برا چي محمد زودتر ميفهميدي؟
بيا كه برگشتني كامي رو هم زيارت كنيم و .......
Printable View
برا چي محمد زودتر ميفهميدي؟
بيا كه برگشتني كامي رو هم زيارت كنيم و .......
سلام
بچه ها يه سوال فني قسمت جلو پونتياك فايربرد 72 بزرگتر از قسمت جلو كامارو 70 هست؟
كلا ابعاد كدوم بزرگتره؟
گذاشته بودم یه جا دیگه بروبکس گفتن بیار بیار اینجا منم گفتم چشم :دی
این عکسا رو نصف شبی با موبایل خودم گرفتم تو محله خودمون :دی یه چند تا هم اینطوریشو داریم این طرفا فک کنم باید دوره بیفتم بعکسم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسای سایز بزرگ و حجیم
(شب بود خیلی با کیفیت نیفتاد فلش این ان 85 هم خب حدی داره خب ! ولی قابل قبوله):
کد:
http://www.tehranpic.net/images/1tmgxyn2cogretojay.jpg
http://www.tehranpic.net/images/ecj4ci03i3gdb4aw6o0.jpg
http://www.tehranpic.net/images/1iej5n781kbcdugtj0wb.jpg
http://www.tehranpic.net/images/a2mjvwsexx96w2jhi6j2.jpg
این سنچری کجاس؟ آدرسشو برام بفرستنقل قول:
کسی همایش نرفته عکس بذاره ؟
روزی خاطره انگیز برای علاقمندان اتومبیل
همان سلیقه ای که علاقمندان به اتومبیلهای آمریکائی را وادار به خریدن این غول های سنگین نموده . در این گروه اخلاقیات خاصی را به طور کلی ایجاد نموده . خونسردی و آرامش و شوخ طبعی خاص و همیشه غیر قابل پیش بینی بودن . روز جمعه 21 اسفند مانند یک طوفان از ساعت 11 شروع به آمدن نمودند. و گردهمائی را به خیابان ورودی شرقی
گسترش دادندو ساعت 3 دو ساعت مانده به پایان وقت گردهمائی همه رفتند!!!!!!!
ابته رفتند آنهم با نمایش های خیابانی که بهتر است صرف نظر شود. تا خطری متوجه هیچکس نباشد.
اما دوستان تیم فولکس بیتل ، تیم مینی ماینر و علاقمندان بنز ب ام و و پژو و رولزروس هم امده بودند اما سایه سنگین
بزرگی و تعدد اتومبیلهای امریکائی حضور زیبای آنها را به حاشیه برده بود انشاءالله در سال آنی اگر عمری باشد.
گردهمائی مستقل برای اتومبیلهای کلاسیک خواهیم داشت. از اینکه بسیار در گیر جابجائی خودروها بودیم و نتوانستیم خودروها را خوب ببینیم .خود ما حسرت می خوریم.
اما ادامه گزارش به روایت تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتومبیلهای در گروه های مختلف جابجا می شدند. مانند ترانزم ،کامارو ، دوج ،فورد،مینی و...
اتومبیلهای کلاسیک هم خودی نشان می دادندآلمانی های شجاع در میان غول های آمریکائی دو نگاه متفاوت در سی سال پیش
تیم مینی ماینر ها توجه مردم را جلب می کردبخصوص خانواده ها را آنها منطم آمدند و رفتند.
گذر موقت ها هم آمدندتا در میان اتومبیلهای عضله ای نماینده نسل جدید تر ها باشند.
معمولا محیط نمایشگاه های کلاسیک آرام و رمانتیک است . اما جمعه انقدر اتومبیلهای آمریکائی جو را قدرتی کردندکه
این رویزرویس کاپوت را بالا زد و هم موقع خداحافظی قدرت این اتومبیل افسانه ای را نشان داد.
دوربین ها مشغول بودند هر گوشه ای اتومبیل جالبی با تاریخچه خاص خود چشم نوازی می کرد.محیط صمیمی و راحتی بود.
کلاسیک ها علاقمندان خود را داشتند هر چند برنامه ریزی ما به هیچ وجه در خور توجه نبود.
تا قبل از آمدن این هیولا تقریبا آرامش بر قرار بود .این اتومبیل زیبا و فنی صدای مهیبی داشت.
اینهم بدرقه علاقمندان اتومبیل و فوتبال در خیابان ورودی شرقی . خروج جنجالی این هیولا خیابان را دقایقی پر تنش کرد و
یکسری دایره هم یادگاری بر روی آسفالت گذاشت. این تصویر بیانگر یک درد است . برای کشوری 70 میلیونی که یک پیست مجهز اتومبیلرانی و درگ ندارد. اتومبیرانی را که می تواند ورزش اول کشور باشد. اما فعلا در رده پائین آماتوری است!!!!!
روز چهارشنبه اعلام شد که هیئت تهران هم گردهمائی آخر سال دارد . برای ما امکان اطلاع رسانی برای کنسل وجود نداشت. بنابراین منتطر پایان برنامه دوستان تهرانی شدیم . از تمام دوستانی که اینگونه منتظر ورود ماندند صمیمانه عذر خواهی می کنیم .و از نهایت نظم و همکاری ایشان سپاسگزاریم.
بدون شرح
در پایان از آقایان جواد موسوی ، محبی ،زارع از مدیریت کارتینگ و دوستان هیئت تهران و همکاران ودوستان سایت امیر حسین و وحید پورسینا ، آقای دلجو ،پدرام ،اردلان و امیر سالاری و جعفر کلهر صمیمانه قدر دانی می کنیم به امید روزهای خوب برای تمام علاقمندان اتومبیل در ایران.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
تصاویر گردهمایی رو هم می تونید در سایت زیر مشاهده کنید :
کد:http://www.carnp.com/albumdetail-fa-365.html
علی برو اطراف خیابون و چهار راه لاله من این سنچری رو اونجا دیدمنقل قول:
درستنبش خیابون بغل کمیته امداد .
سلام برهمگی توی یه گشت زنی ماشین زیر رو دیدم البته فکر کنم کادیلاک باشه خیلی جالب بود مدلش چیه ؟
راستی عیدتون مبارک
نمیشه گفت چی هستش چون واقعا هیچ چیزش معلوم نیست
کادیلاک همچین مدلی نداشت
یا یه مدل دست ساز هستش یا از یه سازنده که الان وجود نداره .
تو ساخت این ماشین از قطعات اصلی سه ماشین استفاده شده
کاملا دست سازه (توطراحیش هیچ هماهنگی ای وجود نداره)
سلام دوستان
حدود یکسالی هست که تعداد خودروهای آمریکای در قشم زیاد شده
مدلاش رو نمیفهمم و نمیدونم کجا نوشته
تنها مدلی که فهمیدم ford edge و چندتا سواری با مارکس یه اسب درحال دویدن
به نظر شما این اسبه چیه؟
شوخی میکنی؟
ford mustang
دقیقا یکی این مدلهنقل قول:
یکی دیگه هم این مدله
البته چندتای دیگه هم هست که اسمشون رو نمیدونم باید عکس بگیرم
اینا تو رشت هم هستن ولی خیلی کم شاید 2 یا 3 تا.
از نوع موستانت 2تا هست ولی مدل edge یه 4 5 تای هست
فکر کنم دلیل ورود این خودروها همون طوفان تو امریکا بوده چون تمام این ماشینهای آمریکای که وارد شدن نو نیستند دسته 2 هستند
با سلام.. عیدنوروز رو به همگی دوستان تبریک می گم و امیدوارم سال خوبی همراه با شادی و موفقیت داشته باشید
چرا هیشکی اینجا نیس؟؟؟ :31:
قضیه این تاپیک شده مثل موتور 440 ای که هیچ کدوم از لوازمش نیس و هیچ رقمه روشن نمیشه.. :31:
منتظر روشن شدن این تاپیک توسط شما هستیم...
اول شروع از خودم.. چند وقت پیش یه شورلت نوا 1969 SS دیدم که عکس هاش رو به زودی می زارم.. اولین نوا 69 ss بود که دیده
بودم !!!
بحث موستانگ شد گفتم چند تا عکس از موستانگ جییوجیارو بزارم ببینید و نظرتون رو بگید...
چند وقت پیش تو مجله ماشین مطلبی راجع با این ماشین نوشته شده بود..
این ماشین موستانگ سری 2005 هستش که توسط آقای جیوجیارو دستکاری شده.. و به یه ماشین نزدیک به سبک ایتالیایی و البته خشمگین :31: تبدیل شده..
عکس مناسب بک گراند :
[HTML]http://autosportmotori.files.wordpress.com/2009/05/6d.jpg[/HTML][HTML]http://p.webwombat.com.au/motoring/images/ford-mustang-giugiaro-concept-1-big.jpg[/HTML][HTML]http://p.webwombat.com.au/motoring/images/ford-mustang-giugiaro-concept-2-big.jpg[/HTML][HTML]http://p.webwombat.com.au/motoring/images/ford-mustang-giugiaro-concept-3-big.jpg[/HTML][HTML]http://p.webwombat.com.au/motoring/images/ford-mustang-giugiaro-concept-4-big.jpg[/HTML][HTML]http://p.webwombat.com.au/motoring/images/ford-mustang-giugiaro-concept-5-big.jpg[/HTML]
سلام
موستانگ و کلا ماشینهای آمریکایی آنقدر از نظر طراحی بدنه قوی و جذاب هستند که هر دستکار یروی آنها این جذابیت را زیر سوال میبره و بلکه زشت هم میکنه...
من که فکر میکنم چیز چندان جالبی نشده...همان استاندارد خود کارخانه فورد اصالت داره...
استانداردهای کمپانی رو خودش تعیین نمی کنه، طراح تعیین می کنه ! یعنی همون استیل ویژه ی فورد هم ممکنه توسط
همین طراح یا مشابهش به وجود اومده باشه.
بحث موستانگ شد ،منم یه چیزی عرض کنم
ما یه دوستی داریم توی آمریکا زندگی می کنه و به ماشین هم خیلی علاقه داره.
یه بار تو چت ، بحث مدلهای جدید موستانگ شد، ایشون به من گفت ، سعی کنید این موستانگ های جدید رو فقط در حد
پوستری که می زنید تو اتاقتون دوست داشته باشید، مگه اینکه پولتون از پارو بالا بره!
پرسیدم چرا ؟ گفت موستانگ های جدید ،بی کیفیت ، پر مصرف و دردسر ساز هستن و تو وضعیت فعلی یه فولکس لوپو به
مراتب کارایی و ارزش بیشتری داره !
سلام..
والا چه عرض کنم!!!فعلا که همین پر مصرف بی کیفیت هم گیر ما ها نمیاد!!اگر دوست نداره بگید بفرسته اینطرف سمت ما!!!!
اما بهر حال هیچ چیز کامل نیست..
ما توی ایران اونقدر ماشینهای بی کیفیت و پر مصرف تولید داخل سوار شدیم که دیگه داشتن یه فورد ماستنگ جی تی 35 هزار دلاری برامون میتونه عین داشتن یه پورشه کاررا جی تی 3 یا مکلارن اف 1 باشه .
مصرف 12 لیتر برای یه موتور 5 لیتری 8 سیلندر در مقابل مصرف موتور 1800 سی سی پژو 405 که نزدیک 9 لیتر هستش برای ما زیاد نیست
ولی در مقایسه با یه پولو که هم هزینه پایینی داره هم مصرف کمی توی آمریکا اقتصادی هستش
با توجه به اینکه پولو میتونه دیزلی باشه و سوخت کمتری هم مصرف کنه و بنزین اونجا چندین دلار قیمت داره و هزینه زندگی هم بالا هستش .
پس هیچوقت ایران رو با آمریکا مقایسه نکن اونجا انقدر ماشین با کیفیت بالا باید باشه که شاید سواری یه ماستنگ با محور عقب یکپارچه زیاد به مزاج کسی که میتونه با همون هزینه یه نیسان 370 راحت و با کیفیت بخره زیاد خوش نباشه ولی واسه منی که الان بهترین ماشین در دسترس تا حدودی اسپرتی همین 206 هاچبک معمولی هستش یه ماستنگ خیلی ارزش داره .
سلامنقل قول:
دقیقا چیزی که من میخواستم بگم..عالی بود...
سیر از گرسنه خبر نداره..سواره از پیاده...
دوستم کانادا زندگی میکنه میگه به تعداد زانتیا توی خیابانهای ایران اونجا ماستنگ کبرا میبینی...
حتما چیز خوبیه که با اینهمه حسابگری و قیمتها و هزینه ها بازم سراغش رفتن..
سال نو رو به همگی تبریک عرض میکنم....
راستی دوستان یه ایمپالا بسیار تمیز پیدا کردم دارم تمام سعی م رو میکنم که بخرمش....الدزمبیل رو گذاشتم برای فروش اونم تازه زیر قیمتی که خریدیم...میخوام تا اون ایمپالا رو نفروخته برم بخرمش...
اولدزمبیل چند میگی؟
ای ول همه پولات رو خرج ماشین بکن
محمد با این وضعی که تو دار بهتره این کاما رو رو هم بفروشی
تو اینو نمیخوای جمش کنی
سلام
یه چنتا عکس بزار ببینیم
یا حداقل مدلشو بگو
چند میگه
دودره یا چهار دره
موتورش چیه
الدز رو 4 قیمت گذاشتم خدایی بیشتر خریدیم ولی دیونه این ایمپالا شدم برای همین قیمت رو پایین زیر فی گذاشتم البته بیمه اش هم تموم شده...نقل قول:
چرا به خدا کامارو رو خیلی دوستش دارم ولی چیکار کنم که الان درآمد ندارم بابام هم میگه خودت باید پولش رو در بیاری..
عکس از ندارم...نقل قول:
مدل 76
میگه 6
چهار دره..
موتور 8 سیلندر
ولی خیییییییییلی تمیزه..
=====
=====
کامارو جان دستور داد مشخصات الدز مبیل رو بزارم....:
الدزمبیل کاتلاس سوپرمی بروگهام
مدل 1978
8 سیلندر 305 کارب 4 دهنه
گیربکس 350
از لحاظ امکانات فول همه چی داره کروز کنترل-شیشه برقی-فرمان بشکن-قفل مرکزی و.......
ماشین یکم خورده کاری داره
فوقولاده کم کاره و بدنه واقعآ قشنگی داره...
رنگ درجه 1 روش خورده و توسط یکی از بهترین نقاش های اصفهان رنگ شده(رضا کوری)
تودوزی زاپاس موکت کف سقف و حتی چرم سقف هم فابریکه و سالم...
داشبوردش تا حالا تعمیر نشده و 2 تا ترک کوچیک داره که البته پیدا نیست....
ساعت ماشین سالمه و در حال کار...
فقط یکم خورده کاری داره کمتر از 1 تومن خرج داره که اگه کسی خرجش کنه واقعآ ماشین تکی میشه چون از لحاظ امکانات همه چی داره به اضافه اینکه 2 دره و 8 سیلندر...منظورم اینه که همه چی تمومه....
ماشین رو آگهی کردم تو سایت ایران ماشین میتونید چندتا عکسهاش رو اونجا ببینید...
چند تا عکس هم فردا میزارم براتون...
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
الدز رو 4 قیمت گذاشتم خدایی بیشتر خریدیم ولی دیونه این ایمپالا شدم برای همین قیمت رو پایین زیر فی گذاشتم البته بیمه اش هم تموم شده...نقل قول:
چرا به خدا کامارو رو خیلی دوستش دارم ولی چیکار کنم که الان درآمد ندارم بابام هم میگه خودت باید پولش رو در بیاری..
عکس از ندارم...نقل قول:
مدل 76
میگه 6
چهار دره..
موتور 8 سیلندر
ولی خیییییییییلی تمیزه..
=====
=====
کامارو جان دستور داد مشخصات الدز مبیل رو بزارم....:
الدزمبیل کاتلاس سوپرمی بروگهام
مدل 1978
8 سیلندر 305 کارب 4 دهنه
گیربکس 350
از لحاظ امکانات فول همه چی داره کروز کنترل-شیشه برقی-فرمان بشکن-قفل مرکزی و.......
ماشین یکم خورده کاری داره
فوقولاده کم کاره و بدنه واقعآ قشنگی داره...
رنگ درجه 1 روش خورده و توسط یکی از بهترین نقاش های اصفهان رنگ شده(رضا کوری)
تودوزی زاپاس موکت کف سقف و حتی چرم سقف هم فابریکه و سالم...
داشبوردش تا حالا تعمیر نشده و 2 تا ترک کوچیک داره که البته پیدا نیست....
ساعت ماشین سالمه و در حال کار...
فقط یکم خورده کاری داره کمتر از 1 تومن خرج داره که اگه کسی خرجش کنه واقعآ ماشین تکی میشه چون از لحاظ امکانات همه چی داره به اضافه اینکه 2 دره و 8 سیلندر...منظورم اینه که همه چی تمومه....
ماشین رو آگهی کردم تو سایت ایران ماشین میتونید چندتا عکسهاش رو اونجا ببینید...
چندتا عکس الدزمبیل رو میتونید اینجا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.tuningtalk.com/forum/topic-t37520.html
قربونت محمد جان
زد به مخم به دادشم بگم بیایم این اولدزمبیل رو بخریم :خخخخ
ولی حیف اون کامارو هستش الان بخوابونیش زیر آفتاب و بارون
فکر میکنم اینو میخوای بخری:31:
موتورشم 454 !کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=9435&mashin
علی بیا تو این اولدزمبیل محمد رو بخر
خیلی خوب میگه ها
من چشمم دنبال کامارو محمد هستش ولی خب دلم نمیاد ماشین محبوب دوستم رو از دستش بقاپم .
البته ایمپالای 73 محمدینا هم ماشین خوبی هستش محمد احیانا اون رو نمیفروشین؟
الدزمبیل محمد خیلی مدل بالاست!
من ماشین قدیمی میخوام:42:
سلام.. خدا رو شکر بچه ها دوباره اینجا فعال شدن... من فعلا سر کار میرم و زیاد نمی شه بیام.. منم با بودجه ی 3 میلیون و 300 می خوام کامارو بخرم..
البته دنبال یه ماشین خیلی تمیز بین کامارو ها هستم... ترجیحا مال دوست و آشنام باشه بهتره.. چون از خرابی آینده ی ماشین می ترسم.. می خوام از یه فرد مطمئن بخرم.. ولی حیف که یه دونه از این کامارو های ارزون و سالم جلو راه من قرار نمی گیره
سلامنقل قول:
یه نگاهی به این بنداز..اگر واقعا مرتب باشه قیمت مناسبیه..
این آگهی سرکاریه، ملت بیکارنا:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا سر کاریه؟
شما تماس بگیر شاید واقعا قصد فروش داره و قیمت پایین میدهد..چون این روزها بحث قیمت بنزین و ماشین فرسوده دوباره بالا گرفته احتمالا بعضی ها بفروشن و نخواهن که به 1.500.000 قناعت کنند..
پرسیدن ضرر نداره..فوقش سر کاری بود عوضش دنبال یه چیزی را گرفتین..اگر تهران بودم خودم میرفتم برای دیدنش..
من یه چیزی رو الکی نمیگم، اول خودم تحقیق و بررسی میکنم بعد...:3:
سلامنقل قول:
من هم نمیگویم که فرسوده است!!!! همه ما که اینجا هستیم واقعا از این داستان فرسوده متنفریم....اما وقتی پای زور وسط بیاد از دست من و شما کاری ساخته نیست..بهر حال این احتمال هم هست که این بابا قصد فروش ماشین را داشته باشه و به همین خاطر قیمت پایین زده تا زودتر فروش بره چون آینده مشخصی برای این ماشینها نیست..
اگر امکاه داره یکی پیگیر ماجرا بشه و ببینه چقدر صحت داره و این پونتیاک را واقعا این قیمت میدند؟؟البته اگر تا الان فروش نرفته باشه..
نه اون ماشین نیست این 75 ه اون 76
البته این ایمپالا هم ماشین خیلی تمیزیه
نه رامین ایمپالا رو فعلآ پدرم خیلی دوست داره نمیفروشیمش
به خدا عوض اینکه تو فروش الدزمبیل سود کنم دارم ضرر میکنم تازه یه باطری نو هم رو ماشین انداختم...
محمد خودم الان داشتم
می اومدم میخریدمش ولی الان دم دستم اونقدر نقد ندارم .ماشین فوقش یه کم کار داره از نظر فضای صندلی پشت هم به درد من میخوره خودشم ماشین شما نسبتا تک هستش
اینجا خیلی سوت وکور شده، این هم آخرین پست من در این فصله
تابستون برمی گردم خودم میترکونمش این تاپیک رو، البته اگه تا اون زمان دوام بیاره!
خدانگهدار...
:11: