نه من که زدم با اینکه 1 هفته از قراردادم مونده و 1 گیگ از حجمم همون 5200 تومن محاسبه کرد.نقل قول:
در ثانی اگر هم همونطور باشه که دوستتون گفته اون حجم خریداری شده تا پایان قرار داد همون دوره معتبر خواهد بود
Printable View
نه من که زدم با اینکه 1 هفته از قراردادم مونده و 1 گیگ از حجمم همون 5200 تومن محاسبه کرد.نقل قول:
در ثانی اگر هم همونطور باشه که دوستتون گفته اون حجم خریداری شده تا پایان قرار داد همون دوره معتبر خواهد بود
سلام دوباره
اقایون 512 مشترک مخابرات تو زمان فری _(1تا 8 صبح) ,تو این 7 ساعت فول تایم چقدر دانلود میکنن؟
راستی تو تنظیمات مودم تو قسمت Line Rate - Downstream
چند واسشون میزنه؟
من دیشب 2360 مگ دانلود کردمنقل قول:
Line Rate - Downstream برای خط من نوسان داره مثلا الان زده 11196kbp ولی بعضی وقتها به حدود 10500 هم میرسه
من حساب کردم شبها راحت با 95-90 دانلود میکنم،باید لینک از یه سرور خوب و قدرتمند باشه مثل مدیافایر یا آپلودباز
سلام
یکی از دوستان میتونه گزینه های این عکس رو یه توضیح بده مثلا گزینه ها چه چیزهایی رو نشون میده و کدوم یکی از گزینه ها بالاتر یا پایین تر باشه بهتره . یکی هم اینکه میشه فهمید خط من نویز داره یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قبلا تو روتر مودم یه بخشی بود که مدت وصل بودن اینترنت رو به ساعت و دقیقه نشون میداد ولی الان مودم تی پی لینک جدید من دیگه اون قسمت رو نداره ولی قدیمی داشت چه چوری میشه این مدت وصل بودن رو دید آیا راهی وجود داره ؟
ممنون از همگی :11:
امروز رفتم شرکت مکس دزد که تعرفه رو به توربو تغییر بدم و ما به التفاوت این دو رو بگیرم(20 هزار تومان) که گفتن: زهی خیال باطل پول مول یوخده به ما ربطی نداره سرعتت چقدر بوده الان 45 روز از تعرفه شما گذشته و پولی تعلق نمیگیره به شما ماله 1 ماه باقی مونده از سرویس رو میدیم(اونم با منت) در حالی که (45 روزمونده نه یه ماه)
من روز دوم گفتم سرعتم فلانه گفتن نگران نباش درستش می کنیم اگه نشد سرویس و تغییر می دیم و پولتو پس می گیری این امروزو فردا شد 45 روز و پولم که پرید
جالب اینجاست 45 روز باقی مونده گرد شد به 30 روز
20/3هزار گرد شد به 6 هزار تومان
همیشه حق با مکس نت است حتی اگر خلاف ان ثابت شود
100 دفعه من تو همین تاپیک گفتم اینا واسه دزدی اومدن آ.غ کسی گوش نکرد، اینم آخر و عاقبتش.نقل قول:
سر قضیه بالا بودن پینگ یه جواب درست و حسابی به ناصر هم ندادن، هر روز وعده میدادن که درست میشه ولی بعد از چند ماه یه حرکتی کردن.
مکس دزد همینه که می بینید.البته مخابرات هم دست کمی از مکس نداره ولی لااقل اینطوری با آدم رفتار نمیکنن،البته انصافا مخابرات حساب و کتابش درسته،نه از زمان قرارداد میزنه نه اینکه حجم رو اینور اونور میکنن، ماه قبل که تمدید کردم و 3 گیگ حجم گرفتم 75 مگ هم خودشون فی سبیل الله بهم دادن. امروز صبح هم زنگ زدن خونه و یادآوری میکردن که آخر ماه قرارداد تموم میشه و میتونم آنلاین شارژ کنم که منم گفتم زحمت نکشید خودم میدونم
میخواستم همون لحظه تخلیه کنم ولی نکردم اخه 45 روز م از اونطرف می رفت تو پاچم بعد اتمام دوره حتما تخلیه می کنمنقل قول:
من هم از مکس نت ارومیه ای دی اس ال دارم 128 نامحدود . مدام قطع وصل ! الان هم پینگ میگیرم از 4.2.2.4 نشون میده 634 ! زنگ می زنم مدام میگه نویز داری !
پیشنهادی دارم قرار بزاریم همه یه روز یه جا جمع بشیم با هم بریم شرکتش برگشت بزنیم . با هم که بشیم می تونیم حقمون رو پس بگیریم . هرکس مایل بود اعلام کنه
من هم پینگ گرفتم بالای 600 بود! در مورد نظرتون فکر بدی نیست. اگه چندنفر باشین و هم زمان برین شرکت مطمئنا نتیجه بهتری میگیریدنقل قول:
متاسفانه من فوقش یک ماه اینجام و بعد میرم یه شهر دیگه و این دوره آخر هست که از این شرکت سرویس میگیرم و دیگه زیاد برام مهم نیست!
مخابرات سرویسای خوبی میده قیمتش هم (نسبت به شرکتهای دیگه) بهتره بنظرم تخلیه کنید و از اونجا سرویس بگیرید
ممنون برای پاسخ شمانقل قول:
به نظر من شما هم باید با ما همراه بشید و با هم بریم حقمون رو پس بگیریم . ما ارومیه ای ها همین کارها رو کردیم که حقمون رو همه شرکت ها ....
الان تبریز مکس نت کیفیتش از ارومیه بهتره دلیلش هم مشخصه تبریزی ها میریزن شرکتش رو به آتیش میکشن اگر کیفیتشون مثل ارومیه باشه
اگر مایل بودید یه جا تو ارومیه قرار بزاریم چند نفر دیگه هم پیدا کنیم بریم شرکتش رو ....:27:
من این پیشنهاد رو حدود 4 - 3 ماه پیش دادم ولی هیچ خبری نشد، منم از دوستان میخوام که حتما این کارو بکنن تا مکس دزد فکر نکنه اینجا هر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن و صدای کسی هم در نمیاد.نقل قول:
پس واجب شد یه گودبای پارتی بگیریم واستنقل قول:
شدیم دو نفر. از دوستان دیگه کسی هست بیاد بریم مکس نت ارومیه پولمون رو پس بگیریم؟نقل قول:
نه من که از مخابرات اکانت دارم ولی واسه بیشتر شدن تعداد لازم باشه میام ولی اونجا بپرسن مشکل من چیه اونوقت منم میشم اینجوری :43:نقل قول:
راستی آواتارت خیلی شبیه مسئول فروش مکس نتِ!
صفحه قبل موند :27:
نقل قول:
snr یعنی نویزی که تو خطت هست هرچه قدر این عدد بالاتر باشه کیفیت بهتر میشه الان واسه شما زده 9.8 که نسبتا بدک نیست
line Attenuation هم فاصله شما با مخابراته که هرچه قدر این عدد کمتر باشه بهتر که ماله شما خیلی بده باید بین 20 تا 30 باشه که بشه گفت خوبه مثلا واسه من زده 18
سوالی داشتی بپرس موفق باشی
خوب بد شد یکی شما رو پیدا کرده بودم اون هم که هیچینقل قول:
نه این عکس خودمه :31: نفوذی مکس نت نیستم :21: ببینید می تونید بقیه هم شهری ها رو متقاعد کنید بریم شرکت مکس نت رو به آتیش بکشیم؟:27:
کیفیت مخابرات چطوره؟شاید هم هم از مخابرات بگیرم
من هستم، البته بعدش باید بریم مخابرات رو هم به آتیش بکشیم. :31:نقل قول:
یعنی نت مخابرات هم بله ... ؟:13:نقل قول:
اورمیه رو که دوستان گویا راضی هستند، ولی تو خوی بله!نقل قول:
نقل قول:
Gune Baxanجان اینجا یه جوی پیش اومده از بس این مکس نت و رسانت وضعشون خرابه به هرکی میگی میگه بابا 100 رحمت به مخابرات هیچکس دلش نمی خواهد بهشون ناخونک بزنه اما من اون روز رفتم پیش اقای *** بهش یه چیزایی گفتم از خجالت اب شدن رفتن زیر زمین گفتم اگه نرم خیال میکنن هیچی حالیمون نیست از اون موقع یک چند تا تحولی که شده یکی ip conflict ها درست شده و دیگه اینکه هم به تلفنها جواب میدن و هم یه کم زودتر از قبل تلفونهارو برمیدارن :46:
آره خوب، انتخاب ما شده انتخاب بین بد و بدتر. تا حالا من هر چی زنگ زدم جواب دادن، ولی همیشه جوابشون اینه که "اینجا مشکلی نیست، سیستمتون رو چک کنید."نقل قول:
اینجاست که باید به اون طرف گفت خوب الاغ جون منم میدونم که اونجا همیشه همه چیز خوبه و مشکلی نیست!!!نقل قول:
مساله اینه که چرا پینگ و سرعت از مخابرات تا مودم ما اینطوری بهم میریزه؟
من یه کمی با تنظیمات مودم ور رفتم، چند تا کار انجام دادم،حالا پینگ 4.2.2.4 واسه من خیلی خوبه حدود 200ms
در یک فرصت مناسب بصورت تصویری آموزشش رو میذارم اینجا،انشاالله که به درد دوستان بخوره
کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟
احسنت urumchi جان اگه بتونید اینکار رو بکنیدخیلی خوب میشه مثل اینکه 100 دفعه رفتید مکه برگشتید ملت بیچاره این همه پول میدن اینم سرویس دهیشونه لااقل با یک کمی دستکاری در تنظیمات مودم مثل بهینه سازی ارسال پاکت ها شاید بتونیم اندکی وضعیت نت رو بهتر کنیم اگه نرم افزاری هم بود که تونسته امتهانش رو خوب پس بده اونو معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند چه صوابی از این بالاتر استاد . :)نقل قول:
کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟[/QUOTE]
اي پي استاتيك(Static IP) آي پي هست كه در هر بار اتصال به اينترنت ثابت ميماند. براي داشتن اين نوع اي پي بايستي اين نوع سرويس را از ISP خود درخواست نماييد و احتمالا هزينه بر خواهد بود.
آي پي ديناميك (Dinamic IP) كه اكثريت مردم از اين نوع اي پي استفاده ميكنند در هر بار اتصال به اينترنت تغيير ميكند.
به اینترنت وصل شوید و با دستور ipconfig ای پی تون رو چک کنید و سپس دیسکانکت شوید و دوباره بعد از وصل شدن با دستور msconfig ای پی تون رو چک کنید اگه فرقی کرد به احتمال زیاد ایپی تون دینامیک هست اگه فرقی نکرد یعنی تو مخابرات هوای شما رو دارن و بهتون ای پی استاتیک دادند که با حال و اوصاف کنونی خیلی خیلی بعیده
نقل قول:
بله منم همه اینایی که نوشتین رو میدونستم منظورم اینه که از کجا میشه فهمید یه آی پی مثل 2.187.64.1 استاتیکِ یا دینامیک؟ ISP ها یه رنج آی پی میخرن و همونارو به مشترکاشون میدن،حالا یه نفر هم استاتیک بخواد باز هم از همون آی پی ها بهش میدن. کلا من که بعید میدونم کسی خارج از ISP بتونه اینو متوجه بشه
تو مودم های قدمی تر یه بخشی بود که به دقیقه و ساعت زمان وصل بودن به اینترنت رو تو روتر مودم نشون میداد ولی الان هر چی میگردم تو مودم جدید نیست میشه با دستوری تو داس به این زمان دسترسی داشت یا نه راهی نیست ؟
:11:
کارت شبکه نشون نمیده؟نقل قول:
چرا سعید جان نشون میده یعنی میگی همون زمان وصل بودن اینترنته ؟ اگه اینطوری باشه که قطعی های من تا حدودی رفع شده از جمعه هم وضعیت خیلی بهتر شده . فقط یه مشکلی که هست برای من SNR Margin حدودای 9 یا 10 میده بعضی اوقات هم 6 که با مکس نت حرف میزدم میگفت باید روی 20 باشه در حقیقت مشکل من نویز تلفنه . نمیدونم چیکار باید بکنم حتی پورت مخابرات رو هم عوض کردن ولی فایده نداشتهنقل قول:
بلی کاملا حق با شماست الان داشتم با یکی از دوستهام صحبت میکردم ایشون هم حرف شما رو تایید کرد گفت کهنقل قول:
Static بودن يا Dynamic بودن IP كاربران به نوع تعريف و نوع سرويسي هست كه ISP انجام ميدهد (به قول شما یه چند
تا ای پی خریدن از همونها بهمون میدن در واقع غیر از اون چند تا ای پی چیز دیگه ای بهمون نمیدن چرخه دور اون چند تا
ای پی هست اما ایشون گفتند که ادرس ای پی سایتها 100 استاتیک هست
شما splitter رو کجا وصل کردین کنار مودمه یا دم در ورودیه خونه است؟نقل قول:
البته کارت شبکه از زمان روشن شده مودم ساعت مینداره،حالا ممکنه شما مودم رو روشن کنید بعد از 1 ساعت کانکت بشید. برای PPPoE چیزی به ذهنم نمیرسه جز کنترل پنل اکانتنقل قول:
نه من با سایت کاری ندارم،اونکه مشخص باید استاتیک باشه، بحث بر سر اینه که آیا میشه تشخیص داد فلان آی پی استاتیکِ یا دینامیک؟ من که چیزی به ذهنم نمیرسه، بطور منطقی از بیرون isp نشدنیه اینکار، اساسا همه آی پی ها استاتیک هستن البته برای isp ؛ که با پرداخت هزینه میشه یک یا چند آی پی رو برای مدت مشخصی مال خود کرد.نقل قول:
حدودا یک چند روزی میشه باز سیستم اکثر دوستها در اینجا ip confilict میده من خودم ای پی دستی دادم درست شد تو سیستم یکی از دوستها هرچه از سری 192.255 میدادیم فرقی نمی کرد باز همون پیام میومد تا اینکه 192.256.70.70 رو دادم ظاهرا که پیام نمیده ولی خودش میگه دو سه روز دیگه باز ارور میده بازم باید ای پی بدیم فکر می کنید این مساله با مورد بالا ارتباطی داشته باشه؟نقل قول:
نه ربط مستقیم به اون موضوع نداره ولی به سیستم آی پی دادن مخابرات کاملا مربوطهنقل قول:
مخابرات رنج آی پی که خریده از 2.187.36.1 شروع میشه تا 2.187.63.254 که این تعداد آی پی حدود 6000 کاربر رو بطور همزمان ساپورت کنه و برای جبران کم اومدن آی پی از NAT استفاده می کنن. البته منم اطلاعات دقیقی ندارم فقط در همین حد میدونم که NAT برای کاهش هزینه ها و جبران کمبود آی پی در شبکه مخابرات استفاده میشه و ارور ip conflict مربوط به تداخل آی پی ها در شبکه میشه
وقتی مودم رو میذارم رو حالت بریج ارور ip conflict میده، مخصوصا رو ویندوز xp حسابی اعصاب آدم رو خرد میکنه ضمن اینکه رو حالت بریج DC هم خیلی زیاد میشه و پینگ هم بشدت میره بالا،رو ویندوز سون همون ارور رو میده البته خیلی کمتر میشه نسبت به xp ولی همچنان DC شدن مکرر و پینگ بالا پابرجاست.
اما رو حالت PPPoE همه چیز عالیه،نه پینگ میره بالا،نه DC میشه نه ارور ip conflict میده.
من بشدت به این نیاز داشتم تا کانکت شدن به اینترنت دست خودم باشه یعنی هر وقت دلم خواست وصل بشم هر وقتم دلم خواست قطعش کنم، برای همین میزاشتم رو بریج اما اتفاقی حالت کانکشن دستی وقتی که مودم رو حالت PPPoE هست رو پیدا کردم و از اون موقع اصلا بریج نمی کنم
دستت درد نکنه حسابی خجالتمون دادی پس بهتره برای خلاصی از این همه مصائب به بچه ها بگم همه مودمهاشون رو در حالت pppoe تنظیم کنن من که حدود یک هفته میشه روی pppoe کار می کنم هم پینگم پایین اومده هم زود کانکت میشه اون روز که رفته بودم مخابرات رفتم پیش رییس شبکه برادر دوستمه از ایشون پرسیدم الان مشترکان مخابرات تو خوی چند نفرند گفت بالای 4500 نفر از تعجب خشکم زد پارسال همین موقع تازه adsl مخابرات خوی راه افتاده بود اون موقع پرسیدم گفت 100 نفر ثبت نام کردند فقط همون 2 ماه اذر و دی لذت adsl رو چشیدیم از بهمن 89 سرعت یواش یواش کم شد تا حالا که شده اب باریکه نمیخام زیاد مزاحم بشم اگه امری نیست شب به خیر میگمنقل قول:
آقایون من وقتی با utorrnet فایلی رو دان میکنم سرعت از 5 kb بالا نمیره :41:
مال شما هم اینجوریه یا نه؟؟؟
کلا این فایل های torrent سرعتشون کمه یا ایراد از ماست؟؟؟:13:
سرعت دانلود در تورنت بستگی به چیزهای زیادی داره، ولی در کل سرعت دانلود در تورنت از سرعت دانلود یک فایل از سرور مستقیم پایین تره.نقل قول:
این تاپیک توضیحات خوبی در مورد تورنت داره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
اصلا نمیدونم چرا سرعت دانلود من اینقدر پایینه و سرعت آپلود اینقدر خوب :41:
مطمئن باش مشکل از مکس نتِ چون هر تغییری در پهنای باند فقط و فقط به isp مربوط میشه،اگر زنگ زدی گفتن نویز داری و... بدون که دارن اساسی می پیچونن چون نویز فقط روی پینگ و dc تاثیر میذاره و هیچ تاثیری روی کم و زیاد شدن پهنای باند نمیتونه بذاره.نقل قول:
ساعت 15:30
C:\Users\SMN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=188ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 187ms, Maximum = 193ms, Average = 189ms
C:\Users\SMN>ping google.com
Pinging google.com [173.194.35.243] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=111ms TTL=52
Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=111ms TTL=52
Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=110ms TTL=52
Reply from 173.194.35.243: bytes=32 time=110ms TTL=52
Ping statistics for 173.194.35.243:
Minimum = 110ms, Maximum = 111ms, Average = 110ms
C:\Users\SMN>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.70.19] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.70.19: bytes=32 time=186ms TTL=41
Reply from 173.194.70.19: bytes=32 time=186ms TTL=42
Ping statistics for 173.194.70.19:
Minimum = 186ms, Maximum = 186ms, Average = 186ms
C:\Users\SMN>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [87.107.68.98] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=60ms TTL=50
Ping statistics for 87.107.68.98:
Minimum = 60ms, Maximum = 60ms, Average = 60ms
نقل قول:
--------------------
با سلام
مشکل شما دلایل متعددی میتونه داشته باشه مثل:
- اشغال بودن پهنای باندمشترک در زمان تست(آنتی ویروس-آپدیت سیستم عامل-آپدیت adob acrobatو ......)
-پر شدن پهنای باند بین مراکز مخابراتی از مرکز سمت مشترک تا مرکز core
-اعمال QOS یا فیلتر ... روی پورت / پروتکل در زمان تست
و .....
اما
در اکثر مواقع
دلیل اینکه سرعت دانلود شما کم هستش میتونه این باشه که پهنای باند isp شما پر شده ، چون در isp ها معمولا پهناب یاند ارسال بسیار کمی مصرف میشه (یعنی اگه یک isp کل پهنای باند مصرفیش 80 مگابیت باشه ، فقط 20 مگابیت send داره ) .معمولا وقتی پهنای باند پر میشه یوزر دانلودش با سرعت کمه ولی آپلودش با سرعت بالاس چون عملا پهنای باند برای send پر نشده.
امیدوارم با این حرف من با شرکت isp تون درگیر نشین!
موفق باشید
اطلاعات خیلی خوبی بود ممنونم :11:نقل قول:
نه بابا درگیری کجا بود میسوزیم و صدامون هم درنمیاد :13:
قضیه نویز خط من خیلی جالب شده الان شده 16 ! آخه نویز خط مگه اینقدر تغییر میکنه چند روز پیش حدودای 6 بود حتی یه بار منفی شد :18:
این از سرعت که به نسبت الان بهتر شده