سلام من يك مودم smc خريدم ولى بلد نيست راه بياندازم
Printable View
سلام من يك مودم smc خريدم ولى بلد نيست راه بياندازم
مي خواستم دوستان يه مودم adsl وايرلس به من معرفي كنند كه بيشتر شركت ها قبول كنند و قيمتش مناسب ياشه البته به غير از asus. چون قيمتش يك مقدار براي من بالاست ؟
در ضمن من توي اتاقم لپ تاپ دارم و طوي طبقه ديگه منزل يك pc هست . با مودم وايرلس pc هم مي تونه از اينترنت استفاده كينم ؟ براي pc بايد كارت وايرلس تهيه بشه ديگه ؟ قيمتش چند هست ؟
سلامنقل قول:
- الآن asus از نظر قیمتی و تائید شدن توسط تمام ISP ها جزو ایده آل هاست. تا جائیکه من دیدم مودم های وایرلس از 95 تومن به بالان. بعید میدونم زیر این قیمت بشه پیدا کرد. ( تا نظر دوستان دیگه چی باشه ؟؟ )
- بله ، حتما باید کارت وایرلس بذارین ، قیمتش هم 45 تومن به بالا. ( که واسه ما 45 تومنیش خوبه )
موفق باشید :10:
سلام
چند روز پیش من یه مودم asus am604 g خریدم و از شرکت اسیا تک هم adsl گرفتم ..
ولی یه مشکلی هست . وقتی خط تلفن باز باشه چراغ لینک ثابت میشه و وقتی خط تلفن رو قطع می کنم چراغ لینکش چشمک میزنه و نمیشه به شبکه وصل شد
لطفا دوستان اگه را حلی دارید بنویسد ممنون
نقل قول:
ممنون از جوابتون
الان فكر كنم d-link يا tp-link وايرلس قيمتشون بين 70 تا 75 باشه ولي قيمت asus 604g حدودا 105 تومان هست
مودم asus را ازكجا گرفتيد ؟ باچه گارانتي ؟ قيمت چند؟نقل قول:
نقل قول:
گارانتیش برای تایکو شبکه و یکی از دوستام از شرکتشون خریدش .
قیمتش هم 92 هزار تومان هستش
من از این مودم راضیم ولی یه مشکلی با هاش دارم ( تو پست بالا نوشتم ) لطفا جواب بدید
چراغ status مودم من در حال چشمک زدن و ثابت نمیشه .علت مینونه از چی باشه؟
مودم D-Link 2640T
چون خطتت رانژه نشده احتمالا
خط رانژه شده و الان هم در حال استفاده کردن هستم.نقل قول:
قبل از همه تلفن و یا فکس هایی که به خط وصل هست اسپلیتر هست؟!نقل قول:
اگه اسپلیتر هست احتمالا از نویز هست که باید با پشتیبانی تماس بگیری ببینی نویزت چقدره و بررسی کنی علت نویز را...
این تاپیک را هم یک نگاه بنداز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
سلام دوستان من میخوام یه کافی نت راه بندازم با 8سیستم با سرعت 512 به نظرتون یه مودم خوب که برا کافی نت هم مشکلی ایجاد نکنه چیه ؟
به نظر من همون asus :31:نقل قول:
star net هم زیاد دیدم استفاده میکنن کافی نت ها ولی نمیدونم خوب هست یا نه!!
نویز تا چقدر میتونه روی سرعت پیگ باهو و 4.2.2.4 ناثیر داشته باشه؟
سلام
چند روز پیش من یه مودم asus am604 g خریدم و از شرکت اسیا تک هم adsl گرفتم ..
ولی یه مشکلی هست . وقتی خط تلفن باز باشه چراغ لینک ثابت میشه و وقتی خط تلفن رو قطع می کنم چراغ لینکش چشمک میزنه و نمیشه به شبکه وصل شد
لطفا دوستان اگه را حلی دارید بنویسد ممنون
خیلی زیاد موثره...نقل قول:
شما از اسپلیتر استفاده میکنید یا خیر؟نقل قول:
شما از اسپلیتر استفاده میکنید یا خیر؟[/quote]
بله . هم با اسپیلیتر امتحان کردم هم بدون اسپلیتر
روی چند تا از پریزتلفن هم امتحان کردم ولی بازم چراغ لینک ثابت نمیشه
عجیبه!!نقل قول:
تلفن بیسیم نیست؟!!
با پشتیبانی تماس گرقتی!!
سلام،
حدود 2 سال میشه که از آسیاتک ADSL گرفتم. اون موقع از خود شرکت مودم corecess خریدم با پورت اترنت. الان مودمم اشکال پیدا کرده و بعد از 10 تا 15 دقیقه اتصال، خودبخود قطع میکنه و دیگه وصل نمیکنه. فرستادم شرکت و اونا هم مشکلش رو تایید کردند و گفتند مودم دیگه بدرد نمیخوره و باید یکی دیگه بخرین!!!
کارشناس پشتیبانی میگفت بین D-Link و ASUS هر کدوم خواستین میتونین بخرین. لطفا یه مدل خوب بهم پیشنهاد کنید. قیمتش مهم نیست، فقط دوام خوبی داشته باشه.
یه موضوع دیگه این که من میخوام مودم رو به هاب وصل کنم (10 تا یوزر دارم) و اینکه مودم خودش اتوماتیک کانکت بشه به اینترنت (فکر کنم باید router هم باشه).
با سلام به دوستان عزیز
من مودم Linksys AM300 دارم ولی مشکل پیدا کرده میخوام یه مودم دیگه بگیرم به نظر شما با حداکثر 70 تومن چی میتونم بگیرم که با استفاده طولانی مدت دچار مشکل نشه ؟
با تشکر
asus بگیرنقل قول:
asus am602 یک پورت lan , یک پورت usb داره قیمتش حدود 50
asus am604 که 4 پورت لن قیمت هم حدود 75
aus am 604g که 4 پورت لن و وایرلس
WL-600g که 4 پورت lan و 2 تا usb و وایرلس
اگه با گارانتی تهران فراژه باشه بهتره
به نظر من asus بگیر که با اکثر شرکتها سازگاره...نقل قول:
اینجا کسی مودم D-link DSL-322T داره ؟
میخواستم حدود قیمت روز Linksys wag 200g رو بدونم .
راستی مودمش خوبه ؟
دوستان من میخوام از شرکت شاتل سرویس بگیریم به نظر شما چه مودمی بخرم یه چیز خوب و کار درست باشه هزینش زیاد مهم نیست چون یه بار هست (البته نه که خیلی گرون بگید)
بهترین مودم Asus am602 هستش که باهمه شرکتها سازگاری دراهنقل قول:
ّبرای لپ تاپ دوستان مودم adsl وایرلس پیشنهاد می کنند یا معمولی ؟
کدوم یکی راه اندازی و کار باهاش راحت ترهست ؟
سرعت در جفتشون یکی هست یا در وایرلس کمتر ؟
چه قیمته؟؟نقل قول:
بهترین مودم asus am602 هستش که باهمه شرکتها سازگاری دراه
سلامنقل قول:
45 تا 50 تومن
مودم خیلی خوبیه
ممنون:11:
حالا اگه یخوام وایرلس هم داشته باشه قیمتش چنده؟ یه خوندم یه مدل دی لینک بود حدود 90 خورده ای ایا اون با همه شرکت ها سازگاری داره؟ایا ایسوزس مدل وارلس داره؟مودم های روبوتیک چطوری هستن؟
asus am604g که قیمتش هم فکر کنم 105 باشه .نقل قول:
شاتل مودم های d-link را ساپورت نمیکنه .(می تونید استفاده کنید ولی اگه مشکلی پیش امد میگن مودمت تحت ساپورت ما نیست)
U.S.Robotics هم فکر کنم ساپورت نکنه.
دوستان عزیز ممنون میشم کسی من را راهنمایی کنه
مدل مودم من tp-link TD-w8901 هست با 4تا پورت شبکه و وایرلس و روتر
1. آیا میتوانم با لپتاپ به صورت وایر لس و با پی سی با شبکه همزمان وصل شوم ؟ چگونه ؟
2. من برای اتصال گوشی موبایل N95 از طریق وایرلس مستقیما به اینترنت چه کار کنم؟
3. اگر بخواهم یوزر و پسورد را داخل تنظیمات مودم دهم تا همیشه مودم وصل باشد چکار کنم؟
4. دارا بودن قابلیت روتر چه حسنی دارد؟
با عرض معذرت و تشکر از دوستان
سلام
وقتی به اینترنت وصل می شم بعد ازچندی کامپیوترم قفل مکنه چه کنم؟
سلام
1. اگه ویندوز (XP) رو عوض کنیم باید مودمو دوباره تنظیم کنیم یا نه؟ مودمم با lan وصله. یعنی بعد از نصب مجدد ویندوز تنظیمات مودم عوض نمیشه که؟
2. آیا به طور کلی نیاز هست که مودمو خاموش کنیم؟ مودم من billion هست. از اون روزی که مودمو میخری باید همونجور روشن بمونه؟ نمیسوزه؟
ممنون
جواب سوال اولی که خیر دومی هم اگه مواقعی که استفاده ندارید خاموش کنید بهتره !
1. نیازی نیست مودم را تنظیم کنی ولی باید DNS ها رو تو local area conecction تنظیم کنی که بتونی پیغامهای شرکت را دریافت کنینقل قول:
2. منم مودم را خاموش نمیکنم و معمولا روشن هستش
مشکلی پیش نخواهد اومد
دوست عزيز بيشتر شركتها از جمله پارس آنلاين يه كاري ميكنن كه حتما مودم خودشونو بخري . مودم 30 تومني رو 50-60 تومن قالب ميكنن و اكثرا هم كيفيت خوبي ندارن در هر صورت مجبوري تحملشون كني . اون 25 تومن نصب هم در واقع سودشونه . وگرنه نصبش كه كاري نداره من خودم نصب كردم ولي 15 تومن شاتل رو هم اجبارا دادم البته من art 3 دارمنقل قول:
بيشتر سرويس دهنده ها مجبورت ميكنن مودم اونا رو بخري كه سود خوبي گيرشون مياد. ولي اگه مودم خوب ميخواي link sys بخر و حالشو ببر:8:نقل قول:
سلام به همه
من یه مشکلی داشتم
خلاصه بعد از کمک گرفتن از شما دوستان مودم Asus am 602 تهیه کردم.
ولی مارک چینیه.
یعنی فروشنده گفت اینا غیر از چینی تو بازار نداره!!
گفت گارانتی تهران قراژه هست که کارت یا چیزی مبنی بر گارانتی به من نداد و فقط یه فاکتور داد.
ازاش که کارت گارانتی خواستم، گفت شما اگه مشکلی پیش اومد مودم رو بیارش اینجا.
می خواستم ببینم واقعا مودم های بازار چینی هست؟
و اینکه شرکت داتک از من برای راه اندازی اولیه مبلغی اول گرفت، حالا می خواستم بدونم که جدا هم برای نصب مودم مبلغی می گیره؟
در این مورد هم کمکم کنید plz
از دوستانی که مودم Asus am602 دارن کسی میتونه مودمشو باز کنه یه عکس ازش بزاره ؟
اتفاقا" منم امروز خریدم. از نمایندگیش خریدم. میشه بگید از کودوم شهر و دقیقا چند تومان خریدین؟نقل قول:
خلاصه بعد از کمک گرفتن از شما دوستان مودم Asus am 602 تهیه کردم.
خب مگه asus ژاپنی هم داریم؟ من از نمایندگیش خریدم و چینی بود پس مطمئن باشید همشون چینین. فکر کنم خوب هم باشه چون نظر هرکی را خواستم asus توی اولویت بود.نقل قول:
ولی مارک چینیه.
اتفاقا به من هم چیزی نداد اصلا یادم رفت بپرسم گارانتی داره یا نه :دی . میشه یه نفر در مورد گارانتی asus اطلاعات بده؟نقل قول:
گفت گارانتی تهران قراژه هست که کارت یا چیزی مبنی بر گارانتی به من نداد و فقط یه فاکتور داد.
این یه عکس را برای شما گرفتم. زباد عکسش جالب نیست. امیدوارم به دردتون بخوره:نقل قول:
از دوستانی که مودم Asus am602 دارن کسی میتونه مودمشو باز کنه یه عکس ازش بزاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میشه یه نفر بگه من این مودم را چطور باید نسب کنم:19:؟
لطفا از سیر تا پیاز واسم توضیح بدین و لطفا زیر دیپلم توضیح بدین که من بفهمم و مخم هنگ نکنه. IQم زیاد بالا نیستا...!:31: