خواهشا هر چه سریعتر جوابمو بدین
Printable View
خواهشا هر چه سریعتر جوابمو بدین
نگاه كن...اگه شما تو شغلي رفتي بايد مهارت هاي خاصي رو ياد بگيريد كه بعد از ورود به شغل در قسمت skills يا همون مهارت ها ميگه كه شما چه مهارتي رو تا چه لولي فرا بگيريد.البته فقط در اين لول شغلي.كار هايي مثلنقل قول:
work hard يا پاچه خواري رئيس با عث ارتقا شغلي شما مي شه.اگه قسمت شغل رو ببينيد يك نمودار كوچك در سمت راست پنل مي بينيد.كه اگه همون كارا رو كه گفتم انجام بديد باعث افزايش مقدار اون نمودار و اگه اون پر
شد به لول بعدي شغلي ارتقا پيدا مي كنيد كه نيازمند بالا بردن مهارت است.مثلا ورزش در لول 1 شغلي فكر كنم 2 باشه.كه اگه بريد بالا از لحاظ شغل بايد 3 و الي 10 كه اخر هست مهارت كسب كنيد.كار هايي كه
در قسمت شغل نوشته كه يه ادمك بالاي اونه هم بايد انجام بديد كه زير عكس شغل كه وقتي در هنگام كار كردن هستيد انجام ميشه.البته كار هايي كه بعضي اوقات شركت به شما ميده با عث بالا رفتن نمودار شغل ميشه.كه پذيرفتنش به عهده ي شماست.در قسمت ستاره مي بينيد كه همچين كارايي هست گزينه اول مربوط به شغل.گزينه دوم مربوط به مهارت عا و سومي هم يادم نمياد نگاه كن!!!:27:
معدن هم نمي دونم از يكي ديگه بپرس...
:40::40::40::40:
برای اینکه دزد بشم باید چیکار کنم؟...
ببخشیدااا اگه زحمتی نیس یکی توضیح بده.
سلام.يه لينك تورنت 700 مگابايتي داده بودين دانلود كردم ورژنم شد 1.0.631.00002 اما حالا ميخوام اينيكي كه شما دادي رو امتحان كنم اين ارورو ميده.چي كار كنم؟ :5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
توی قسمت کار وقتی بگردی یکی هست عکسش یه کله هست
ساختمانشم یه ساختمان خرابه طرفای قبرستونه
چند صفحه برو عقب اسمش هست من یادم نیست ولی انگار اولش c داشت
بچه دزدی کار خوبی نیست برو نون حلال در بیار آخه از دیوار مردم بالا رفتن شد کار
من توی تورنت یه کی یافتم یه ضرب میره به ورژن آخری:31: 170 مگ امیدوارم کار کنه
ایم لینک تورنتکد:http://fenopy.com/torrent/The_sims_1_4_6_crack_and_patches/MjI5MDA5Ng==/download.torrent
من که حوصله ندارم 4ساعت صبر کنم دیگه پکیدم همون 711 تای بسم بوذ
نقل قول:
می شه راحت عضو شد اما مشکل اینکه بعد یه کد می خواد
یعنی سریال نامبر معتبر می خواد اگه داری برو عضو شو اونجوری میتونی دنلود کنی
اول از همه این فایل رو دانلود کنید حجمش هم کمهنقل قول:
توی این فایل زیپ دو نوع فایل وجود داره bin و HelpPages
پوشه ی bin رو توی این آدرس بریزید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game
پوشه ی HelpPages رو توی این مسیر :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin\HelpPages
بعد وارد برنامه ی RUN بشید و کلمه ی regedit رو بزنید
به ترتیب این پوشه ها رو باز کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید
حالا پچ باید کار بکنه ;)
بعد وارد برنامه ی RUN بشید و کلمه ی regedit رو بزنید
به ترتیب این پوشه ها رو باز کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید
من همچین آدرسی ندارم:19::18:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
بعدش دیگه نیست
مگی خانوم یه لطفی کنی یه عکس از این فایل بگیرید من ببینم تو وشه های که ea زده پیداش میکنم چون چند تا sims پیدا کردم
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Sims\The Sims 3
توی یکی از اینا باید باشه
هیچکدوم از این آدرسا وجود ندارهنقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\sims\the sims 3\ergc
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BT\the sims 3\1.00.0000
من این آدرسا رو پیدا کردم که فایلی به اسم sku
نداشت
نه توی پوشه ی Electronic Arts و BT یا EA GAMES نیستنقل قول:
من همچین پوشه ای ندارم:19:
فکنم باید بی خیال شم اینجور که معلومه:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مگی خانوم ویندوز شما ویستا مال من xp
نکنه مشکل سر همینه؟
نه ربطی به ویندوز ندارهنقل قول:
ویندوز من وین 7 هست ;)
64Bit: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
32Bit: HKLM\Software\Sims\The Sims 3
با اجازه maggy_p:46:
اینجور که مشخصه بازی اصلا توی ریجستری شما ثبت نشده و این دلیلش اینه که سیستم اصلا یه جورایی این بازی رو نصب نشده تشخیص میده!!
اولا شما که این بازی رو توی یه ویندوز دیگه نصب نکردی بعد بخوای توی این ویندوز اجراش کنی؟؟
ثانیا این بازی رو مستقیم از روی یه dvd نصب کردی یا از اینترنت گرفتی و فقط فایلهاشو extract کردی؟؟
اگر هیچ کدوم اینکارها رو نکردی پیشنهاد میکنم کلا یه بار دیگه نصبش کنی ببینی ایندفعه کدهاش ثبت میشه...
اولین نگاه به The Sims 3 World Advanture
ما نگاهی به این Expansion بزرگ برای The Sims 3 انداخته ایم.
The Sims 3 در امسال منتشر شد و این Expansion به بازی اضافاتی داده است تا بیشتر با سیمز هایه کوچکتان در زندگیتان سرگرم باشید. اولین Expansion برایه بازی ، World Advanture ، به بازی امکان آن را داده است تا بتوانید در 3 کشور بزرگ گردشگری کنید ( چین ، فرانسه و مصر ). این همچنین شامل یک عالمه از لباس هایه کاراکتر ، محیط هایه مختلف ، آپشن هایه سودمند و ویژگی هایه جدید کاراکتر ها می شود.
ماجراجویی هایه عاشقانه در کمین شماست ، در Wrold Advanture .
World Advanture به شما اجرازه ی آن را می دهد تا بتوانید به 3 مکان متفاوت در این کره ی خاکی بروید ، هر کدام در یک تعطیلات ساده ( که می توانید در هر زمانی که بخواهید با پولتان بلیط هواپیما بگیرید ) یا در شکل یک سفر ماجراجویی.
زمانی که در یکی از این کشور ها سفر می کنید می توانید انتخاب کنید که آیا ماموریتی از یکی از شرکت هایه موجود می خواهید یا فقط قصد تفریح دارید.
این نوع از انتخاب ها برایه اولین بار در سری The Sims آمده است و کاری می کند که World Advanture یکمی شبیه بازی هایه Role-Playing شود. در این سفر شما ژورنال هایی خواهید داشت تا از رکورد هایه شما و آمار و ارفامتان محافظت کند ، این ها شامل این است که چه مقدار عتیقه ( نوعی جدید از Item هایه جمع کردنی ) شما جمع کرده اید ، چه مقدار پازل حل کرده اید ، از چه مکان هایی بازدید کردید و Visa یه سیمزتان را مشخص می کند ( که نشان دهنده ی آن است که چه مقداری می توانید خارج از کشور باشید ).
همچنین در این جا یک عالمه Item هایه جمع کردنی جدیدی اضافه شده است ، نظیر گیاهان ، دانه ها و ماهیان جدید.
ما نمایش از سیمز ها را نگاه کردیم که نشان می داد آن ها در یک مقبره ای در مصر هستند ، که پر از قلوه سنگ هایی بود که اول نیاز به زدوده شدن داشت ( می توان با اسکیل Athletic این کار را سریع تر انجام داد ). در کنار قلوه سنگ ها پلکانی بود که به طبقات پایین تر می رفت.
حفره هایه متفاوتی در آن جا بود که ممکن بود در آن جا گنج هایی در کوزه هایه قیمتی ای وجود داشته باشد یا تله هایه خطرناکی و یا بدتر!
ما به جستجویه خودمان نگاه کردیم که یکی از سیمزهایمان در تله ی آتش گیر افتاد و متاسفانه او نا موفق بود. او آتیش گرفت و دستپاچه شد و به سرعت به طرف نزدیک ترین حوزچه ی آب دوید و تویه آن پرید! اگر چه ، بعد از پریدن اون تویه آب ، سیمزمان تحت تاثیر Soaked ( خیساندن ) Moodlet ( همون عکس هایی که کار هایه سیمزتان را نشان می دهد ) شد ( حالت کوچکی در سیمز 3 که می تواند به طور مثبت یا منفی در کاراکتر شما ظاهر شود ) که همچین چیزی باعث شد تا سیمزمان در برابر آتیش مقاوم باشد ، بنابراین او به سلامتی از اون جا گذشت. او به اتاق گنج ها رفت که در آن جا کوزه هایی شامل Item بود اما او نفهمید که در آن جا یک تابوت بود و در آن لحظه یک مومیایی زشت بیرون آمد!
شما می توانید عتیقه هایه قیمتی را جکع آوری کنید ، اما باید از مومیایی ها فرار کنید!
مومیایی ها به سیمزتان آسیب می رسانند و آن ها را به دعواهایه سرو صدا دار ( همون دعواهایی که ازش خاک بلند می شود ) می برند و اگر سیمزتان در اسکیل Martial Arts ( هنر هایه زرمی ، که جدیدا در World Advanture اومده است ) Master باشد ، می تواند درگیری را تموم کند.
شما همچنین ما توانید شب را در کنار تابوت هایه نفرین شده بگزرانید و خودتان را مومیایی کنید! که باعث می شود سرعتتان کم تر شود. اما ، این همچنین قدرت شما را افزایش می دهد و به احتیجات شخصیتان پایان می دهد ( بنابراین برخلاف سیمزهایه معمولی ، شما احتیاجی به خواب یا حمام نخواهید داشت ) و همچنین عمرتان زیاد می شود. اگر شما در نقش مومیایی بمیرید ، شما می توانید در نقش روح مومیایی ظاهر شوید ، بله روح!
به اضافه ی رفتار هایه جدید ویژگی ها ، اسکیل ها و Side Activities هایه جدید هم آمده است که می تواند مزیت هایه فراوانی برایتان داشته باشد. 3 ویژگی جدید هر یک کمک می کند برایه بالا بردن 3 اسکیل جدید.
اولین اسکیل Martial Arts است ، که اول در چین یاد می گیرید ، شما می توانید با Item هایه مخصوصش تمرین کنید و اگر پیشرفته تر می خواهید می توانید در تورنومنت هایی مخصوص Martial Arts در همان کشور رقابت کنید. دومین اسکیل جدید Photography است ، که این اسکیل می تواند توانایی عکس گرفتن شما را از محیط هایی مختلف بالا ببرد ، و این Expansion امکان آن را با چلنج هایه مختلف می دهد تا شما بتوانید آلبوم هایتان را جمع آوری کنید. این ها شامل کارهایی نظیر عکس گرفتن از پددری که بچه اش تازه بدنیا اومده است و او را بقل کرده یا عکس هایه مخفیانه ( به قوله معروف Secret Photo ).
و سرانجام آخرین اسکیل جدید Nectar Making است ، که سرچشمه ی آن در فرانسه و از آ« برایه شراب هایه بدون الکل به وسیله ی انگور استفاده می شود. اگر شراب را خوب درست کنید ، به خورنده ی آن Moodlet مخصوص Good Meal رو می دهد که باعث بیشتر خوش حال شدن طرف می شود ، اما اگر خوب درست نکرده باشید ، خوردنه ی آن ، آن را تف می کند و باعث می شود تا Mood او برایه بعضی اوقات پایین بیاید. همینطور شما می توانید با فروشندگی شراب پول خوبی گیر آورید و البته داشتن یک اسکیل Gardening پیشرفته ( برایه رشد خوب انگور ها ) به طور قابل ملاحظه ای به این حرفه کمک می کند.
بکنید راحتان را به یک ماجراجویی ای که در این November زمانی که World Advanture می رسد.
علاوه بر این همه تغییراتی که در World Advanture کرده است و آمدن 3 محل جدید ، هر کدام از این اماکن به همان اندازه به Sunset Vally اضافه شده است و این شهر بزرگتر از قبل شده ، اضافه بر آن برند هایه بسیار بزرگ و زیادی از لباس هایه مختلف آمده است.
همچنین حتما در بازی یک عالمه وسیله هایه جدید و جال توجه برایه بازی کردن یک Expansion خوب آمده است!
World Advanture در اواخر امسال می آید.
نویسنده : Andrew Park
منبع : Gamespot
The Sims 3 : World Adventuresدوستان من ReView اين بازي رو تو IGN خوندم و چند تا نكته مهم برداشت كردم
- موقعي كه در حال سفر هستيد عمر سيمز شما زياد نميشود (تغيير نميكند)
شما نمينونيد به طور عادي تو اين كشور هايي كه سفر ميكنيد خونه بسازيد (مصر و فرانسه و چين) شما به هر كشوري كه سفر ميكنين با معما هاي كوچكي روبرو ميشويد كه اگه همه اون ها رو حل كنيد حقيقتي بزرگ آشكار ميشود سيمز شما ويزا دارد!! وقتي شما ويزا اوليه دارين فقط ميتونيد براي چند روز برين سفر اون هم در حد پيكنيك و تو مسافر خونه! وقتي ويزا شما پيشرفت كند شما ميتونيد چند هفته اونجا باشين و حتي اونجا خونه بسازين براي اپگريد كردن ويزا شما به هر كشوري كه سفر ميكنيد اول به Base Camp ميرويد اونجا ميتونيد داستانها و معماهايي رو تكميل كنيد كه باعث اپگريد ويزا ميشه هميشه به محل هايي كه سفر ميكنيد و ميريد يه اتق مخفي يا زيرزمين هست كه وسايلي اونجا هست كه خونه اصلي شما رو زيباتر ميكنه شما تو فرانسه ياد ميگيريد كه 8 نوع شراب درست كنيد همونطوري كه 779 عزيز گفتن باعث بالاتر شدن كيفيت غذا ميشه اگر روابط عمومي قوي داشته باشين ميتونين با يه توريست آشنا و دوست شده و حتي ازدواج كنيداين بازي 17 نوامبر منتشر ميشه
منبع : سايت IGN
در مورد معدن کسی چیزی نمیدونه؟
شما ممكنه تو معادن عتيقه پيدا كنيد و در موارد نادري به يك دره مخفي يا زير زمين برسين
[quote=h_r_v;4112777]شما ممكنه تو معادن عتيقه پيدا كنيد و در موارد نادري به يك دره مخفي يا زير زمين برسين[/quote
مگه این معدن همین شهری که روشه رو میشه درش رو باز کرد؟
من بازی رو دوباره نصب کردم نشد
تو اين شهر هاي عادي نميشه!!
تو كشور هايي كه سفر ميكنيد رو من ميگم
نقل قول:
این دوستمون فکنم مال همین شهر رو میگه اون پکا که خوب معلومه
یکی واسه من دعا کنه رفتم سیمزو پاک کنم وینم پاک کنم دوباره به نصبم:19::19::19:
یه پرسش نمشه این فایلو درست کرد؟
نه نمیشه این فایل رو ساختنقل قول:
اگر هم بشه نباید بسازید چون ممکنه بازی رو به کل خراب کنه یا حتی به برنامه های دیگه صدمه بزنه;)
ماشالا شانس
کیف کنین
کسی هم درد نیست؟
نه متاسفانهنقل قول:
کسی هم درد نیست؟
این جور که پیداست این پک کامل همون بون ویوگویه خودمونه اما روی سیمز 3 با جذابیت ها و آیتم های جدید!
من خیلی دوست دارم و منتظر پک اوپن فور بیزینس این ورژن هستم چی میشه!
اولين تريلر منتشر شده از بازي The Sims3 : World Adventures
تريلر بازي در سايت يوتيوب
کد:http://www.youtube.com/watch?v=72JFv-XhyPc
يك سوال :
TLC HELPER
چيه و ايا مهمه؟چون در هنگام نصب بازي ارور اين فايل رو داد و ناقص نصب كرده.
اگه مهمه كسي مي تونه برام اپ كنه؟؟؟
دوست عزیز توجه کردین که یوی توب ف ی ل ت ر ه و همه کس نمیتونه وارد شه
آره مشكل من هم همينه اما خيلي ها --- يا Free Gate يا نرم افزار Ultra Surf رو دارن!!
بله !
مشکل اینه که هردوش برا من کار نمیکنه!!!!!!!!!
فری گیت میاد!
میری تو انگار نه انگار!
انگار آنتی ویروس باز کردی!
اولترا سورف هم که یا اصلا نمیاد یا اگه بیاد خرابه!
این فایلی نیست که توی ویندوز باشه اینجور از شکلش پیداست!نقل قول:
يك سوال :
TLC HELPER
چيه و ايا مهمه؟چون در هنگام نصب بازي ارور اين فايل رو داد و ناقص نصب كرده.
اگه مهمه كسي مي تونه برام اپ كنه؟؟؟
ممکنه سیدی نداشته باشه
میتونید توی گوگل هم یه سرچکی بکنید:دی
لینک مستقیم تریلر بازی :
8 مگابایت
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9210/t_sims3_gc09_worldadventures.flv
مرسی
ولی این انگار فقط در مصر بود پس ترایلر چینو فرانسه ؟ شاید هنوز ساخته نشده درسته؟;)
جالبه اهنگش اهنگ بازی جنرال هستش یاد قدیم افتادیمنقل قول:
دوستان . Sims 3 چطور است .؟ از نسخه ی قبل پیشرفتی داشته؟
سلام مگي جان.من اون كارايي كه شما گفتي انجام دادم حالا موقع آپديت كردن اينه مشكلم.شرمنده هي گيج ميزنمااااا!!
راستی پچ سانسور چیه ؟
یک بار دیگه فایل bin رو کپی کنید ببینید درست میشه یا نهنقل قول:
کدوم ورژن رو دارید آپدیت میکنید؟
نقل قول:
صفحه ی شطرنجی حذف میشه
توی دستشویی و حموم:27:
راستی بییاید اینجا ببینید چه خبره
دانلود مد های سیمز 3
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336293&page=4
دوباره bin رو كپي كردم.هيچ فرقي نكرد.دارم از 1.0.631.00002 به 1.2.7.00002 ارتقاء ميدم.
ظاهرا با فایل Shaders_Win32.precomp مشکل دارهنقل قول:
توی این پست براتون آپ میکنم توی پوشه ی bin بریزید ببینید درست میشه یا نه
توی اولین تریلر که هیچ وقت تمام زوایای بازی رو نشون نمیدن!نقل قول:
مرسی
ولی این انگار فقط در مصر بود پس ترایلر چینو فرانسه ؟ شاید هنوز ساخته نشده درسته؟;)
چرا ساخته شده چون عکساش هست
اینا یکی از جنبه های تبلیغاتی خودشونه ;)
دوستان سيمزم رفته رو باگ
يه ليوان تو دستش گير كرده :دي
كسي ميدونه چجوري بايد درستش كرد ؟؟؟
اينم عكسش
مال منم يه چند بار شد ولي خيلي دوام نياورد!نقل قول:
يه كاري كن كه مثلا لباسشو عوض كنه يا مثلا از دستش استفاده كنه شايد رفت.:10: