سلام نه عزيز عكس كه عكسه ولي فيلم كنارش يه چيزي مثل فليم دوربين عكاسي هستشنقل قول:
Printable View
سلام نه عزيز عكس كه عكسه ولي فيلم كنارش يه چيزي مثل فليم دوربين عكاسي هستشنقل قول:
سلام
امروز برای انجام کاری رفته بودم پاساژ پایتخت ابتدای میرداماد. N82 رو قیمت کردم بدون گارانتی 410 بود و با گارانتی 480 در ضمن هم مشکی و هم نقره ای داشتند. از یکیشون گرفتم و از نزدیک دیدم که لیبلش فنلاندی بود ظاهر لیبلش هم به نظرم اصلی اومد چون نمیشه با پرینت به اون خوبی اسکن و پرینت کرد حتی طرز چسبوندن لیبل هم به نظرم
صنعتی اومد و با دست نمیشه به اون خوبی و صافی لیبل چسبوند..
دوست من اون هم فلاند شده هست ، شما نقره ای رنگ رنگ رو که گرفتی پشت اون سفید بود یا خاکستری . مطمئنا خاکستری بوده که تولید چین هست پس فلاند شده هست و دیگه اینکه اونقدر زیبا چاپ و میچسبونن که از خود فلاند هم طبیعی تر به نظر میرسه .نقل قول:
سلام
امروز برای انجام کاری رفته بودم پاساژ پایتخت ابتدای میرداماد. N82 رو قیمت کردم بدون گارانتی 410 بود و با گارانتی 480 در ضمن هم مشکی و هم نقره ای داشتند. از یکیشون گرفتم و از نزدیک دیدم که لیبلش فنلاندی بود ظاهر لیبلش هم به نظرم اصلی اومد چون نمیشه با پرینت به اون خوبی اسکن و پرینت کرد حتی طرز چسبوندن لیبل هم به نظرم
صنعتی اومد و با دست نمیشه به اون خوبی و صافی لیبل چسبوند..
يعني واسه هر كي نقره اي هست چينيه؟؟؟واسه من نقره ايه ولي اصله اصله...نقل قول:
با سلام
یونس اول اینکه کی خریدی اگر قبل از عید خریدی که حتما اصله .
بعد اینکه چیزی که من توی بازار دیدم رو دارم نقل میکنم
حالا مطمئنی پشت گوشی نقره ای هست یعنی سفید نیست
نه عزیز اینا که مهم نیست من چندین نفر رو هم سراغ دارم که رنگ نقره ای اصل فلاند دارند کی گفته نقره ای همش چینیه؟؟؟
تازه ان78 هم که اینقدر این مسئله توش هاده همش چینی نیست .....ان82 هنوزم خیلی اصلاش گیر میاد مثل گوشی خودم که حدودا 1 ماه یا 2 ماهه خریدم..........
فكر ميكنم براي فهميدن اصل بودن گوشي Imei مطمئن تر از رنگ پشت گوشي باشه، اينطور نيست؟ گوشي هاي فنلاندي رقم هفت و هشتشون 01 هست ولي مونتاژيا 02 هستن، البته از نظر كيفيت مطلقا با هم فرقي ندارن.
آره بابا....قبل عيد اونم اتصالات...:5:نقل قول:
با سلام
یونس جان من یه n82 مشکی برای برادرم گرفتم همون که آپ کردم ، با گارانتی اتصالات ولی کاملا چینی هست و از تابلو هم تابلو تره ، ولی با لیبل فلاند . پس اتصالات هم خودش مشکل داره .
به هر حال اینو بگم که من چون هر دو رو دارم هیچ تفاوتی توی این دو ندیدم . فقط بحث الکی کردنه پس من دیگه هیچ چیز در این مورد نمیگم . و اصلا برای خودم من هم چینی هست چرا با شما دوستان درگیر بشم در صورتی که میتونم دوست باشم .
با تشکر
بحث منحرف شده و من لازم میدونم اینجا تذکر بدم!:31:
دوستان اینکه سریهای جدید N82 چینی هستن ربطی به اصل و غیر اصل بودن ندارن. چون اونا رو هم خود نوکیا زده و دیگه دوستان خودشون میدونن. ولی استفاده از این لفظ ( که عموم میگن ) برا اینجا مناسب نیست.
سلام دوستان
لطف کنید و لینک پستهایی که راجع به نحوه فعال کردنgps و نرم افزارهای مورد استفاده در Gps گوشی N82هست اینجا بزارید.
با تشکر
گارمين:نقل قول:
اسمارت كام:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
سلام.
ميگم برچسب هايي كه روي قاب Nokia N82 شما هام هست كنده شدن آخه براي من اون برچسبي كه روي صفحه كليدش بود كم كم داشت باز ميشد آخرشم ديشب به طور كلي كنده شد ولي بقيه ي برچسب هاي گوشيم خوشبختانه سر جاشونه حالا گوشي شما هم بر چسب هاش مثل مال من كنده شده يا نه و من چي كار كنم كه ديگه بقيه برچسب هاي گوشيم كنده نشه به خصوص برچسبي كه روي LCD هستش.
با تشكر.:20:
یاهو جان بخوای نخوای این شتریه که در خونه همه میخوابه بالا خره کنده میشه.....
حالا دیرو زود داره سوخت و سوز نداره...........
وقتی کنده شد برچسبشو مغازه ها دارن البته او مثلث گوشه سمت راستو نداره ولی خیلی عالیه..........
اگه راهکار میخوای همین الان برو کیف ان82 بخر تا از خطرات احتمالی حفظ شه.......
دوست عزیز خیلی لطف کردی.نقل قول:
اگر لینک نحوه افزایش نور N82 رو هم دارید بزارید.
یادمه یکی از دوستان راجع به این مطلب و نحوه افزایش نور گوشی مطلبی نوشته بود.
با تشکر
روش هك N82 : FW30 هم اومده ولي هنوز مطمئن نيستم...:8:
ماااااااااااااااااااااا.
یونس به خدا راست میگی؟؟؟؟
کی کجا از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
هیچ کی امتحان کرده؟؟؟؟؟
اينم تاپيكش....كسايي كه آپ كردن برن تست كنند...نقل قول:
:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=272513
دستت درد نکنه .
میگم یونس به غیر از اقا پزمان هیچ کی دیگه اپ کرده؟؟؟؟
کاربران محترم خواهشا اگه اپ کردید یه امتحانی بکنید ما رو هم با خبر کنید..............
خواهش میکنم......
irali هم آپ كرده بود واسه برادرش بود فكر كنم...حالا بايد آنلاين شن...:20:نقل قول:
سلام
آقا من اومدم .
فردا اگر وقت کنم امتحان میکنم چون دارم یه کیس دست ساز میسازم وقتم رو گرفته . حالا حتما امتحان میکنم .
با تشکر
آقا آخرين اميدم خودتي...تو فروم هاي خارجي كسي نتيجه نگرفته...انگار اينم شانسي فقط واسه همين طرف جواب داده...:19:نقل قول:
یا ابو الفضل اه..................
بابا یونس من همین الان اومدم به خدا خیلی خورد تو ذوقم.........
میخواستم برم باadsl1گیگ اپش کنم.......
دیگه نمیرم......
باسلام
فقط میتونم بگم متاسفم
با تشکر
:18::18::18::37::37:
ای خدا چی کار کنیم پس بابا این دیگه چه جور کاریه که ورزن جدیدو زدن که هیچ کی استفاده نکنه لعنت به این نوکیا با اون کاراش..........
دستت درد نکنه رفیق:sad:
سلام.
چه مدت طول میکشه تا روی سوژه فوکس کنه؟
(از لحظه فشار دادن دکمه دوربین تا لحظه گرفتن عکس)
:11:
جلیل جان، منظورم اینه وقتی میایی توی گالری، همه رو نشون میده؟نقل قول:
مثلا توی سونی اریکسون فیلم ها توی یه پوشه جدا هستن و عکس ها هم جدا و ...
ولی وقتی میری توی گالری اینا همه چیز نشون داده میشه.
:46:
کمتر از 3 ثانیه میگیره....نقل قول:
چه مدت طول میکشه تا روی سوژه فوکس کنه؟
(از لحظه فشار دادن دکمه دوربین تا لحظه گرفتن عکس)
بعضی وقتا بدون تنظیم به 1 ثانیه میرسه...........
چرا هم تو قسمت گالریش وهم تو قسمتی جدا گانه وجذاب به ناvvideo centre فیلمای دریافتی با بلوتوث را نشون میده....نقل قول:
مثلا توی سونی اریکسون فیلم ها توی یه پوشه جدا هستن و عکس ها هم جدا و ...
ولی وقتی میری توی گالری اینا همه چیز نشون داده میشه.
كلا تو گوشي هاي سري N عكس و فيلم تو گالري با هم نشون داده ميشن.
تو سيمبين 9.3 درست شده....:46:نقل قول:
سیمبین 9.3 میشه چه گوشی هایی؟ گوشی ما نمیشه؟
n85 n79 5320 n96 6220 6210navigatorنقل قول:
5800 هم سيمبين 9.4 هست كه فكر ميكنم فعلا تكه.
سيستم عامل گوشي قابل تغيير نيست.
ان82 که 9.2 هست ولی احتمال میره تو اپ دیت بعدی تو این اپ دیت لعنتی که نشد ولی تو اپ دیت بعدی احتمال میره fp2بشه...
fp2 بشه يعني چي؟ يعني 9.3 ميشه؟نقل قول:
اون قضيه ماليده شد رفت....منبع خاصي داري محمد؟:20:نقل قول:
سلام
اقا این گوشی برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب میشه ؟؟
اخه چرا مثلا گوشی مثل 6500 slide با اینکه پنجمین و جدیدترین ویرایش سری 40 هست ولی هنوز برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگابایت روش نصب نمیشه !!! در صورتی که سونی اریکسون اصلا اینطوری نیست
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
بله نصب میشه بدون هیچ مشکلی!
kنه یونس جون منبع خاصی ندارم ولی نوکیا یه سری یادم میاد همه جا باب شده بود وعده داده به کاربراش که این کارو تو تمام fp1 میکنه.......
این کار رو نمیکنه چن اونوقت n85 بی معنا میشهنقل قول:
نه یونس جون منبع خاصی ندارم ولی نوکیا یه سری یادم میاد همه جا باب شده بود وعده داده به کاربراش که این کارو تو تمام fp1 میکنه.......
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم.
امروز رفتم علاالدین قیمتهای N82 خیلی عجیب و غریب به نظرم رسید:
N82 بدون گارانتی فنلاند نقره ای 395
N82 بدون گارانتی فنلاند مشکی 405
N82 با گارانتی اتصالات چینی نقره ای و مشکی 460
N82 با گارانتی نیا فنلاندی نقره ای و مشکی 500
به نظر شما کدوم انتخاب درسته؟
سلام دوستان
ببخشید یک سوال داشتم..من درب لنز گوشی رو که باز میکنم دوربین کار نمیکنه..فکر میکنینی مشکل چی میتوه باشه؟چی کار میشه کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنین