اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه :13:نقل قول:
امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه :46:
Printable View
اگه بری کافی نت فکر نکنم بیشتر از 7 دقیقه طول بکشه :13:نقل قول:
امکان قطع شدنش هم خیلی کم میشه :46:
در حال انجامه درخواستتون هستم سعی میکنم فردا بعدازظهر همه را واستون آپ کنمنقل قول:
nدوستان من پچ رو گرفتم میخواست به پارتهای 3 مگی براتون درست کنم ولی برای خودم نصبش کردم در حین داخل بازی رفتن میپره تیمهارو انتخاب میکنم ولی بازم اینتوریه حتی پچ رو یونزیستال هم کردم
دیروز به محض اینکه پچ رو گذاشت من دانلود کردم بلافاصله ولی چون فیفا رو نصب نکرده بودم همونطور موند پس منم بیخیال نصبش بشم من همون اول خدمتتون عرض کردم استفاده از لیگ برتر ایران حال میده حتی من همون اول که کریشن مستر اومد برای خودم لیگ رو درست کردم البته اسامی بعضی تیما ناقص بود ولی خیلی از تیمها رو کامل درست کرده بودم و با استقلال هم یه دست منیجر مود رفتم کلی حال داد تیم ملی ایران رو با تمام جزئیات ساختم ولی دیدین که موقع Share کردن برای سیستم های دیگه جواب نداد من راه حلش رو همون اول گفتم توی همون تاپیک کریشن مستر بیایم خودمون مثل کاردستی گاماس گاماس هرکی واسه خودش بسازه توی پی ای اس هم همینطوریه دیگه یه کیت سرور هست فایل ها و لباس های آماده رو میذارن با همون کیت سرور وارد می کنن تازه آموزش های درس به درسی که توی تاپیک کریشن مستر دادم بیسواد هم میتونه با داشتن فایل های خام ورودی مثل لباس لوگو و دیتا اونها رو وارد بازی کنه به لطف کریشن مستر من فایل های خام رو که مربوط به لوگو ولباس کیت ها و مینی کیتها هست رو دارم براتون آپلود میتونم بکنم اگه موافق هستید گروهی توی تاپیک کریشن مستر کارمون رو شروع کنیم هر روز یه تیم میسازم من صبح علی طلوع فایل های خام رو آپ می کنم به اضافه دیتا مربوط به تیم همون روز اون تیم رو هرکی واسه خودش میسازه حله؟:8:نقل قول:
دور از جونه همتون من خونه نشین شدم وگرنه همین کارو میکردم:41:نقل قول:
مرسی از توجهتون :27:نقل قول:
ینی خرابه؟:41:نقل قول:
نمیشه استفاده کرد؟:41:
اگه اون پچ خراب همین کارو کنیم :27:نقل قول:
cazador اره خرابه من بیچاره دوباره بازی رو نصب کردم
کی میگه خرابه من این پچ رو روی بیش از 40 تا سیستم نصب کردم و بعد اونو اپلود کردم به خاطره همین بود که انقدر طول کشید وگر نه من این پچ رو حدود یک ماه که درست کردمنقل قول:
من از فردا شروع می کنم کارمو:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=258635
اشکال نداره :31:نقل قول:
ایول :31:نقل قول:
من کارت گرافیک 8600 xfx ddr2 512 m گرفتم . واسه بازی فیفا 09 و فیفاهای چند سال دیگه خوبه دیگه ؟
واسه 09 خوبه ولی احتمال نکست بودن فیفا 10 موجب میشه نشه با اطمینان گفت سیستم ایده آل برای اجراش چیه البته این سیستم شما میتونه بی برو برگرد بازیهای نکست همچون کریسیس وارهد و cod و pes رو اجرا کنی پس حتی اگه فیفا 10 نکست باشه سیستمت در مقابلش نمیتونه عاجز باشهنقل قول:
نقل قول:
سلام ضمن تشکر .چرا استقلال و پرسپولیس رو انقدر قوی ساختی که با تیم های بزرگ اروپا که سرورشون یووه است برابری میکنن.
دوست عزیز پچ برای شما کار کرد؟نقل قول:
اقا شستتون درد نکنه!!!مخصوصآ Aminhenry گل!!!!اقا ایول!!من نصب کردم بدون هیچ مشکلی هم دارم بازی می کنم!!
دوستان پس چرا برای من کار نمی کنه در بعد از انتخاب تیمها میرم توی بازی ولی از بازی بیرون میاد
سلام
دوباره یوزر من غیر فعال شد(western_p1)
و مجبور شدم یوزر جدید بسازم(Navig@tor_p1)
پچ بسیار توپ لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا
Champions League
پچ به خوبی کار میکنه.باید قبل از نصب فایلfifa 09رو ازmy documenyحذف کنی ووارد بازی بشی و یه profileجدید بسازی.نقل قول:
پچ لیگ قهرمانان باشگاهای اروپا برای دانلود
Champions League
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز غیر فعال نمشیه شما بن میشی و بن شدن یه نوع مجازات هست که توی فروم در نظر گرفته میشه و دلیل این که شما بن میشی اینه که بر خلاف مقررات رفتر میکنی شما محبت کردی و لیگ برتر رو ساختی واقعا خسته نباشی ولی شما که پچ رو روی گیمینگ اگزس آپلود کردی دیگه دلیلی نداره بیای و وبلاگت رو تبلیغ کنی البته از نظر من این مشکلی نداره ولی از نظر مدیریت انجمن مشکل داره و جریمه بن برای چنین کاربرانی در نظر گرفته میشه. امیدوارم برای استفاده بهینه تر و از انجمن بزرگ P30World مقررات یکبار به طور کامل مطالعه کنی و لطفا هر پچی که برای فیفا 09 میسازی و آپلود میکنی لینک مستقیمش رو توی تگ کد قرار بده تا سایرین دسترسی راحت تری به کارهای شما داشته باشند هم اینکه مقررات زیر پا گذاشته نشن قبلا از توجه شما سپاسگذاری می کنمنقل قول:
برادر عزیز ایم پچ کجاست برای دانلود من که هیچی جز تبلیغ نمیبینم!
سلام.
بچه ها می تونید معنی کلمات رو توی Controller بازی برام بذارید.
می خوام کیبورد رو مثل Fifa 08 بچینم ولی معنی بعضی کلمات رو نمیفهمم.
منظورم اینه که کلمه انگلیسی رو بنویسید و معنیش رو جلوش مثل :
Pass : پاس
ممنون : قربانتان سپهر :
میترسم دوباره اسم وبلاگم رو بگم و یوزرم غیر فعال بشهنقل قول:
خب یه نامه خصوصی بفرستنقل قول:
در ضمن وقتی میرم و کنترل رو ویرایش میکنم و میام بیرون و Save to profile رو میزنم (وقتیم که نمی زنم) وقتی از بازش خارج و دوباره وارد میشم دوباره کنترلر به حالت اولیه بر میگرده.
کافیه لینک مستقیم بدی مگه روی گیمینگ اگزس اپلود نکردی خوب لینک همون رو بده دیگهنقل قول:
نقل قول:شما باید توی my Document ت Devdata متناسب با گیم پدت قرار بدی با مطالعه کلوپ گیم پد به جواب خیلی از سوالاتت در این مورد میرسینقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=263977
دوستان توی سایت fifakorea.net پچ لیگ برتر رو دیدم که در صفحه اول سایت قرار داده بود رفتم روش کلیک کردم حدود 44 نفر ازش دانلود کردند این نشون میده که افراد زیادی هستند ولی از این انجمن خبری تدارند لطفا" تقاضا دارم برای بهبود این تایپیک در حین اپلود پچ ها اسم و مسیر تایپیک رو یبنویسید اینجوری هم سایت و هم تایپیک فضای نفس کشیدن در بین سایتهای فارسی و حتی خارجی رو هم داره
ایران تو تحریمه محاله که فیفا بیاد و لیگ ایران رو توش اضافه کنه....نقل قول:
حالا هرچقدر ما دانلود کنیم و درخواست بدیم فایده نداره تازمانیکه تو تحریم باشیم
سلام پچ champions league چطور باید نصب کرد ممنون میشم اگه توضیح بدید
سلام
منم به جرگه فیفا 09 پیوستم.
برای اولین باره با گرافیک 8600 بازی میکنم و برای من گرافیک خیلی خوبی داره.
اولین عیبش اینه که کنترلرش رو باید از اول تنظیم کنم ! و چون به فیفا های قبلی عادت کردم دکمه q که قبلا باهاش بازیکن برای گرفتن پاس تو عمق فرار میکرد قاطی شد !
یه سوال »
یه فایل no cd که باهاش دیگه احتیاجی به گذاشتن سی دی تو دستگاه نیست رو ندارین ؟
امکان سرچش تو این انجمن نبود(به علت کم حرف بودن)
البته لینکی هم که بود مال خود گیم کپی بود که الان اصلا برداشته اون فایل رو ظاهرا بدجوری ea ازش زهر چشم گرفته ولی اصولا باس توی دی وی دی توی فولدر کرک موجود باشهنقل قول:
ممنون . درست شد.نقل قول:
به نظرم فیفا 09 راحتتر از 08 هست. حداقل توی درجه 2 semi . خیلی راحت میشه گل زد !
این پتچ ها که دانلود میکنید یا میزارید و رو کجا باید کپی کرد ؟
جایی کپی نمیشه به صورت نصبی هستند و عادی اجرا میشننقل قول:
سلام ...
میگم آقا کسی از این چمپیونز لیگی که هر سال ea میده خبری نداره که کی میاد یا اصلا از نسخه ی بعدی فیفا خبری چیزی ....
البته هر چند زوده
شما پست اول این تاپیک رو بخونی چیزایی که می خوای دستگیرت میشهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=275496
آقا ، پچی چیزی برای اعمال نقل و انتقالات نیم فصل نیومده ؟
با سلام
دوستان عزیز از چه راه هایی میتوان در fifa09 قدرت بازیکنان را زیاد کرد
باتشکر راهنمایی کنید لطفا
خوب معلوم از قسمت Edit Playerنقل قول:
هنوز فصل نقل و انتقالات تموم نشده که امروز 28 ژانویه هست ایشالا 2 3 روز دیگه تموم میشه تازه یه دو سه هفته ای هم طول میکشه EA آپدیت رسمی رو بسازه پارسال اواخر بهمن داد برای 08نقل قول:
سلام دوستان یه پچی اومده که توی عکس میبینید چیکار میکنه این عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادرس دانلود برای راحتی کار شما که باید اول ثبت نام کنید من خودم رو ثبت نام کردم و دالود کردم و برای شما اپلود کردم
کد:http://rapidshare.com/files/190627327/PL_Popups_09.exe.html
اقا جان این پچ لیگ برتر خیلی مشکل داره! توی منیجرش که میری هر تمیمی رو که توی لیگ ایران اتخاب کنی ،توی یه لیگ دیگه بازی می کنی!!!برای بعضی تیمهای ایرانی هم که ارور دنت ستند میده!!؟؟
راه حل چیه ؟؟(اقایان Krauserو Aminhenry) کمک!!
نقل قول:
البته با اینکه من پچ رو دانلود کردم ولی هنوز استفاده نکردم چون ذهنیت خوبی از استفاده از پچی که توسط یکی دیگه ساخته میشه ندارم حدس هم می زدم منیجر مودش رعایت نشده باشه البته من واسه خودم رعایت کرده بودم این مسئله رو و لیگی که ساخته بودم شامل لیگ ایران و جام حذفی بود که توی منیجر هم ظاهر میشدن و بدون اشکال 15 سال با استقلال توی لیگ ایران مربی گری کردم در پایان 15 سال بزرگان فوتبال جهان توی تیمم بودند کمترین Overal مال فابرگاس بود 94 که توی ذخیره بود کلا بهترین راه استفاده از کریشن مستر هست و هرکس طبق سلیقه اش میتونه بازی خودش رو ویرایش کنه البته باز هم میگم گیم دست نخورده بیشترین لذت رو میده