستي ؟نقل قول:
چند خريديد ؟
از كجا خريديد ؟
كيفيت جنس مخصوصا هدفونش چطوره ؟
كيفيت صداش چطوره ؟
كيفيت نفوذ صداي بيرون در هدفونش چطوره ؟
والا من قبلا فقط creative stone plus داشتم{پس مث کسایی که چندتا رو (منظورم ام پی تری پلیره!!)تجربه کردن نظرم ملاک نیست}نقل قول:
فعلا که خیلی راضیم..اولا که خودش صدای خوبی داشت،بعدشم که با ریختن rockbox معرکه شد،انواع و اقسام تنظیمات صدا در دسترس قرار گرفت{مثل یه استودیو قابل حمل میمونه!!}..البت فقط بلندی ملاک نیست،اما الان صدا رو تا 75درصد هم بالا نمیبرم،چون کر میشم...
به نظرم نسبت به گزینه هایی مث سونی،آی ریور،فیلیپس،کرییتیو،البت تو همین قیمت،انتخاب بهتریه
محل خریدم پ خ کردم واستون
70هزار تومن از همکف پایتخت خریدم..فروشگاه اینترنتی هم داشت که باهاس تا13 صبر میکردم{نکردم }
هدفونشو حقیقتا بازشم نکردم{چون یه هدفون creative ep630 همراش خریدم}{اگه دوستان جواب دادن که هیج،وگرنه فردا صبح خدمتتون میگم} ..هدفونش in ear نیست ولی کوچیکه یه مقدار
در انتها کمال تشکر رو دارم از زحمات بی وقفه جناب peaceful1
درود.
یک پلیری برای ضبط صدا و پخش فایل های صوتی نیاز دارم رنج قیمت تا ۱۲۰ تومان ، قابلیت فولدر بندی داشته باشه و سایز دستگاه هم کوچک باشه.من از سیستم عامل Mac OS استفاده میکنم بنابراین برای انتقال فایل به دستگاه نمیخوام به مشکل برخوردکنم. قبلا یک سامسونگ YP-P2 داشتم.
کیفیت Iriver N15 در چه حدیه؟ جستجوی فایل در صفحه نمایش آن سخت نیست؟
کیفیت پلیر های فیلیپس چجوریه؟ مثل Philips GoGear ViBe
شما چرا ریکردر نمیخری؟!
سری UX سونی به بودجه شما میخوره .
بگردی 4 گیگ 120 تومن میتونی بگیری.
همیشه برای صبط صدا نیست. می خوام کیفیت پخش بالا باشه چون audiobook انگلیسی زیاد گوش میدم نظرتون برای سری E سونی چیه؟ کیفیت ضبط معمولی هم داشته باشه کافیه. یک نمونه دیجی کالا از سری E گذاشته"Sony NWZ-E444 8GB" که اسپیکر اکسترنال داره حالا نمیدونم که برای تبلیعه یا واقعا همراه محصول ارائه میشه؟
ببین اگه موسیقی گوش نمیدی کیفیت صدای ریکردر ها برای کار شما قابل قبول هست .
کیفیت صدای بالا و پشتیبانی از فرمت های زیاد صوتی مزیت هایی هستند که شاید خیلی به کار نیاد.
پلیر های کوون ریکرد خوبی دارند مثل cowon i9 به بودجه شما میخوره ولی من از پلیر های سونی استفاده نکردم .
محتمل بیشتر از 3-4 متر ریکرد نمیکنه.
من الان 3 ساله یه مدل yp-u2 سامسونگ دارم خیلی هم ازش راضیم
حالت خاموشی خودکار دستگاه تنظیم داره که میشه قطع کرد این امکان رو
جلو و عقب کردن آهنگ تا 1 دقیقه هم تنظیم داره
تست گرفتم 11 ساعت یک سره پخش داشت
رادیو داره ولی رادیو رو ضبط نمیکنه
رکوردر قوی هم داره با کیفیت های 32 و 64 و 128 mp3
بله ارائه میشه اما به نظر من اگه از سری e میگیری به nwz-e453 یا nwz-e454 فکر کن که به نسبت محصولات جدید تر و بهتری هستن.کیفیت صدای فوق العاده خوبی داره سری e.نقل قول:
برای ریکرد کردن هم نمیدونم واقعا از کوون بدتره یا نه اما مطمئنا ریکرد یه پلیر با ریکردر قابل قیاس نیست.
در ضمن باید اختلاف پخش 30 ساعته ی پخش با یک شارژ کامل رو که برتری سونی به کوون i9 هست رو در نظر بگیری.
ریختن فایل روی پلیرهای cowon با نرم افزار خاصی انجام میشه ؟ چون من در 3 پست قبل گفتم از سیستم عامل مک استفاده میکنم .
پلیر ARCHOS 3 Vision چه جوریه؟ از نطر قیمت که با i9 در یک رنجه.j3 بد جوریه ما رو هوایی کرده:18:
پلیر های کوون رو تحت نرمافزار میشه استفاده کرد و هم مثل فلش ممونری میشه استفاده کرد.
J3 تو همین عیدی یه فروشگاه همکف پایتخت برج B دو سه تا 16 گیگ پشت ویترین داشت.
آرکوس پلیر هاش معمولا از فرمت های زیادی پشتیبانی میکنند ومعمولا به نسبت خیلی از برند ها application های زیادی هم دارند بیشتر رو ولی کیفیت صداش مثل کوون نیست.
من حدودا 1 سالی میشه دستگاه Iriver مدل vr1 را دارم و خیلی هم راضی هستم.
امکان ضبط با بهترین کیفیت
پخش فایلهای صوتی با بهترین کیفیت
امکان ضبط از رادیو