نقل قول:
با گوگل تالک کار کردی..؟ اسکایپ هم خوبه..
Printable View
نقل قول:
جی تاک گرامی خوبه اما بروبکس که اونجا جمع نیستن ... حالا اسمایل نداشتنش رو بیخیال شدم :دی .... اسکایپ هم با اینکه عالیه برای ویدیو کال و اینا ولی بازم مشکل عدم عمومی بودن رو داره ... با کی بحرفم اونجاها؟ :دینقل قول:
تنها نقطه قوت یابو مسنجر به نظر من و بروبکس اسمایلهاشه :دی و اینکه ملت جز این چیز دیگه ای نمیشناسن
چیزی که بشه باهاش به یابو لاگین شد مثل میبو رحمت الله علیه :دی
نقل قول:
فک نکنم ساخته شده باشه... باید صبر کنیم تا نسل بعدی ما از این چیزایی میخواین استفاده کنن..
تو موبایلها که از این تریپ برنامه ها داریم ....نقل قول:
فک نکنم ساخته شده باشه... باید صبر کنیم تا نسل بعدی ما از این چیزایی میخواین استفاده کنن..
به قول اون حرفه : یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت ... منم این برنامه شو اگه تا اون موقع ساخته نشده باشه میشاژم.....
پس باید فعلا بریم سراغ سایتهای جایگزین مثل میبو و امثالهم ... میشناسی؟ امثالهم که فیتشر نباشن...؟
دوستان سایتی سراغ دارید مثل myspytool که زمان لاگین شدن ایدی مورد نظر رو نشون بده این سایت وقتی در حالت مخفی وارد میشن به صورت افلاین نشون میده یه سایت مشابهی که مخفی رو هم نشون بده اگه سراغ دارید معرفی کنید
[minizoro عزیز این ادرس رو تست کن ببین واست کار میکنه
کد:http://web.ebuddy.com/?startsession=1
مدتی هست با این ارور مواجه ام.
با messenger.yahoo.com میتونم لاگین کنم. اما مسنجرم این ارور رو میده و لاگین نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش بدترین رومهایی که وجود داره همون چترومهأ ایرانی در یاهو هست یکسری ریختن تو رومها بجز گردنکلفتی و فحشو بدو بیرا چیزی ردوبدل نمیکنن حالا هرکدوم شک دارید تو یکی آذین رومها برید و یه موضوع بدید حالا هرچی باشه نتیجشو بیایید همینجا بگین
کسی نیست راهنمایی کنهنقل قول:
نقل قول:
خیر دوست من.. وجود نداره..
yic.ir
هم فعلن بالا نمیاد..!
با عرض سلام.من بعد sign out شدن با ارور close مواجه میشم.و باعث میشه که یاهو مسنجر کلا بسته شه.و واسه وارد شدن دوباره به id باید دوباره رو آیکون یاهو مسنجر کلیک کنم و id خودم را وارد کنم که وارد مسنجر شم.در ضمن نصب مجدد مسنجر و البته نسخه های متفاوت کمکی نکرد.حتی نصب مجدد ویندوز.در ضمن از adsl استفاده می کنم.لطف کنید راهنمایی کنید.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !! من يکی از دوستام آی مک داره !! تو status ياهو مسنجر اون يه قابليت داره که واسمه هر اهنگی که داره پلی ميشه رو ميزاره به جای status
با ياهوی ويندوز نميشه از اين کارا کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اینم عکس ارور
با عرض سلام.من بعد sign out شدن با ارور close مواجه میشم.و باعث میشه که یاهو مسنجر کلا بسته شه.و واسه وارد شدن دوباره به id باید دوباره رو آیکون یاهو مسنجر کلیک کنم و دوباره یاهو مسنجر باز بشه و id خودم را وارد کنم که وارد مسنجر شم.در ضمن نصب مجدد مسنجر و البته نسخه های متفاوت کمکی نکرد.حتی نصب مجدد ویندوز.در ضمن از adsl استفاده می کنم.لطف کنید راهنمایی کنید.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟نقل قول:
و اينكه مسنجر رو پاك كنيد و آخرين ورژن يعني 10 رو نصب كنيد
چرا نشه دوست عزيز :31:نقل قول:
بفرما، اين نرم افزار رو دانلود كن و حالش و ببر :27:
http://kurosh-p30.persiangig.com/other/ym(9,8,7)_nowPlaying_v4.6.exe
اگه به مشكلي برخوردي بگو تا راهنمايي كنم
موفق باشيد.
اينکه فقط واسه winamp جواب ميده !! برای windows media player سراغ ندارين؟؟
پ.ن : با اندکی سرچ پيدا شد
[HTML]http://www.softpedia.com/progDownload/MessengerData-WMP-Plugin-for-Yahoo-Messenger-Download-54345.html#download_locations[/HTML]
از آخرین نسخه.مرسی از لطفتون.پاک کردم مجدد نصب کردم.مرسی joe.این کارا را انجام دادم.ولی خل نشده
يه دور پاكش كنيد و دوباره نصب كننقل قول:
سلام.گفتم عزیز بارها پاک کردم ولی مشکل پا برجاست.اروری که میده را فرستادم.اونو میشه ببینی.شاید از adsl باشه.نظرت چیه؟
سلام
مسنجر من با پخش کل فایلهای فلش گونه مثل IMenviroment ، Audible و ...مشکل داره ..همیشه هم وقتی لاگین میگنم خطای
an error occured in ...plugin میده ...فلش پلیر هم واسه ie نصب کردم روی خود ie کار هم میکنه ولی مسنجر مشکل داره...کسی راه حلی واسش میدونه؟
نقل قول:
10 رو نصب کن.. و از موزیلا استفاده کنین..
سلام .
1- از کجا میشه فهمید که توی Ignore List طرف مقابل قرارداریم یا نه ؟
2- آیا میشه فهمید کسی که ID ما رو Add کرده الان داره با کی چت میکنه ؟
نقل قول:
برای سوال 1 : راه خاصی وجود نداره ؛ ولی با دو تا آیدی بالا بیان و تست کنین ؛ یکی آیدی همون باشه که
شک دارین ایگنور شده...
جواب 2 : نه ؛ اینی که شما میگین امکان نداره..
سلام بچه ها...بچه ها من زیاد چت نمیکنم..یعنی حوصلشو ندارم.اگه سوالم ابتداییه شرمنده..
.الان به یه مشکلی برخوردم...من یه سری مسیج مهم داشتم و الان رفتم دیدم و sign out کردم..و یه چیزی یادم رفت نگاه کنم الان رفتم دیگه چیزی نیست..clear کرده...دیگه راهی وجود نداره بشه دوباره اونا رو دید؟
آب رفته به جوی باز نمیگردد :دینقل قول:
شما از تو تنظمیات یاهو باید آرشیو را طوری تنظیم کنید که همیشه ذخیره بشه :)
تنظمیات و جملات کاملا ساده است :)
خیلی ممنون//
آره رفتم دیدم...واسه همین گفتم راه دیگه ای هست یا نه...:19::19:
اون طرف که مسیج گذاشت واسم الان مرده...هی خدا..اینم از شانس من :19::19::19::19::19::19::19::19:
سلام به همگی
من با adsl به اینترنت وصل هستم و از yahoo messemger نسخه 8.1 استفاده می کنم.
نمی دونم چرا با هر آی دی ای می خوام وصل بشم بعد از زدن دکمه sign in یه لحظه این شکلکه می خنده یعنی وصل شده و بعد از چند ثانیه دوباره قطع میشه.
این آیکون کنار ساعت که همش خوابه!!!
مشکل از کجاست؟؟؟
اول این کار رو انجام بده . بعد یاهو رو پاک کن و ورژن 10 رو بنصب . ( اول یاهوی قبلی رو uninstall کن حتما )نقل قول:
اگه نشد پس پورت یاهوی شما چیلتر شده .
من یه مشکلی دارم روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی.
وقتی می خوام ورژن 10 رو نصب کنم یه پیام می یاد رو صفحه و دیگه نصب ادامه پیدا نمی کنه هر چه قدر هم صبر می کنم باز هم فایده ای نداره و اون پیام همین جوری می مونه تا وقتی که مجبور می شم کامپیوتر رو ریستارت کنم.
کسی می تونه کمک کنه؟
دوستان آیا سایتی چیزی وجود داره تا یه آیدی رو چک کنه و بگه آخرین بار کی اون آیدی آنلاین شده؟
نقل قول:
_____________نقل قول:
www.myspytool.com
آقا من بازم با یاهو مشکل دارم . الان تقریبا 3 روز میشه . با هیچ آیدی نمیتونم لوگ این بشم !!!!
میتونید کمک کنید ؟؟؟ ممنون .
نقل قول:
ببینید که از ------ دارین استفاده نمی کنین..! یه بارم حذف و نصب کنین...
سایت invisible.ir هم فعلن فیلتر شده...!
از ------ نه . ولی از ف ی ل ت ر ش ک ن که استفاده کردم یاهو اومد بالا !!!!!!
نقل قول:
یعنی موقعه ای که بدون ------ وارد میشین مشکل دارین..؟
آره تو این 2. 3 روز اخیر . البته ------ خود یاهو هیچ تاثیری نداره و باز نمیکنه . همونطور که گفتم با ف ی ل ت ر ش ک ن باز میشه . یاهو. و جالبه که ورژنش هم 10 هست !!!
نقل قول:
ممکن پورت یاهو شما بسته شده باشه..
شاید..!
شما حذف و نصب کردین..؟
با چند آیدی تست کردین..؟