نقل قول:
سلام دوست عزیز،میتونم قصد شما رو از خرید این ۲ تا کامیون بدونم؟ملاک انتخابتون چی هست؟
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز،میتونم قصد شما رو از خرید این ۲ تا کامیون بدونم؟ملاک انتخابتون چی هست؟
سلام
دوستان این ایسوزوهای جدید مدل 92 میگن ساخت چین شده دیگه کیفیت قدیم رو نداره درسته؟
یعنی دیگه جنساش ژاپنی نیست دیگه درسته؟
تا چه مدلی ژاپنی بود؟
و اینکه به نظرتون قیمتا پایین میاد دست نگه دارم بعد عید بخرم اخه میگن دلار قراره بشه 2500 تومن؟
و اینکه تو این رنج قیمت بین 60 تا 100 تومن چه کامیون یا کامیونتی رو پیشنهاد میکنید که 10 تن باشه حالا اگه قیمت یکم بیشتر شد هم چیز بهتری بود بگید:n16:
دوست عزیز کامیون میخوای یا کامیونت؟دقیق تر بگو تا بشه راهمایی کرد،استفاده و اناظارات شما چی هست؟
والا من گواهینامم 10 تن هست یعنی تا 10 تن میتونم ببرم مجازم
و دنبال یه وسیله ام که بین 8 تا 10 تن باشه حالا چه کامیونت چه کامیون (کاربری یخچال)
فقط میخام جنس داشته باشه چون که چینی تو بیابون میشکنه :n05:
نظرم رو ایسوزوست فقط میگن چینیه ( یعنی شده)
بودجم هم 60تومنه باقیشم تا 100 قسط میدم با کمال تاسف:n02:
در اخر هم لعنت به دولت و مسئولینش که باعث این وضع و گرانی ها شده اند امیدوارم که تک تکشون تقاص پس بدهند:n24:
سلام من دنبال ماشین کمپرسی با شاسی وموتور قوی برای کار در معدن هستم به من بنز تیتان ومایلر سوپردار معرفی کرده اند شما لطفا من رو بیشتر راهنمایی کنید اگه ماشین کمپرسی دیگه سراغ داریدمن را راهنمایی کنید قیمتش بین 130 تا 150 میلیون ممنون میشم
خوب با این پول می تونی امیکو مایلر زیرمایلر مدل پایین که همشون خوبن بگیرید :n13:نقل قول:
ببخشید اینجا میپرسم
این کارت هوشمند رانندههای برون شهری به غیر از بیمه به چه کاری میاد؟
از اساتید معذرت میخوام،زیاد وارد نیستم تو بحث کامیون ولی این چند سالی که تو معدن مس سرچشمه میرم و میام دیدم که تو معدن فراوون دارن از این اسکانیا ها و nh ها کار میکنن،مایلر تو این معدن و سربالاییاش عمرا به پا nh برسهنقل قول:
ولی باید بودجتون رو دو برابر کنید برای nh
اگر بخوای از بند عباس بار بزنی باید کارت هوشمند داشته باشینقل قول:
ببخشید اینجا میپرسم
این کارت هوشمند رانندههای برون شهری به غیر از بیمه به چه کاری میاد؟
با توجه به قیمتی که ایشون گفتم بنز پیشنهاد میشه
اقا یه سوال کردیم ها کسی نبود بجوابه :n04: دیگه فروم هم مثل کاسبی ها خابیدن
این سوال مارو یکی جواب بده خواهشا
نظرتون راجع به فوتون 8.5 تن چیه این جدیداش مدل 92
گویا دیگه الان ولوو و اسکانیا هم چینی شدن دیگه:n08:
اقا من تجربه توی این زمین ندارم چی بگمنقل قول:
اقا یه سوال کردیم ها کسی نبود بجوابه :n04: دیگه فروم هم مثل کاسبی ها خابیدن
این سوال مارو یکی جواب بده خواهشا
نظرتون راجع به فوتون 8.5 تن چیه این جدیداش مدل 92
گویا دیگه الان ولوو و اسکانیا هم چینی شدن دیگه:n08:
الان از شیر مرغ تا جون ادم توی ایران ما چینی هست یه چند درصد م تایوانی و دیگر هیچ :n08:
ای لعنت تو روح مسئولان :n02:
ایشالا سر پل سرات پلش رو چینی ها درست کرده باشن بشکنه بیفتن توش مسئولین بی کفایت دزد:n19:
به هر حال ما یه کشور جهان سومی هستیم با بی کفایتی یه عده هم روش شدیم این که از افعانستان هم بدتر شدیمنقل قول:
ای لعنت تو روح مسئولان :n02:
ایشالا سر پل سرات پلش رو چینی ها درست کرده باشن بشکنه بیفتن توش مسئولین بی کفایت دزد:n19:
این عکی مربوط به کجاست؟من تو بندر چارک با ماشین بابام سوار دب شدیم البته کشتی هم بود
کلا تجربه جالبیه ولی دفعه اول که سوار شدم چون هوا طوفانی بود و موج میزد و ماشین ما هم از همه سنگین تر بود خیلی باحال بود موج تا روی سقف ماشین میریخت.
نمی دونم کجاست
عکس تو نت بود
کنار هم چیدن این همه تریلی بغل هم کار سختی باید باشه
سوار چی شدید؟دب؟
کاره سختی هست درسته ولی وقتی رانده تجربه داشته باشه و بهش فرمون بدن راحت میره تو من دیدم جاهای باریک تر هم راننده ها رفتن دنده عقب با ماشینشون
اره یه صفحه بزرگ رو تصور کنید روی اب شناور باشه و یه یدک کش با طناب از راه دور بکشش بهش میگن دُب
مرسدس و دیگر هیچچ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه جویی در سوخت با نیروی جاذبه !
در پائیز امسال اسکانیا ایده ای معرفی کرد که در آن تا میزان ۲ درصد در سوخت کامیون صرفه جویی میشود . این سیستم با محاسبه سراشیبی ها میتواند مصرف سوخت را بهینه کند .
مشتریان در اروپا میتواند از سیستم اپیک کروز به صورت سفارشی استفاده کنند. اسکانیا با استفاده از دو نوع gps که یکی وظیفه موقعیت یابی منطقه و دیگری وظیفه محاسبه نقشه تاپوگرافی را دارد و بسته به انتخاب راننده و با تشخیص شیب با استفاده از ترمز موتوری و ریتاردر ها و همچنین کروز کنترل تطبیقی باعث قطع سوخت و در نتیجه کم شدن مصرف سوخت در مسافت های طولانی میشود و همچنین با تشخیص شیب توسط gps گیربکس و موتور به صورت هماهنگ و آماده برای ورود به شیب بیشترین گشتاور را به چرخها خواهند داد که این خود باعث کمتر شدن تلفات و همچنین بهبود مصرف سوخت خواهد شد Opticruise بر روی موتور های یورو ۶ اسکانیا قابل نصب است .
اونا ماشین دارند ما چی داریم:n13::n28:نقل قول:
صرفه جویی در سوخت با نیروی جاذبه !
در پائیز امسال اسکانیا ایده ای معرفی کرد که در آن تا میزان ۲ درصد در سوخت کامیون صرفه جویی میشود . این سیستم با محاسبه سراشیبی ها میتواند مصرف سوخت را بهینه کند .
مشتریان در اروپا میتواند از سیستم اپیک کروز به صورت سفارشی استفاده کنند. اسکانیا با استفاده از دو نوع gps که یکی وظیفه موقعیت یابی منطقه و دیگری وظیفه محاسبه نقشه تاپوگرافی را دارد و بسته به انتخاب راننده و با تشخیص شیب با استفاده از ترمز موتوری و ریتاردر ها و همچنین کروز کنترل تطبیقی باعث قطع سوخت و در نتیجه کم شدن مصرف سوخت در مسافت های طولانی میشود و همچنین با تشخیص شیب توسط gps گیربکس و موتور به صورت هماهنگ و آماده برای ورود به شیب بیشترین گشتاور را به چرخها خواهند داد که این خود باعث کمتر شدن تلفات و همچنین بهبود مصرف سوخت خواهد شد Opticruise بر روی موتور های یورو ۶ اسکانیا قابل نصب است .
تو کشتی یا دبه رفتن رفتن مهارت میخواد،چون معمولا در کشتی از لبه اسکله بخاطر جذر و مد بالاتر یا پایینتر هست و اگر بی احتیاطی کنی بعد از چند بار سوار و پیاده شدن بخاطر فشاری که به گیربکس و محور ها میاد اسیب میبینن،راستی ما چند سال تو خط چارک و افتاب به کیش بودیم،دبیه یه سطح مسطح فلزی دوجداره هست که فضای وسطش از هوا پر شده و برای جابجایی بار استفاده میشه.(برای خودرو و کامیون خطر ناکه)
قرار نیست که ماشین از پله بالا بره که گیربکس خراب بشه موقع سوار شدن یه سطح محرک رو روی لبه اسکله و دب یا کشتی قرار میدن که با بالا و پایین رفتن اب شیب اون لبه تغییر میکنه و هیچ فشاری به ماشین وارد نمیشه.
ماشین هم مثل اجسامی که حمل میشن یه بار محسوب میشه و روی دب سوارش میکنن تا حمل بشه از کارکنان اونجا که پرسیدم میگفتن فقط یه بار هوا خیلی طوفانی بوده و ماشین ها از روی دب به داخل اب میفتن ولی این اتفاق خیلی نادره
بارگیری هم حدود ساعت 2 3 شب انجام میدن که اب بالاترین سطح خودش رسیده
شما چند بار رو کشتی یا دبه سوار شدی که میگی به گیربکس فشار نمیاد؟اکثر ماشینهای که تو خط دایم دریا هستن هر ۳یا ۴ماه دستگاه تریلی رو یه سرویس کامل میکنن از جمله بلبیرینگ هاش و فنرها برای شکستگی و بادگیری و فول دستگاه برای کج شدن.
وقتی اب دریا خیلی بالا هست پدر ماشین در میاد تا عقب عقب بره تو کشتی.
دبه مخصوص حمل بار برادر من،نه کامیون با رانندش،چون از نظر ایمنی صفر هست،حدودا دو سال پیش برای چندتا از هم سرویس هامون اتفاق بدی افتاد و داخل هوای طوفانی دریا طناب یدک کش پاره میشه و اون یدک کش برای اینکه خودش هم غرق نشه دیگه از اتصال دوباره طناب بیخیال میشه و اونها رو به امون خدا ول میکن.چند ساعت بعد یه کشتی اونها رو پیدا میکنه و میارتشون ساحل،اگر جون ادمها مهم نباشه ماشین ها هم به عنوان بار روی دبه هستن برادر من.
اطلاعات غلط ندید لطفا
وقتی اسکله شلوغ باشه ۲۴ساعته بارگیری هست،کاری به سطح اب دریا ندارن.
اولا که شما باید بدونی کلا ماشین کشنده هدف از ساختش کشیدن بار هست و وقتی طراحی میشه فکر این که قراره از کجاها بره رو میکنننقل قول:
دوما بر اثر بالا یا پایین رفتن از یه سطح صاف ماشین کشنده خراب نمیشه اگر قرار بود خراب بشه با چند بار بالا و پایین رفتن ماشین ها باید هرروز تو جاده گیربکس باز میکردن ماشین هایی که گیربکس ضعیفی دارن ممکنه با سنگینی بار و فشار اوردن بهش خراب بشه ولی برای رفتن بالا یا پایین از همچین سطح هایی هیچ کشنده ای خراب نمیشه
اصطحلاک ماشین در این موارد بالاتر میره و ممکنه با 10 بار بالا رفتن و پایین اومدن و فشار وارد کردن امکان داره خراب بشه ولی اینجوری که شما موضوع رو بزرگ جلوه دادی نیست
این که دستگاه تریلی رو باز میکنن و تعمیرات انجام میدن هیچ ارتباطی به کشتی و... نداره هر ماشینی در هر جایی کار میکنه این کار رو انجام میده پدر خوده من هر 2 3 سرویس بازدید چرخ ها محور ها و غیره رو انجام میده
درسته دب کلا ساختش و منطقش بر اساس چیزه دیگه ای بوده اما دلیل اون حادثه ایمنی بوده اگر یدک کش برای نصب دوباره طناب به دب نزدیک بشه به خاطره گرداب هایی که موتورش در پشتش ایجاد میکنه باعث غرق شدنش میشه برای همین مورده که طناب بلندی رو متصل میکنن به دب
وقتی اسکله شلوغ باشه مجبورن به اضافه کارینقل قول:
یه نکته دیگه هم در سوار کردن در شب هستش که فرار از کار در گرمای روز جنوب هست.
خانم اکتروس سوار در اتوبان نیایش(عکس چند دست چرخیده :D)
بنده فرمودم فشار به گیربکس و محورها میاد،نه خرابی و تعمیر و سرویس،این دو با هم تفاوت دارن و قرار نیست بعد از ۳بار سوار و پیاده شزن گیربکس پیاده بشه و تعمیر بشه.
شما دیدتون فقط به امار و ارقام هست،در حالی که واقعیت چیز دیگه ای هست،کشنده رو ساختن واسه حمل بار،حالا هر بار و هر مکان و هر جایی و هر راه و هر شرایطی باشه اون باید بار رو بکشه و اخ هم نگه،دوست من واقعیت چیز دیگه ای هست،بازدید چرخ و بال بیرینگ ها و رول بیرینگها یه کار همیشگی و منظم هست،ولی تعمیر اونها به نحوه کار و میزان و نحوه ی استفاده از اونها بستگی داره.
در ضمن درب بارج که سوار و پیاده میشی سطح صافی نیست ،شما یا ندیدین یا اطلاعات درستی ندارین،کشنده دیدم که هنگام بالا رفتن از درب به علت شیب زیاد و فشار زیاد به مندل و فنرها شاه فنر شکسته شده.از نظر شما چون اسمشون کشنده هست باید همه جا و همه وضعیتی بتونن بار رو جا بجا کنن.خیر اشتباه هست،
بنده خودم سوار بارج طوفان دریا رو دیدم و بارجی که ۱۲تا کشنده رو با خودش حمل میکرد و موتور با اون قدرت توانایی مقابله با موج ها رو نداشت،و از موتور جهت فقط رد کردن موج از زیر بارج و کم کردن اثرات اون استفاده میکرد.شما میفرمایید جریان متلاطم ایجاد شزه توسط پروانه یدک کش دبه را غرق میکرد؟اون جریان توسط امواج دریا خنثی میشه.
فشار کاری بیش از حد به هر قطعه و دستگاهی عمر اون رو کم میکن.
بنظر شما کشنده ای که در مسیر بوشهر تهران کار میکنه و کشنده ای که فقط کارش رو دریا هست و سوار و پیاده شدن از کشتی هست باید عمر قطعاتشون یکسان باشه،چون ۲تاشون کشنده هستن.
وقتی یک شرکت تولید بتون کیش بتون میخره و لندینگ گراف رو هم اجاره میکن دیگه کاری به روز و شب و گرما و سرما و سطح اب درون اسکله نداره،هرکس فکر منافع خودش هست،هم شرکت هم صاحب لندینگ گراف،پس مجبوری سر ساعت برسی اسکله و بارگیری انجام بشه دوست من،فاکتور گرما تاثیری نداره
اول این که هر وسیله ای رو که میسازن خصوصا شرکت های معتبر اون وسیله در شرایط اب هوایی و فیزیکی که شامل پستی بلندی ها حتی گیر کردن در گل و لای میشه رو تست میکنننقل قول:
بنده فرمودم فشار به گیربکس و محورها میاد،نه خرابی و تعمیر و سرویس،این دو با هم تفاوت دارن و قرار نیست بعد از ۳بار سوار و پیاده شزن گیربکس پیاده بشه و تعمیر بشه.
شما دیدتون فقط به امار و ارقام هست،در حالی که واقعیت چیز دیگه ای هست،کشنده رو ساختن واسه حمل بار،حالا هر بار و هر مکان و هر جایی و هر راه و هر شرایطی باشه اون باید بار رو بکشه و اخ هم نگه،دوست من واقعیت چیز دیگه ای هست،بازدید چرخ و بال بیرینگ ها و رول بیرینگها یه کار همیشگی و منظم هست،ولی تعمیر اونها به نحوه کار و میزان و نحوه ی استفاده از اونها بستگی داره.
در ضمن درب بارج که سوار و پیاده میشی سطح صافی نیست ،شما یا ندیدین یا اطلاعات درستی ندارین،کشنده دیدم که هنگام بالا رفتن از درب به علت شیب زیاد و فشار زیاد به مندل و فنرها شاه فنر شکسته شده.از نظر شما چون اسمشون کشنده هست باید همه جا و همه وضعیتی بتونن بار رو جا بجا کنن.خیر اشتباه هست،
بنده خودم سوار بارج طوفان دریا رو دیدم و بارجی که ۱۲تا کشنده رو با خودش حمل میکرد و موتور با اون قدرت توانایی مقابله با موج ها رو نداشت،و از موتور جهت فقط رد کردن موج از زیر بارج و کم کردن اثرات اون استفاده میکرد.شما میفرمایید جریان متلاطم ایجاد شزه توسط پروانه یدک کش دبه را غرق میکرد؟اون جریان توسط امواج دریا خنثی میشه.
فشار کاری بیش از حد به هر قطعه و دستگاهی عمر اون رو کم میکن.
بنظر شما کشنده ای که در مسیر بوشهر تهران کار میکنه و کشنده ای که فقط کارش رو دریا هست و سوار و پیاده شدن از کشتی هست باید عمر قطعاتشون یکسان باشه،چون ۲تاشون کشنده هستن.
دوم این که در هر صنعتی اگر قراره به صورت کارشناسانه به قضیه نگاه کنن رجوع به آمار میکنن و میزان درستی یا خرابی رو با امار مورد سنجش قرار میدن
سوم اگر هر کشنده ای رو مطابق با کاربرد اون و شرایط مناسب کاریش استفاده کنن هیچ گاه خرابی های نظیر شکستن شاه فنر و غیره به وجود نمیاد درضمن این که یه بلبرینگ در شرایط کاری سخت باید زودتر تعمیر یا تعویض بشه نه تنها در کشنده ها بلکه در تمامی صنعت ها واجبه و تعمیرات دوره ای برای پیش گیری از خرابی های بیشتر صورت میگیره.این که میگین سطح صافی برای عبور ماشین از اسکله به کشتی وجود نداره جای تعجب داره چون دقیقا اون سطح رو صاف و برای عبود ماشین میسازن حالا مطابق با میزان اب موجود در مخزن ها و سطح اب دریا محل عبور شیب هایی هم خواهد داشت که البته این موارد فقط در کشور ما رایجه و در کشور های پیشرفته سعی بر یکسان بودن محل بارگیری با کشتی رو رعایت میکنن.در مورد غرق شدن دب و گرداب هایی که حاصل از گردش پره های یدککش هست میتونید مطالعه کنید و به کسایی که در مورد وسایل حمل و نقل ابی اطلاعات دارن پرس و جو کنید چون در این مورد من تحقیقاتی داشتم
چهارم من گفتم سوار ماشین روی دب رفتم و بارگیری رو کامل نگاه کردم هم دب هم کشتی، دب که به هیچ وجه موتوری نداره و فقط نقشش شناور بودن روی اب هستش
درمورد اجاره کردن کشتی دب و ... هم به دلیل هماهنگی ها و موضوعاتی که به ایمنی و عبور و مرور در دریا میشه باید یه چیزایی رو رعایت کنن تا ترافیک های دریایی به وجود نیاد.در مورد همه این موارد من پرس و جو و مطالعاتی داشتم حالا خیلی تخصصی نبود ولی جواب سوالات خودم گرفتم.
ببخشید یه سوال این دب چیه میشه یه عکس ازش بزارید :n06:
بعد برای جلو گیر از یخ زدن گازئیل راهی چیزی هست :n13:
دب یه صفحه بزرگ فلزی هستش که بر اساس همون قانون ارشمیدس بر روی اب شناور میمونه
اسم علمیش رو نمیدونم چیه ولی شما یک صفحه بزرگ رو در نظر بگیر که روی اب شناور هست و موتورنداره و فقط توسط یدکش کشیده میشه
برای جلوگیری از یخ زدن گازوئیل بعضی از ماشین ها برگشت گازوئیلشون زیاده و دما رو همیشه بالا نگاه میداره بعضی ها که بیشتر در ماشین های امریکایی دیدم اگزوز رو از جایی خارج میکنن که دمای گازوئیل رو بالا ببره ولی با این همه ترفتن هنوز دیدم که یخ میزنن و برای جلوگیری از این کار بعضی از راننده های ایرانی نفت و یا بنزین میریزن تو باک
میشه در مورد این دستگاه توضیح بدین چیه؟چجوری کار میکنه؟
دقیق اطلاع ندارم ولی فکر میکنم برای بار کردن بارهایی از قبیل گندم و شکر از داخل کشتی ها به ماشین ها ازش استفاده میشه.تو اسکله ها انقدر ماشین های جور واجور هست و اسم های عجیب غریب که ادم فقط نگاهشون میکنه
تا اونجا که من اطلاع دارم توی ایران این برچسب ها رو راننده ها میزنن و در حقیقت معنی خاصی رو نداره
اما در اروپا مربوط به الایندگی low LOad و 3 هم مربوط به استاندارد های یورو میشه
سلام به همه دوستان و رانندگان زحمتکش
این لینک سایت یک شرکت طراحی خودرو که نوشته خودرو سهند ایران خودرو دیزل به لحاظ فنی همون بنز 1921 یا 2624هست ؟؟؟
می خواستم بدونم درسته یا نه؟؟؟
ضمنا اگر کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به کیفیت ویا معایب خودروهای کامیون امیکو داره لطفا توضیح بده
من تازه سایت شما رو دیدم و قصد خرید کامیون رو دارم
البته برای خودم و نمیخوام بدم راننده
پول زیادی ندارم وباید لیزینگی بگیرم
خودم دوست دارم امیکو بگیرم
از دوستان میخوام تو خودروهای چینی شرکتهای داخلی (با توجه به قیمت بالای برندهای اروپایی) یه رتبه بندی بزارن و بگن کدوم یکی نسبت به دیگری بهتره 1- به لحاظ کیفی و استهلاک
2-گارانتی 3-قطعات و لوازم یدکی 4- هزینه تعمیر
ممنون میشم دوستان با توجه به تجربه بالایی که دارند من رو راهنمایی کنند
یه راننده تازه کار :n26:
این یکی هم شرکت تولیدی موتورهای om مربوط به بنز های 1924 و 2624 و کلا سری خاور هست
محصول جدیدش موتور om457 هستش که روی اتوبوس های 457 ایران خودرو دیزل هست
به نظر شما مونتاژ میکنه یا کار تولید قطعات رو هم انجام میده
یه راننده تازه کار:n26:
والا اقا
ما سهند نداشتیم نمی دونم اما زیر مایلر امیکو خوبن
حالا شما چقدر پول داری
اولین توصیه من به شما دوست عزیز اینه که تا میتونی از این شغل دوری کن چون واقعا سخت و خطرناک و نسبت به زحمتش پولی نداره
اگر واقعا عزمت رو جزم کردی و میخوای بری وارد این شغل بشی خوب توصیه میکنم چند باری با راننده ها بری جاده تا متوجه سختی های این شغل بشی
در مورد گارانتی ماشین ها که توصیه میکنم بهش زیاد توجه نکن چون تو ایران ب این مسائل کسی زیاد توجهی نداره و اصولا گارنتی کنند ها هم همیشه دنبال شونه خالی کردن و فرار از تعهداتشون هستن
در مورد قطعات و لوازم یدکی الان اکثر ماشین های بازار وسایلشون پیدا میشه
هزینه ها تعمیر هم اکتثرا زیاده حالا بعضی ماشین ها قیمت قطعات یدکی زیاده و خرج تعمیرات زیاد میشه بعضی ها قیمتاش کمتره و خرج تعمیرات کم میشه
در مورد کیفیت ماشین ها هم هر ماشینی بخری بخوای مراعات نکنی و یه سره گاز بدی خوب بالاخره موتورش خراب میشه باید با همه ماشین ها مراعات کنی
اما خوب الان برند های اروپایی ماشین هایی بهتر تولید میکنن بعدش هم که ماشین های چینی هستش اگر مراقب باشی و مراعات کنی خرابی نخواهی داشت
حالا برای انتخاب شما بگو چقدر قصد هزینه کردن داری؟امکانات رفاهی چقدر برات مهمه؟حتما صفر میخوای؟