اینجا رو هم ببینی بد نیست :
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/features/voice-control.html
Printable View
اینجا رو هم ببینی بد نیست :
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/features/voice-control.html
بچه ها یه سوالی هدفون jabra bt3030 با ایپاد نسخه 3 سازگاری داره؟
دوست عزیز من خودم 2g دارم ورژن 3.1.2 و این ویژگی را نداره ولی همین پری روز یدونه 3g واسه کسی خریدم (همون ورژن 3.1.2) و تو همون آدرسی که نوشتم این قابلیت و دو سه تا دیگه مثل zoom کردن و غیره را داشت .... حالا اگر این قابلیت مخصوص 3g باشه احتمالن ipod شما 3g نیست .....نقل قول:
بله - سازگاری داره.نقل قول:
دوستان سلام !
این 3g بالاخره جیلبریک کامل و درست درمون شد یا نه ؟!
اگه نه یعنی هیچ خبری هم نیست ؟؟!
تا اونجایی که میدونم توی هر ورژنی نمیتونی جیلبرک بکنی ! >..
ورژنی از 3g هست که بشه ؟! کدوم ؟نقل قول:
دوست عزیز مگه میشه 2G باشه؟نقل قول:
firmware 3.1.2
32GB
Model: MC008LL'
هدستش هم میکروفون دار هستش
1 هفته نیست گرفتمش
میشه عکس ipod خودتون رو از همون صفحه accessibility بگذارید؟
-----------------------------------------------------------------------------------
یکم تو نت گشتم فهمیدم چطور فعال میشه
باید دکمه وسط هدست رو نگه داری
منم نگه داشتم و باز شد
Icon نداره؟
دوست من پشت باکس ایپاد ببین اسم ایتونز 9 و فریمور چند رو زده اون رو بگو تا بهت بگم 3 جی هست یا نه !
شما که حاضر نیستی جواب مارو بدی !
سلام دوستان من فردا صبح می خوام برم یدونه iPod Touch 3G بخرم به عنوان راهنمایی نهایی
بهم بگین بالاخره نسخه 3G با Firmware 3.1.3 بگیرم یا نه ؟ اونوقت چجوزی بفهمم iPod ام 3G هست ؟
(یکی نوشته بود باید پشت جعبه ی آیپاد نوشته شده باشه iTunes 9 و Update 3.1.3 درسته ؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز این هم از عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. ...........
راستی دوستان یه سوال من وقتی جیلبریک میکنم بعد از پیغامه این که جیلبریک شد و لذت ببرید از جیلبریک ، تو خود ipod آیکون blackra1n نمی آد (روی 2g که امتحان کردم اومد ولی روی 3g نیومد)
iPod های جدید 3G همگی با ورژن 3.1.3 هستند که فعلا جیل بریک نمیشوند.نقل قول:
البته 3.1.2 هم پیدا میشود که به صورت tethered جیل میشود
شما باید بگی حتماً ورژن 3.1.2 بهت بدهنقل قول:
واسه تشخیص 3.1.2 یا 3.1.3 بودن حتماً باید باز کنه و روشنش کنه
3.1.3 فعلاً جیل نمیشه ولی ظاهراً بزودی قرار هست بیاد.
3.1.2 میشه.
اینجا میتونید درباره اومدن جیل بریک واسه 3.1.3 و حتی ipad تو سایت کسی که blackra1n رو نوشته بخونید خبر رو.
کد:http://iphonejtag.blogspot.com/2010/03/untethered-jailbreak.html
والا من اون متن پشتش رو خوندم توش نوشته که : Windows Xp Home or professional sp3 or later,itunes 9 or later.....نقل قول:
در باره firmware کجاش نوشته؟
پیدا نکردم
الان هم میشه جیل بریک کرد .:5:
چیرو میشه jailbreak کرد الان؟نقل قول:
با redsnow
سلام
من 8gb رو گرفتم و دادم که خودش جیلبریک کنه و application بریزه
الان اکانت ساختم تو iTunes و برای ویدیو و اینا کار کرد. فقط یه جا خوندم که اگه بخوام خودم application بریزم و برنامش با اونی که اون اینارو ریخته فرق کنه باعث میشه کلشون پاک بشن . واقعا اینجوریه ؟ اگه اره چیکار باید کرد ؟
با تشکر
دوستان یه سوال من وقتی جیلبریک میکنم بعد از پیغامه این که جیلبریک شد و لذت ببرید از جیلبریک ، تو خود ipod آیکون blackra1n نمی آد (روی 2g که امتحان کردم اومد ولی روی 3g نیومد) چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز منظورم چطور نبود. شما میگید ipod 3g با firmeare 3.1.3 رو میتونی jial کنی؟نقل قول:
بابا دمت گرم بک کمکی به اون Geohot بکن پس:31::21::27::18:
دوستان با redsnow تمامی مراحل را انجام دادم بعد از پیغام done و کارهایی که کرد حالا اون عکس اتصال ipod به itunes اول صفحه اومده با ید چی کار کنم ؟
برای jail break کردن باید در اونجایی که ارت فایل ابدیت را میخواد باید 3.1.2 را انتخاب کنی دوست من .:5:
همونجا blackra1n رو اجرا کن میاد بالا.نقل قول:
یا دوباره همون redsn0w رو اجرا کن و در مرحله آخر بجای install cydia تیکه boot tethered رو بزن
دوستان الان تمام IPOD های 8GIG به طور كامل هك میشن؟
یا اونا هم هكاشون یه بار مصرفه؟
این سایته appulo.us کلا بسته شد؟:question:
این پست 2296 ام یه نگاه بکنید
اگه جواب بدید ممنون میشم
نقل قول:من درست متوجه سوال نشدم... خب چرا از همون برنامه برای ریختن app استفاده نمی کنی؟نقل قول:
بله - قطعاً بسته شده.. (بحث کپی رایت و شکایت های حقوقی بوده ظاهراً)نقل قول:
بسته به firmware داره .. ظاهراً نسخه 3.1.3 باید downgrade بشه به 3.1.2 تا بشه جیل بریک با قابلیت های محدود روش انجام داد...نقل قول:
منظورم پست شماره 2 در این فروم بود :
اخه ظاهرا برنامه های مختلفی هست و من نمیدونم مال اون چی بودهکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=68750
ممنون
اقا این قظعه سفید رنگی که تو پک ipod هست و شبیه Dock هست چیه و به چه دردی میخوره؟
اخه ثابت که نمی ایسته قظیش چیه؟
برای استفاده کردن از داک ازش استفاده میشه بدون داک به دردی نمیخورهنقل قول:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
برای استفاده کردن از داک ازش استفاده میشه بدون داک به دردی نمیخورهنقل قول:
دو ستان داشتم با cydia کار می کردم وقتی ازش اومدم بیرون فقط 4 تا آیکون setting - weather -stocks - voice memo و blachra1n بود ... قضیه چیه ؟ چی کار کنم؟؟؟؟؟
سلام
من وقتی میخوام برنامه free هم با ایتیونز بریزم نمیذاره sync کنم میگه باید اول اونایی که تو خود ایپاده رو sync کنی و وقتی میزنم دیگه Application هایی که خود مغازه دار ریخته رو نشون نمیده یعنی الان اگه بخوام برنامه جدید بریزم قبلیا پاک میشه ؟ راهی نداره ؟
بله پاک میشه. چون وقتی sync میکنی نرم افزار هایی که تو library itunes هست رو میریزه تو iPod و بقیه نرم افزار هایی که رو ipod هست به جز اونایی که مستقیم از تو ipod دانلود و نصب کردی رو حذف میکنه.نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
حیف شد
پاک کردن اینا مشکلی واسه Jailbreak پیش نمیاره ؟ یعنی اگه از طریق wifi دانلود و بعد نصب کنیم این ایراد دیگه وجود نداره ولی اگه با USB بریزیم اینجوری میشه ؟
با تشکر
نه اینا به جیل بریک ربطی نداره.نقل قول:
درسته با wifi چون تو cache خود ipod میمونه پاک نمیشه. دقیقاً به همین دلیل هست که میگیم موقع خرید به فروشنده نگید براتون برنامه بریزه. هم ملی پول می دید هم با یک کلیم همش پاک میشه.:21:
اقا ما هر کاری کردیم نتونستیم برنامه نصب کنیم کاشکی همون ورژن 3 میزاشتم بمونه . هم جیلبریک کردم و هم open ssh , openssl , installous اینا رو نصب کردم ولی موقع ریختن برنامه یا بازی میگه unknown error ... چی کار کنم؟ کاری هست که نکرده باشم؟؟؟
شما تو Cydia دنبال نرم افزار AppSync para OS 3.1.2بگرد و نصب کن احتمالاً حل میشه مشکلتنقل قول:
این برنامه تو سورس زیر هست:
کد:http://apt.macosmovil.com
سورس برای سایدیا کسی دلره ؟ :5:
سلام دوستان
با کمک و راهنمایی شما بالاخره یه iPod Touch خریدم.
جیل بریکش کردم ولی نمی دونم برنامه ها و بازی های پولی کرک شدشو از کجا باید گیر بیارم . شما سایت خوب سراغ دارید ؟
این دو تا رو تو گوگل سرچ کن به نتیجه میرسینقل قول:
apptrackr
iphonecake
1.repo.beyouriphone.comنقل قول:
2.sinfuliphpnerepo.com
3.ispaziorepository.com
ببخشید آیا cpu تاچ مثل آيفنه؟
تمام برنامه ها و بازی های آیفن رو تاچ می خوره؟