یادم رفت اینو بگم قبلا idmcc 7.3.10 رو نصب کردم که ظاهرا با این نسخه از idm سازگار نیست. چون فقط برای چند لحظه لینک دانلود ظاهر میشه و بعد غیب میشه.
یادم رفت اینو بگم قبلا idmcc 7.3.10 رو نصب کردم که ظاهرا با این نسخه از idm سازگار نیست. چون فقط برای چند لحظه لینک دانلود ظاهر میشه و بعد غیب میشه.
سلامنقل قول:
خودم تابحال امتحان نکردم اما راهی به سرم زد فک کنم جواب بده.
اول برنامه IDM رو باز کنید و از منوی اولی گزینه ی Export رو بزنید و بعد هم گزینه ی Export download queue رو انتخاب کنید.
اون فایل رو یکجایی ذخیره کنید.
بعد مخفی هارو باز کنید و به این مسیر برین :
C:\Documents and Settings\your user name\Application Data\IDM\DwnlData\your user name
البته به جای your user name خب میشه اسم کاربری شما..وارد اون پوشه ی آخر مسیر بالا بشین ( پوشه ای که اسم کاربری شماست و داخلش کلی فولدر وجود داره ) و ctrl + a بزنید و همرو کپی کنید ، و بعد اونارو دقیقا در همین مسیر در ویندوز دوم Paste کنید
بعد داخل ویندوز دوم باز IDM رو باز کنید و از منوی اول Import رو بزنید و اون فایلی رو که ذخیره کرده بودین رو Import کنید.
اینطوری فکر کنم جواب بده.
موفق باشید.:40:
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
نقل قول:نقل قول:
سلام..
اون ورژن IDM که شما دارین از فایرفاکس 12 پشتیبانی نمیکنه
ازین پست جدیدترین ورژن رو دانلود کنید IDM رو به همراه کرک هست مشکلتون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.:40:
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل با idm برای دانلود از یوتوب دارم
اونم اینه که هر فیلمی رو میزنم برای لود شدن افزونه فقط مقدار 1.69 مگابایت رو نشون میده
راه حل این مشکل چیه؟
بیشترین احتمال برمیگیرده به کرک نرم افزارنقل قول:
شما نرم افزار رو پاک کن و مجدد جدیدترین ورژن رو با کرک معتبر نصب کنید مشکل برطرف خواهد شد
سلام
من با idm چند تا فایل دانلود کردم که تا 70 درصد رفته و نیمه کاره مونده .حالا میخوام ویندوزم عوض کنم میخواستم ببینم راهی هست که بقیه ی اون فایل ها رو تو ویندوز جدید دانلود کنم
کامپیوتر من دو ویندوزست (xp و 7 ) و idm رو ویندوز 7 نصبه.
نقل قول:
سلام....
یکی از دوستان لطغ میکنه سریال مورد نیاز برای IDM ۶۱۱ بیلد ۷ نسخهی اخر که همین چند روز پیش اومده رو به من بده....من اپدیت کردم...حالا هیچ رقمه نمیذاره من فایل های کرک رو دانلود کنم!!!(به مرورگر ها اجازه نمیده و کلیکم رو لینک های دانلود باعث میشه این ارور بده که سریالت فیکه و باید وارد کنی....نمیذاره که با مرورگر هام هم دانلودش کنم!!!!)
دوستان لطفا راهنمایی کنن...
سلام :)
داخل تاپیک دانلودش گذاشته بودم خودم همون رو دارم عالی بوده کرکش !!
اینجا جدیدترین کرک ها گذاشته میشه ازینجا میتونی دانلود کنی :
اینم یک سریال :
QA1VF-HL8A9-4CA96-FRS0S
اگه هم کار به جاهای وخیم کشید که برو تو کار Host
راستی چون نمیتونی دانلود کنی و میگه فیک هست ، اول از مرورگرت به بخش Add-ons برو و افزونه ی IDM رو غیر فعال کن بعد با خود بروزر دانلود کن..
بهترین آرزوها..
اقا دستت درست....حالم گرفته شده بود....دیگه کم کم داشتم جوش میاوردم و همش هم سر دگمه های لپتاپ بیچاره خالی شد!!!!
البته هنوز داره گیر میده که سریال فیکه!....
مشکلم اینه که اگر افزونه رو پاک کنم، باید فایر رو ریست کنم.....بعد توی صفحم حدود ۵۰ تا تب دارم که از صبح تا حالا نشستم اینا رو دوباره باز کردم!!!!(دقیقا ۵۴ تان!) ....اونا دیشب باز بودن، ویندوز احمق اپدیت کرده خودشو و بعد ریستارت....!!!! حالا تلافیشو سرش در میارم....
ولی اگر میشه یه سریال برا من با کیجن خودت جنریت کن بده!!
چه میدونم اسم Maysam Senaps و ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینا..... اخه سریال خالی رو قبول نمیکنه.....
بعد اومدم کروم دانلود کردم، این بیشعور بدون اجازهی من اومده رو خودش IDM رو نصب کرده.....نمیتونم از اونم استفاده کنم، بلدم نیستم ازش حذفش کنم....
الان پی ام رو چک کردم....دمت گرم درست شد.... الان کرکش رو دانلود میکنم که کارش را بیوفته!! داشتم دیوونه میشدم...از صب تا حالا باید ۳۰۰-۴۰۰ مگ دانلود میکردم...نقل قول:
بعد اومدم کروم دانلود کردم، این بیشعور بدون اجازهی من اومده رو خودش IDM رو نصب کرده.....نمیتونم از اونم استفاده کنم، بلدم نیستم ازش حذفش کنم....
میثم جان ( تابحال میگفتم سینا :38:) ببین ، چه کاریه خب حتما که نمیخواد با فایرفاکس دانلود کنی ، با همین IE دانلود کن ، اول افزونه رو غیر فعال کن از روش.
بعد برای کرک دائمی هم این پست رو انجام بده تا حالش جا بیاد :
وقتی این کرک بشه ، حتی فایرفاکس نیاز به ریست نداره ، خودکار دوباره میتونی دانلود کنی،
اول آفلاین شو یک لحظه بعد کرکش کن ، امیدوارم که نیاز به کرک از طریق Safe mode نداشته باشی ، چون داخل ویندوز 7 اکثرا باید از داخل سیف مود فایل هاست رو کرک کنی،.
بعد هم ازون سریالایی که داخل پروفایلت گذاشتم استفاده کن. ولی بهترین کار همینه که اول با IE بری کرک رو دانلود کنی، کرکهای خوبی هستن نیازی هم دیگه به دستکاری فایل هاست نیستش.
بهترین آروزها..
حل شد. ببخشید.
چطور میشه مشکل ترنسفر نشدن لینکهای دانلود بروی IDM را برطرف کرد
آیا IDM این امکان رو داره که بهش زمان بدیم مثلا ساعت 2 بامداد یه دانلودی رو شروع کنه به دانلود؟
اصن میشه؟
یه همچین چیزی اصن داریم؟:31:
سلام میشه واضحتر توضیح بدین ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام..
اصن IDM به خاطر همین قابلیتش IDM هست دیگه :دی
فایلها رو داخل صف میکنین و میگین ساعت فعلان این فایلهارو به نوبت دانلود کنه.
این پست رو نیگا کن:
پ.ن : با توجه به اینکه اینترنت مخابرات دارین :دی باید بزارین از ساعت 2.05 شروع بشه ، چون که از دقیقا ساعت 2 شروع نمیشه ، چون ممکنه یه وقتی کلاه بره سرشون.
بهترین آرزوها..
سلام
دوستان چند روزی هست این idm پیغام بلوک شدن این ورژنه میده هر نسخه این مدل را نصب میکنم بهم میگه یا نسخه قدیمیه یا بلوک میشه طی 2 هفته دیگه سرعت دانلود قبل از اینکه این پیام را بده خوب بود با اینترنت 128 کیلو بایت 46الی 78 کلیلو بایت میرسید الان به زور 40 دوستان کسی میدونه برای چی این پیغام را میده ممنون میسشم با تشکر
كرك شما مشكل داره وبايد از كرك معتبر و جديد استفاده كنيدنقل قول:
تو انجمن كرك و سريال كرك اين نرم افزار معرفي ميشه
موقع که روی لینک دانلود کلیک کنم اتوماتیک نمیره روی IDM و گاهی اوقات این ارور ظاهر میشه "can't transfer the download to IDM, Error 0x80070002.نقل قول:
مشخصات ویندوزم به صورت زیر میباشد
WINDOWS7 Ultimate 64bit
نقل قول:
بسته به نوع مرروگرتون اول باید یکبار افزونه ی IDM رو حذف کنید در بخش Extensions داخل مرورگر... سپس آخرین IDM CC یا همون افزونه رو برای مرورگرتون مجددا نصب کنید.
برای فایرفاکس میتونید ازین لینک پایین اقدام کنید ، که هم آموزش پاک کردن افزونه رو توضیح داده و هم اینکه ازونجا میتونید در قسمت پایین صفحه آخرین افزونه رو نصب کنید.
بهترین آرزوها..
من چند تا دانلود دارم و این کار هارو انجام میدم:
ازونجا که ترافیک FREE از 2 تا 7 هستش من داتلود هامو میزارم از 2.15 تا 6.50
این از مدیریت دانلود ها.
حالا من میخوام مثلا ساعت 12 بخوابم:
سیستم روشنه و به اینترنت وصله: آیا این وصل بودن خودش از ترافیک کم نمیکنه؟
مرورگر بسته فقط IDM بازه و منتظره تا موعد برسه و منم خوابم:31:
نقل قول:
2.15 !!!! :31: البته کار خوبی میکنی ها : دی
فقط برنامه رو بچین و بزار همینطوری سیستم روشن باشه، مواظب باش ، برنامه ای آپدیتش فعال نباشه سیر دلش بندازه واسه آپدیت :دی خصوصا آنتی ویروس ها.
بعد هم راحت بگیر بخواب.. (صبح بلند میشی میبینی مامانت سیستم رو خاموش کرده بود چون فکر کرده یادت رفته بوده خاموش کنی :دی)
بهترین آرزوها..
دوستان چرا من اغلب اوقات که من IDM رو بالا میارم سی پی و رو بعد از 10-15 مین پر میکنه!!!
تو تسک منیجر میزنه IDM رو که 50% یا بیشتر اشغال کرده!!!
در حالی که سیستمم بالا هست و نسخه 6.11 رو هم نصب کردم...
خیلی اذیت میکنه این مورد!
سلام
من هنگامی که دارم با idm یک لینک مستقیم رو دانلود میکنم
بینش pause میزنم که بعدا ادامه ش رو برم گاهی وقتا ارور زیر رو میده
downloading owner to refresh link address
و میگه ادامش ممکن نیست
بعد میرم تو صفحه که لینک توش بود کلیک میکنم resum هم نمیشه ....
و نیاز که از اول شروع بشه
کاری میشه کرد که ادامه فایل رو دانلود کنه ....:3:
نقل قول:
سلام.
دراینصورت اون لینکی که سایت به شما داده قابلیت Resume نداره.. یک سری لیچر ها هستند که این کار رو میکنن ؛ در عین حال یکسری لینک ها هم لیچ نمیشن.
توی این انجمن میتونی درخواست لیچر یا لیچ کردن بدین :
موفق باشی.
کسی نبود مشکل مار حل کنه... خیلی داره اذیت میکنه این موضوع...نقل قول:
نقل قول:سلام..دوست من:20:نقل قول:
به نظر من ایراد باید به خاطر کرک کردن این برنامه باشه.. IDM رو یکبار کرک نکنید ؛ چون وقتی فایل IDM.EXE پتچ میشه درواقع فایل تعویض میشه با یک فایل قلابی که چون استاندارد نیست باعث هنگ میشه.. از طرفی ممکنه از طرف آنتی ویروس شما هم مورد حمله قرار بگیره
IDM رو پاک کنید کامل.. بعد دوباره نصبش کنین ولی کرکش نکنین.. و با استفاده ی از سریال فعالش کنید.:20:
موفق باشی.
سلام
آقايون لطفا يكي كمك كنه من ويندوز 7 نسخه نهاييش رو سيستمم نصب كردم وقتي كه با idm دانلود مي كنم مثلا يك فايل 500مگي, حدود 40يا 50 مگ كه مي شه ديگه قطع مي شه در صورتي كه اينترنتم وصله هر نسخه اي از idm كه مي زنم همين مشكلو دارم تو رو خدا يكي كمكم كنه؟
شما کرک نرم افزارتون رو عوض کنید چون بیشترین احتمال برمیگرده به اون و در مرحله بعد مشکل میتونه از سیستم عامل باشه که دچار مشکل شده باشهنقل قول:
دوستان این IDM از زمان قدیم دی: که با فایر فاکس استفاده میکردیم تا الان . وقتی دارم انجمن ها و سایت ها رو هم مرور میکنم بین تب های فایر فاکس سویچ میکنم این دکمه Download with IDM میاد خیلی رو مخه ! چیکارش کنم آخرین نسخه هم نصبه
سلام.نقل قول:
IDM رو باز کن و به Options برو و آخرین Edit رو بزن ،
دوتا گزینه میبینی ، باید بزاریش روی Mini mode
اون آخر هم تیک گزینه ی Dont capture automatically from webplayers رو بزن
اگه بازم بی فایده بود اینا رو هم انجام بده :
به تب دوم برو دوباره
اونجا هم بزار Mini mode
و در قسمت پایینش هم تیک گزینه ی Dont show download panel for selected links رو بزن
با آرزوی بهترینها..
سلام به اساتید
روشی هست که با idm کار کرد ولی کرک از بین نره؟ حالا اگه اپدیت هم نشد موردی نیست فقط هی هر چندورز یه بار نگه سریال نامبر جدید وارد کن
یه روشیو اینجا دیدم ولبی نمی دونم صحت داره یا نه و برای همین مورد من بدرد می خوره یا نه؟
گفته بود قبل نصب یه سری کد رو به فایل hostes توی درایو ویندوز اضافه کنم!
اون کد ها چیکار میکنن؟ و آیا واسه درخواست من جواب میده؟
ممنون
نقل قول:
سلام
بله روش دستکاری فایل Hosts ب خوبی جواب میده ، این فایل ارتباط هاست با IP متناظر هستش ، که وقتی چک میشه میبینه IP 127.0.0.1 با نام هاست موردنظر مطابقت نداره ، طبیعتا ارتباطش با اون هاست قطع میشه و گمش میکنه
روش های کرک یا کیجن هم بخوبی جواب میدن ، اول اونارو امتحان کن اگه باز مشکلی بود بعد فایل هاست رو دستکاری کن :
بلاک کردن سرور از طریق فایل Hosts :
( ازینطریق حتی دیگه امکان آپدیت کردن برنامه از بین میره ، و باید برنامه ی جدید رو دانلود و نصب کنید ، همچنین به سایت IDM دیگه دسترسی نخواهید داشت )
با آرزوی بهترینها..
سلام از موقعی که آپدیت کردم تو youtube دیگه تب دانلود نمیاد چیکار کنم ؟؟؟
سلامنقل قول:
با چه مرورگری؟
با کروم , تمام تیک های مرورگرها هم زده شده تو آشن IDm اما بازم نمیادنقل قول:
نقل قول:
سلام..
بروزترین ورژن IDM رو نصب کن اول.. ضمنا برای IDM باید تنظیمات پروکــــسی اعمال بشه ، برای وارد شدن به سایت یوتویوب:20:
این تنظیمات رو اعمال کن داخل IDM :
با آرزوی بهترینها..
سلام دوستان
راهي سراغ داريد براي بك آپ داشتن از فايل هاي در حال دانلود كه مقداريشو رفته براي زماني كه ويندوز خراب ميشه و يا عوض ميشه ؟ كه وقتي ويندوز عوض شد ديگه لازم نباشه اون فايل هاي دانلودي كه قبلا تا نيمه پر شدن دوباره از اول دانلود شن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي شده فايل حجيم گذاشتم واسه دانلود اكثرشو رفته اما با خراب شدن ويندوز مجبور شدم دوباره بذارم از اول دانلود شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
در ویندوز جدید برنامه را نصب و کرک کنید، ترجیحا یک فایل کوچک را با IDM دانلود کنید و در صورتی که به این دانلود نیازی نداشتید، حتما آن را از لیست IDM حذف کنید. سپس بهطور کامل از IDM خارج شوید(حتی آیکون IDM در کنار ساعت)
حالا دوباره به همان مسیر رجیستری رفته و آن قسمت را پاک کنید (Delete) :
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
پوشه ي DownloadManager از پنجره ي registry editor بايد پاك كنم ?