سلام دوستان من يه برنامه مي خوام كه باهاش آي پي پيدا كنم
Printable View
سلام دوستان من يه برنامه مي خوام كه باهاش آي پي پيدا كنم
سلا دوستان يكي از دوستام توي قسمت ياهو ميلش امكاناتي داره كه اينجور كه ميگه جاوا هست كه مي تونه هر ايميل رو با پرويويي كه زيرش هست ببينه و يه سري امكانات ديگه .......... يكي گفت اين امكانات با نصب مسنجر 8 فعال ميشه مي خوام بدونم چجوريه ...........
آقا دمت گرم مشکلش از همین بود گفت حل شدهنقل قول:
نوشته شده توسط fabdolvahab
یه دنیا ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
منم به اين نتيجه رسيدم كه اون هكر آيدي خوش(user-fuser@mail.ru) را در هيچ جايي ذكر نكرد پس چه جوري ايميل
به اون آيدي(user-fuser@mail.ru) رفت پس بايد قبلا در يك سايت ديگه اين آيدي (user-fuser@mail.ru) خودش را ثبت
كرده باشه كه ايميل را اون سايت به آيدي (user-fuser@mail.ru) واقيش بفرسته؟؟؟!!!
نكته بعد هم اين كد اصلا صفحه لوگين را بالا نمي ياره من خودم چند بار ايميل زدم و باز كردم و بدون هيچ چيز خاصي
باز شد .
اميد جون خودت يه امتحاني كن ببين جواب ميده يا نه؟
بچه ها يه نفر ميتونه به من بگه ارور زير براي چيه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه مومني پيدا بشه...جواب ما رو بده.........
سلام.
مي خواستم بدونم چه جوري ميتونم بفهمم كه يه نفر تو چه رومي داره چت ميكنه.
لطفا كمكم كنيد.
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_anb
اين مشكل بر اثر كمبود سيستم شما از dll هاي موجود هست...نقل قول:
Hi, I have this problem with an application I developped. After reading a lot of news groups that had this problem, I can giva you more details on it, if you don't already know it. This problem occurs on Windows XP home/pro edition. It's a problem with some OCX and DLLs of Windows. Thousands of people have this problem (with a variety of different programs). Many solutions have been proposed but none work. Every case is sligthly different but mainly, it's a problem that occurs with a program that uses non-standard controls, like a tabstrip, msflexgrid,...
لينك زير جواب هايي رو شامل ميشه كه بد هم نيستن...
برنامه هايي هستن كه همه اين كمبود ها رو روي سيستم شما بر طرف مي كنن... نمونه اين ها: UXTHEME.DLL Pack (DLL for SP1 included) هست كه از لينك زير مي توند بگيريد:کد:http://voiceguide.com/forums/index.php?act=Print&client=printer&f=2&t=389
کد:http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/UXTHEMEDLL-Pack-DLL-for-SP1-included.shtml
دوست من ...نقل قول:
سلام.
مي خواستم بدونم چه جوري ميتونم بفهمم كه يه نفر تو چه رومي داره چت ميكنه.
لطفا كمكم كنيد.
ممنون
از گزينه Join User استفاده كنيد...
موفق باشين :)
آقا امید همان طور که گفتم من تا صفحه 3 خوانده بودم و تا آن زمان آقا اشکان مطلب زیاد داشت اما الا نگاه میکنم شما هم دست کمی از ایشون نداری.
ممنون.
در ضمن از این برنامه هایی که به مقدار زیاد و سریع آیدی می سازند بگذارید.
یک پیام خصوصی هم برایتان دادم لطفا به آن هم جواب بدهید.
ممنون.
سلام خوبي ؟
واقعا خسته نباشين
من يه سوال داشتم
من قبلا با نرم افزار Y! intai ميتونستم اينويزيبل ها را ببينم ولي ديگه كار نميكنه
شما نرم افزارهاي جديد تري سراغ ندارين كه باهاش بشه offline ها را ديد ؟
چندين بار بحث شدهنقل قول:
نوشته شده توسط ashkan_00711
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
مثل این که یادت رفته اون فیلم رو من گذاشتم
پسر خوب اگه اون ایمیلی که شما به عنوان ایمیل قربانی ازش یاد میکنی به واقع ایمیل قربانی هستش
پس چطوری در اول فیلم که هنوز هیچ کاری انجام نشده با اون ایمیل در میل یاهو لوگین میشه
اول با اون با اینترنت اکسپلور لوگین میشه بعد فایر فوکس رو باز میکنه و به میلرو میره
به لاینز هم قبلا" گفتم که باید در اون سایت یک یوزر بسازید
متاسفانه بسیاری از پاسخ ها رو در پیغام خصوصی پرسیدن که منم جواب دادم برای همین باید باز این جا پرسیده بشه عزیز این ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیلی هست که مربوط به خودش میباشد ولی با کدی که میده و ارتباط بین میلرو و یاهو پاسخ به ایمیلی که اون سایت ساخته میره
مثل این ایمیل که منم برای خودم ساختم جدیدا" قبلا" یکی داشتم قبل از 8 که جواب هو گرفتم
در فیلم حداقل 10 بار صفحه لوگین یاهو مربوط با ایدی بمب اسموک رو نشون میده و اگر این به قول شما ایمیل قربانی هست که خوب در اول کار پسوردشو گرفته دیگه میخواد ادامه بده برای چی؟
بعد از زدن کد و لوگین شده مجدد که الان مشگل در همین قسمت هست نیز بازم با همین آیدی لوگین میشه
آیدی رو و پسوردشو که از قبل نوشته کپی پس میکنه
فکر میکنم الان مجدد باید یک کد دیگه استفاده بشه فقط حیف که به قول شما خواجه حافظ نیست که جواب درست رو بده فکر میکنم برخی کلمات رو باید در پست قبلی رعایت میکردید که متاسفانه نکردید برای عوض نشدن جو تاپیک من ادامشون نمیدم بگذریم.....
تمامی مثایل دقیقا" به همون صورت هست که من گفتم
فقط اینجا ادامه کار گرفته نشده چون پیغام در میل رو به ایمیلی فرستاده شده که در بالا ذکر شد و باید پسوردش رو داشته باشن تا بتونن ببیننش
راه برای زدن آیدی زیاده این هم یکی از اون ها که باید هم باهاش کار کرد و جا به جا کرد و هم تست بشه تا با شرایط جدید مطابق بشه
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
دوست عزیز پاسخ شما و دیگر دوستان رو فرستادم اگر یکی دو روز طول کشید بنده رو عفو بفرمایید
اشکان جان و دیگر دوستان استاد بنده هستن .منم در حد توان به وظیفم عمل میکنم
برنامه های آیدی میکر در 10 تا 20 صفحه قبل یکی از جدید ترین ها شون رو گذاشتم که خوبم کار میکنه
ولی چشم در اولین فرصت براتون میزارم چون یک مقدار کار دارم که باید انجام بشه
بعد حتما"
موفق باشید
نه امید جان نگرفتی مطلبونقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
یارو خودش هم هکره هم قربانی ، در واقع پسورد ایمیل خودشو در میاره
یعنی اولش یوزر و پسوردشو توی اون فایل تکست به ملت نشون میده اما در آخر اون یوزر و پسورد سر از میل یه نفر دیگه در میاره
من قبلا هم به این مطلب اشاره کرده بودم
نقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
بله اون کد مشکل داره اما مشکل اصلی فعلا همین ایمیل هکرهنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
فرستادن ایمیل از طرف یه نفر دیگه رو خواجه حافظ شیرازی هم بلدهنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
منظورم از جمله بالا این بود که همه بلدن چطوری به اسم ایمیل دیگران برای کس دیگه ای میل بزنن بوسیله همین صفحاتی که توی وب فراوونه (این فقط یه شوخی بود نباید جدی میگرفتید)
پس میبینید که هیچ برداشت بدی ازش نمیشه کرد
همونطور که میبینید با اینکه برداشتتون اشتباه بوده از شوخی بالا ، من هیچ برخورد تندی حتی برای جواب دادن به شما استفاده نکردم
آیدی من توی یاهو sepehrgtx هست همیشه هم آنلاینم خوشحال میشم باهم یه گپ دوستانه و تخصصی درباره این مطلب بزنیم
قربانت
سپهر
سلام
سپهر
دوست عزیز
در برداشت اولیه با شما هم عقیده بودم و همین سوال عنوان شد ولی
وقتی در این مورد توضیح میدم چون اون فیلم رو یکی از دوستان بنده که با ایشون در ارتباط مستقیم هستم تهیه کرده و گذاشته بود برام پس خیالم راحته که برداشت شخصی خودم رو به شما نمیگم
و نقل قول پاسخه
ضمن این که در مورد بحث به درازا کشید بدون به ثمر رسیدن الباقی این مبحث رو اگر مورد علاقه شما بود به جهت خارج نشدن موضوع از حالت آموزشیش در پیغام خصوصی دنبال میکنیم
آید منم همینه
منتظر پیغام شما هستم
موفق باشید
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي حذف تبليغات در ياهو مسنجر ميتونيد از فايل زير استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك دانلودش با حجم 822 بايت ( براي دانلود روي عكس زير كليك كنيد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده عزيز.ولي تابستون تموم شد ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
سلام
من اینترنتمو از جایی گرفتم که فقط Yahoo Messenger آن اجازه چت با افرادی که Add کردم میده
می خام بدونم راهی وجود داره که من وارد Room هایی Yahoo بشم
من از Yahoo 8 استفاده میکنم
مرسی
منظورت اینه که قسمتهایی رو از یاهو مسنجر رو حذف کردند؟
Yahoo 8.0.0.711 :
Yahoo 8 new Patch -2x1- :کد:http://us.dl1.yimg.com/download.yahoo.com/dl/msgr8/us/ymsgr800_711_us.exe
کد:http://www.bestsharing.com/files/ms001110875/y!msgr.patch.2x1-.v1-patch.rar.html
سلام
لاینز دوست عزیز پاسخ شما رو ارسال کردم
همینطور دوستان دیگر را که در پیغام خصوصی مطالب رو پرسیده بودند
bahdar
دوست عزیز همونطور که گفتم مشگل شما مربوط به یکی از مهمترین فایل های کسری که بعد از لود کردن از حالت زیپ خارجش کن و بعد کپی پس کن به آدرس
درایوی که ویندوزتون در اون نصب هست /ویندوز / سیستم 32
مشگل حل میشه البته اگر باز ارور دیگری گرفتی برام بنویس تا راهنماییت کنم
لینک
همینطور جناب صفاکن 2002
شما اگر قبل" به روم ها میرفتی با همین اکانت که مشگل از نرمافزارتون هستش ولی اگر بعد از این که این نت رو گرفتی و مشگل ایجاد شده کاریش نمیشه کردو باید از یک آی اسپی دیگه اکانت تهیه کنید چون برخی از اینا این مشگل رو دارن من خودمم قبلا" یکی از اینا داشتم که بیشتر برای ارتباط با راه دور استفاده میشن البته برای من به روم میرفت ولی ویس نداشتم
فکر میکنم اکانت رو عوض کنی مشگلت حل میشه قبلش از سرویس دهندهتون سوال کنید راهنمایی میکنن
موفق باشید همگی عزیزان
من شنیدم که از طریق رجستری می شه کاری کرد که آخرین یوزر و پسوورد نشان داده شود آیا واقعیت دارد؟
ممنونم
آره ! ولي فقط تو كافي نت ها بدرد ميخوره تازه اه كافي نت ماله خودت باشه يا ماله آشنات باشه! وگرنه اجازه دسترسي به ريجستري نداري !
آقا اميد دوباره همان ارور را داد .من برايتان پيام زدم براي توضيحات بيشتر و كامل تر آن را بخوانيد.
اگه میشه به طور کامل و واضح بگو برای به دست آوردن یوزر و پسوورد آخرین کسی که وارد یاهو مسنجر شده باید چی کار کرد و یه سوال اگه طرف save password را نزده باشه باز هم کار می کنه یا نه؟نقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
سلام دوستان
چه طوري مي شه ليست آي دي ها ها رو import and export كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محسن خان اينو ببين !!!
من يه چند وقتيه كه هر وقت ميخوام voice رو برا مسنجر فعال كنم اين پيغام رو ميدهYou are not authorized to join the conference من قبلا ميتونستم كار كنم ولي الان نه ... ISP همون قبلیه ولی مسنجرم قدیمیه دوستم با همین ISP ولی با مسنجر 7 یا 8 میتونه به نظر شما چشه
ياهو مسنجر 8 من موقع وصل شدن مىگه: There was a problem signing into Yahoo! Messenger. Please try again a little bit later
حسابى اعصابم رو خورد كرده... راه حلش چيه؟
سلام
می خواستم بگم قضیه هک کردن یاهو با اون فیلمه دیگه منتفی شده
دیگه کسی وقتشو براش تلف نکنه
اینجا رو بخونید تا متوجه بشید --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نتونست بفهمه چه جوري ميشه مشكل برنامه YIntai رو حل كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
فعلاً بايد صبر كرد ولي به نظر من ديگه نميشه Invisible رو ديدنقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
من بيشتر آدرس سرور ها رو تست كردم جواب نگرفتم :sad:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
عزیز همون فایل رو یک بارم بریز کنار خود برنامه برای اون هم که گفته بودید تمام فایل های کسری لزم رو براتون بزارم اینجوری دقیقا" نتیجه نمیگیری بهتره که فایل ها رو برحسب نیاز بریزی البته بیشر فایل ها که ممکنه بهشون احتیاج پیدا کنی و همچنین یه چند تا آدرس رو در تاپیک میتونی پیدا کنی ولی این کارو انجام بده بعد اگر باز مشگل برطرف نشد با برنامه vb regisrer که در انجمن معرفی نرم افزار و همچنین فکر میکنم در خود تاپیک هم گذاشته باشمش با این برنامه اون فایل رو مجددا" رجستر کن مشگلت حل میشه به امید خدا
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
دوست عزیز کوکی های موجود در دستگاهتون رو پاک کن و همین طور پلاگین های رو 8 رو بعد از نصب از کار خارج کن
البته اگر همون موقع یه چند بار امتحان کنی معمولا" جواب میده و یا چند ساعت دیگرش ولی برای خلاصی این کار ها رو امتحان کن
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
این معمولا" به ای اس پی ربط داره ولی اگر میگید که همون قبلی رو استفاده میکنی تلفن اتصال رو یه چند باری عوض کن و امتحان کن اگر نشد بهتر میدونم با برنامه های تغییر ای پی یه با چک کنی انشا.. حل میشه اگر نشد بهتره شما هم مسنجرتون رو به روز کنید و از اکانات بهتری استفاده کنید
موفق باشی
سلام
اینم یکی از جدید ترین کرکرها که همو اکنون مورد استفاده قرار میگیره برای زدن آیدی
کار با کرکرها رو هم که قبل" براتون گفتم
اینم عکسی برنامه
omid.com جان! ممنون به خاطر سرنخى كه به من دادى!
با رفتن به HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager تو رجيسترى و تغيير مقدار Plug-in migration از 0 به 1 مشكل من حل شد!
omid.com جان ميشه لينك اونجايي كه اينو ياددادي بذاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کار با کرکرها رو هم که قبل" براتون گفتم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Balrog
دوست عزیز بسیار خوشحالم که مشگل شما حل شد انشا.. همیشه موفق باشید
manmanman
دوست عزیز واقعا" خودمم نمیدونم در صفحه چندم گذاشتم ولی فکر میکنم حوالی صفحه 100 باید باشه زحمتشو بکش خودت به جای من بگرد
موفق باشی
سلام ببخشيد ميشه به من يه راهنمايي كنيد
من دنبال يه برنامه تو ميكردم كه به تمامي افراد توي روم p.m خوشحال ميشم جوابه منو بدين
مرسي منطز جواب شما هستم خداحافظ