صبانت تازه کار درستو میکنه یعنی چی سرویس 128 اندازه یه مگ سرعت داره؟ بعد یه مگش چقدر سرعت داشته اون وقت؟ لابد اندازه ده مگ؟
Printable View
صبانت تازه کار درستو میکنه یعنی چی سرویس 128 اندازه یه مگ سرعت داره؟ بعد یه مگش چقدر سرعت داشته اون وقت؟ لابد اندازه ده مگ؟
اگه قرار به کار درسته سرعت شرکتی هم که شما میگیری باید یک چهارم الانت بکنند که همه یکسان بشیم:31:
با سرعت 10 تا حالا دانلود نکردی که بفهمی یعنی چی از سرعت استانداردشم کمتره
بعدش این صبا نت پول حجم را میگرفت که پورت شما را باز میزاشت تا حجمتون تمون بشه
هر گیگ 5 هزار تومن:13:
از نظر من که عاقلانه نیست دیگه روی صبا بمونم
دو روز پیش به من گفت روزانه رو یه هفته دیگه بر میگردونن روی همون 1 مگنقل قول:
خوب همه جا گیگی 5 هزار تومنه حالا بیشتر بخرین تخفیف هم میدن
من اکثر شرکتهایی که adsl ارائه میدند را تست کردم ولی بنظرم شاتل که همه ی ملت ازش بد میگند بهتره ازبقیه هست حداقل ازبدوبدتر,بدراانتخاب کردم .
صبا هم یه موقعی خوب ولی به علت اعتراض رقبا سرعت را کم کرده اینو خود پشتیبانی گفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ولی به نظر من شاتل تا مرداد پارسال خوب بود بعدش دیگه آشغال شد --بعد صبا خوب بود تا 2 ماهه پیش یا عید واسه بعضیا ---به نظر من الان بهترین پارس آنلاین با توجه به پولی که داری میدی
امروز میخواستم دیگه برم از نداگستر بگیرم، یه کار پیش اومد نرفتم،
حالا اومدم میبینم میگین خوب نیست! عجب شانسی!!!:31:
خب حالا به نظرتون برای کسی مثل من که تازه میخواد بگیره، چه شرکتی بهترینه؟
مرسی
نقل قول:
صبانت همیشه از این قرا میاد بعضی وقتا اما در کل خوبه-میتونی به شاتل هم فکر کنی
پیشنهاده من که وقتی سرویس خودم تموم شد میخوام بگیرم خوب و قیمت فوق العاده پارس آنلاین
پیشگامان هم بدیش نیست یه روزایی سره ما قر میاد منم میام اینجا فشش میدم یه روزایی هم باهامون راه میاد کاریش نداریم
فکر میگردم این ادما جایی تو این فروم ندارن واقعا هیچ چیزی نمیشه گفت حتی نمیدونستم دلیل گزارش رو چی بنویسم من بیشتر خجالت کشیدم:41:
دوستان. در کل پیشنهاد شما برای سرویس در اصفهان چیه؟
برای منطقه بهارستان چطور؟ سرعتش هم 128 تا 512 کافیه. محدودیت حجمی هم آنقدر نباشه که اگه یه وقتی هوس دانلود آلبومی کردیم کم بیاره. اما زیاد تو کار دانلود نیستم.
لطفا بدون تبلیغات و صداقانه باشه. در ضمن من یه مودم خودم دارم و نمیخوام مودم دیگه ای بخرم یا براش هزینه ای کنم. حدود یه 3 سال پیش از ندا گستر میگرفتم. و اون شرکت این مودم را پیشنهاد کرد.
ممنون
دوست عزیز الان روی این خط بهارستانیتون تازه میخواید سرویس بگیرید یا این سرویسی که 3 سال داشتید روی همین خط یوده ؟نقل قول:
آخه متاسفانه روی بعضی خطوط بهارستان مخصوصا محله های 5-6 طرافای میلاد و مجتمع امام خمینی امکانات واسه adsl نیست(همه نه اکثرا) و همین طور فاز 2
اگه تاحالا روی این خط نگرفتید قبلش از مرکز مخابراتی سوال کنید که بعد یهو اسبابه ناراحتیتون نشه
اما در مورد خط قبلا با توجه به اینکه از صبا سرویس داشتید مطمین باشید که هیچ وقت هیچ سرویس دهنده ای به پای صبا نمیرسه --چون قبلا مثلا شما یه 128 ازش میگرفتید و واسه شما تا 1-2 مگ روزا باز میکرد و سرعت فضایی بود اما متاسفانه حالا که مشتری دار شده سرعت رو روی همه بسته و حتی سرعت واقعی رو هم نمیده
با توجه به اینکه گفتید زیاد دانلود شبانه ندارید من شاتل و بعد پارس آنلاینو پیشنهاد میدم بازم میگم چون گفتید دانلود شبانه زیاد ندارید چون باید خدمتتون عرض کنم شبانه شاتل افتضاحه بعضی وقتا خداشاهده سرعتش بایت میشد
اما شاتل توی روز حتی ا دقیقه هم قطع نشد یک بار سرعتش کم نشد در ضمن سرویس 128 رو اغلب روی 512 میبندند اگه هم وضع شبانه بهتر همراه با قیمت خیلییی خیلیییی بهتر و واقعا مفت میخواید پارس آنلاین --البته پارس آنلاین هیچ وقت روزش مثله شاتل نمیشه و بعضی وقتا یه قطعی هایی داره
سرویس تازه میخوام بگیرم. فاز 1نقل قول:
با این توضیحات فکر کنم شاتل انتخاب بهتری برای من باشه.
باز ممنون:10:
نقل قول:
خواهش میکنم پس احتمال داره به مشکل بخورید مخصوصا محل های 5-6 فاز 1 مشکل شدیدتره -طرفای دانشگاه شیخ بهایی و محله 1-2 وضعیت بهتره
امیدوارم به مشکل برنخورید--موفق و موید باشید
در حال حاضر به نظر من پیشگامان از همه بهتر سرویس میده و این شرکت جدید رنگین کمان با این که جدیده و لی 1 کی از دوستام گرفته خیلی راضی هستشنقل قول:
من ندا گستر (یا همون صبانت) را پیشنهاد میکنم
من خیابان جی هستم
128 ندا گرفتم
سرعت دانلودم تو روز 160
ولی تو شب سرعت را روی 50بستند
البته من 5تا فایل میذارم
برای اینکه تفاوت سرعت را بدونی:
شاتل از 1شب تا 7صبحه
نداگستر از 3شب تا 7صبح
دوستان من که شاتل دارند شبی 1.2گیگ بیشتر دانلود نمیکنند
ولی من میانگین شبی 1.5گیگه
نقل قول:
اما صبا مثله اینکه میگند مثله قبل نیست --وگرنه من چند ماه پیش داشتم روی 200 بود همیشه --من از این بابت که گفتند مثل قبل سرویس نمیده گفتم شاتل وگرنه اگه مثله قبلش باشه 100% صبا
آقا جابر شما گوشیت n96 نیست؟ پارسالم کسالتی پیش اومد بیمارستان بستری بودید ؟
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
نقل قول:
اون موقا که من دایل آپ داشتم همیشه کارت اینترنت رنگین کمان میگرفتم خیلی عالی بود--نتیجه گیری اینکه میتونه adslش هم خوب باشه
امشب آی پی من افتاده با ایرانگیت تا صبح حالی به حولی 1 گیگ میزنم تو رگ سرعتم الان شده 50 ---خداییش مغزم حال میاد وقتی همچین سرعتی میبینم --من کم از این شانسا میارم
چرا چرت و پرت تحویل ملت میدی؟ الان شما رو 160 دانلود میکنی ؟نقل قول:
آقا الکی میگه الان صبانت داغون هست . سرعت دانلود روزانش هم بیشتر 15-16 نمیشه !
سلام
من 1 مگ پیشگامان دارم. سرعت دانلود روزانش الان 120-130 بیشتر نمیشه.
شباشم تا ساعت 2 خوبه بعد یه دفعه افت شدید پیدا میکنه سرعت دانلود میشه 13-14 بقیه هم این مشکل را دارند؟
الان شما با کدومش مشکل دارید سرعت شب یا روز؟
شب که من اولش میذارم سرعت کمه ولی تا صبح خیلی زیاد میشه به طوریکه که 6 تا هفت که خودم بیدارم سرعتش با روزانه فرقی نداره تا حالا بیشتر 1.5 گیگ برا دانلود نداشتم اما فکر کنم تا 2 گیگ هم بتونم بگیرم شایدم بیشتر
دوستان چرا به یه نکته توجه نمیکنید منطقه مخابراتی خیلی مهمه ممکنه یه جا سرعت خیلی خوب باشه و یه جا خیلی بد که فقط با امتحان کردن میشه فهمید بنابراین یه نفر که یه سره شهره با اون که اون طرف شهره شاید دقیقا از یه جا و یک نوع سرویسو گرفته باشند اما خیلی باهم تفاوت دارن پس کسایی که سرعت پایین دارن اینقدر به بقیه نگند دروغگو و پارتی دار و از این حرفا چون هیچ ربطی نداره
هیچ ربطی به مرکز مخابراتی نداره . اگه هم داشته باشه 2-3 kb نه 50 تا 100 تا
خوب شما بفرمایید به چی ربط داره فقط اون بحث های قبلی رو پیش نکشید
یعنی چی به چی ربط داره ؟ خوب به ISP مربوطه دیگه ! خود ISP این کار رو کرده
نقل قول:
اگر روز همش 120 میده که خیلی عالی هستش ؟ مشکل کجاست
درود،
منطقهی ما رو مثل اینکه فقط پیشگامان ساپورت میکنه و شاتل هم بهزودی!
پیشگامان خوبه؟ (ازنظر پشتیبانی)
اذیت که نمیکنه؟
قطعی داره؟ آدما لَنگ که نمیذاره!؟
سرعت روزانه و شبانش راضی کنندس؟ (128 و 256)
کلاً اونایی که دارن راضی هستند؟
ـــــــــــــ
همهی اینا به کنار، دیالآپ استفاده کنم تا شاتل راهاندازی کنه یا نه؟
(دیالآپ چه شرکتی خوبه، 50ساعت وبالاتر)
ممنون/. :11:
مرکز مخابراتتون کجاست؟نقل قول:
مرکز مخابراتون رو بفرمایید لطفآ - تا خدمتتون عرض کنم
سلام
دوستان ببخشید، ولی من خیلی گیج شدم!
فرزان جان گفتن که منطقه هم مهمه، حالا من که طرف خانه اصفهان و رباطم، کدوم برام بهتره؟
قیمت زیاد مهم نیست، سرعت هم چون مدرک گیر نمیارم، همون 128 فعلا کافیه.
ممنون:11:
درودنقل قول:
اکثرا از پیشگامان راضی هستند از جمله خود من.
قطعی خیلی کمه!
پشتیبانی خوب (بعضی مواقع نه)
سرعت شبانه و روزانه تقریبا ثابته و برای 512 به بالا دقیقا سرعت خودت رو میده.به 128 و 256 هم که انگار 2 برابر میده!
هر چند وقت یه بار هم یه حال اساسی میده و مجانی میکنه.
کلا اگر با دانلود سر و کار داری عالیه.و اینو مطمئن باش که از شاتل بهتره!!!
البته از پیشگامان بخواید بگیرید مدرک نمیخوادنقل قول:
کسی نمیتونه بهتون قطعی بگه بهتره از کسایی که تو محلتون adsl دارن یه سوالی بکنی
ممنون میشم شماره پیشگامان رو بهم بدین یا بگین آدرسش کجاست. :11:
ممنون سعید.
شبها از 2تا6 رایگانه؟ (کم نیست؟)نقل قول:
کلا اگر با دانلود سر و کار داری عالیه.و اینو مطمئن باش که از شاتل بهتره!!!
جسارتن شما چه سرویسی داری؟
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
بفرمایید؛ از سایت پیشگامان.نقل قول:
شماره تماس مستقیم با پشتیبانی :2210643 - 2230317
ارسال پیامک به شماره : 3000865555
ارسال ایمیل به پست الکترونیکی : support@pnj.ir
و نمایندگان،
http://www.pnj.ir/SC.php?type=static&id=2
نقل قول:
من سرویس 256 پیشگامان دارم سرعت روزا 30-40 شبا 20 به طور میانگین(از 7-8 کیلو بایت هست تا 30 کیلو بایت
شما کدوم مرکزی ؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
نقل قول:
بله منم اخیرا شنیدم گند زده --البته شایدم واسه دوستمون واقعا همین جوری باشه که میگند مثله پیشگامان که واسه بعضیا خوبه واسه بعضیا نه
اقا این تست سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اصلا به نظرم درست نیست!
فایل که دانلود میکنم خیلی بهتر از این دانلود میکنه!!!
نقل قول:
هم به مرکز مخابراتی وهم خود سرویس دهنده خیلی ربط داره
اگه سرویس دهنده خوب باشه با افزایش پورت و اضافه کردن ترافیک به اون مرکز باعث افزایش سرعت میشه
به مرکز مخابراتی هم ربط داره --جایی که زیاد از یه isp فروخته باشند 100% روی سرعت تاثیر داره رابطه مستقیمی داره با تعداد مشترکین اون مرکز مخابراتی
نقل قول:
بد نیست
پشتیبانیش بعضی وقتا واقعا مزخرفه (من هر دفعه زنگ میزنم واسه سرعت خیلی دری وری میگند اما اگ گله و شکایت نکنی و فقط تنظیمی چیزی بخوای بد نیست-خوبه )
قطعی نه زیاد الان یک هفته ای میشه که سره من کرم نریخته--از بس زنگ زدم منو دیگه میشناسند واسم درست کردند شایدم خودش درست شده
در کل من راضیه راضی نیستم ولی خوب دیگه باید ساخت بقیه هم تعریفی ندارند -- اگه همیشه مثله 3-4 روز اخیر باشه میگم عالیه اما اگه یه هفته پیشش رو بخوای میگم یه آشغاله به تمام معنا
اگه دانلود داری ب هیچ وجه سراغ شاتل نرو که افتضاحه
[QUOTE]نقل قول:
توی سایت اشتباه زده از ساعت یک تا هفت صبح رایگانه
دوستان کسی تا حالا از اینجا سرویس گرفته؟
[HTML]http://www.fanava-isf.ir/[/HTML]
[QUOTE=farzan311;5241013]نقل قول:
توی سایت اشتباه زده از ساعت یک تا هفت صبح رایگانه
تایید میشه--البته الان اصلاحش کردند
ali_disslove اسمتون رو هم نمیدونم میشه بگید؟
میشه یه تست جدید بگیری بذاری؟ از باکو بگیر
نقل قول:
از من که خواست حتی گفتم گواهی تحصیلی میارم واسه یه مگ گفت گواهی واسه 512 هست
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نقل قول:
من اسمم علی -چه جوری باید بزارم رو باکو خودش از کویت میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست جدید--خیلییی خیلیییی خوب شده ولی بازم اونی که میخوام نیست