سلام
نسخه همراه با فایروال لایسنس 90 روزه نمیده؟
Printable View
سلام
نسخه همراه با فایروال لایسنس 90 روزه نمیده؟
دوستان من روی سیستم avast internet security رو به صورت trial نصب کردم . داشتم استفاده میکردم که یک لایسنس چند ماهه برای همین نسخه پیدا کردم و روش دوبار کلیک کردم و پیغامی روی آواست بالا اومد که لایسنس اکی هست و کار میکنه و من اکی کردم و الان لایسنس فعال شد . حالا سوال من اینه که این لایسنس غیر قانونی هست و میدونم افراد دیگه ای هم مثل من دارن ازش استفاده میکنن . یه بار به برنامه که آسیب نمیزنه ؟ میزنه ؟ آپدیت هایی که گرفته میشه با آپدیت های لایسنس های دیگه ای که پول میدیم و میخریم فرق میکنه ؟
درود:نقل قول:
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد...با سریال فعال کردن هیچ مشکلی برای هیچ نرم افزاری بوجود نمیاره...نهایتش اینه که نرم افزار رجیستر نمیشه یا زود رجیسترش کتسل میشه و چون مثل کرک کردن تغییری توی فایل و برنامه اصلی بوجود نمیاره هیچ مشکلی نداره و امکاناتی که شما الان استفاده میکنید درست مثل نسخه فول هست...بله کسای دیگه هم از سریالها استفاده میکنند ولی بستگی به شانس داره که تعداد زیادی از سریالی که شما استفاده میکنند برای فعالسازی استفاده کردن یا تعداد کمی استفاده کردن که زود یا دیر غیرفعال بشه...اگه لایسنستون غیرقانونی بود اصلاً فعال نمیشد پس خیالتون راحت باشه...
به نام خداوند بخشنده و مهربان
تست رفتارشناسی AVAST Internet Security 10.4.2233
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز برای تست شناسایی محصول AVAST در خدمت شما هستم.
نسخه به کار گرفته شده AVAST Internet Security 2015 R4 2015.10.4.2233 هست.
آپدیت شده به تاریخ 2015/10/22 با شماره دیتابیس 3,564,300
سیستم عامل ویندوز 10 با معماری 64 بیت با آخرین آپدیت ها.
تنظیمات محصول در حالت پیشفرض هست.
ارتباط اینترنتی متصل هست.
تعداد نمونه ها برای تست 1,500 عدد میباشد.
تمام مخرب ها از سالهای 2013 الی 2015 هستند.
تست ها به صورت زیر انجام خواهد شد:
Scan Test تست اسکن و شناسایی
Behavior Test تست رفتارشناسی -- بین 20 الی 50 مخرب اجرا خواهد شد.
محتوای مخفی: نتیجه تست اسکن و شناسایی
محتوای مخفی: نتیجه تست رفتارشناسی
لایسنس 180 روزه اینترنت سکوریتی AVAST 2015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کلیک روی لینک زیر و وارد کردن ایمیل معتبر لایسنس 6 ماهه دریافت کنید:
توجه :
باید تا قبل از پایان یافتن مدت زمان این هدیه آنرا دانلود و نصب کنید،البته زمانشو نزده پس عجله کنید چون ارزشش رو داره...
(دوستان عزیز خودم نصب و امتحان نکردم اما هر برنامه ای از این سایت گرفتم کاملا فعالسازی شده،اما با مسئولیت خودتون نصب کنید چون نصابش آنلاینه و باید حدود 100 مگابایت دانلود کنه...)
با کلیک روی لینک صفحه دانلود فایل آنلاین نصب اینترنت سکوریتی را دریافت و آنرا بصورت آنلاین نصب کنید و گزینه فعالسازی 30 روزه آزمایشی را انتخاب کنید.بعد از اتمام نصب و شروع بکار اینترنت سکوریتی بطور خودکار 180 روز قانونی فعال خواهد شد....
The download links for Avast Internet Security 2015 are given to you above. Download and install Avast Internet Security 2015; during installation select "Install 30-Day Trial" and finish installing. After installation has finished, run Avast Internet Security 2015 and you will automatically have 180 days license. However, please note if you have used Avast in the past, you may not get the full 180 days or you may get an expired license because this is intended for new Avast users only!
من نصب کردم ولی 143 روز بیشتر نداد
بعد من هر چی میگردم قسمت قرنطینه رو پیدا نمیکنم! کجاست؟
با سلامنقل قول:
خدمت شما
کد:https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB21
http://www.getavast.net/support/virus-chest
اوست فری ۲۰۱۶ دیگه نیاز به فعال سازی یک ساله نداره نه؟
من گرفتم نصب کردم روی یه سیستمی...بعد لینکی که هست اکانت یک ساله رایگان میده برای ورژن فری برام فرستاد ولی اون کدی که میفرسته داخل اوست فری ۲۰۱۶ از نظر تعداد کاراکتر ها زیاد هست...
چرا نیاز داره . شما باید به بخش register برید و اونجا فعال سازی کنید . اگر فعال سازی نکنید آنتی ویروس شما بعد از یکماه از کار می افته .نقل قول:
برادر شما اصلا با 2016 کار کردی که میگی برو بخش رجیستر فعال سازی کن؟نقل قول:
بخش رجیستر 2016 یه قسمت insert activation code داره که 3 قسمتی هست!
key که اوست برای من فرستاده طولانیه و دو قسمته! چیشو وارد کنم الان؟ :n35:
اصلا در قسمت رجیستریشن...قسمت آفلاین رجیستر نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکم آرومتر این چه ادبیاتیه ؟ ( شروع حرفاتون ). من جدیدا نسخه های مختلف آنتی ویروس های مورد نظرم و تست کردم و الان نسخه ی avast internet security 2016 رو به همراه فایروال کومودو نصب شده دارم . قبل از این نسخه نسخه ی free 2016 و قبل از اون نسخه ی free 2015 رو نصب کردم تا تفاوتشون رو توی مواردی ببینم . حالا چون چیدمان و اسامی توی این نسخه ها کمی تفاوت داره و شاید من اونها رو جا به جا گفته باشم دلیل نمیشه شما اینجوری حرف بزنین . مهم اینه که بله باید رجیستر بشه مگر نه بعد از یک ماه از کار می افته . این جواب سوال شما هست و چون الان نسخه ی free روی سیستم ندارم شاید در گفتن اسامی و آدرس ها اشتباهات ناخواسته ای شده باشه . معنیش این نیست که دارم از روی هوا یه چیزی میگم .نقل قول:
:n13: ادبیات؟ اوکی ببخشید اگه ناراحت شدید.نقل قول:
چرا نیاز داره . شما باید به بخش register برید و اونجا فعال سازی کنید . اگر فعال سازی نکنید آنتی ویروس شما بعد از یکماه از کار می افته
نیاز داره ی تنها که جواب من نبود
بخش رجیستر هم اشتباه آدرسی و اسمی نبود! جابه جا هم نبود ! عوض هم نشده !فقط بخشی به عنوان آفلاین رجیستر دیگه وجود نداره که در راهنمایی های خود اوست اومده...که اونو هم شما اصلا بهش اشاره ای نکردید که بخواید اشتباه شده باشه یا جابه جا.
فعال سازی نمیشه از اونجا و این مورد سوال من بود.که چرا نمیشه.
لطفا اگر به چیزی اطمینان ندارید راهنمایی نکنید چون من الان به شما میگم خیر نیازی به فعال سازی نداره! میخواید نصب کنید و ببینید! از همون اول تیک سبز رجیستر میخوره بعد از نصب ! درحالی که نسخه 30 روزه اعلان نارنجی رنگ داره.
کلا حتی تعداد روز ها هم در نسخه ای که از سایت خود اوست گرفتم دیده نمیشه و حذف میشه! در حالی که قبلا همین نسخه 2016 رو میگرفتیم بعد از نصب در قسمت رجیستر نارنجی بود و بعد از رجیستر پایین تیک سبزی که میخوره میزد یک سال ولی الان همون رو هم نمیزنه!
من از شما معذرت میخوام ببخشید جواب دادم . دیگه این اشتباه رو تکرار نمیکنم .نقل قول:
سلام
دوستای عزیز نسخه free اواست هنوز مشکل اپدیت داره؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستای عزیز نسخه free اواست هنوز مشکل اپدیت داره؟
درود :نقل قول:
خیر دوست عزیز سایت اوست و آپدیتهاش بدون مشکل برای ایران باز هستند...
آنتی ویروس اوست نسخه رایگان نمیتونه تشخیص بده که آپدیت هست یا نه
در تصویر زیر که در تاریخ 4/12/2015 گرفته شده است مشخصه که آپدیت مربوط به 29/11/2015 است (5 روز قبل) اما در صفحه اصلی درج شده که همه چیز آپدیته
ضمنا با وجود انتخاب گزینه آپدیت اتوماتیک در تنظیمات تا بر روی گزینه آپدیت به صورت دستی کلیک نشود آنتی ویروس اقدام به بروزرسانی نمیکند.
دوستان تنظیمات رو در چه حالتی قرار بدم که موقع اپدیت دیتابیس بهم پیغام بده که اپدیت انجام شد ؟ از تنظیمات چیزی پیدا نکردم . الان باید برنامه رو باز کنم تا متوجه بشم اپدیت شده. اینترنت سکیوریتی نسخه 11 استفاده میکنم :n16:
دوست عزیز این قابلیت در نسخه جدید کنار گذاشته شده اما در نسخه های قبلی فعال و غیر فعال کردن اون و پاپ آپهای دیگه توی لینک زیر توضیح داده شده...
------------------------------------------------
Hi, these popups were removed from V2015 as in fact with streaming updates you are getting ~200 updates/day. So showing a message that virus database has been updated twice a day isn't correct. In case your virus definitions will be too old we will advise you to make manual update. Otherwise no manual updates needed.
لایسنس شش ماهه رایگان اینترنت سکوریتی 2015 اوستتوضیحات :
(Avast Internet Security 2015 180 DAY (100% FREE
----------------------------------------------------
(این توضیحات داخل فایل متنی همراه لینک دانلود فایل نصب است)
دوستان به سایت زیر رفته و بعد از کلیک روی دانلود یه عضویت ساده داره که بعد از عضویت لینک دانلود اینترنت سکوریتی رو بهتون میده که 5 مگابایت و آنلاین اینستالزه
بعد از دانلود فایل اون رو نصب کنید و روی فعالسازی آزمایشی 30 روزه کلیک کنید و بطور اتوماتیک 180 روز فعال خواهد شد.
----------------------------
No license is required.
During installation, select 30 days trial and finish. You will get an extension to 180 days (6 month)
----------------------------
--------------------------------------------------
زمان باقیمانده تا پایان مهلت دانلود و نصب
Deal Expires in:
3روز و 5 ساعت دیگه از حالا
لایسنس شش ماهه رایگان اینترنت سکوریتی 2016 آواست تقدیم به عزیزان
(Avast Internet Security 2016 180 DAY (100% FREE
قابل نصب روی Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
طریقه استفاده:
ابتدا به سایت زیر رفته و فایل اینستالر آنلاین که 5 مگابایت حجم داره را دانلود کنید (روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنید)
بعد از دانلود فایل اون رو نصب کرده و روی فعالسازی آزمایشی 30 روزه کلیک کنید بعد از اتمام نصب و شروع بکار اینترنت سکوریتی بطور خودکار 180 روز قانونی فعال خواهد شد
حذف نمایش امضای تبلیغاتی «آواست» در ایمیلهااین ترفند مخصوص کاربران نسخه رایگان آنتیویروس Avast است. اگر شما نیز جزو کاربران این نرمافزار باشید حتما متوجه شدهاید که بهتازگی نرمافزار Avast Free Antivirus بهروزرسانی جدیدی را دریافت کرده که آن را به نسخه 2016 ارتقا میدهد. این بهروزرسانی علاوه بر افزودن امکانات متعدد و بهینهسازی قابلیتهای نرمافزار یک تغییر دیگر را نیز درخود جای داده که چنانچه از سرویسهای مدیریت ایمیل استفاده کرده باشید، این تغییر را مشاهده کردهاید؛ تغییری که در پایین هریک از ایمیلهای شما بهصورت پیغامی با متن زیر قابل مشاهده است:This email has been sent from a virus-free computer protected by Avastاین پیام مشکل خاصی ندارد و علاوه بر اینکه به فرد دریافتکننده ایمیل اطلاع میدهد ایمیل ارسالی عاری از هرگونه ویروس و بدافزار است، بهنوعی تبلیغی برای نرمافزاری بهشمار میرود که نسخه رایگان آن در اختیار شما قرار دارد. برخی کاربران با این تغییر در ویروسیاب رایگان آواست کنار آمدهاند و برخی دیگر بهدنبال روشی برای حذف این پیام از زیر ایمیلهای ارسالی خود هستند. چنانچه شما نیز جزو گروه دوم هستید و نمیخواهید امضای شخصی شما با امضای تبلیغاتی آواست ترکیب شود، پیشنهاد میکنیم این مراحل را دنبال کنید:1ـ روی آیکون نرمافزار آواست کنار ساعت ویندوز کلیک راست کرده و از منوی بهنمایش درآمده گزینه Open Avast user interface را کلیک کنید تا محیط کاربری نرمافزار برای شما نمایش داده شود.2ـ از بالا سمت راست محیط کاربری روی آیکون تنظیمات که به شکل یک چرخدنده است کلیک کنید.3ـ مطمئن شوید در میان گزینههای سمت چپ، گزینه General انتخاب شده و در ادامه در سمت راست علامت چکمارک کنار گزینه Enable Avast email signature را غیرفعال کنید.4ـ با کلیک روی OK تغییرات را ذخیره کرده و از استفاده رایگان آواست بدون امضای تبلیغاتی در ایمیلهای خود لذت ببرید.
نقل از : کلیک جام جم
من روی سیستمم Avast نصب کردم. نمیدونم چرا Windows Defender هنوز فعاله !!!
اینترنت سکوریتی اوست 2016--- 6 ماهه رایگان
Avast Internet Security 2016 to 6 months free
از لینک داده شده اینترنت سکوریتی 2016 را دانلود کنید و بعد از نصب 180 روز فعال خواهد شد.
انلاین داره نصب میشه . امیدورام واقعا 6 ماه باشه ک این همه حجم نت و زمان الکی نرفته باشه . مرسینقل قول:
پدرام جان این لایسنسها مدت محدود دارن و توی لینکی که گذاشتم مدت باقیمانده رو میزنه...خودم هم بعضی وقتا میگم چقدر از مدت باقیمونده اما گاهی هم فراموش میشه یا میذارم به عهده کاربر که خودش توی لینک بخونه...
منهم امیدوارم مدتش تموم نشده باشه...
سلام دوستان
توي تنظيمات فايروال، اگه همه ارتباطات رو روي Internet out بذارم و بقيه ارتباطات رو مسدود کنم مشکلي پيش نمياد؟ مخصوصا واسه فايلهاي سيستمي ويندوز مثل Svchost و اينا ؟
نقل قول:
از کجا باید دانلود کنم ؟( لینک دانلود کجا هست )
معتبر هست این سایت ؟
زمانش به پایان رسیده دوست عزیز...این هدایا مدت خیلی محدودی دارند معمولا
سلام
یه سوال مهم داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، میزنه 743 :unable to scan :n04:
خواستم بپرسم دلیلش چیه و آیا خطرناکه؟
ضمنا سیستمم مکه، ویندوز هم البته تحت خود مک دارم
یک انتی ویروسی معتبر و رایگان که قابلیت آپدیت داشته باشه معرفی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
اوست رایگان برای شما بهترین گزینه هست و قدرت و سرعت خوبی داره.
حتی زبان پارسی نیز داره.
ولی متاسفانه نسخه رایگان آن فایروال نداره
تشکرنقل قول:
ولی بعد از یه مدت نسخه رایگان غیر فعال میشه و آپدیت نمیشه دیگه
بهتر از این سراغ ندارید
که به خوبی آپدیت بشه
بله استفاده آزمایشی 1 ماهه داره ولی براحتی میتونید برای ثبت وارد سایت اوست بشید و برای یکسال اونو فعالسازی کنید.از داخل خود نرم افزار هم میتونید اقدام کنید.
با ساخت اکانت توی سایت محصول شما سال به سال تمدید اعتبار میشه...
سلام.کسی کلید اوست رو داره؟ برای من تا 160 روز دیگه
تموم میشه.
کمپانی ضدویروس AVAST کمپانی هلندی AVG را 1.3 میلیارد دلار خرید
به گزارش خبرآنلاین، بهزودی فرقی نخواهد داشت پنل ضدویروس روی رایانه شما متعلق به AVAST باشد یا AVG؛ چراکه مدیریت هر دو یکی شده و کاربران یک پنل را خواهند داشت.
مدیران AVG با پذیرش معامله نقدی توسط مدیران رسمیت بخشیده شده و کاربران AVG بهزودی عضوی از AVAST خواهند شد.
AVG بیش از 400 میلیون کاربر دارد که 160 میلیون آن کاربران موبایل هستند و این پیوستگی میتواند سود خوبی را نصیب AVAST کند.
معامله بین 15 سپتامبر و 15 اکتبر انجام خواهد شد و سپس تاریخ نهایی نقلوانتقال حقوقی توسط رگولاتوری تعیین خواهد شد.
AVAST در سال 1998 تحت نام رسمی ALWIL Software توسط پاول بائودیس و ادوآرد کوچرا در پراگ تأسیس شد و 500 مهندس دران مشغول به خدمت هستند.
کمپانی هلندی AVG در سال 1991 توسط برونودرکشور چک تأسیس و سپس به آمستردام هلند منتقل شد و اینک 1806 مهندس در آن کار میکنند.
برای نسخه رایگان
حجم آپدیت روزانه چقدره؟
باید از شیلتر شکن استفاده کنیم واسه آپدیت؟
نسخه رایگان واسه همیشه رایگان یا ...؟
با سلام
یکی از مشکلات استفاده از این آنتی ویروس وقتی خودشو نشون میده که یه نفر ازت بپرسه از چه آنتی ویروسی استفاده میکنی؟
اون موقع است که نمی دونی بگی آواست، ای وست، اِ وست، اَ وست یا چی؟
خوب فکر کنم بهترین راه برای پی بردن به درستی تلفظ نام آنتی ویروس ها ویدیوهای تبلیغاتی این آنتی ویروس هاست که توسط
خود شرکت سازنده تهیه میشه. در ویدیوی زیر می تونین تلفظ درست این آنتی ویروس رو بشنوین تا از شر تلفظ های مختلف و بعضا غلط راحت بشین
البته اگه زبان انگلیسی نصب شده باشه هم توی پیغام ولکام و بعضی پیامهای صوتی دیگه خود آنتی ویروس اسمشو میگه...:n16:
1- دوستان من یه سیستم تدوین و رندر گرفتم میخواستم بدونم این آنتی ویروس مناسب هست برای این سیستم و موقع کرک کردن نرم افزارها مشکل درست نمیکنه؟ 2- چطوری باید ریجیسترش بکنم حتمن باید تو سایت اوست ثبت نام کنم؟ 3- میشه این نرم افزار رو با یک فایروال مثل کومودو استفاده کرد؟
1- دوستان من یه سیستم تدوین و رندر گرفتم میخواستم بدونم این آنتی ویروس مناسب هست برای این سیستم و موقع کرک کردن نرم افزارها مشکل درست نمیکنه؟ 2- چطوری باید ریجیسترش بکنم حتمن باید تو سایت اوست ثبت نام کنم؟ 3- میشه این نرم افزار رو با یک فایروال مثل کومودو استفاده کرد؟